ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΠΟΡ FM" Ο ΣΟΥΤΟΣ...



Θα σας περιγράψω την φάση όπως ακριβώς την έζησα μάγκες. Δέχομαι τηλεφώνημα πρωί Πέμπτης, με το που το σηκώνω μου λένε "μαλάκα ο Σούτος, από τον ΣΠΟΡ FΜ..." και πριν τελειώσει η φράση διακόπτω "Τι είπε πάλι η καργιόλα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό;; Τι ειρωνία πούλησε για τον Διαμαντίδη και τους ...πελάτες του;;". Θυμόμουν βλέπετε την χολή που έσταζε στις εκπομπές με τον Δεσύλλα. Είχες που είχες αϋπνία ...τον άκουγες, φούντωνες κι έμενες οριστικά ξάγρυπνος.
 
Στη συνέχεια - με έκπληξη -  πληροφορήθηκα ότι ο Χρήστος Σούτος είναι παρελθόν από τον ΣΠΟΡ FM! Αφορμή για την απομάκρυνσή στάθηκε η τηλεφωνική παρέμβαση του Νικόλα Βασιλαρά που τον ...επέπληξε δημοσίως για το χιούμορ του και του απαγόρευε στο εξής να μιλάει για το άτομό του. Αυτός ο διαπληκτισμός ...η πιο σωστά αυτή η δημόσια επίπληξη του Βασιλαρά προς τον Σούτο είχε σαν συνέπεια την απομάκρυνση του τελευταίου. Όσοι γνωρίζουν την νέα ιδιοκτησία του ΣΠΟΡ FM καθώς  και την σχέση του Νικόλα με τον ιδιοκτήτη μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Μπορούν να καταλάβουν πώς πήρε αυτόν τον αέρα στα μπατζάκια ο Νικόλας και με τίνος τις πλάτες παρεμβαίνει και ...απαγορεύει. Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό μάγκες : Ο ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΟΥΤΟΣ, Ο ΣΟΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΟΡ-FM ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΟΥΣ. 
 
Αφού παραθέσω το ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ αν και είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι το ακούσατε ήδη, θέλω να διηγηθώ μια ιστορία φανταστική, που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, έτσι για να αλλάξουμε κλίμα.  Περίπου στις αρχές του 2012 ήταν μια πουτανίτσα ανυπόληπτη. Απολυμένη από όλες τις πιάτσες και όλα τα μπορντέλα που δούλευε, κλαιγόταν δεξιά και αριστερά κατηγορώντας πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ για την ανεργία της ...κάνοντας μάλιστα λόγο για μαφιόζικες μεθόδους. Πώς θα σας φαινόταν αν μερικά χρόνια μετά, βλέπατε την άλλοτε απολυμένη  πουτάνα - με τις πλάτες του αρχινταβά - να σπεύδει να απομακρύνει τα άλλα πουτανάκια  απ'την κοινή τους πιάτσα;; Οποία ειρωνεία...
 
Ας αφήσουμε τις φανταστικές ιστορίες όμως κι ας επανέλθουμε στο θέμα: ΟΥΤΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΟΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ. Σκεφτείτε λοιπόν πόσοι νορμάλ ακροατές έχουν ήδη κόψει λάσπη. Στο τέλος αυτόν τον σταθμό θα τον ακούνε μόνο οι επιδοτούμενοι ελαιοχρωματιστές της Μπύρας 13. Θα ακούνε τους "δημοσιογράφους" που ενώ παλιά έκαναν αντιπολίτευση στον Τζίγκερ επειδή ήταν λίγος και μίκραινε τον Παναθηναϊκό ...σήμερα αγαπούν τον "πολύ" Αλαφούζο που τους "μεγαλώνει". Τέτοιο παπά γουστάρουνε να τρώνε!
 
Με τις υγείες σας...
DRAZA 
 
ΥΓ:  Σε συμπληρωματική δήλωση προέβη ο Χρήστος Σούτος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως ο ίδιος λέει "για την αποκατάσταση της αλήθειας". Για λόγους τάξεως οφείλουμε να προβάλουμε την δήλωση αυτή και εδώ μέσα . Καθένας από εμάς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του! 
 

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

Κρατιεμαι να μην εκραγω με αυτο που συμβαινει σημερα στο μπασκετ.

Εικόνα DRAZA

ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ...

