Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΕ FIFA-UEFA



Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών, οι FIFA και UEFA σε επιστολή τους ζητούν από τον Κοντονή να ανακαλέσει τα περί ματαίωσης του Κυπέλλου με τον υφυπουργό να απαντά με κόντρα επιστολή/ανακοίνωση. 
 
Πάμε σε πρώτη φάση να δούμε τι μας λένε οι δυο διεθνείς ομοσπονδίες...

«Φυσικά κατανοούμε την ανάγκη των αρχών να λαμβάνουν μέτρα (όπως την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, αποκλεισμού γηπέδων, αγώνες χωρίς θεατές κλπ) προκειμένου να δώσουν αγώνα κατά της βίας και του ρατσισμού σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, από τη στιγμή που αποστολή τους είναι να διασφαλίσουν τη δημόσια τάξη σε αθλητικά γεγονότα.
 
Ωστόσο, αναφορικά με την απαγόρευση συμμετοχής σε διοργανώσεις ή τη διακοπή αυτών (όσων διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ) θεωρούμε πως τέτοια απόφαση πρέπει να λαμβάνεται μόνο μετά από διαβούλευση με την ΕΠΟ και ως ύστατο μέτρο, μόνο αν άλλα ηπιότερα μέτρα -όπως το κλείσιμο μέρος του γηπέδου ή διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών- δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη δημόσια τάξη.
 
Η FIFA και η UEFA θα παρακολουθούν στενά την εφαρμογή του νέου νόμου, προκειμένου να διασφαλίσουν πως η ανεξαρτησία της ΕΠΟ θα διατηρηθεί σε όλες τις περιπτώσεις και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αυτοδιοίκητου της FIFA και της UEFA.
 
Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες πως η απόφασή σας να διακόψετε το Κύπελλο είναι σύμφωνη με την αρχή της αναγκαιότητας. Φυσικά κατανοούμε πως η καταπολέμηση της βίας είναι σημαντική αλλά θεωρούμε πως άλλα, λιγότερο ακραία μέτρα θα μπορούσαν να ληφθούν σε αυτή την περίπτωση, όπως η διεξαγωγή ενός (ή περισσότερων) από τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια χωρίς θεατές ή/και σε ουδέτερα γήπεδα. Επίσης, αυτά τα μέτρα θα ήταν πιο δίκαια για τους φιλάθλους των ομάδων που δεν έχουν εμπλακεί σε επεισόδια βίας ως τώρα στη διοργάνωση. Στην πραγματικότητα η απόφασή σας έχει ως συνέπεια να μην μπορέσουν αυτοί οι θεατές να παρακολουθήσουν το υπόλοιπο της διοργάνωσης.
 
Επιπλέον, όπως σίγουρα γνωρίζετε, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Europa League, οι νικητές του Κυπέλλου από τις χώρες μέλη της UEFA προκρίνουν τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδος στο Europa League. Λαμβάνοντας αυτό υπ΄όψιν, η ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδος μπορεί να δημιουργήσει μια σοβαρή προκατάληψη στους συλλόγους που συμμετέχουν σε αυτό, στην προσπάθεια να προκριθούν στο Europa League της επόμενης περιόδου.
 
Επίσης, όπως χωρίς αμφιβολία καταλαβαίνετε, η απόφασή σας να ματαιώσετε το Κύπελλο έχει επίσης σοβαρές επιπτώσεις στην ΕΠΟ, όπως και στους συλλόγους που συμμετέχουν στη διοργάνωση σε οικονομικό επίπεδο (εισιτήρια που θα πωλούσαν στα υπόλοιπα παιχνίδια, χορηγικές συμφωνίες, τηλεοπτικά δικαιώματα κλπ) οι οποίες ειδικά αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης είναι βέβαια μεγάλης σημασίας για την ομαλή λειτουργία και τη βιωσιμότητά τους.
 
