ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ, FINANCIAL FAIR PLAY ΚΑΙ ...ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ



Μάθαμε κι εμείς όπως όλοι εχθές το πρωί για τον ετήσιο - στην καλύτερη περίπτωση - αποκλεισμό της Γαλατασαράι από όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις  ...ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ FINANACIAL FAIR PLAY.
 
Αναμεταδίδουμε την είδηση όπως την κατέγραψε εχθές ο Νίκος Συριώδης στην ιστοσελίδα SPORT24:
"Πολύ κακά μαντάτα έφτασαν από την UEFA για τη Γαλατάσαραϊ. Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας ειδοποιήθηκαν για την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να την τιμωρήσει με έναν χρόνο αποκλεισμό απ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι απέτυχε να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play. Η χασούρα της Γαλατά αντί να μειώνεται, αυξανόταν κατά πολύ και παρά τις προειδοποιήσεις που υπήρξαν, προκειμένου να "μαζευτεί" η κατάσταση, αυτό δεν συνέβη και η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της UEFA επέβαλε ποινή-σοκ για τους γείτονες. Οι απώλειες ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο και για το λόγο αυτό ήρθε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Το πρόβλημα της "Τσιμ Μπομ" ήταν γνωστό εδώ και ένα δίμηνο, ότι δηλαδή δεν είχε μπορέσει να φέρει σε μια ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδά της και σήμερα (2/3) ήρθε η τελική απόφαση της UEFA, η οποία αποτελεί "καμπανάκι" και για άλλα κλαμπ που έχουν ανάλογα προβλήματα με την Γαλατάσαραϊ και ίσως βρεθούν στην ίδια θέση. Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην5η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μία απογοητευτική χρονιά, ενώ να πούμε πως έχει δικαίωμα για έφεση κατά της απόφασης που πάρθηκε, όμως πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι."
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΩΤΗ
 
Αφιερώσαμε πολλές γραμμές στο παρελθόν εδώ μέσα για να εξηγήσουμε τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει το financial fair play στον οικονομικό σχεδιασμό των ομάδων. Για να εξηγήσουμε ότι πλέον στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί να υπάρχει ένας πρόεδρος φορτώγκας ο οποίος θα τα τακτοποιεί όλα. Ορισμένοι συνομωσιολόγοι / σαπιοκοιλιάδες / πονηρίδηδες τότε έσπευσαν να πουν "παπαριές είναι αυτά ...δεν πρόκειται να εφαμορσθεί ποτέ αυτό στην πράξη, μην είστε κορόιδα".
 
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΤΟ'ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟ FINANCIAL FAIR PLAY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ. ΤΟ FINANCIAL FAIR PLAY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
 
Την σήμερον ημέρα όπως προείπαμε, δεν αρκεί να έχει φράγκα ο πρόεδρος και να γουστάρει να πληρώσει. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα χρήματα που ξοδεύονται να βρίσκονται σε αντιστοιχία με τα έσοδα της ομάδος. Ποιος καθίσταται λοιπόν ο σημαντικότερος χρηματοδότης μιας ομάδος σήμερα;; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ - ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ. Αν θέλουμε μια ομάδα που θα κάνει μεταγραφές που θα φέρνει μεγάλα ονόματα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ.
 
Με άλλα λόγια, όλα τα καριολοπούτανα που σκούζουν "χοντρέ βάλε λεφτά, πλήρωνε και κόψε την καβουρίαση" ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ...ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ NA ΜΙΛΑΝΕ. "Βοηθάς να μπουν λεφτά στο μαγαζί κύριε; Τότε θα'χεις και γνώμη για το που πάνε τα λεφτά σου! ...Δεν βοηθάς και απαιτείς να δεις μια ομάδα όπως την φαντάζεσαι μπας και αφήσεις το ευρώ σου στον σύλλογο;;  ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ ΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ.". Τόσο απλά...
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΡΙΤΗ
 
