ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...



Ανάρτηση μετά τον αγώνα με την Ρεαλ δεν βγάλαμε, μιας και ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο ...για πολλούς λόγους. Ωστόσο θα ενσωματώσουμε κάποιες παρατηρήσεις σχετικές με το ματς της Μαδρίτης στην ανάρτηση που θα γίνει ύστερα από τον αγώνα με την Χίμκι. Εφόσον λοιπόν περίπτωση να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι μες στην εβδομάδα δεν υπήρχε, είπαμε να κλείσουμε ένα άλλο θέμα που (ορθώς) άνοιξε, προσπαθώντας να λύσουμε τυχόν απορίες που μπορεί να’χουν όλοι οι γαύροι. Για να δοθούν απαντήσεις αναφορικά με το SDNA και την ΚΑΕ λοιπόν, είπαμε να κάνουμε κάτι βάναυσα προσβλητικό τόσο για’μας όσο και για οποιονδήποτε έχει βήμα και καταθέτει την άποψή του στο διαδίκτυο: Ε Ρ Ε Υ Ν Α.
 
Πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν τρεις – χοντρικά μιλώντας - τρόποι για να επικοινωνήσει ένας παίκτης με ένα Μέσο. α) Στα πλαίσια μιας συνέντευξης. β) Στα πλαίσια ενός οποιουδήποτε άλλου θέματος, αποκλειστικού. γ) Στο πλαίσιο μιας δήλωσης που μπορεί «ατάκα και επιτόπου» να γίνει οπουδήποτε και να κρατήσει δευτερόλεπτα.
 
Στις πρώτες δυο κατηγορίες είτε το Μέσο φροντίζει να έχει την άδεια της ομάδας προτού φθάσει στον παίκτη, είτε το Μέσο ζητά το ΟΚ της ομάδας εφόσον έχει προηγηθεί μια κουβέντα με τον αθλητή. Είναι όμως κατανοητό πως όταν ζητείται μια απλή δήλωση, όταν ο αθλητής είναι στον δρόμο είτε για τα αποδυτήρια είτε για το πούλμαν είτε για το αυτοκίνητό του δεν γίνεται να ζητήσει και να πάρει άδεια πριν μιλήσει, μιας και όλα γίνονται «μπαμ-μπαμ». Αφενός λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση κανείς δεν προλαβαίνει να δώσει άδεια. Αφετέρου κι ο ίδιος ο παίκτης(ειδικά αν είναι ξένος) μπορεί να  μην γνωρίζει καν με ποιον μιλάει. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως συνέβη και με τους Χάντερ, Μιλουτίνοφ και Στρόμπερι στο SDNA. Δεν υπήρξε καμιά έγκριση/άδεια από μέρους της ΚΑΕ γιατί δεν δόθηκε καμιά συνέντευξη. Ούτε ασφαλώς υπήρξε κάποιο αποκλειστικό θέμα. Υπήρξαν μόνο δηλώσεις ...και τώρα και στην Μedia Day του φθινοπώρου. Με τους παίκτες να απαντούν στις ερωτήσεις του απεσταλμένου του SDNA ...όπως ακριβώς έκαναν και με όλους τους άλλους που τους ζήτησαν δήλωση. Αν μετά ο "δημοσιογράφος" αποφασίζει να απομονώσει σε άρθρο μόνο τις δικές του ερωτήσεις για δικούς του λόγους,  αν αποφασίζει να το παρουσιάσει αυτό ως συνέντευξη ή ως δηλώσεις αποκλειστικές, αυτό δεν μπορεί να αγγίζει τον επίσημο Ολυμπιακό.
 
Σε κάθε περίπτωση, όταν ο ίδιος ο αθλητής λέει πως δεν έχει δώσει συνέντευξη σε κανέναν ποτέ και πως ούτε αποκλειστικές δηλώσεις έχει κάνει κάπου ...το θέμα πρέπει να κλείνει εκεί.
 
Θα είχε μια βάση να  σημειώσει κάποιος πως τουλάχιστον οι Έλληνες παίκτες μπορούν να ζητούν «όνομα και Μέσο» προτού δώσουν μια δήλωση. Εφόσον ο επίσημος Ολυμπιακός βλέπει ότι υπάρχουν μέσα που μας αντιμετωπίζουν εχθρικά. Θα είχε βάση να σημειώσει κάποιος πως ένας δημοσιογράφος που –με αυτή του την ιδιότητα - μπαίνει στο ΣΕΦ, έχει πρώτα φροντίσει να αποσπάσει το ΟΚ του επίσημου Ολυμπιακού.  Συνεπώς είναι η ομάδα που’χει το μαχαίρι και το καρπούζι στην περίπτωση αυτή. Όλα αυτά θα’ταν εύστοχες παρατηρήσεις. Δεν έχει βάση όμως να κάνουμε λόγο για παραχώρηση συνεντεύξεων ή αποκλειστικών δηλώσεων στο SDNA με την έγκριση της ΚΑΕ. Δεν έχει καμιά βάση να ισχυριζόμαστε ότι (ειδικά) το συγκεκριμένο Μέσο τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης από τον επίσημο Ολυμπιακό.
 
Επειδή όμως τα σενάρια περί προνομιακής σχέσεως έχουν τις ρίζες τους και σε άλλα σχετικά πρόσφατα γεγονότα, θα’ταν καλό να τα ξεδιαλύνουμε όλα ώστε να μην μένουν σκιές και απορίες. Πολύ εύστοχα παρατήρησε μερίδα του κόσμου πως ύστερα από το ατύχημα του συνοπαδού μας με την κροτίδα, το SDNA είχε φιλοξενήσει την θέση της ΚΑΕ. Αρκετός κόσμος – αυτή την φορά όχι και τόσο εύστοχα – έσπευσε να δηλώσει πως ΜΟΝΟ το SDNA φιλοξένησε την άποψη της ΚΑΕ, πως αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Πως αυτό ήταν συνειδητή απόφαση της ΚΑΕ και πως τέτοιες αποφάσεις μόνο λάδι στην φωτιά μπορούν να ρίξουν. Δεν θέλουμε να σταθούμε στο περιστατικο καθ’εαυτό ΚΑΘΟΛΟΥ μιας και το ζήτημα είναι πολύ λεπτό. Επαναλαμβάνω: ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. Στην σχέση του επίσημου Ολυμπιακού με τα Μέσα που κάλυψαν την υπόθεση θέλουμε να εστιάσουμε και στο αν πράγματι η ΚΑΕ έδωσε προτεραιότητα στο SDNA του Παπαθεοδώρου. 
 
