ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ



Έχουμε δει την ιστορία του Κυπέλλου που πήρε στο κέρμα ο ΠΑΟ το 1969, όταν και έκανε το πρώτο του νταμπλ στη μέχρι τότε ποδοσφαιρική του ιστορία επί Χούντας.
 
Στην εκπομπή ''Θρύλοι των γηπέδων'' που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάνης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Μίμης Δομάζος είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα.
 
 
Τι λέτε, δικαιώνεται άραγε ο κόσμος του Ολυμπιακού που φωνάζει ''κούπα στο κέρμα της Χούντας τα παιδιά'';
 

Σχόλια

Εικόνα MakTheBet

Αλλη μια απόδειξη της μπόχας και της βρώμας τους...΄Οχι ότι δεν το ξέραμε βέβαια, αλλά έβγαιναν κάποιοι ανύπαρκτοι και αμφισβητούσαν το ότι ο μόνος που είδε το κέρμα -αν το είδα κιόλας- ήταν ο Δομάζος ο οποίος άρπαξε το Κύπελλο και ξεκίνησε τα πανηγύρια αφήνοντάς τους όλους κάγκελο... Ήρθε τώρα και το βιντεάκι αυτό και ΦΑΠ!!!

Εικόνα RED HELL

"Τα ωραια χρονια του αγνου ποδοσφαιρου".Τους εχω σιχαθει μα τον Θεο.Καθονται και βλεπουν δικα μας ματς μπας και βρουν μιση φαση και αρχιζουν να κραυγαζουν σαν πιθηκοι.Εξομοιωνουν εναν αναπτηρα(μαλακας οποιος τον πεταξε και εγω θελω να υπαρξει τιμωρια μπας και καποιοι βαλουν μυαλο)με επεισοδια χρονων.Αι στο διαολο βρωμιαρηδες.

Εικόνα savvas gridlock

Tιμωρία σοβαρή, τύπου ''κεκλεισμένων των θυρών για 1-2 ματς'', για έναν αναπτήρα που δεν βρήκε τον Κουλιμπαλί δεν γίνεται να υπάρξει. Εκτός αν μας εξηγήσει κάποιος το πώς τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για το καπνογόνο στην Κομοτηνή, ο Ατρόμητος για τις κροτίδες στο Φορτούνη και φυσικά ο ΠΑΟΚ για τις κροτίδες και τα αντικείμενα στο Φορτούνη. Όλα αυτά φέτος γίνανε, όχι πριν 10 χρόνια.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και τέζα τα βαζέλια.