Το μόνο χρέος που έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού απέναντι στον κόσμο της, είναι να κλείνει τις χρονιές παρουσιάζοντας ισολογισμούς χωρίς παθητικό που πρέπει αναγκαστικά να καλύπτεται από την τσέπη του εκάστοτε προέδρου. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Για να το επιτύχεις αυτό θα πρέπει και να πουλήσεις παίκτες την στιγμή που βλέπεις ότι το περιθώριο κέρδους σου είναι ικανοποιητικό. Είναι προφανές πλέον ότι όσοι μιλούν για ..."παντελόνιασμα" και προτρέπουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ..."χώσει χρήμα για παικταράδες" ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. Και - εκτός όλων των άλλων - τους γαμάει κι ο Βαγγέλας.
 
DRAZA
ΥΓ: Περιμένω κάποιες νέες αποκαλύψεις για το θέμα του (φερόμενου ως) εκβιαστή Μαυρίκου. Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδος δεν έρθουν τότε και πάλι  θα βγει μια ακόμα ανάρτηση. Βασισμένη όμως στα μέχρι τώρα στοιχεία που θα σας ξαναφιξάρουμε.  Εκεί θα μπορεί να καταλάβει ο καθένας αν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές μας ..."μαντεψιές".
 
ΥΓ2: ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ'ΒΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΝΑ'ΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.  ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ'ΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.

Σχόλια

Εικόνα DevilMayCry7

Γεια σας παιδιά, σαν νεογαυρος που είμαι μεγαλωμένος με τον Κόκκαλη (μπήκα πρώτη δημοτικού πρωταθλητής και βγήκα πρωταθλητής στα επτά συνεχόμενα) έχω πάντα απαίτηση να γίνεται κάτι περισσότερο από διοίκηση σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.Η αλήθεια είναι ότι φέτος μπήκαν αρκετά λεφτά αλλά όσο σημαντικό είναι να μπαίνουν χρήματα πολύ περισσότερο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούνται σωστά,αυτό που καταλογίζω σαν λάθος του προέδρου είναι ότι δεν πήραμε στόπερ ηγέτη(πιστεύω ο στόπερ πρέπει να επιλεχθεί από τον πρόεδρο όπως ο Καμπιασο,όπως είχε επιλέξει τον ΕΤΟ και τον Τζόνας αλλά τους έκοψε ο Μίτσελ) και στο τεχνικό τιμ η αστοχία στη μεταγραφή Ερνανι (είχε έρθει για να είναι βασικός), η μικρή χρησιμοποιήσει του Καμπιασο και το πόσο εύκολα τελειώσαμε τον Φιμπογκασον.Ο Σίλβα είναι νέος κάνει κάποια λάθη αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν είμαι πολέμιος του ίσα ίσα είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα πάμε πολύ καλύτερα μαζί του( αν ο Κοντονής δεν μας κάνει κανά σκηνικό)... Ο κόσμος δεν ξέρει καν πόσα λεφτά έδωσε ο Μαρινάκης και πάντα πριν αρχίσει η χρόνια ο κόσμος θα κραζει γιατί τους περισσότερους παίχτες γιατί δεν τους ξέρει και περιμένει να κάνουν παπάδες με το καλημέρα ,όταν ήρθε ο Μιραλας δεν τον ήξερε κανείς ,αμ τον Φουστεραρο που τον ''βριζαμε'' έξι μήνες κτλ.Για να το κλείσω αυτό που πρέπει να βελτιωθεί το καλοκαίρι είναι το που θα μοιραστούν τα χρήματα και για μένα δεν χρειάζονται πάνω από τέσσερις καλές κινήσεις!
Υ.Γ. Προτιμώ να ζητάμε και να απαιτούμε περισσότερα με σωστό τρόπο και όταν πρέπει ,παρά να παρακαλαμε τον αφανισμό Μπάγερ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ κτλ...Εμάς η ομάδα μας είναι κομμάτι από το σώμα ,όπου πάμε την κουβαλαμε μαζί μας!