Διαπιστώνουμε λοιπόν, ύστερα από μια προσεκτικότερη ματιά, ότι το SDNA δεν ήταν ούτε το πρώτο ούτε και το μόνο Μέσο που φιλοξένησε την θέση του επίσημου Ολυμπιακού. Παρατηρούμε πως το ίδιο συνέβη και με το CONTRA και στην συνέχεια με τα υπόλοιπα Μέσα του ομίλου «24». Εφόσον λοιπόν τα Μέσα που δημοσίευσαν την θέση της ΚΑΕ δεν ήταν και τόσα λίγα  ...μήπως όλοι οι άλλοι είχαν γραμμή να κλείσουν το θέμα ή να το περάσουν στα ψιλά όπως και έκαναν;; Υπάρχει και κάτι άλλο όμως που πρέπει να ληφθεί υπ’όψιν προτού βγει συμπέρασμα. Από ΟΛΑ τα «αντικειμενικά» μέσα τόσο το SDNA όσο και το CONTRA ήταν αυτά που έδωσαν περισσότερη έμφαση και έκταση στο ζήτημα, παρουσιάζοντας τα γεγονότα όπως αυτά έκριναν. Ήταν αυτά που κατ’επανάληψιν φρόντισαν να φιλοξενήσουν και δηλώσεις του δικηγόρου της πλευράς του συνοπαδού μας. Δεν είναι επόμενο λοιπόν να φιλόξενήσουν και την άλλη πλευρά, αυτή της ΚΑΕ, εφόσον τους ζητηθεί, προκειμένου να φανεί ότι τηρούνται οι ισορροπίες;
 
Aντί λοιπόν να σπεύδουμε προαταβολικά να πούμε πως η ομάδα έδωσε προτεραιότητα στο SDNA ...μήπως να σκεφτούμε ότι μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να θέλησαν να θάψουν το ζήτημα και την απάντηση του μπασκετικού Ολυμπιακού;; Σάμπως είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο;; Μήπως να σκεφτούμε ότι αυτοί που ασχολήθηκαν με το θέμα, δημοσιοποιώντας τις θέσεις της μιας πλευράς ήταν υποχρεωμένοι να φιλοξενήσουν την θέση της ΚΑΕ;; Δείτε και μόνοι σας πόσο είχε σταθεί στο περιστατικό το συγκεκριμένο Μέσο, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ, πόσο όλα τα υπόλοιπα ...και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
 
Υπάρχει όμως ένα ακόμα θέμα – για όσους παρακολουθούν και θυμούνται – που οδήγησε πολλούς δικούς μας να μιλήσουν για κολλητιλίκια του επίσημου Ολυμπιακού με το SDNA. Αφορούσε την δημοσίευση της ανώνυμης καταγγελίας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα «φερόμενα ως» εικονικά συμβόλαια της ΚΑΕ ΠΑΟ. To SDNA φερόταν να είναι το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο που έβγαλε το θέμα ...και μάλιστα με την υπογραφή του δαρμένου Σωτήρη Βετάκη. Εκεί ήταν που άρχισαν και οι αναπόφευκτοι συνειρμοί...
 
Για την τάξη των πραγμάτων, εμείς οφείλουμε να ...καταθέσουμε στα πρακτικά πως ο Σωτήρης Βετάκης εργάζεται και στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Για τον ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας του Δ.Ο.Λ(όμιλος Λαμπράκη) με τον Κοντονή και τους παρατρεχάμενους του υπουργείου που διοικεί δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κάποιος πρώτη φορά από εμάς. Αρκεί να δει κανείς, εφόσον διαβάζει κι εφημερίδες, πόσες φορές αναφέρεται το όνομα «Κοντονής» σε μέσα του Δ.Ο.Λ  - έντυπα, ραδιοφωνικά, ηλεκτρονικά κλπ. Και πόσα αποκλειστικά - πραγματικά αποκλειστικά ...όχι σαν τις δήθεν συνεντεύξεις των παικτών μας στο SDNA - έχει αποσπάσει ο ΔΟΛ από το συγκεκριμένο περιβάλλον. Οι πρώτες μπηχτές λοιπόν περί εικονικών τιμολογίων έπεσαν την εικοστή του μηνός που μας πέρασε από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Ακολούθησε άρθρο του Σωτήρη Βετάκη στην ίδια εφημερίδα την επομένη, το άρθρο πέρασε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και ασφαλώς έγινε ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ από τα Νέα και στο SDNA που επίσης φιλοξενεί τον Βετάκη. Μήπως λοιπόν ο Βετάκης έμαθε για την καταγγελία από το περιβάλλον Κοντονή έχοντας ως όχημα τον ΔΟΛ ...και όχι από διαρροή του επίσημου Ολυμπιακού;;    
 
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν μάγκες, γιατί οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους. Όσο υποχρεωμένος είναι ο επίσημος Ολυμπιακός να μην αφήνει σκιές σε ζητήματα που για τον κόσμο αποτελούν προτεραιότητα ...άλλο τόσο και ο κόσμος οφείλει να μην παρασύρεται και να μην βλέπει κακόπιστα μια διοίκηση που αποδεδειγμένα πληρώνει και στηρίζει ένα τμήμα - και κατ'επέκτασιν τον Ολυμπιακό μας - σε αντίξοες συνθήκες. Και στην τελική, στο ίδιο σήμα δεν καταλήγουν οι τίτλοι που κερδίζει κάθε τμήμα του ενιαίου και αδιαίρετου Ολυμπιακού μας;; Καλό είναι πού και πού να βλέπουμε και την δική μας προκατάληψη ως αιτία των όποιων παρεξηγήσεων, αξιολογώντας και το δικό μας μερίδιο εύθυνης. Πρέπει εμείς οι οπαδοί εκτός από τις απαιτήσεις αραιά και πού να θυμόμαστε και τις υποχρεώσεις μας. Μια από αυτές είναι να βάζουμε πλάτη και να πηγαίνουμε στο γήπεδο εκτιμώντας - σε πρώτη φάση - την καλή πρόθεση μιας διοίκησης και την επιμονή της. Η στήριξη και η παρουσία μας είναι που μας νομιμοποιεί  να κάνουμε κριτική και να σχολιάζουμε δυσμενώς όταν χρειάζεται. Η παρουσία μας και η φωνή μας  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ...όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε φόρα και ιστολόγια.

