ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ



Ως γνωστόν την Τρίτη που μας πέρασε η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργάνωσε με την ΠΑΕ ΑΕΚ φιλικό με την Εθνική Αστέγων στο ΟΑΚΑ.


 
Tα ΜΜΕ της ΑΕΚ διαφήμισαν ιδιαίτερα αυτήν τη ''φιλανθρωπική'' ενέργεια της ΠΑΕ του Μελισσανίδη. Στο προφίλ στο facebook της περιφερειακής συμβούλου Αττικής, εκλεγμένης με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινας Κουτσούμπα, η οποία μάλιστα είναι φίλαθλος της ΑΕΚ όπως η ίδια διευκρινίζει, διαβάσαμε τα παρακάτω.
 
 
Όπως ξεκαθαρίζει η Δέσποινα Κουτσούμπα, είναι διαφορετική η παραπάνω δαπάνη από τα λειτουργικά έξοδα του ΟΑΚΑ γι'αυτήν την αναμέτρηση.
 

 
Mιλάμε για αναρτήσεις στο ''ΔΙΑΥΓΕΙΑ'', άρα αμφισβήτηση δεν μπορεί να υπάρξει. Το φιλικό διοργανώθηκε με έξοδα της Περιφέρειας Αττικής, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε τη ''δόξα'' της ''φιλανθρωπίας''. Το είχε πει εξάλλου ο Μελισσανίδης, από το ''Δούρου καριόλα'' έχουμε περάσει στο ''Δούρου Arena''. Η έννοια του τζαμπατζή πλέον πρέπει να επαναπροσδιοριστεί και στο λεξικό, δίπλα από αυτό το λήμμα, να μπει η φωτογραφία του μεγαλοεφοπλιστή λαθρέμπορα της Κοκκινιάς...

Σχόλια

Εικόνα LaM

και αυτη η Δέσποινα Κουτσούμπα με τους Ανταρσυα και τους λοιπους που φέραμε, διαφημιζαν το "ηθικο πλεονεκτημα τηα Αριστερας", οπως και ο Μελισανιδης. Ασπονδυλα όντα και οι δυο κατηγορίες που δεν κολωσαν να κανουν ικωλοτουμπες και να γλυψουν εκει που εφτυναν μολις ειδαν τα ζόρια ή το συμφέρον.
Ειδικά η ντροπή της Κοκκινιας που εριξε στον πάτο την ομαδα του* για να την παρει χωρις να βαλει φραγκο να ξοφλησει τα χρεη του ειναι δειγμα του τι εστι ΑΕΚ. (το χειριστο δε ειναι οτι ακομα και τωρα που ξαναενέβηκε πάλι δεν βαζει χέρι στην τσέπη). Χαιρομαι γιατι τετοιες ειδησεις δειχνουν ποσο μεγάλη διαφορά εχουμε σαν νοοτροπία (πέραν απο Ομάδες) με αυτο τον κοσμο και νοοτροπίες, που δεν εχουν ιερό, όσιο και δεν αισθάνονται την ντροπή μέσα τους.

* Μέγιστο σφάλμα του Σαμαρα που δεχθηκε το χοντροκομμένο κολπο αυτο για να χαρίσει 100εκ χρεη στον φιλο του. Τωρα βλέπει κ αυτος -απο το σπίτι του- πόσο άφιλος και αχάριστος ειναι ο Μελί, που τωρα γλυφει την Ρενα.. Sorry φιλε, καλα να παθεις.

Εικόνα Aprosarmostos17

Διάβασα την ανακοίνωση της κούλας και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το έγγραφο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ. Η ανάθεση γίνεται σε μια ΠΑΕ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο ΟΑΚΑ;;;; Ποια είναι η λογική σε αυτό; Γιατί δεν έγινε η ανάθεση απευθείας στην εταιρεία του ΟΑΚΑ; Τυπικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε θα το ψάξει κανείς αφού το ποσό είναι μικρό, αλλά ηθικά μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Εικόνα el trick

Είναι διαφορετικό να είσαι αεκ.
Να είσαι με αυτούς που το μόνο που ξέρουν είναι ΝΑ ΦΕΣΩΝΟΥΝ τους υπόλοιπους Ελληνες.
Να είσαι με αυτούς που προτιμούν να ξεσχίσουν την όποια ιστορία τους και να ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ προκειμένου να ΦΕΣΩΣΟΥΝ.
Να είσαι με αυτούς που θέλουν να φτιάξουν παλάτια με ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.
Υ.Γ. ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ το αεκ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. Επιασε τόπο το συνθηματάκι. Να ξεκινήσουμε και εμείς ενα;;;;;;

Εικόνα thita

Μήπως ξέρει κανένας γιατί δυο αποφάσεις από την εκλεγμένη υπό την αιγίδα του Θρύλου περιφερειάρχη? γιατί άραγε δεν είχε μια απόφαση ανάθεσης που να περιλάμβανε αμφότερα τα συναφή κονδύλια? αυτό ήταν το πιο λογικό. Γιατί δυο αποφάσεις?