Εικόνα vagio

Το ειπε κι ο παπαρογιαννης, οτι οι σερβοι δεν εφεραν χθες τριποντα , ασιστ καιριμπαουντ. Το δώρο τους στον Παναθηναϊκό ήταν ένας γιγάντιος καθρέφτης για να δει τα λαθη του. Και το μαξιλαράκι που κρατάει τη μπαναθα αισιόδοξη για το μέλλον είναι οι τέσσερις –in extremis αλλά εν πολλοίς πειστικές- νίκες εντός των τειχών, επί του Ολυμπιακού, του Άρη, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Καταλαβαινεις λοιπον ποσο ασημαντη ηταν η χθεσινη ηττα και ποσο σημαντικη η νικη επι του Ολυμπιακου το σεπτεμβρη? Αλλα που να καταλαβεις, εισαι τοσο φανατισμενος που δε βλεπεις το δασος αλλα το δεντρο. Θα το ξανασκεφτω να σας διαβασω εδω μεσα, με παρασερνετε σε λαθος μονοπατια. Θα διαβαζω μονο τους εγκριτοι.

Εικόνα DRAZA

Σου εύχομαι να'χεις την ίδια εφευρετικότητα στην προσπάθειά σου να ανακαλύψεις τα ωφέλη της αποψινής σφαλιάρας. Με τις υγείες μας!

Εικόνα vagio

Τοι ειπε κι ο παπαρογιαννης, οτι οι σερβοι δεν εφεραν χθες τριποντα , ασιστ καιριμπαουντ. Το δώρο τους στον Παναθηναϊκό ήταν ένας γιγάντιος καθρέφτης για να δει τα λαθη του. Και το μαξιλαράκι που κρατάει τη μπαναθα αισιόδοξη για το μέλλον είναι οι τέσσερις –in extremis αλλά εν πολλοίς πειστικές- νίκες εντός των τειχών, επί του Ολυμπιακού, του Άρη, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Καταλαβαινεις λοιπον ποσο ασημαντη ηταν η χθεσινη ηττα και ποσο σημαντικη η νικη επι του Ολυμπιακου το σεπτεμβρη? Αλλα που να καταλαβεις, εισαι τοσο φανατισμενος που δε βλεπεις το δασος αλλα το δεντρο. Θα το ξανασκεφτω να σας διαβασω εδω μεσα, με παρασερνετε σε λαθος μονοπατια. Θα διαβαζω μονο τους εγκριτοι.

Εικόνα red apple

Τάλε κουάλε με τον Σουλεϊμάν το...Ταγκαλάκι -άτακτος στρατιώτης επί οθωμανικής -ή οθωμανικού; θα σας μπερδέψω!!!! (καλά, λογίζεται και για δημοσιογράφος; Να σκίσω την ταυτότητά μου τότε)

άσε Νικ... δεν έχω κλείσει μάτι από τη στενοχώρια για το μαμήσι που έκαναν στην Λιμόζ τα αμερικανοσερβάκια

(η διευκρινιστική δήλωση είναι για τα μπάζα...Ούτε ασθενούντες πρόεδροι της ΕΣΣΔ δεν θα βγάζανε τέτοιες ανακοινώσεις!)

Εικόνα DRAZA

Kανένα γαμήσι. Ας αφήσουμε τις προβοκάτσιες. Ο Παναθηναϊκός από αυτό το αποτέλεσμα βγήκε κερδισμένος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δηλαδή ο Βασιλαράς είναι βαρύς άνδρας; Σκιάχτηκα, ρε γαμώτο.

Εικόνα DRAZA

Βαρύς βαρύς ...με μια κωλάρα να μετά συγχωρήσεως.

Εικόνα RED HELL

Μα και αυτοι οι λαγοι δεν μπορουν να ξαποστασουν λιγο.Παντου φαπες.Ορεκτικο το οτι πηγε να τους αποκλεισει ο ΠΑΣ και κυριως το σκληρο γαμησι στο ΟΑΚΑ.Ειχαν μαζευτει για να βγαλουν τα απωθημενα τους αλλα παλι πουτσα.Επιδορπιο οι σπαραξικαρδιοι θρηνοι στην κρατικοδιαιτη.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

Εικόνα DRAZA

ΨΩΛΑΡΑ. ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ.