DRAZA

YΓ: Συγκεκριμένο μέσο, συγκεκριμένου ομίλου που εργάζονται και Ολυμπιακάρες επιμένει παραμονές του αγώνα κόντρα στην Χίμκι να τελειώνει τον Όντομ από τον Ολυμπιακό. Ακόμα κι αν αποκτηθεί ψηλός, ακόμα κι αν τελικώς θυσιάσουμε άλλον ξένο για να πάμε σε αυτή την προσθήκη  ...είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες ώρες αυτά τα πράγματα;; Είναι δυνατόν να περιμένεις από έναν παίκτη που διαβάζει ότι τελειώνει να κάνει την δουλειά του;; Να βγαίνει εν τω μεταξύ απάντηση μέσω επίσημου Ολυμπιακού. Να δημοσιεύεται σε προσκείμενα στον Θρύλο Μέσα ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν απασχολεί κάτι τέτοιο τον προπονητή ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. Γαμώ την ενημέρωσή σας ρε καργιόλια! Και συνεχίζουν ορισμένοι δικοί μας να πατάνε την μπανανόφλουδα και να χρεώνουν τον επίσημο Ολυμπιακό στις περιπτώσεις που αναφέραμε παραπάνω, βλέποντας τους ίδιους να βαφτίζουν την δήλωση ...συνέντευξη ή και ...αποκλειστικό! Γαμώ το οπαδιλίκι μου!

Σχόλια

Εικόνα red7neck

Οι παρεξηγήσεις θα λυθούν αγαπητέ DRAZA όταν επιτέλους θα γίνουν επικοινωνιακές κινήσεις οι οποίες θα ρίχνουν φως σε κάθε αμφισβητούμενη πολιτική. Όταν η ΠΑΕ δέχεται τόση λάσπη από τη συγκεκριμένη πορνοσελίδα ούτε λέξη δεν θα τους έλεγα. Η ΚΑΕ φαίνεται να ακολουθεί άλλη πολιτική αυτή του "Να τα έχω με όλους καλά, κόσμο και δημοσιογράφους". Και έχω όλη την καλή διάθεση να πιστέψω ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ αποκλειστικό του συγκεκριμένου τσοντοsite, αυτός όμως θα το δείξει ο χρόνος και οι μετέπειτα πράξεις...

Τεσπα, προτεραιότητα έχει τώρα η Χίμκι...ας κερδίσουμε αύριο και τα ξανασυζητάμε. Και επιτέλους αγαπητοί παίκτες του Ολυμπιακού...ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ!!!!

Εικόνα DRAZA

To τι είναι αμφισβητούμενο και τι όχι είναι προφανώς ένα ζήτημα υποκειμενικό. Όπως υποκειμενικό είναι και το μπορεί να χρειάζεται ο καθένας από εμάς για να πειστεί. Αυτό είναι πράγματι ένα ζήτημα διάθεσης.

Το αν πράγματι υπήρξε συνέντευξή πόσο μάλλον αποκλειστικό στο SDNA δεν σχετίζεται καθόλου με την καλή ή κακή διάθεση του καθενός. Ούτε έχει κάποια αναφορά σε μέλλοντα χρόνο και μετέπειτα πράξεις. Ακόμα και αν τα κάνουν σκατά μετά, ακόμα κι αν αύριο γίνουν κώλος και βρακί με το συγκεκριμένο σάιτ - κάτι που προφανώς δεν θα μας άρεσε ούτε εμάς - για αυτό βγάλαμε το ποστ στο facebook τα γεγονότα είναι γεγονότα. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 5/2/16 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ SDNA. Aυτό είναι fact όποια κι αν είναι η διάθεση του καθενός από εμάς ό,τι κι αν περιμένει καθένας από εμάς να δει στο μέλλον. Με άλλα λόγια, είτε έχει πεισθεί κάποιος είτε όχι, η πραγματικότητα είναι πως κανείς από τον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν παραχώρησε συνέντευξη στο SDNA.

Πάμε τώρα παρακάτω, για το τι μπορεί να γίνει όσον αφορά τις δηλώσεις των παικτών μας σε εχθρικά Μέσα λέω μέσα στο κομμάτι σε ολόκληρη παράγραφο.

" Θα είχε μια βάση να σημειώσει κάποιος πως τουλάχιστον οι Έλληνες παίκτες μπορούν να ζητούν «όνομα και Μέσο» προτού δώσουν μια δήλωση. Εφόσον ο επίσημος Ολυμπιακός βλέπει ότι υπάρχουν μέσα που μας αντιμετωπίζουν εχθρικά. Θα είχε βάση να σημειώσει κάποιος πως ένας δημοσιογράφος που –με αυτή του την ιδιότητα - μπαίνει στο ΣΕΦ, έχει πρώτα φροντίσει να αποσπάσει το ΟΚ του επίσημου Ολυμπιακού. Συνεπώς είναι η ομάδα που’χει το μαχαίρι και το καρπούζι στην περίπτωση αυτή. Όλα αυτά θα’ταν εύστοχες παρατηρήσεις. Δεν έχει βάση όμως να κάνουμε λόγο για παραχώρηση συνεντεύξεων ή αποκλειστικών δηλώσεων στο SDNA με την έγκριση της ΚΑΕ. Δεν έχει καμιά βάση να ισχυριζόμαστε ότι (ειδικά) το συγκεκριμένο Μέσο τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης από τον επίσημο Ολυμπιακό. "

Αν λοιπόν εμάς μας πείθει το "αποκλειστικές δηλώσεις" και το "συνέντευξη" του χ, ψ δημοσιογράφος του SDNA που κατά τα άλλα κράζουμε ...και όχι αυτοί που έχουν δώσει τα μαλλιοκέφαλά τους για να αναστήσουν ένα τμήμα τότε είναι ξεκάθαρο το ποιος έχει την συντριπτική ευθύνη για την όποια παρεξήγηση.

Προτεραιότητα έχει πράγματι η Χίμκι. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο, για να γίνει αυτό όμως πρέπει και εμείς οι γαύροι να πάμε στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα με την παρουσία και την φωνή μας ώστε να φθάσουμε στην νίκη.