Συνοψίζοντας, θεωρούμε την απόφαση να διακόψετε/ματαιώσετε το Κύπελλο είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες μια δυσανάλογη και απροειδοποίητη πολιτική παρέμβαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που υπονομεύει την εξουσία της ΕΠΟ, που τιμωρεί πολλούς αθώους συλλόγους (όπως και τους φιλάθλους τους), που είναι εντελώς ανακόλουθη με το πρωτόκολλο των πειθαρχικών διαδικασιών σε αθλητικές υποθέσεις, που θέτει σε κίνδυνο τη διαδικασία πρόκρισης στο Europa League και που πολύ πιθανά καταστρατηγεί και παραβιάζει τους κανονισμούς της UEFA και της FIFA, κατά τρόπο τέτοιο που μπορεί να επιφέρει πολύ σοβαρές συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει.
 
Kάτω από αυτές τις συνθήκες, η εκτελεστική επιτροπή της FIFA αποφάσισε να σας ζητήσει να επανεξετάσετε την απόφασή σας, να διακόψετε μόνιμα το Κύπελλο Ελλάδος 2015-16 και να την αντικαταστήσετε με μία απόφαση η οποία θα επιτρέπει στους τελευταίους τέσσερις αγώνες αυτής της διοργάνωσης να παιχτούν. 
 
Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA αποφάσισε ακόμα, ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθείτε με τα προαναφερθέντα αιτήματα μέσα σε δύο εβδομάδες (μέχρι την 1 Απριλίου 2016), κυρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την αποβολή της ΕΠΟ, θα τεθούν υπό εξέταση. Τέλος, ένα κοινό κλιμάκιο της FIFA και της UEFA θα μεταβεί στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει με εσάς και την ΕΠΟ τα επίμαχα ζητήματα. Θα έρθουμε σε επαφή σύντομα ώστε να κανονίσουμε τη συνάντηση».

Με άλλα λόγια οι FIFA/UEFA προειδοποιούν τον υφυπουργό, για ό,τι ακριβώς τον προειδοποιήσαμε κι εμείς ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ εδώ μέσα. Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. 

"Ποτέ η πολιτεία δεν ματαίωσε με το "έτσι θέλω" μια επαγγελματική αθλητική διοργάνωση. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον δε, αν τα δήθεν αριστερά λαμόγια μας παρέθεταν όχι μια Ευρωπαϊκή ...αλλά έστω μια Αφρικανική χώρα  στην οποία σήμερα να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Κάτι άλλο που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ είναι πως η ΕΠΟ δεν είναι Ομοσπονδία ενός ερασιτεχνικού αθλήματος για να μπορεί να παρεμβαίνει η Πολιτεία σαν να πρόκειται για το μαγαζί της. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. Η ΕΠΟ είναι η μοναδική υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή του Κυπέλλου. Μιας διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν ανώνυμες εταιρείες των οποίων τα κέρδη επίσης πλήττονται ευθέως. Είναι άλλο πράγμα η μεταθέση μιας ημερομηνίας υπό τον φόβο επεισοδίων και αναταραχών ...και άλλο η οριστική ματαίωση μιας διοργάνωσης. Πώς είναι δυνατόν να στρέφεσαι κατά του Ολυμπιακού ρε μεγάλε δημοκράτη υφυπουργέ την στιγμή που στο παιχνίδι της Τούμπας οπαδοί του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν ; Πώς είναι δυνατόν να τιμωρείται οποιοσδήποτε άλλος πέραν του ΠΑΟΚ την στιγμή που δεν υπήρξε μετακίνηση στην Τούμπα; Πώς εξισώνεις τον θύτη με τα θύματα την ώρα που  για ό,τι έγινε εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου υπεύθυνη είναι μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ;; Ποιες θα'ναι οι συνέπειες που θα υποστεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύστερα από την άρνησή της να κατέβει στον επαναληπτικό;; Για να το θέσω και αλλιώς, αν στον τελικό κυπέλλου με τον βάζελο και τον Φάρο στο μπάσκετ γίνονταν τα ίδια εσύ θα καβαλούσες τον Σωλήνα και θα ματαιώνες την διοργάνωση;; Αν έχουμε έκτροπα στο ΟΑΚΑ στους τελικούς του Πρωταθλήματος μπάσκετ, σκοπεύεις να ματαιώσεις έναν ακόμα θεσμό λυτρώνοντας τον βάζελο από την όποια τιμωρία του; Θα υιοθετήσεις την ίδια στάση και θα (μας)δώσεις το ίδιο μαξιλαράκι έτσι και έχουμε έκτροπα στο ΣΕΦ;; Και ύστερα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ αναρωτιέστε ποιος υποκινεί την βια. Αν τώρα ο Σπανός σου κάνει αγωγή, σου ζητήσει να του δώσεις τα έσοδα του Γιουρόπα και χάσεις ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΝΤΟΝΗ;  Αν οι ΠΑΕ που θίγονται σου  κάνουν αγωγή ζητώντας και το χρηματικό μπόνους για την κατάκτηση του Κυπέλλου που δεν τους αφήνεις να διεκδικήσουν και να κερδίσουν ...ποιος θα πληρώσει ρε μεγάλε; Αν αύριο ο ΟΤΕ ζητήσει τα λεφτά του από την ΕΠΟ για την ματαίωση μιας διοργάνωσης που έχει ήδη πληρώσει ...ποιος θα φορτωθεί την χασούρα ρε αριστερέ  Κοντονή; Σου φαίνεται πολύ αριστερό και δημοκρατικό να πληρώνει ο ελληνικός λαός και τα σωματεία τις μαγκιές σου έτσι;"