Εικόνα vagio

Δευτερεουσης σημασιας το αποτελεσμα μιας και σημερα ο διαμαντιδης συμπληρωσε 1000 συμμετοχες. Εκει πρεπει να εστιασουμε, λυπαμαι που το λεω.

Εικόνα savvas gridlock

Διαβάζοντας τα περισσότερα σχόλια άρχισα να ψιλοντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός, αλλά ευτυχώς επεσήμανες Βαγγέλη αυτήν την ιστορική στιγμή για το παγκόσμιο μπάσκετ. Αν δεν εμφανιζόταν κανείς να το κάνει, εγώ αύριο ΣΕΦ με την Μπάμπεργκ δεν θα πήγαινα. Τέρμα η κοροϊδία Αγγελόπουλοι, τα πρόβατα ξύπνησαν.

Εικόνα DRAZA

Και εγώ ντρέπομαι για τους Αγγελόπουλους.

Το γεγονός ότι πληρώνουν το ΣΕΦ αλλά και την εφορία μου είναι αβάστακτο.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ.

Εικόνα DRAZA

Άρα ήταν ΣΑΝ νίκη.

Εικόνα RED HELL

Μα "εχασε απο την αστοχια του".Δεν επαιζε αλλη ομαδα.Η Παναθα χανει μονο απο δικα της λαθη.ΜΠΕΕΕΕ

Εικόνα DRAZA

Το είπε ο Χατζηγεωργίου αυτό. Το είπε. Απόψε συμπτωματικά το είδα το παιχνίδι με ήχο.

Εικόνα vagio

Μονος σου τα μαρτυρας.

Εικόνα DRAZA

Ε δεν θέλει και μεγάλη προσπάθεια.

Εικόνα vagio

Παντως εγω ξερω εναν πρεζακια που δεν συμμεριζεται αυτη την τοποθετηση περι νικης.

Εικόνα DRAZA

Θα του περάσει μωρέ. Θα φάει ένα κοκορέτσι περιποιημένο ...για επιδόρπιο θα φάει κοκ. Είτε ένα μεγάλο είτε πολλά μικρά ...κοκάκια! Με ένα καλό φαγητό τα ξεχνάς όλα.

Εικόνα john

Θα πιει και μια ΚΟΚΑ κολα για να ξεπλύνει την γεύση απο το ΚΟΚΟρετσι

Εικόνα john

Drazare τα αδέρφια μας πάνε να ρίξουνε γερή πουτσα στο καρκίνωμα του εξαφαπου .Άντε να δουμε

Εικόνα DRAZA

THN ΡΙΞΑΝΕ.

ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ο ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ.

Εικόνα savvas gridlock

''Ο ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ.''

https://www.youtube.com/watch?v=GM_xiMhUmxI

Εικόνα DRAZA
Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα DRAZA

ΦΙΛΕ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΠΟΙΝΕΣ, ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ (ΣΤΙΜΑΤΣ,ΜΙΛΛΕΡ,ΜΙΤΣΙΤΣ,ΚΙΝΖΥ,ΣΙΜΟΝΟΒΙΤΣ) ΣΚΕΨΟΥ.

ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ'ΤΑΝ 2-1 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΚΤΑΔΑ.

ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΠΑΕΙ, ΜΕ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟΥΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν παλεύεται αυτό το γαμημένο σέρβικο μοντέλο ρε φίλε. Σου'ρχεται να σπάσεις την τηλεόραση και να χοροπηδάς με μανία πάνω στα θραύσματα.

Εικόνα DRAZA

Εγώ είναι προφανές ότι δεν έχω την ίδια άποψη και ότι δεν θεωρώ το Σερβικό(ή Γιουγκοσλαβικό - όπως θες πες το) κάτι ενιαίο. Εγώ έμαθα το μπάσκετ σε μια συγκεκριμένη εποχή, βλέποντας συγκεκριμένους παίκτες κλπ.

Τον τρόπο λοιπόν που κρατήθηκε όρθιος ο Ράντονιτς με αυτό το υλικό ...και διόρθωσε και τα δικά του λάθη μες στην χρονιά(λέγε με Σόφο) είναι κάτι που δεν γίνεται να μην το παραδεχτώ.

Εγώ το μπάσκετ που είδα από τον Ίβκοβιτς στο δεύτερο μισό της σεζόν 11-12 το γουστάρω. Και αυτό που παίξαμε την άνοιξη της επόμενης σεζόν μου άρεσε, που ήταν μια γυαλισμένη εκδοχή του ίδιου μπάσκετ με την ομάδα να φαίνεται πιο στρωμένη στις κινήσεις της στο μισό γήπεδο, στο σετ παιχνίδι.