Εικόνα DRAZA

Να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα:

1. Ο χαρακτηρισμός "νεόγαυροι" λίγη σχέση έχει με την ηλικία κάποιου. Περισσότερη σχέση έχει με την νοοτροπία. Είναι περισσότερο χαρακτηρισμός που αφορά εκείνους που - λόγω των εγχώριων τίτλων των τελευταίων ετών - θεωρούν τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα δεδομένα και απαιτούν μόνο. Αυτή όμως είναι μόλις μια διάσταση από τις πολλές της νοοτροπίας του νεόγαυρου.

2. Κανείς πουθενά δεν έγραψε ότι απαγορεύεται η κριτική. Βεβαίως και θα κάνουμε κριτική για να βελτιωνόμαστε. Αυτός όμως που δεν στηρίζει το σήμα και που δεν δίνει το ευρώ του για να έχει έσοδα το μαγαζί και μόνο κρίνει ...προφανώς δεν δικαιούται να μιλάει. Βέβαια το να κράζει ο κόσμος μόνο και μόνο επειδή δεν γνωρίζει κάποιον παίκτη ή επειδή περιμένει παπάδες με το καλημέρα από έναν παίκτη δεν είναι κριτική...

Εικόνα red apple

στο εύστοχο κείμενό σου επίτρεψέ μου να προσθέσω και ένα παρεμφερές: http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150318/ta-parapona-sas-stonm...

Εικόνα DRAZA

Eννοείται πως κάθε εύστοχη προσθήκη - παρατήρηση είναι δεκτή. Ασυζητητί...

Εικόνα Antreas7

Οι νεόγαυροι βρίζουν το Μαρινάκη ότι παντελονιάζει και αναπολούν τον Κόκκαλη που επίσης έβριζαν γιατί δεν έφερνε προπονητή κ.ο.κ. Σε αυτή την περίπτωση δυστυχώς έχει δίκιο ο Γεωργίου που είπε "ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας". Ό,τι του σερβίρουν το καταπίνει αμάσητο (και στην πολιτική). Ευτυχώς που σε εμάς δεν είναι τόσοι πολλοί. Στις άλλες ομάδες είναι πολύ χειρότερα. Όσο για το μπάσκετ επιτέλους ξύπνησε κάποιος από την ομάδα και μίλησε για διαιτησία. Συμφωνώ απόλυτα με δηλώσεις Σφαιρόπουλου, γιατί έχει παραγίνει με κάθε κουφάλα να μιλάει για την άμυνα του Ολυμπιακού, οπότε δώστου φρου και φρου. Ας γίνουμε και λίγο Ντητρόιτ, ας ρίξουμε και καμιά φάπα γιατί μας περνάνε για μαλάκες. Πρέπει οπωσδήποτε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αδιαφορώ για την Ευρωλίγκα. Θέλω το 2ο σερί, έτσι ώστε να αρχίσουν να μιλάνε για παράγκες και εγκληματικές οργανώσεις, όπως έκαναν και τη δεκαετία του '90. Ναι νεόγαυροι, όταν πέρναμε σερί τίτλους στο μπάσκετ, ήταν και αυτό "βρώμικο".

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις με μια και μόνον ένσταση. Τα κακά παιδιά του Ντιτρόιτ αν θέλω να είμαι τίμιος και να πω την αλήθεια πρέπει να παραδεχθώ ότι δεν παίζανε μόνο ξύλο αλλά ήξεραν και μπάσκετ. Για την πλειονότητα των φετινών προσθηκών μας δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ακόμα και έτσι όμως θα πρέπει να δώσουμε το παρόν στο γήπεδο να ενισχύσουμε την ομάδα με την φωνή μας και να εξαντλήσουμε ό,τι πιθανότητες έχουμε. Αν μας έχει δείξει κάτι αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι ότι ξέρει να ανατρέπει προγνωστικά. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ.