Αυτό που ο κόσμος πρέπει να κρατήσει από την ανακοίνωση με αποδέκτη τον υφυπουργό, είναι πως ο τελευταίος είναι απολύτως αναρμόδιος να διακόπτει/ματαιώνει διοργανώσεις. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτό γίνεται μονομερώς, χωρίς την παραμικρή διαβούλευση με την Ομοσπονδία. Οι FIFA/UEFA μιλούν ανοικτά για πολιτική παρέμβαση, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟ και που θα έχει ως κύρωση την αποβολή της ΕΠΟ από FIFA/UEFA. 
 
Πάμε τώρα να δούμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο υφυπουργός...
 
"Αξιότιμοι Κύριοι,
 
Με ιδιαίτερη προσοχή μελετήσαμε την από 21.03.2016 κοινή επιστολή σας και τα διαλαμβανόμενα σ’ αυτήν, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για την επίλυση των προβλημάτων που  έχουν σωρευτεί επί χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα  οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κυβέρνηση.  Το ενδιαφέρον σας αυτό γνωρίζουμε ότι είναι ειλικρινές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την προ έτους εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε για την ψήφιση του νόμου  4326/2015 και την εξ ολοκλήρου αποδοχή τού περιεχομένου του από εσάς μετά την ψήφισή του από την  Ελληνική Βουλή. Ο προαναφερόμενος νόμος έχει τεθεί σε ισχύ από την 13η Μαΐου 2015 και μεταξύ των άλλων παρέχει την δυνατότητα  στον αρμόδιο για τον Αθλητισμό υπουργό, να αποφασίσει την προσωρινή ή οριστική διακοπή επαγγελματικών ή ερασιτεχνικών αθλητικών διοργανώσεων, όχι ως μέσο εφαρμογής πειθαρχικών μέτρων, αλλά  προληπτικά, για την αποφυγή  επεισοδίων βίας και χουλιγκανισμού.
 