Πολλά από τα στοιχεία που μου αρέσουν λοιπόν τα βλέπω στον Ερυθρό Αστέρα του Ράντονιτς ...ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.

Εικόνα savvas gridlock

''Εγώ το μπάσκετ που είδα από τον Ίβκοβιτς στο δεύτερο μισό της σεζόν 11-12 το γουστάρω''

Ως Ολυμπιακός κι εγώ το γούσταρα. Μπασκετικά όχι. Σε δέκα χρόνια από τώρα πιστεύεις ότι ο μέσος μπασκετόφιλος σε μια τυχαία ευρωπαϊκή χώρα θα μνημονεύει το ευρωπαϊκό μας στην Πόλη για το μπάσκετ που παίξαμε ή για την ανατροπή που κάναμε στο τέλος; Θα μας μνημονεύουν δηλαδή όπως τη Ζαλγκίρις του 1999 ή όπως την Παρτίζαν του 1992;

''Και αυτό που παίξαμε την άνοιξη της επόμενης σεζόν μου άρεσε''

Δεν είχε σχέση το μπάσκετ που παίζαμε επί Μπαρτζώκα με το μπάσκετ που παίξαμε επί Ίβκοβιτς.

''Πολλά από τα στοιχεία που μου αρέσουν λοιπόν τα βλέπω στον Ερυθρό Αστέρα του Ράντονιτς''

Κι εγω βλέπω στον Ερυθρό Αστέρα όλα τα στοιχεία που δεν γουστάρω στο μπάσκετ. Ειδικά σε ένα άθλημα το οποίο το έχεις ζήσει από μέσα, δεν μπορείς να μείνεις στο ποιος κερδάει, αλλά και στο πώς. Ευρωπαϊκό πήρε και η Μακάμπι του Μπλατ πρόπερσι, σε 10 χρόνια θα το θυμάσαι;

Εικόνα DRAZA

Την περίοδο στην
οποία αναφέρομαι την σεζόν 12-13 (ούτε στις αρχές ούτε στο τέλος) ο Ολυμπιακός είχε κρατήσει σχεδόν όλα τα στοιχεία που τον έφεραν πρώτο επί Ίβκοβιτς. Αυτό που είχε βελτιώσει ήταν η κίνηση στο μισό γήπεδο. Στον δρόμο για το Λονδίνο η ομάδα πήρε μπρος και πήγε ανακαλώντας τον ...τρόπο του Ίβκοβιτς. Το φάιναλ φορ το πήραμε με τον τρόπο του Μπαρτζώκα.

Εγώ άμα βλέπω τρέξιμο, άμα βλέπω γρήγορο τρανζίσιον, άμα βλέπω την ομάδα να είναι γρήγορη ακόμα και με παίκτες που ατομικά μπορεί να'ναι αργοί, άμα βλέπω επιθέσεις να χτίζονται για να εκδηλωθούν γρήγορα, αν βλέπω κίνηση χωρίς μπάλα αξιοποίηση των χώρων και κόψιμο της περιττής τρίπλας, γουστάρω. Θέλω ομάδες που στην επίθεση αξιοποιούν τα μις-ματς αλλά έχουν και την ενέργεια και την δύναμη να μην προσφέρουν μις-ματς όταν αμύνονται. Να πέφτει κοντός με την μπάλα σε ψηλό μας ύστερα από τις αλλαγές και να λέμε "μουνάκι δεν θα περάσεις ...και στα πόδια άμα λάχει θα σε γαμήσω". Η αντίστοιχα να βγαίνει ψηλός σε κοντό δικό μας και να μην μπορεί να πάρει την μπάλα, να μην μπορεί να ποστάρει, να τον βγάζει ο δικός μας κοντός εκτός παιχνιδιού. Αυτά ως προς το μάτι μου. Επίσης δίνω σεβασμό σε ομάδες που ο προπονητής τις έχει χτίσει για να κάνουν τα βασικά βρέξει χιονίσει ...αυτά που είναι θέμα περισσότερο θέμα διάθεσης και όχι ταλέντου, ομάδες που ξεκινάνε ρίχνοντας το ξύλο τους, ΓΕΡΟ ΞΥΛΟ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ, κατεβάζοντας τα ριμπάουντ τους, που συμμετέχουν και οι πέντε στο παιχνίδι διαρκώς, που βλέπουμε συνεργασίες παικτών διαρκώς.