Εικόνα ze ηλιας

Πολύ σωστή η παραπάνω προσέγγιση.Να μιλήσω όμως λίγο γιατί "τσιμπάμε" και παρασυρόμαστε.
Να ξεκαθαρίσω οτι θεωρώ τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΓΓΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥΣ τεράστιο κεφάλαιο για το τμήμα του συλλόγου.Εγώ αισθάνομαι οτι κατά δεύτερον οφείλουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Κατά πρώτον οφείλουμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ελλιπή στήριξη εκ μέρους του κόσμου μας στα πρώτα δύσκολα χρόνια τους(όπου παρέλαβαν αγαδάκους και καλαμπόκηδες).Γι αυτό και έτρεξα πρώτος-φέτος τουλάχιστον-να πάρω διαρκείας γνωρίζοντας πως λόγω δουλειάς στα περισσότερα δεν θα πάω.
Αυτό όμως που μας κάνει ξεχωριστούς οπαδούς και μας φθονούν οι αντίπαλοι είναι αυτός ο γαμημένος ΨΥΧΙΣΜΟΣ για οτι έχει να κάνει με την ομάδα που λατρεύουμε.
Ε λοιπόν αυτό θέλουμε να εκφράζεται και από παίκτες,προπονητές και διοίκηση ει δυνατόν.Και αυτό έχω να το νιώσω από εποχής Ιωαννίδη.
Τέλος παραθέτω απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη των αδελφών:

Για να συνεχίσει: «Ευτύχημα είναι που είμαι εγώ και ο αδελφός μου στον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος μας αντίπαλος έχει μείνει στους πέντε ξένους και κόλλησε εκεί. Δεν πάει παραπάνω. Πήραμε τρεις παίκτες στη σεζόν λόγω τραυματισμών. Ο ένας μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Σεβαστό και λύθηκε η συνεργασία με τον Τζέιμς. Όσοι έμειναν συνεχίζουν για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα».

Μεταξύ μας-άσχετο αν είναι σωστό-η πρώτη φράση ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Εικόνα DRAZA

Ρε φίλε σε τι στέκεσαι τώρα είναι δυνατόν;; Δεν λέει "μεγάλε Παναθηναϊκέ". Λέει ότι από όλες τις εντός συνόρων ομάδες που μας κοντράρουν η μεγαλύτερη είναι ο βάζελος. Σιγά το τεράστιο ατόπημα...

Εικόνα ze ηλιας

Λέω για το
«Ευτύχημα είναι που είμαι εγώ και ο αδελφός μου στον Ολυμπιακό.

Αυτό δεν πρέπει να το λένε,αναγνωρίζεται από τον κόσμο.

Εικόνα DRAZA

Kαι πάλι ρε σύγγαυρε. Δεν βάζουν τον κόσμο στη εξίσωση καθόλου, δεν εκφράζουν παράπονο για τον κόσμο. Λένε ότι εν μέσω την συγκυρίας που περνάμε όλοι μας, δεδομένων των δυσκολιών είναι εύτυχημα που παραμένουν. Όχι μόνο οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ, όλοι όσοι διοικούν τα τμήματά μας και επιμένουν να ξοδεύουν χρόνο και χρήμα υπό τέτοιες συνθήκες. Ε αυτό είναι σωστό.

Εικόνα vagio

Κι αφου ο επισημος ολυμπιακος δεν μας κανει την τιμη να διωξει τις σκιες σε ζητηματα που απασχολουν τον κοσμο, να ευχαριστησουμε τον Ντραζα που το εκανε καταθετοντας προσωπικο χρονο. Προφανως δεν το θεωρει απαραιτητο αυτο η ΚΑΕ στο μοναχικο δρομο της καθαρσης που εχει επιλεξει.
Και με αφορμη τη φωτογραφια, να δουμε ποτε θα μας κανουν την τιμη να παραβρεθουν στο Καραισκακη σε ενα μεγαλο αγωνα. Ας μην ειναι με τον βαζελο ρε παιδι μου, εκει μαζευεστε εσεις οι υποαναπτυκτοι και λετε κακα λογια. Το καταλαβαινω πως δεν συναδει ουτε με το ηθος, ουτε με την αισθητικη τους. Εστω ομως σε ενα ευρωπαικο ματς. Μερικες φορες σκεφτομαι πως αν μπορουσαν ισως και να πετουσαν εξω απο το σεφ το βαγγελα.

Εικόνα DRAZA

Συνεπώς το θέμα σου δεν είναι το αν παρευρίσκονται στο Καραϊσκάκη οι Αγγελόπουλοι. Το θέμα σου είναι ενώ παρευρίσκονται αυτό να απαθανατιστεί από κάμερες. Δεν είναι όμως ΑΥΤΗ η ουσία.

Όσον αφορά το συμπέρασμα που βγάζεις στην τελευταία φράση, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ, τίποτα όμως στην στάση των αφών αντικειμενικά που πρέπει να σε κάνει να το πιστεύεις αυτό. Το αντίθετο η μια διοίκηση έχει συνστρατευθεί/συνεργασθεί με την άλλη σε πλείστες των περιπτώσεων. Τέτοιες αιχμές αφήνουν κάτι συγκεκαλυμμένα βαζελοσάιτ μόνο και το κάνουν εκ του πονηρού. Δεν γίνεται να λέμε τα ίδια εμείς οι γαύροι επηρεασμένοι από την εμπάθεια και την προκατάληψή μας.

Εικόνα savvas gridlock

Οι Αγγελοπουλοι αγοράζουν διαρκείας στο Καραϊσκάκη κάθε χρόνο. Ο Μαρινάκης και στελέχη της ΠΑΕ δεν παίρνουν διαρκείας στο ΣΕΦ. Επίσης, να αντιστρέψω εγώ το ερώτημα. Αν ο Μαρινάκης πίστευε ότι οι Αγγελόπουλοι τον σνομπάρουν, θα πήγαινε κάθε τρεις και λίγο στο ΣΕΦ να κάθεται δίπλα τους και να φωτογραφίζονται παρέα; Τον έχεις για άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει;

Εικόνα DRAZA

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνει όλος ο κόσμος την ίδια ερώτηση στον εαυτό του...

Εικόνα vagio

Πηγαινουν στο Καραισκακη ομως? Σιγα τα εξοδα.

Εικόνα DRAZA

Ε συνήθως ο λόγος που βγάζει διαρκείας κάποιος και κλείνει σουίτα είναι για να πηγαίνει στο γήπεδο ...όχι για να μην πηγαίνει.

