ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ



Δίχως πολλά-πολλά, σύνοψη των όσων παρακολουθήσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στα ματς των ομάδων της τρόικας Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη.
 
- Λεβαδειακός-ΠΑΟ 0-2. Πέρα από την ''ομορφιά'' με τους παίκτες του Λεβαδειακού που ''σκύλιασαν'' και το διαιτητή που κατάπιε ένα πέναλτι, πέρα από τη συνύπαρξη Κομπότη-Αλαφούζου στην κερκίδα και τον Ατζαγκούν που πήγε δανεικός στη Λιβαδειά 5 μέρες μετά το ματς, υπήρχαν ρίψεις κροτίδων σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού από οπαδούς του ΠΑΟ, όπως π.χ. μετά το 0-1 του Μπεργκ.
 
Αναμένουμε την τιμωρία του ΠΑΟ για τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του και ιδίως για την κροτίδα που ακούμε στο παραπάνω βίντεο, την ώρα που ο Ολυμπιακός απειλείται με αποκλεισμό της έδρας του για 2-4 αγωνιστικές επειδή έπεσε ένας...αναπτήρας στα Περιβόλια.
 
- Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-1. Στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης έδωσε ρεσιτάλ ο διαιτητής Βοσκάκης. Ναι, μιλάμε για το ''Βοσκάκη του γαυροσυστήματος'', που τόλμησε να κάνει μήνυση εναντίον του ΣΚΑΙ, επειδή τον σπίλωνε. Στο 7' δεν έβγαλε απ'ευθείας κόκκινη στον Πέλκα του ΠΑΟΚ για δολοφονικό μαρκάρισμα και στο 14' ο Πέλκας άνοιξε το σκορ. Στο 38' δεν έβγαλε έστω κίτρινη κάρτα στη λαβή ελληνορωμαίκής πάλης του Τζαβέλλα στον Ανσαριφάρντ.

Έπιασε τόπο ο θόρυβος εις βάρος του από τα ΜΜΕ της τρόικας, ειδικά αν λάβουμε υπ'όψιν μας και τα ΟΡΓΙΑ που έκανε στο Καραϊσκάκη εναντίον του Ολυμπιακού, στο ματς με το Λεβαδειακό. Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι Πανιώνιος-ΠΑΟΚ είχαμε μάθει ότι ο αμυντικός Χατζηισαϊας του Πανιωνίου έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι με τη φανέλα του Πανιωνίου και 2 μέρες αργότερα ανακοινώθηκε επισήμως από τον ΠΑΟΚ. ''Ομορφιές'', με τον πατέρα Γκαγκάτση να βρίσκεται στη διοίκηση του Πανιωνίου και το γιο στη διοίκηση του ΠΑΟΚ...
 
- ΠΑΟ-Ατρόμητος 0-0. ''Εντυπωσιακή'' η διαιτησία του Στυλιαρά από την Αιτωλοακαρνανία και της βοηθού Χρυσούλας Κουρομπίλια από το σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής. Πράσινες βουτιές μετατράπηκαν σε φάουλ και κάρτα για παίκτες του Ατρομήτου, χέρια παικτών του ΠΑΟ δεν δίνονταν ποτέ, ενώ κόπηκαν και επιθέσεις-μισό γκολ της ομάδος του Περιστερίου με ανύπαρκτα οφσάιντ.

Ο Στυλιαράς δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά σφύριζε καθαρά ''έδρα''. Παρ'όλα αυτά, οι οπαδοί του ΠΑΟ τον έβριζαν ρυθμικά. Ο Στυλιαράς διέκοψε προσωρινά το ματς την πρώτη φορά που άκουσε μπινελίκια, αλλά οι βάζελοι συνέχισαν να τον βρίζουν, δίχως να πάρει την απόφαση ο διαιτητής να φύγει από το γήπεδο.
 

- ΑΕΚ-Ηρακλής 4-1. Με το σκορ 1-0, ο διατητής Δελφάκης έκλεισε τα μάτια σε χέρι-πέναλτι υπέρ του Ηρακλή. Ναι μεν η απόσταση είναι κοντινή, αλλά το χέρι δεν είναι στη φυσική του θέση, ούτε υπάρχει πρόθεση να το μαζέψει ο αμυντικός, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μπλοκάρει την μπάλα. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πως η οδηγία των προπονητών προς τους αμυντικούς τους είναι ''μέσα στην περιοχή μαζέψτε τα χέρια σας''. Επίσης, το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ είναι οφσάιντ. Δύσκολη φάση, οριακή, αλλά υπάρχει οφσάιντ και μάλιστα μιλάμε για γκολ σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με την ΑΕΚ να παίρνει καθαρό προβάδισμα στο σκορ.

Mετά το 40' είχαμε ομορφιές.
 
Λίγο μετά την προσωρινή διακοπή για υβριστικά συνθήματα στο 40' που έκανε ο διαιτητής Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) στον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-Ηρακλής 4-1, ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης (Κορινθίας) δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς της γηπεδούχου στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Τα χειρότερα σε βάρος του αποφέχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ενώ ο Γκρούτσης οδηγήθηκε σε ασφαλέστερο σημείο. Μετά το τέλος του ματς ανέφερε το περιστατικό στο Γιάννη Δελφάκη, ο οποίος έγραψε την καταγγελία του στο φύλλο αγώνα, ενώ το ίδιο έκανε και ο ίδιος ο Γκρούτσης στην έκθεσή του.
Αυτό είναι η εξυγίανση που θέλουν; Γιατί η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν έβγαλαν ανακοίνωση;
 
Στο site της τρόικας αρχικά φτιάξανε βίντεο με ''όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις''. Στην ανάρτηση υπάρχει αναφορά για μια φάση στο 2ο λεπτό, όταν και ''ο Μπακάκης κάνει τη σέντρα κι ο Μπαρτολίνι, μέσα στη μεγάλη περιοχή, σταματάει την μπάλα με το χέρι (η φάση δεν υπάρχει στο βίντεο λόγω τεχνικού προβλήματος)''. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τεχνικά προβλήματα και βάλαμε τη φάση σε βιντεάκι.
 