Για εμένα αυτό είναι το πραγματικά "γεμάτο" μπάσκετ ...το πλήρες. Και όσο πιο πολύ ταλέντο έχει μια ομάδα τόσο περισσότερο βελτιώνεται και το θέαμα που βλέπεις. Όλα αυτά ο Ολυμπιακός από τον Φεβρουάριο του '12 και μετά τα έκανε. Επίσης πολλά από αυτά αρχίσαμε να τα ξαναβλέπουμε και από τον δεύτερο γύρο μέχρι (και)την φάση των οκτώ την σεζόν 12-13. Εγώ λοιπόν το Ευρωπαϊκό του 2012 θα το θυμάμαι ΚΑΙ για το μπάσκετ που παίξαμε και νομίζω θα το θυμάται και η Ευρώπη τόσο για την ανατροπή όσο και για το θέαμα που τους δώσαμε από ένα σημείο και μετά στον δεύτερο γύρο.

Λέει ο άλλος "εγώ δεν θέλω να βλέπω πικ εν ρολλ ...θέλω "run n' gun" OTAN BΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ... ΟΧΙ ΕΝΑΣ - ΟΧΙ ΔΥΟ - ΠΕΝΤΕ ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣ, ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΡΓΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ;; ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΕΜΠΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ;

Και για να μην τους βάλουμε όλους τους Σέρβους στο ίδιο τσουβάλι και να λέμε "ο Ίβκοβιτς, ο Ομπράντοβιτς" μαζί και πάει λέγοντας... δεν είναι το ίδιο να κατεβάσεις μια πεντάδα στην λογική ότι όλοι μπορούν να τα κάνουν όλα και να συμμετέχουν και οι πέντε στο παιχνίδι με το να περιμένεις τον Διαμαντίδη να στήσει πικ-εν-ρολλ με τον Πέκοβιτς ή τον Μπατίστ ...την ώρα που οι άλλοι τρεις ξύνουν το μουνί τους και να έχεις ακροβολισμένους δυο παίκτες στην γωνία για να σουτάρουν και να περνάει σε έναν από τους δυο η μπάλα ανάλογα με το που έκατσε να'χει ο σέντερ το μέτωπο του ύστερα από το σκριν. Η να έχεις έναν φοργουορντ που θα μπορεί να ποστάρει ώστε να γεμίσει την ρακέτα για να πάει να βγει όξω ο Τραρτσαρής και ο Φώτσης για το τριποντάκι. Ο Ολυμπιακός, ΜΕ ΣΕΡΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ δεν τα έκανε ποτέ αυτά.

Εικόνα john

Βρίσκω την ευκαιρια με την αφορμή του σχολίου σου για τις χρονιές καλού μπασκετ απο τον ΘΡΥΛΟ, να σε ρωτησω το εξής. Το μπασκετ που παίζαμε την τελευταια χρονια του Γιαννάκη πως το κρίνεις ?

Εικόνα savvas gridlock

''Μπάσκετ'' ήταν αυτό του Γιαννάκη;

Εικόνα DRAZA

ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΗΤΑΝ...

Εικόνα tsalouxidis

Ο Γιαννάκης δεν έπαιζε μπάσκετ. Πόλο έπαιζε με φουνταριστό το Σχορτσανίτη και 4 παίχτες στα 8 μέτρα απόσταση απ'το καλάθι.

Εικόνα DRAZA

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ...

Εικόνα DRAZA

Είχα χαρεί τον Ολυμπιακό πάρα πολλές φορές τότε, αλλά αυτό ήταν κάτι για το οποίο περισσότερο ευθύνονταν κάποιες μονάδες, λιγότερο η ομάδα ...ακόμα λιγότερο ο προπονητής. Ειδικά τότε που καθαρά και μόνο για να ικανοποιηθούν οι πρόεδροι και ο κόσμος ο Γιαννάκης αποφάσισε να μπει σε ένα κοστούμι που δεν του χώραγε. Ομάδα με Τσίλντρες και Κλέιζα έπρεπε να'χει ο Γκέρσον στα χέρια του όχι ο Γιαννάκης. Εκεί θα βλέπαμε άλλα κόλπα. Σε συνθήκες λοιπόν που μπορούσαν οι παίκτες μας να εξαντλήσουν το ταλέντο τους, ο Ολυμπιακός μας άρεσε. Η ομάδα όμως είχε σοβαρά τακτικά προβλήματα.