Εικόνα vagio

Πολλοι βγαζουν και δεν πανε, δεν θα ηταν οι πρωτοι. Το μαθαμε λοιπον πως πηγαινουν,εστω και μεσω ειρωνιας.

Εικόνα DRAZA

Mπορώ να το ψάξω και αυτό πάντως και να δώσω πιο συγκεκριμένη απάντηση.

Ρε Βαγγέλη(αν υποθέτω σωστά βάσει νίκνεϊμ) ΠΟΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;;

Λέω απλά αυτό που αναφέρει ο Σάββας. Ότι όταν τουλάχιστον μέχρι πέρυσι έχει ένας παράγοντας μια σουίτα όταν τα μέλη του μπασκετικού Ολυμπιακού έχουν ακριβά διαρκείας στο ποδόσφαιρο, το λογικό δεν είναι με αυτά τα εισιτήρια να πηγαίνουν στο γήπεδο;; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ;; ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Εξασφαλίζω την παρουσία μου στο γήπεδο, γιατί έστω κι αν δεν θέλω να πηγαίνω γενικώς κάποια στιγμή θέλω σίγουρα να πάω.

Και για να το ξεκαθαρίσω πάλι ώστε να μην υπάρξει παρεξήγηση, όταν λέω "θα το δω ώστε να μπορέσω να δώσω πιο συγκεκριμένη απάντηση" ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ. Εννοώ ότι μπορούμε να το ψάξουμε και αυτό το θέμα όπως και το προηγούμενο που προέκυψε.

Δεν ειρωνεύομουν σε καμιά περίπτωση ...κυριολεκτούσα! Γενικώς στην ζωή μου δεν ειρωνεύομαι, δεν μου αρέσει... Αντο έκανα θα το έκανα επειδή κάποιος θα με προσέβαλλε προσωπικά, στοχευμένα. Σε εσένα για ποιον λόγο; Μπορεί ο γραπτός λόγος να παρεξηγείται, τι να πω.

Εικόνα vagio

Καλά, δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας ρε DRAZA φιλε μου. Ακόμα κι αν ειρωνευτουμε καμία φορα (αν) , είπα ξειπα. Τι διάολο,γκόμενες είμαστε;

Εικόνα DRAZA

Όχι δεν είμαστε αλλά δεν θέλω τσάμπα και βερεσέ να δίνεται λάθος εντύπωση. Όπως βλέπω την διατύπωση καταλαβαίνω γιατί θα μπορούσε να παρεξηγηθεί. Αν το ίδιο ακριβώς όμως, το άκουγες και δεν το διάβαζες θα ήταν αλλιώς.

Απλά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Έχει τύχει να αστειεύομαι πχ και ο άλλος να νομίζει ότι μιλώ ειρωνικά. Ευτυχώς δεν είναι πολλές αυτές οι περιπτώσεις.

Εικόνα holland74

Σωστό το άρθρο, πολλές φορές παρασύρεται κανείς επηρεασμένος από το συναίσθημα...
Αδερφέ ακούγεται πως ψάχνουμε για ψηλό, ισχύει;;

Εικόνα DRAZA

Έχουμε παιχνίδι με την Χίμκι μεθαύριο αδερφέ. Δεν είναι αυτός ο κατάλληλος χρόνος να κάνουμε αυτήν την κουβέντα. Τα γράφω και στο υστερόγραφο.

Εικόνα thita

φίλε draza, ως απλός οπαδός σε ευχαριστώ καταρχάς για το άρθρο και την έρευνα, που λύνει την όποια όχι παρεξήγηση, αλλά ίσως στεναχώρια μπορεί να είχε αρχίσει να δημιουργείται, από φαινόμενα ας πούμε επικοινωνιακής ψιλο-κολακείας του sdna στον μπασκετικό Θρύλο

με απέραντο σεβασμό στον τιτάνα βαγγέλη που τα βάζει με θηρία, έχω να πω ότι πραγματικά υποκλίνομαι στα αδέλφια διότι αφενός έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ σκληρότερο πόλεμο και πολύ δυνατότερο εχθρό, αφού είναι ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον τους και αφετέρου δεν αλλοτριώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της μάχης, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει και αντίστοιχο χαρακτήρα η ομάδα

τα περισσότερα από αυτά που λέτε, εσύ και τα παιδιά εδώ, με βρίσκουν σύμφωνο, ίσως να προσθέταμε και την έχθρα του παπαθεοδώρου προς τον τράκη, με την γνωστή υπόθεση του συντάκτη της στήλης του πρασινοφρουρού στην πράσινη και την αντιδικία με τους αγγελόπουλους, κλπ., που είχε την γνωστή κατάληξη - κόλαφο για τους απέναντι, η οποία έχθρα ίσως εξηγεί σε κάποιον βαθμό μια προβοκατόρικη διάθεση και συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου που δεν αποκλείεται να πιστεύει πως έτσι, χαϊδεύοντας λίγο μπασκετικό Θρύλο δηλαδή, ερεθίζει/ενοχλεί τον τράκη, τόσο απλά και τίποτα παραπάνω

αγαπάμε απεριόριστα τον πρώτο αθλητικό οργανισμό παγκοσμίως και έχουμε την τύχη το ίδιο να συμβαίνει και με αυτούς που κάνουν κουμάντο σε όλα τα τμήματα (βαγγέλη-αδέλφια-κουντούρη), άρα η καλή πρόθεση/προαίρεση δεν μπορεί να μην υπάρχει, οι όποιες παρεξηγήσεις και ανησυχίες δεν μπορεί παρά να οφείλονται είτε σε στιγμή αδυναμίας είτε σε κακή πληροφόρηση/σύγχυση και λύνονται άμεσα εάν αναζητήσουμε αυτά που μας ενώνουν, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ RATM και όλους εσάς που με καθημερινές μάχες και προσωπικό σας χρόνο κρατάτε κόντρα στην προπαγάνδα των πολυάριθμων, λόγω του μεγέθους του Θρύλου, εχθρών μας, να ξέρετε ότι ο κάθε ένας από εμάς τους αναγνώστες μεταφέρει περαιτέρω στους άλλους ολυμπιακούς του κύκλου του την ενημέρωση που αντλεί εδώ

Υ.Γ. ναι, το sport24 έχει λυσσάξει με αλλαγή του όντομ, όμως το έχει ξεκινήσει αυτό εδώ και καιρό το contra και ο αντι-ολυμπιακός γεωργίου, φυσικά έχει δίκιο και ο σάββας βέβαια, τόσοι και τόσοι "δημοσιογράφοι" παίρνουν μπόνους από μεταγραφές, όχι μόνο στο μπάσκετ άλλωστε

Εικόνα DRAZA

"να ξέρετε ότι ο κάθε ένας από εμάς τους αναγνώστες μεταφέρει περαιτέρω στους άλλους ολυμπιακούς του κύκλου του την ενημέρωση που αντλεί εδώ"

αυτό είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός τρόπος να κρατήσουμε κόντρα στην προπαγάνδα και δεν αναφέρομαι σε ό,τι γράφεται εδώ, πάλι δε θέλω να παρεξηγηθώ.