Εικόνα Antreas7

Εννοείται στήριξη στην ομάδα που έχει κάνει το απίθανο, πιθανό. Όσοι σκοπεύουν να γκρινιάξουν, καλύτερα να κάτσουν σπιτάκι τους. Φωνή από το ζέσταμα. Και ναι το Ντητρόιτ έπαιζε μπασκετάρα. Το ξύλο το έριχνε όταν χρειαζόταν.

Εικόνα DRAZA

Ακριβώς φίλε. Δεν είναι τώρα ώρα ούτε για γκρίνιες ούτε για παράπονα. Προέχει να βοηθήσουμε να βγει η ομάδα μας από την δύσκολη θέση.

Εικόνα RED HELL

Εγω αναρωτιεμαι αν με αυτα που ακουγονται γενικα και ειδικα απο χθες πρεπει να γελαω ή να ανεβαζω στροφες.Βγαζει ανακοινωση η μαλακισμενη η ΑΕΚ για διακοπη κλπ και βγαινουν τα προβατα-αντιΟλυμπιακοι οπαδοι να επευφημουν το κωλοσωματειο και να ζητουν διακοπη και του πρωταθληματος.ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΧΘΕΣ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΓΗΠΕΔΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΕΕΕΕΕΕΕ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 70' ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ.
Εχει καταντησει αηδια.Οσο η ΠΑΕ δεν βγαινει με μια ακρως δυναμικη ανακοινωση ή ο Προεδρος δεν παρει σαφη θεση τοσο εμεις θα βγαινουμε απο τα ρουχα μας μεχρι να εκραγουμε.Ο αλλος διακοπτει το κυπελλο για επεισοδια.Εχει χαθει καθε μετρο σε αυτη τη γαμημενη χωρα.Περιμενω να αλλαξει αποφαση αλλιως θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα.Γιατι τα ορια εχουν ξεπεραστει προ πολλου.

Εικόνα DRAZA

Η ΠΑΕ έχει βγάλει ανακοίνωση. Ασχέτως του πόσο δυναμική μπορεί να την βρει κάποιος βάσει φρασεολογίας ...περιγράφει την κατάσταση όπως ακριβώς είναι με ακρίβεια. Θα ασχοληθούμε και με την ανακοίνωση σε ξεχωριστή ανάρτηση ...εκτενώς!