Εικόνα john

Drazare τα αδέρφια μας πάνε να ρίξουνε γερή πουτσα στο καρκίνωμα του εξάρα που.Άντε να δουμε

Εικόνα john

Γαμω την αυτόματη γραφή του ipad. Άντε να δουμε λιγο έμεινε

Εικόνα vagio

Ειστε κακεντρεχεις που δεν πιστευετε την τοποθετηση του κυριου Σουτου. Οι δουλειες στην Ελλαδα (και οχι μονο) περισσευουν αυτη την εποχη για δημοσιογραφους του διαμετρηματος του. Να μην σου πω πως ο ιδιος χρησιμοποιησε ως πατημα το συγκεκριμενο συμβαν για να φυγει απο εκει και να ανοιξει τα φτερα του. Οι αξιες δεν χανονται, εγω αυτο ξερω.

Εικόνα DRAZA

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ FANS ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ.

Εικόνα vagio

Πλακα εχεις τωρα?

Εικόνα DRAZA

Όχι ρε δεν κάνω πλάκα. Του το έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι όπως στο μετέφερα. Εκεί που ανακοίνωσε ότι φεύγει οικειοθελώς από τον σταθμό. Μου τα έδειξαν δυο φίλοι της ιστοσελίδας επειδή εγώ δεν έχω επικοινωνία.

Εικόνα Chief Bromden

Μεγάλο το πάθος του Ηρώδη για αυτήν την Σαλώμη,
τον κώλο της κούνησε λίγο και ο άλλος έχασε το κεφάλι του...
Τι γινόταν τότε στα παλάτια, φοβερές εποχές...

Ά ρε Σούτο...
Και οι διαταγές ήταν σαφής,όταν ακούγεται ο ύμνος να σηκώνεστε όλοι όρθιοι...

Εικόνα DRAZA

Kαι να πεις ότι δεν ήταν βάζελος...

Εικόνα Chief Bromden

Πράκτορας ήταν ο αλήτης...
Ένα χρόνο στις αναδασώσεις για αναμόρφωση...

Εικόνα DRAZA

Kαι θέλω ειλικρινά να μου θυμίσει κάποιος πότε έγινε κάτι ανάλογο με οπαδούς άλλης ομάδας σε άλλο μέσο.

Εικόνα Aprosarmostos17

Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη για δουλειές εδώ και μία βδομάδα. Σήμερα το πρωί στο TV100 ο δημοσιογράφος παρουσίαζε τα αθλητικά και για τον αγώνα Ολυμπιακός-Χανιά, ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, ωραία μπάλα και πολλούς νεαρούς παίκτες να δείχνουν κάτι, το σχόλιο ήταν κάπως έτσι "το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν ότι ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι για άλλη μία φορά, αλλά αυτή τη φορά το έχασε" με την ξανθιά κότα από δίπλα να χασκογελάει.

Γενικά πάντως εδώ υπάρχουν 4-5 αθλητικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί. Ο παοκουλης έχει τον δικό του, ο αρούλης τον δικό του. Λένε τις παπαριές τους και ακόμα και οι περιγραφές των αγώνων των ομάδων τους είναι του στυλ "αποκρούει ο αντίπαλος αμυντικός με την κούτρα του".

Μήπως πρέπει επιτέλους να δημιουργήσουμε τον δικό μας ερυθρόλευκο σταθμό που σε στυλ RATM θα ξεμπροστιάζει τα αντι-Ολυμπιακά λαμόγια;

Εικόνα DRAZA

Eγώ φίλε πριν κάνουμε κουβέντα για το τι είδους σταθμοί θα πρέπει να υπάρχουν ...νομίζω ότι πρέπει να συζητήσουμε πώς πρέπει να είναι ο κόσμος. Και να κάνουμε την αρχή με την αυτοκριτική μας. Εμείς τον χώρο αυτόν δεν τον ανοίξαμε μόνο επειδή υπήρχε αντιολυμπιακή προπαγάνδα εκεί έξω. Αλλά επειδή υπήρχαν και δικοί μας που την υιοθετούσαν ...και συνεχίζουν.