Αν για κάθε πράγμα που μαθαίνει καθένας από εμάς φροντίζει έστω από στόμα σε στόμα να ενημερώνει τους δικούς του, τα παιδιά με τα οποία πάει στο γήπεδο, τους συναδέλφους του, την παρέα του για μια αλήθεια που άντλησε από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, τότε συμβάλει σημαντικά στην διάλυση της προπαγάνδας ...πολύ πιο σημαντικά από ότι νομίζει ή από ότι φαίνεται.

Κατά τα λοιπά και εγώ απλώς οπαδός και όλοι μας εδώ απλοί οπαδοί είμαστε αδερφέ ...δεν είναι κάποιος κάτι περισσότερο, όλοι το ίδιο είμαστε μπροστά στον Ολυμπιακό μας.

Εικόνα Chief Bromden

Καταρχήν Draza συγχαρητήρια για την έρευνα!
Χαρτί μιλήσει, χωριάτης πάψει, όπως λέγανε και οι παλαιότεροι...
Το θέμα που βγήκε από εδώ και δημιούργησε μια μίνι ενδοοικογενειακή κρίση λόγω SDNA διαβάζοντας την παραπάνω ανάρτηση θεωρώ πως καλώς βγήκε. Δόθηκε η αφορμή για έρευνα και ξεψάχνισμα λύνοντας πολλές απορίες και παρεξηγήσεις που φαγούριζαν πολλούς μας. Η καλοπροαίρετη κριτική χωρίς εμμονές και το θάρρος να ακούσεις και πολύ περισσότερο να δεχτείς την απέναντι γνώμη μόνο κέρδη μπορεί να φέρουν. Πάνω από όλα ο Ολυμπιακός και όσοι παλεύουν για το καλό του!
Κριτική άσκησα και εγώ στα αδέλφια λόγω SDNA βασιζόμενος μόνο και μόνο στην αγάπη μου για τον Ολυμπιακό. Η σελίδα είναι οπαδική και όχι δημοσιογραφική και ας γίνεται καλύτερη έρευνα από πολλά επαγγελματικά δημοσιογραφικά site. Εδώ όμως μαζί με την έρευνα συνυπάρχει και το πάθος για τον Ολυμπιακό, πάθος που πολλές φορές μας κάνει να λειτουργούμε αυθόρμητα αλλά ποτέ κακοπροαίρετα...

Εικόνα DRAZA

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Τσιφ.

Σαφώς και δημοσιογράφοι δεν είμαστε, σαφώς και δεν γράφουμε ως επαγγελματίες ...εφόσον όμως με την όποια ιδιότητα βγάζουμε κάποια πράγματα δημοσίως, σκεπτόμαστε πως ακόμα κι έτσι αυτά που βγαίνουν κάποιος τα διαβάζει. Δεν μιλώ για εμάς εδώ, μιλώ γενικώς έχοντας αντίληψη του τι κυκλοφορεί και εκεί έξω. Σκοπός δεν είναι ο άλλος να συμφωνήσει μαζί μας, ούτε να διαβάζει αυτό που θα'θελε να ακούσει και τον ευχαριστεί. Σκοπός είναι να μπει αυτός που διαβάζει σε ένα τριπάκι σκέψης και να πάει λίγο παραπέρα με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας ...ακόμα κι αν αυτό που διαβάζει δεν του κάθεται καλά. Ακόμα κι αν δεν είναι η ...εύκολη άποψη/απόφαση. Υπό αυτήν την έννοια πολύ σωστά βγήκε προς τα έξω η ενόχληση του κόσμου ...πολύ σωστά δημοσιεύθηκε και η άλλη όψη του νομίσματος.

Λέω και μέσα στην ανάρτηση ότι εμείς ως οπαδοί δεν πρέπει να έχουμε μόνο απαιτήσεις ...αλλά και υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να'μαστε εντάξει για να μπορούμε να μιλάμε. Πρέπει λοιπόν την επόμενη φορά - αν υπάρξει επόμενη φορά - τα δήθεν αποκλειστικά και οι δήθεν ειδήσεις του κάθε τσαρλατάνου να μην προκαλέσουν τόσο εύκολα παρεξηγήσεις με ανθρώπους που στηρίζουν το τμήμα και το σήμα αποδεδειγμένα. Δεν γίνεται ο κάθε κονδυλοφόρος, ο κάθε μιζαδόρος και το κάθε τσουτσέκι να μας ρίχνει εμάς στην λούμπα της αμφισβήτησης και να μας κάνει συζητάμε πόσο γαύροι είναι και πόση γαυρίλα βγάζουν άνθρωποι που έχουν ρίξει δεκάδες εκατομμύρια στον Ολυμπιακό χωρίς να'χουν πάρει τίποτε πίσω.

Αύριο μπορεί να κάνουν πράγματι μαλακία - σοβαρή μαλακία όχι να'χαμε να λέγαμε - οι Αγγελόπουλοι. Όπως έχουν κάνει πολλές τέτοιες στο παρελθόν και τις έχουμε παρατηρήσει εδώ μέσα μία προς μια χωρίς να χαριζόμαστε. Εφόσον λοιπόν εμείς επικαλούμαστε το ελαφρυντικό της καλής προαίρεσης για πάρτη μας όταν λέμε μια κουβέντα παραπάνω, το ίδιο πρέπει να αναγνωρίζουμε και σε αυτούς όταν κάνουμε κριτική. Κι όταν λέω κριτική εννοώ ουσιαστική κριτική, με ειρμό, όχι "με ενοχλεί αυτό γιατί έτσι ...και τέλος".