Εικόνα Spiros Legend

Εμείς ασχολούμαστε με το FFP και οι άλλοι πως θα διακόψουν και το πρωτάθλημα, εκτός από το Κύπελλο... Από την πρώτη μέρα έδειξε τις προθέσεις του ο φρενοβλαβής υπηρέτης των λαθρεμπόρων και των μαφιόζων, ένα σκοπό είχε, να διαλύσει τα πάντα για να τους κάνει τα χατήρια... Πραγματικά στενοχωρήθηκα με την Βέροια που δεν πήγε πολύς κόσμος, πρώτα από όλα για την πάρτη του και για την ομάδα και μετά για να το βουλώσουν όλα τα πανιά, να σκάσουν από το κακό τους με ένα γεμάτο Καραισκάκη να φωνάζει ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! Αυτό είναι σαν τους ρίχνεις άκουαφόρτε στον ταλαιπωρημένο...πάτο τους, πόσο πόνο να αντέξουν ακόμα? Συνδέεται απόλυτα, φίλε Draza, με τα μπινελίκια που χώνεις για αυτήν την νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί, ό,τι<<έλα μωρέ ποιο πρωτάθλημα τώρα?>> και κάργα κριτική από τον καναπέ για καβούρια και παντελονιάσματα... Για το μπάσκετ, προσωπικά θέλω το πρωτάθλημα, πάση θυσία, και αν δεν καταφέρουμε να μπούμε στους 8 να μην πέσουμε να φάμε την ομάδα, δικαιούται και μια χρονιά να γκελάρει, τόσα χρόνια τρένο πηγαίνει, μην είμαστε και αχάριστοι (άλλο η πολύ σωστή κριτική που γίνεται,αυτή είναι απαραίτητη), πρέπει να σταθούμε φανατικά κοντά για να μην ξαναδούν άσπρη μέρα στο πρωτάθλημα οι κωλόφαρδοι, που παίζουν με διαλυμένα καφενεία στην Ευρώπη στον γαμοόμιλο που έπεσαν και εμείς με όλα τα θηρία, η Μπάμπεργκ θα διεκδικούσε 3η θέση στον όμιλο των πούστηδων, εύκολα... Κατά τα άλλα, κι εγώ είμαι εξοργισμένος με κυβέρνηση, που παίζει τα παιχνίδια των νταβατζήδων και με τους ΑΛΗΤΕΣ της Δικαιοσύνης, που δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα,όταν παραβιάζονται οι μισοί Νόμοι του Κράτους σε Λεωφόρο και Τούμπα, κανένας ηθικός αυτουργός δεν υπάρχει, ο Παππάς φταίει που δεν μας έδωσε 2 πέναλτυ... Υ.Γ. Αν γίνουν επεισόδια στον τελικό της ΠΟΥΣΤΙΑΣ στο μπάσκετ με τον Φάρο Κερατσινίου, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΤΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟΎΧΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ???? Από αγνώστους λέμε, από αντιεξουσιαστές, χωρίς ευθύνη καμιάς ομάδας, χωρίς διακριτικά... Που να τιναχτει στον αέρα το ΟΑΚΑ με όλους τους μπάσταρδους μέσα, πριν πάνε οι Κερατσινιώτες, μας έχουνε σταυρώσει με την προπαγάνδα, δηλαδή υπήρχε ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, νά ήταν η Πανάθα του Τσίπρα και του Κοντονή στους 4 του Κυπέλλου στην μπάλα, να τα σπάγαμε εμείς και να καταργούσαν το Κύπελλο???!!!! Αυτό με διαολίζει πιο πολύ, για αυτό εύχομαι να μην τελειώσει ποτέ η ΠΑΡΩΔΙΑ του Σωλήνα στο Κύπελλο μπάσκετ...

Εικόνα DRAZA

Η απορία σου για τον τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ είναι και δική μου απορία και θα υπάρχει στο κείμενο που θα βγάλω με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Έρχεται αύριο...

Για το σκεπτικό της απόφασης Κοντονή λοιπόν θα μιλήσουμε αύριο στην ανάρτηση που θα αφορά την ανακοίνωση του επίσημου Ολυμπιακού. Θα τα πούμε όλα εκεί. Σαφώς και δεν ασχολούμαστε με το ffp μόνο. Όταν έσκασε αυτό δεν είχε "παλιώσει" η είδηση της οριστικής διακοπής του Κυπέλλου ...και δυστυχώς υπάρχουν και άλλα πράγματα που τρέχουν εκτός από το σάιτ και πρέπει να'μαστε από πάνω.

Εικόνα Spiros Legend

Άλλο εννοούσα μπρε(που έλεγε και ο Ίβκοβιτς!), ό,τι εσύ-εμείς ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα, για την πρόοδο και το καλό της ομάδας μας, ενώ οι άλλοι πως θα καταστρέψουν το ποδόσφαιρο... Την αντίθεση στο επίπεδο και στις προθέσεις μας, με τα αποβράσματα ήθελα να δείξω, ίσως το έγραψα βιαστικά, δεν μας έχουν αφήσει και μυαλό οι αντίχρηστοι! Εννοείται πως υπάρχουν και άλλα που απασχολούν τον καθένα μας, και πολύ σημαντικά μάλιστα, εάν και όποτε μπορεί ο καθένας, είτε κάνει ανάρτηση είτε σχολιάζει είτε και τα 2 μαζί! Πολύ καλώς ασχολήθηκες με το συγκεκριμένο θέμα, μπας και ξεστραβωθούν μερικοί κουβαρντάδες του facebook, που παπαγαλίζουν τις φουστιές που τους σερβίρουν οι γνωστοί οχετοί, που μετράνε μόνο έσοδα και ποτέ έξοδα ...