Εικόνα el trick

Φίλε μου τα δύο κονδύλια είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (με βάσει τα ισχύοντα στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων όπως αναθεωρήθηκε με τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ") αφού απευθύνονται σε διαφορετικούς αναδόχους και για διαφορετικό σκοπό.
Όμως από τα δημοσιευθέντα θα έπρεπε να υπάρχει ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ η μία ανάθεση (αυτή στο ΟΑΚΑ) για τα λειτουργικά έξοδα και όχι η αναθεση στην ΠΑΕ ΑΕΚ αφού σύμφωνα με τα δημοσιευθέντα αυτή συμμετείχε εθελοντικά.
Τελικά αφού ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ τότε αυτή ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ για τη συμμετοχή της.
ΤΟΣΟ ΤΖΑΜΠΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Εικόνα thita

Ίσως να υπάρχει και ακόμη μεγαλύτερο ζήτημα. Αν προλάβω θα το κοιτάξω Δευτέρα-Τρίτη. Ίσως αν γινόταν σε έναν φορέα η συνολική ανάθεση της διοργάνωσης,να χρειαζόταν διαγωνισμός (έστω πρόχειρος/συνοπτικός) και να μην χωρούσε απευθείας ανάθεση. Ίσως να έκαναν κατακερματισμό για αυτόν ακριβώς τον λόγο (για να αναθέσουν απευθείας τη διοργάνωση όπου γουστάρουν απευθείας,χωρίς διαγωνιςμο). Με βάση την νομοθεσία μέχρι το 2011,τους έπαιρνε να κάνουν απευθείας ανάθεση και με ολόκληρο/συνολικό κονδύλι. Αλλά δεν ξέρω αν έχουν αναθεωρηθεί προς τα κάτω τα όρια της απευθείας ανάθεσης τα τελευταία 4 χρόνια,όποτε (αν είναι έτσι δηλαδή) θα πρόκειται περί φοβερής ηθικά μεθόδευσης.

Εικόνα el trick

Πάνο το θέμα αυτό το ξέρω.
Η ανάθεση της παροχής υπηρεσιών μπορεί να γίνει απ΄ευθείας μέχρι ποσού 20.000 € (είκοσι χιλιάδες ευρώ) χωρίς τον Φ.Π.Α. ή αλλοιώς αν υπολογίσουμε τον Φ.Π.Α. το ποσό που μπορεί να γίνει απ΄ευθείας ανάθεση πάει στις 24.600,00 €. Τα ποσά αυτά ισχύουν για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ παροχή υπηρεσιών ανά έτος. Αν απαιτηθούν περισσότερα λεφτά τότε δεν μορεί να γίνει απ΄ ευθείας ανάθεση και γίνεται πρόχειρος διαγωνισμός μέχρι ποσού 60.000,00 € χωρίς τον Φ.Π.Α. και ανα απαιτείται μεγαλύτερο απαιτείται η διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού.
Σωστά όμως το ποσό χωρίστηκε και μάλιστα θα μπήκε (ύστερα από σχετική αναμόρφωση του προϋπολογισμού) σε δύο διαφορετικούς Κ.Α. (κωδικούς αριθμούς) του προϋπολογισμού ώστε να δωθεί σε δύο διαφορετικούς αναδόχους αφού πρόκειται για διαφορετικού είδους παροχή υπηρεσιών. Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.
Το σκάνδαλο ξεκινά από την ΑΝΑΘΕΣΗ στην ΠΑΕ ΑΕΚ που ενώ ΔΕΧΕΤΑΙ την πληρωμή της μας παριστάνει ντε και καλά ότι αγωνίζεται αφιλοκερδώς.
Σίγουρα δε μιλάμε για τεράστια ποσά αλλά ας μή ας κάνουν και τους μάγκες οι κούλιδες.

Εικόνα thita

Ακριβώς,εκεί το είχα αφήσει,στα 20.000+ΦΠΑ,για ΟΤΑ α' βαθμού κλπ. Ήθελα να το τσεκάρω,αν λες ότι δεν εχει αλλάξει,με βγάζεις κι από τον κόπο.

Δεν έχει νόημα αυτό που λέει η αεξαρα πάντως: αν είναι τα λεφτά που πήρε τα έξοδα διοργάνωσης,άρα πως λέει η ανακοίνωση της ότι η διοργανώτρια είναι η περιφέρεια? έπρεπε να είναι αυτή,η ΑΕΚ. Αλλιώς,λογικό θα ήταν όλο το κονδύλι να πάει στο ΟΑΚΑ για τη διοργάνωση του ματς.

Εικόνα Aprosarmostos17

Έχω μείνει άφωνος και μου ραγίσανε και δύο σφραγίσματα. Το ήξερα ότι είναι τζαμπατζήδες και λαμόγια, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο ξεφτίλας. Α-πί-στευ-το.

Εικόνα red apple

Μιλάμε για Τέταρτο Ράιχ, κανονικά... Με τους στουρμπανφύρερ τους, τα τάγματα εφόδου, τους Γκέμπελς τους, τα πάντα όλα...

(πώς δεν γίνονται αυτά Θωμά μου... Γίνονται και παραγίνονται)

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δε γίνονται αυτά, ρε πούστη μου...

Εικόνα el trick

ΓΙΝΟΝΤΑΙ
(το προφέρω όπως στη διαφήμιση)
Υ.Γ. Θωμά τελικά με κάτι τέτοια ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ περίτρανα ότι είναι διαφορετικό να είσαι αεκ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ δεν υφίσταται. Υπάρχει και η βαζέλα. Τις ίδιες διαφορετικότητες έχουν σε τέτοια θέματα... Κρατικοδίαιτες.

Εικόνα el trick

Θωμά θεωρώ ότι το αεκ είναι διαφορετικό από τη βαζέλα. Η διαφορά είναι στη ΜΙΡΛΑ.