Εικόνα Chief Bromden

Δεν διαφωνώ draza...
Το θέμα πάντως που δημιουργήθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το προκάλεσαν οι γνωστοί κονδυλοφόροι – τσαρλατάνοι, το SDNA είναι casus belli για κάθε Γαύρο...
Άλλα ζητήματα που γράφτηκαν εκ των υστέρων με αφορμή το SDNA σίγουρα έχουν ριχτεί στο παρελθόν στο τραπέζι από κύκλους που αποβλέπουν στην διχόνοια.
Επίσης δεν νομίζω πως υπάρχει Γαύρος που δεν εκτιμά την προσφορά των Αγγελόπουλων. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια της τότε ανάρτησης θα δεις πως κανείς δεν προχώρησε σε ισοπεδωτική κριτική του στυλ σηκωθείτε φύγετε κλπ κλπ...
Το θέμα θεωρείτε λήξαν για μένα προσωπικά, με έχει καλύψει απόλυτα το αποτέλεσμα της έρευνας και κοιτάμε πλέον μπροστά την Κίμκι...

Εικόνα DRAZA

Ναι απλά εγώ δεν αναφέρθηκα στα σχόλια της ανάρτησης που έγινε εδώ μέσα. Το γράφω και στο αρχικό σχόλιο.

Εικόνα red apple

Νομίζω πως μία από τις αιτίες για να ξεσηκωθεί ο σάλος για την, όπως αποδεικνύεται, ανύπαρχτη είδηση είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι εξ ημών δεν μπαίνουν ΠΟΤΕ στο γαμοσάιτ και επομένως δεν έχουν άμεση γνώση των πραγμάτων. Μεταξύ εκείνων κι εγώ. Άρα, δοθέντων των εξηγήσεων τίθεται οριστικά στο περιθώριο οιαδήποτε μομφή προς τους Αφούς (ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ, γαμώ τον Σωλήνα)

Εικόνα DRAZA

Ήταν μια αλυσίδα πολλών περιστατικών που έφερε τις παρεξηγήσεις και την όποια παρανόηση. Έπρεπε να κάνουμε ο,τι χρειαζόταν για να το ξεδιαλύνουμε. Σημασία έχει αυτά να λύνονται ή πιο σωστά να κόβονται εν τη γενέσει τους.

ΕΡΕΥΝΑ ...Ε-ΡΕΥ-ΝΑ!

Από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί η ευχή για τις κούπες.

Εικόνα red apple

επειδή ζούμε σε περίεργους καιρούς, με πολλά μέσα και τρόπους για ευθεία παραπληροφόρηση της κοινωνίας, καλό είναι να έχουμε όλοι το νου μας πριν αναπηδήσουμε από έκπληξη σε οτιδήποτε το μηδενιστικό ακούσουμε και διαβάσουμε. Το κόλπο το γνωρίζω λόγω και των επαγγελματικών βιωμάτων. Η αμφισβήτηση του "γεγονότος", θα πρέπει να είναι η μόνιμη επωδός όλων των έτιμων και έξυπνων ανθρώπων. Ύστερα η ΕΡΕΥΝΑ, εφόσον έχει κανείς τον τρόπο και γνωρίζει το πώς να το πράξει. Επειδή δεν έχουν όλοι τις λιδιες γνώσεις για το πράξουν.

ΑΜΗΝ, και όπως είπε ο Βαγγέλης, τελικός ΘΡΥΛΟΣ-ΦΕΝΕΡ!

Εικόνα DRAZA

Θέλεις να στενοχωρηθούν παλιοί γνώριμοι ε; Για αυτό προτιμάς την Φενέρ.

Εικόνα red apple

Προσωπικά, Νικ, θα ήθελα ξανά ΤΣΣΚΕΣ και Ρεάλ... Σίγουροι τίτλοι!!!! Τον Μελιτζάνα τον γράφω στους όρχεις μου. Δεν έχω κάτι μαζί του. Επαγγελματίας είναι, τί να έχω προσωπικό; Με έβρισε; ΄λλο να ήταν κόουτς ο Παυλάρας... Ε, αυτόνα θα ήθελα να τον ξεπατώσω

Εικόνα DRAZA

Και στους πιο πρόσφατους γνώριμους αναφερόμουν. Τον Ομπράντοβιτς τον έχουμε χάσει απ΄τα λημέρια μας από το 2012.

Εικόνα red apple

Α, για τον Κωστάκη μιλάς... Κοίταξε, μπορεί να τον έχω κάνει τ΄αλατιού από δω μέσα, αλλά στο λέω υπευθύνως, πως εγώ δεν τρέφω κακίες και στενοχώριες. Δεν το έκανα επειδή μου τριβελίζει το νου η φυγή του, αλλά επειδή έτσι επιτάσσει το οπαδικό καθήκον μου! Ίσα ίσα που αν επέστρεφε θα χαιρόμουν πολύ, όπως έγινε και με τον έτερο Κωστάκη μας

Εικόνα DRAZA

Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει...

Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος έκανε καραμπινάτο λάθος, αποδεδειγμένα!

Εικόνα red apple

Το κακό είναι το πως το λάθος του το πληρώνει, έως στιγμής, η ομάδα με την ανισσορπία που εμφανίζει. Εύχομαι η επιστροφή του Ματ και η ένταξη του Παπ να λύσουν το γρίφο. Όσοι περισσότεροι καλοί στο παρκέ, τόσο το καλύτερο, τόσες περισσότερες οι επιλογές

Εικόνα DRAZA

Έχω άποψη για το αν θα τον λύσουν το γρίφο, την έχεις διαβάσει, οπότε δεν θέλω να σε απογοητεύσω πρωι πρωι. Το λάθος του το πληρώνει εμμέσως και η ομάδα. Αμέσως η ομάδα πληρώνει το λάθος του ανθρώπου που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου να φέρει Σλούκα στην θέση του Σλούκα ...ξένο εφόσον δεν υπάρχει Έλληνας. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται στο τέλος όμως. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα...

Εικόνα red apple

Nαι ρε συ, δεν είναι να με απογοητεύσει κανείς...Άλλο πιστεύω, άλλο εύχομαι, άλλο βλέπω και κρίνω. Και συ ξέρεις τη θέση μου, την αποτυπωμένη πολλάκις εδώ μέσα. Νιώθω τη σιγουριά της ομάδας που είναι για μεγάλα πράματα, ακόμα κι αν δεν έρθουν κάποιες φορές. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση του Ολυμπιακού. Να τον λογίζουμε κάθε φορά ως πρώτο.