Εικόνα DRAZA

Κατάλαβα πως το είπες τώρα. Δικό μου το λάθος. Στο μεταξύ έσκασε κι άλλη ανάρτηση ...αλλά θα έρθει και ο σχολιασμός της ανακοίνωσης καθώς και ο σχολιασμός της στάσης Κοντονή.

Αυτό που τελικά είναι διαχρονικό, είναι τα μέσα των οποίων κάνουν χρήση όσοι δεν μπορούν να μας κοντράρουν αγωνιστικά, όσοι δεν μπορούν να τα βάλουν με εμάς πάνω από το τραπέζι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Εικόνα Spiros Legend

Και από μένα, Ολυμπιακούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς, δεν σας προλαβαίνουμε με τόσες αναρτήσεις, γίνεται και χαμός στην σελίδα στο φου-μπου, πηγαίνω να διαβάσω ό,τι προλάβω! Ναι ρε φίλε,τι πράγμα είναι αυτό, σε όλες τις εποχές, με όλα τα καθεστώτα και τις κυβερνήσεις, τα ίδια και τα ίδια, σάπιος πόλεμος στον Ολυμπιακό, έχω εξαγριωθεί πραγματικά, ελπίζω τουλάχιστον με όλα αυτά να καταλάβουν και οι πλέον δύσπιστοι <<αντικειμενικοί>> Ολυμπιακοί με ποιους έχουμε να κάνουμε και γιατί πρέπει να είναι πάντα γεμάτα(όσο γίνεται με βάση και τις οικονομικο-κοινωνικές καταστάσεις) τα γήπεδα όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού και να μην υποτιμάται κανένα πρωτάθλημα και κύπελλο που παίρνουμε.

Εικόνα DRAZA

Έχουμε πράγματι επικαιρότητα που τρέχει αλλά ...και την ανάρτηση που σχολιάζει την ανακοίνωση και την στάση του Βαζελοκοντονή την προλάβαμε!

Εικόνα john

Επική φωτογραφία να προσθέσω. Ο Μπιλαρος(σκασμός πουστρες) την έφτιαξε;

Εικόνα DRAZA

Ναι ο Βασίλης την έχει φτιάξει. Την έχουμε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν.

Από το σάιτ την ανέσυρα δεν είναι καινούργια.

Σκασμός πούστρες.

Εικόνα john

Εμένα αυτο που με ενοχλεί στους νεογαυρους ειναι η συμπεριφορά τους και τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά που βάζουν στις νικες και στις ήττες. Στους θριάμβους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δίνουν ολο το credit σε παίκτες και προπονητη,ενω στις αποτυχίες αναθεματίζουν την διοίκηση και πρωτα απο όλους τον Μαρινακη. Αυτη η λογική πραγματικά σου λεω μπορει να με στείλει. Στις νικες δίνουμε τα εύσημα σε όλους πλην της διοίκησης και στις ήττες τα ρίχνουμε αποκλειστικά στην διοίκηση. Τρομερά εκνευριστικό αυτο και το χείριστο ειναι πως οταν πας να απαντήσεις,κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς υπάλληλος.

Για το ΥΓ2 εδώ που φτάσαμε δεν χωρούν ούτε αναλύσεις ούτε κριτική. Μονο στήριξη και πίστη(που δεν βασίζεται στην μπασκετική λογική αλλα καθαρα στην οπαδική τρέλα) μπάς και σώσουμε την ευρωπαϊκή χρονια. Θα ειναι τεράστιο πλήγμα ο αποκλεισμός απο τους 8. Το παρήγορο ειναι πως μπροστά μας έχουμε ματς που έχουμε την δυνατότητα να τα κερδίσουμε. Ολα.Οι δύσκολες έδρες περάσανε.