1. Είμαι εξάλλου βέβαιος ότι γνωρίζετε, πως η  Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχει ήδη προσφύγει ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Ελλάδας, του Συμβουλίου της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της από  03.03.2016 απόφασής μου, περί οριστικής διακοπής της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ανωτέρω καθ’ όλα νόμιμη ενέργεια της Ομοσπονδίας, η οποία είναι μέλος σας, θεωρώ ότι καθορίζει και την πορεία  της υπόθεσης, αφού την 29η Μαρτίου 2016 έχει προσδιοριστεί η συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου της  Επικρατείας. Είναι λοιπόν αντιφατικό, από την μία η ΕΠΟ να επιζητεί την ακύρωση της απόφασής μου δικαστικά, όπως επαναλαμβάνω έχει δικαίωμα να πράξει, και από την άλλη να επιδιώκετε με την επιστολή που μας αποστείλατε την εξώδικη ρύθμιση του ζητήματος, άλλως την μεταρρύθμιση της εκδοθείσας απόφασής μου. 
 
Θεωρούμε λοιπόν ότι αφού η Ελληνική Ποδοσφαιρική  Ομοσπονδία επέλεξε την δικαστική εκκαθάριση της υπόθεσης στο ανώτατο δικαστικό επίπεδο, ουδείς δικαιούται να ζητήσει, πολύ περισσότερο ν’ απαιτήσει  οποιαδήποτε ρύθμιση πέραν της προπεριγραφομένης δικαστικής διαδικασίας. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε, και ενδεχομένως  να σας καθησυχάσουμε, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα σεβαστεί απολύτως την απόφαση, την οποία θα εκδώσει το  Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, όχι μόνο γιατί  αυτό αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, αλλά γιατί γνωρίζουμε ότι στην περίπτωση αυτή θα είχατε κάθε λόγο να παρέμβετε και να μας υπενθυμίσετε τις διεθνείς υποχρεώσεις μας. Επομένως κάθε περαιτέρω συζήτηση αυτή τη στιγμή  θεωρούμε ότι παρέλκει και η οποιαδήποτε επί του θέματος  ανταλλαγή απόψεων, επί μίας νομοθετικής διάταξης, το περιεχόμενο της οποίας με δημόσιο και πανηγυρικό τρόπο  είχαμε αποδεχτεί άπαντες, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί  μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης.
 
2. Επιπροσθέτως είναι αναγκαίο να σας αναφέρουμε, ότι  πέραν του ανωτέρω δικαιώματος, δηλαδή της υποβολής αιτήσεως ακυρώσεως της από 03.03.2016 απόφασής μου, η  Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είχε την εκ του νόμου  δυνατότητα, να υποβάλει ενώπιον μου αίτηση θεραπείας-ένσταση,  δηλαδή να ζητήσει την κατάργηση ή την μεταρρύθμιση της αποφάσεως που εξέδωσα, δικαίωμα το οποίο ουδέποτε άσκησε.
 
Επειδή πάντοτε στις μεταξύ μας συζητήσεις ήμουν  απέναντί σας ειλικρινής, δεν θέλω να εκλάβετε την ανωτέρω αναφορά, ως μία εκ μέρους μας προδιάθεση  αποδοχής εν όλω ή εν μέρει της αιτήσεως θεραπείας-ένστασης την  οποία θα μπορούσε να υποβάλει η ΕΠΟ για την  επανεξέταση της απόφασής μου. Όμως θεωρούμε ότι την  στιγμή που το ελληνικό δίκαιο παρέχει το παραπάνω  δικαίωμα στο Μέλος σας, δηλαδή την ΕΠΟ, και αυτή δεν το  ασκεί, κανένας δεν μπορεί να το ασκήσει για λογαριασμό  της και μάλιστα θέτοντας προθεσμία για την λήψη της  απόφασης ανάκλησης εκ μέρους μου, πολύ περισσότερο με την  «υπόμνηση» περί λήψεως μέτρων εις βάρος της ΕΠΟ. Κατά συνέπεια, μας προκαλεί απορία το γεγονός, ότι αφ’  ενός μεν απευθύνεστε σ’ εμάς πριν ολοκληρωθεί η  δικαστική διαδικασία, την οποία επέλεξε ν’ ακολουθήσει η  ΕΠΟ, αφ’ ετέρου δε, ζητάτε από εμένα την μεταρρύθμιση της  απόφασής μου, δικαίωμα το οποίο η ΕΠΟ επέλεξε συνειδητά να μην ασκήσει. Είμαστε βέβαιοι ότι προβήκατε στην αποστολή της επιστολής σας χωρίς να γνωρίζετε τις πολλαπλές νομικές  δυνατότητες που έχει η Ελληνική Ποδοσφαιρική  Ομοσπονδία, ως νομικό πρόσωπο που υπάγεται στην  ελληνική έννομη τάξη, και τα δικαιώματα που της παρέχει η  διοικητική δικονομία.
 