Εικόνα DRAZA

Δεδομένο είναι αυτό. Η ομάδα έχει άλλη δυναμική από το 2012 και έπειτα. Και το βλέπουμε και στα μάτια των αντιπάλων μας αυτό, ασχέτως του πώς αξιολογούμε την ομάδα εμείς.

Εικόνα red apple

Aυτό και μόνο αξίζει είναι αρκετό, για μένα, για να μην χαλιέμαι με τις λεπτομέρειες. Δηλαδή, ο οπαδός της Τσέλσις που πήρε το τσου λου με φουλ άμυνα μαζινό, θα είχε ...παράπονα επειδή η ομάδα του δεν έπαιξε μπαλάρα; Ίσως είναι και η μόνη μου διαφωνία (όχι επί της ουσίας βέβαια, τουτέστιν, τακτικά-αγωνιστικά)με σένα. Εγώ γίνομαι οπαδός της ομάδας που τους γαμεί και τους δέρνει και ξέρουν το τί τους έρχεται κάθε φορά -ασχέτως αν ο μη γένοιτο, δεν συμβεί φέτος, λόγω συγκυριών και λαθών) και τα αποδέλοιπα τα βάζω ευχαρίστως στη μπάντα. Μόνο η καύλα αυτής της ομάδας αρκεί

Εικόνα DRAZA

Εμάς δεν μας βαραίνει κανένα ανάλογο παράπτωμα με αυτό της Τσελσούλας. Εμείς μια χαρά μπάσκετ παίξαμε τις χρονιές που φθάσαμε στο φάιναλ φορ και τις χρονιές που το πήραμε. Το τι θα γίνει φέτος και πώς, θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Η σεζόν θα'ναι μακρά ...μακρύτερη από ο,τι νομίζουμε!

Εικόνα red apple

συμφωνώ ασκαρδαμυκτί

Εικόνα DRAZA

Έχει πολύ ζουμί ακόμα.

Εικόνα john

Τι ώρες γράφετε ρε μάγκες..
https://www.youtube.com/watch?v=FQ_LkdsGcjs

Εικόνα DRAZA

To έχω απαντήσει αυτό Γιάνναρε πάλι.

Εικόνα Duntimo

Αν δεν είχε "σηκωθεί" το θέμα δε θα υπήρχε και το τσίγγλισμα για να γίνει κουβέντα και για να ανεβεί και η παρούσα ανάρτηση με τα διαφωτιστικά σχόλια...

Προσωπικά σέβομαι απεριόριστα τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, τους οποίους θεωρώ ευεργέτες του Θρύλου και του λαού του, και έχουν κερδίσει την υστεροφημία τους (που η ιστορία θα γράψει με χρυσά γράμματα για τα επιτεύγματά τους)... Όμως ουδείς αλάθητος/αναμάρτητος... Από την άλλη ορθό αυτό που είχε πει ο Ίστγουντ για γνώμες και κ@@@@@@@δες (φυσικά αναφέρομαι πρωτίστως στον εαυτό μου και τα δικά μου γραφόμενα για να μην παρεξηγηθώ)...

Επίσης έχω μάθει πάντα να κρατάω και πισινές στις κρίσεις μου (ειδικά όταν μερικές λεπτομέρειες που είναι στην αντίληψή μου δεν έχουν δικαιολογηθεί πλήρως) και αφήνω τα γεγονότα να δείχνουν τελικά την πραγματικότητα...

Τέλος εφόσον έχω επιχειρήματα, καλή προαίρεση, πλαίσια ευπρέπειας, αριθμούς, γεγονότα, στατιστικά, κλπ, ελπίζω να μου αναγνωρίζεται το δικαίωμά μου να εκφράζω τις απόψεις μου έστω και αν αυτές μπορεί να μην ενδιαφέρουν κανένα..

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ με όλα όσα αναφέρεις σύγγαυρε. Καμιά διοίκηση δεν είναι αλάνθαστη και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που υπάρχει αυτός ο ιστότοπος. Για να διατυπώνουμε τις θέσεις μας προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη όπως σωστά παρατηρείς το "Ουδείς έχει το αλάθητο" δεν αφορά μόνο τους διοικούντες αλλά εμάς τους οπαδούς και όσους από εμάς πιάνουν στασίδι στα σχόλια ενός ιστότοπου, ενός φόρουμ, ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης και κράζουνε κράζουνε κράζουνε κράζουνε κράζουνε κράζουνε. Αυτοί δεν πρέπει να σκεπτόνται προτού αμολήσουν τις ...κ@@@@@@@@ες τους(μεταφορικά μιλώντας);; ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ. Αυτό που λέω κι εγώ στο τέλος αναφέρεις κι εσύ με άλλα λόγια.

Όσον αφορά αυτό που λες στο τέλος, είναι αδύνατον -τουλάχιστον εδώ μέσα- να τηρείς όλες αυτές τις προϋποθέσεις που αναφέρεις διατυπώνοντας την άποψή σου και η άποψή σου να μην ενδιαφέρει τελικώς κανέναν. Εξίσου απίθανο είναι το να σου στερήσει κάποιος το δικαίωμα να την εκφράζεις. Εμένα αν με ρωτάς φίλε μου αρκεί η καλή προαίρεση. Και μόνο με την καλή προαίρεση την κάνουμε την δουλειά μας.

Χαρά μου να συζητώ τα πάντα ...σχεδόν μπουχαχαχαχαχαχα.

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ θα πω το άλλο για τους δημοσιογράφους, αγνοώντας αυτούς που τρέμουν μην ανατιναχτεί τίποτε ξαφνικά μέσα στο σπίτι τους και τα βλέπουν όλα πράσινα, ή τους άλλους που παίρνουν 500 ευρώ το μήνα για να τα βλέπουν όλα πράσινα. Δημοσιογράφοι που ζουν από μίζες μεταγραφών υπάρχουν;

Εικόνα DRAZA

Εσύ τι πιστεύεις;; Ιστότοποι που στήνονται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και φαινομενικά δεν είναι βιώσιμοι ...αλλά οι ιδιοκτήτες τους είναι μια χαρά βιώσιμοι υπάρχουν;; Αν υπάρχουν από που βγάζουν;;