Εικόνα DRAZA

Θα απαντήσω στο σχόλιο σου για το δεύτερο υστερόγραφο. Τα περί πίστης τα έχω εξηγήσει σε προηγούμενη ανάρτηση όπου αναφερόμουν στις ανάγκες της ομάδος ενόψει δεύτερου γύρου. Δεν έχει νόημα να τα ξαναπώ. Αυτό που υπερισχύει λοιπόν στην περίπτωσή μου είναι το ΚΑΘΗΚΟΝ να στηρίξω την ομάδα στην δύσκολη θέση που βρίσκεται όσο και όπως μπορώ. Έτσι θα πρέπει να το χειρισθούν όλοι οι γαύροι άσχετα αν πιστεύουν ή όχι στην πρόκριση. Παρουσία στο γήπεδο και φωνή ως το τέλος προκειμένου η ομάδα θα φθάσει στην νίκη. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος.

Εικόνα Giannis

DRAZARE καλησπερα..Περιμενουμε τον Βαγγελα μας να νοικοκυρεψει κιαλλο το μαγαζι ετσι ωστε να μην αντιμετωπισουμε ποτε τετοιο κινδυνο...Κατι αλλο..Πρωτη φορα στη ζωη μου εγω και ολοι οι γαυροι νιωθω και κερατας και δαρμενος , πραγματικα ειμαι εξαλλος με την αποφαση του δον απο τη ζακυνθο για το κυπελλο..Δεν ξερω ποσο θα αντεξει ο κοσμος μας ακομα,εγω στα 35 και εχω βγει απο τα ρουχα μου φαντασου οι πιτσιρικαδες...
Με αυτη τη λογικη εαν καποια στιγμη και μεις στο μελλον,φτου σκατα, χασουμε καποιο τιτλο να τα κανουμε πουτανα και να σταματησει η διοργανωση...και αν εμεις τα κανουμε πουτανα θα το θυμουνται για πολυ καιρο...

ΥΓ:Ρε τους κουληδες δεν μπορεσαν να κρυψουν την χαρα τους για την διακοπη...Γλυτωσανε τη πουτσα απο τον Ατρομητο ο οποιος προς τιμην του ειναι εναντιον της αποφασης...
ΥΓ2: Ρε μπαοκια πολλοι μαγκες ειστε εναντιον 20 ατομων...Μηπως πρεπει να ξανανεβουμε καμια βολτα?
Τελικα τα αυτια απο το αγαλμα του Κουδα τοτε χωρεσανε στη τσαντα?
Ρητορικες ερωτησεις, ωραιες εποχες..
ΥΓ3:Περιμενουμε αποφασιστικες κινησεις απο την ΠΑΕ...Δεν παει αλλο το υπερανω...
Γεια σας αδερφια και αυριο με την νικη...

Εικόνα DRAZA

Όπως είπα και στα προηγούμενα παιδιά θα ασχοληθούμε εκτενώς με την ανακοίνωση της ΠΑΕ αλλά και με το ...σκεπτικό της απόφασης Κοντονή σε επόμενη ανάρτηση που - το πιθανότερο είναι πως - θα βγει αύριο.

Θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε αναλυτικότερα εκεί.

Η ΠΑΕ πάντως έχει εκδώσει ανακοίνωση η οποία μιλάει με στοιχεία και ονόματα.

Εικόνα Romain

Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση ως συνήθως από τον Draza.

Για να υπάρξει ffp από τον Ολυμπιακό και να έχουμε και δυνατό ροστερ χρειάζεται να υπάρξει εκτός από τα εισιτήρια, και καλές πωλήσεις παικτών ώστε το μπατζετ. να είναι όσον το δυνατόν πιο υψηλό.

Εικόνα DRAZA

Πολύ σωστή παρατήρηση φίλε ...και ταιριάζει κουτί στους μαλάκες που διαμαρτύρονται κάθε φορά που ένας παίκτης πωλείται!