Ο Μπαρτολίνι έχει γυρισμένη πλάτη και η μπάλα πάει από την κοιλιά του στο χέρι του, που είναι μαζεμένο. Αυτή εδώ κατά το site της τρόικας είναι ''αμφισβητούμενη φάση'', ενώ μέσα στο βίντεο έχει μπει και η βουτιά του επαγγελματία καταδύτη Πλατέλλα, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος όποτε τον ακουμπούν, ως νέος Σαβέφσκι και Ντέμης Νικολαϊδης.
 
Δεν μείνανε όμως εκεί στο sdna.gr. Μας ενημέρωσαν για την πρόθεση του Μελισσανίδη να πάει στο ΟΑΚΑ, επειδή ''τρελάθηκε'' με τη διαιτησία του Δελφάκη, ενώ μάθαμε και το τι είπε στην κοπή της πίτας της Aegean, για τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο και τους διαιτητές που ''θα σφυρίζουν στα τρένα''. Για το ''πέσιμο'' στον παρατηρητή Γκρούτση δεν μάθαμε κάτι από το site της τρόικας. Δεν έγινε και στο Καραϊσκάκη, ώστε να αφιερώσουμε 10 αναρτήσεις και να βγει έκτακτο δελτίο ειδήσεων στο κανάλι του παιδόφιλου πρώην καταζητούμενου από την INTERPOL Ιωάννη Αλαφούζου, τον ΣΚΑΙ.
 
Όχι μόνο δεν μιλάει κάποιος εκ των ''αντικειμενικών αθλητικών δημοσιογράφων'' για τα παραπάνω, αλλά η τρόικα βγαίνει και ''αδικημένη από το γαυροσύστημα''. Κυκλοφόρησαν και νέες διαρροές για ''διαιτητικούς ορισμούς-πρόκληση από την κόκκινη ΚΕΔ'' εν όψει της 20ής αγωνιστικής της Superleague το Σαββατοκύριακο. Ασταμάτητη η αντιολυμπιακή μηχανή προπαγάνδας. Το πώς μετατρέπεται το άσπρο σε μαύρο και το πώς οι θύτες μοστράρονται για θύματα, είναι πρωτοφανές. Κι όλα αυτά με τον Ολυμπιακό 16 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ, 20 από τον ΠΑΟ και 22 από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Πού να πηγαίναμε και πόντο-πόντο. Τι θα διαβάζαμε τότε;
 
Για πολλοστή φορά σας το ζητάμε από εδώ. Αλλάξτε μυαλά εσείς οι έμμισθοι ΑΡΔ της τρόικας. Δεν απειλούμε. Μεταφέρουμε ένα κύμα οργής πολλών οπαδών του Ολυμπιακού, που επικοινωνούν μαζί μας και μας λένε ότι θέλουν να σας κάνουν τα χειρότερα. Προσπαθούμε να τους συγκρατήσουμε, το λέμε και πάλι, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ-ΥΒΡΙΣΤΕΙ-ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, αλλά χαλινάρι σε όλο το λαό του Ολυμπιακού δεν μπορούμε εμείς να βάλουμε, ούτε μπορεί και κανένας να το κάνει. Έχετε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και βαδίζετε σε δρόμο δίχως γυρισμό. Δεν θα έχει καλό τέλος αυτή η ιστορία, με τόση λάσπη εις βάρος του Θρύλου και με το κάθε χολεριασμένο έμμισθο γιουσουφάκι της τρόικας να προσβάλλει καθημερινά και συστηματικά τόσους ανθρώπους που αγαπούν μία ομάδα. Η κατάσταση αργά ή γρήγορα ΚΑΚΩΣ θα ξεφύγει και υπεύθυνοι θα είστε εσείς και μόνον εσείς, όπως και τα αφεντικά σας.
 

Σχόλια

Εικόνα thita

γεια σου ρε σάββα, στρατιώτης στην πρώτη γραμμή, ξεφτίλιζέ τους λέμε

Εικόνα Romain

Εξαιρετική ανάρτηση!

Όντως οι Φιλιπινεζες δεν εχουν τι να κανουν, και προσπαθούν να μας πείσουν οτι το άσπρο ειναι μαύρο.

Χαρακτηριστικό, ο ΦΑΠΑ Θεόδωρου να λεει οτι δεν θα πρεπει να κανει κανεις απο το τρίο μεγαλες επενδύσεις, αν δεν αλλάξουν πρωτα την ΚΕΔ και βάλουν δικούς τους. Ο ρόλος του ειναι καθαρά υπέρ του τρίο, κατι που δείχνει και ποιοι ειναι πίσω απο την Κυπριακή offshore που χρηματοδοτεί το σκατο σαιτ.

Για τον Πρελεβιτς ελεγε οτι δεν ειναι τίποτα που ειναι κακουργηματική κατηγουρουμενος αφού ειναι απο τους πιο έντιμους του χώρου και οτι όταν έπαιζε ο μισθός του ηταν 300 χιλιάρικα τον μήνα. Αν βεβαια ηταν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, η Φιλιπινεζα θα έβαζε αλλο chip και θα έβλεπε το θεμα απο διαφορετική γωνία.

Τους εχουν ομως πάρει χαμπάρι.