3. Με ιδιαίτερη προσοχή μελετήσαμε τους νομικούς  ισχυρισμούς σας, σχετικά με τις αμφιβολίες που σας  γεννήθηκαν, εάν η απόφασή μου είναι σύμφωνη με την  «αρχή της αναλογικότητας», αρχή η οποία διαλαμβάνεται και  στο Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρο 25,παρ.1).
 
Για την άρση κάθε αμφιβολίας θέλουμε να σας αναφέρουμε  τ’ ακόλουθα: 
 
●     Ο ισχυρισμός περί παραβίασης της συνταγματικής  «αρχής της αναλογικότητας» είναι αν όχι ο κύριος,  σίγουρα ένας από τους βασικούς ισχυρισμούς της  Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενώπιον του  Συμβουλίου της Επικρατείας στην δίκη της 29ης Μαρτίου. Πιστεύουμε ότι κι εσείς συμφωνείτε, πως  δεν είναι καθόλου παραγωγικό κι εποικοδομητικό, να  αναλωθούμε σε θεωρητικές συζητήσεις και  αντιπαραθέσεις περί συνταγματικών ζητημάτων, την  στιγμή που αυτά θα επιλυθούν με τρόπο αυθεντικό  και αμετάκλητο από το Ανώτατο Ακυρωτικό  Δικαστήριο της Ελλάδας, στο οποίο έχει προσφύγει η  ΕΠΟ. Ας αναμένουμε την απόφασή του και ας  σεβαστούμε την κρίση του, χωρίς να εμφιλοχωρήσει  οποιαδήποτε άλλη άγονη και αλυσιτελή  αντιπαράθεση.
 
●      Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι και εσείς  αντιλαμβάνεστε, ότι η από 03.03.2016 εκδοθείσα  απόφαση περί οριστικής διακοπής της διοργάνωσης  του Κυπέλλου Ελλάδας της τρέχουσας αθλητικής  περιόδου, εκδόθηκε δυνάμει του νόμου 4326/2015,  ήταν δηλαδή νόμιμη. Πλην όμως εκφράζετε τις αμφιβολίες σας για την τήρηση της «αρχής της  αναλογικότητας» και μάλιστα προτείνετε άλλα,  λιγότερο επαχθή μέτρα, όπως η διεξαγωγή των  υπολοίπων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας  χωρίς την  παρουσία θεατών. Επιθυμούμε να γνωρίζετε, ότι την  απόφαση αυτή την πήραμε μετά από στάθμιση όλων  των δεδομένων και ενδεχομένων. Δεν ήταν μία  εύκολη απόφαση και γι’ αυτό το λόγο ανακοινώθηκε σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της  03.03.2016, διαδικασία που από μόνη της μαρτυρά την σοβαρότητα της κατάστασης. 
 
●     Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι στο πρόσφατο παρελθόν, στις αγωνιστικές σεζόν 2014-5 και 2015-6, τόσο η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση, όσο και σημερινή, υποχρεώθηκαν να λάβουν αυστηρότατα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας: δύο (2)  φορές διεκόπησαν προσωρινά τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (01-06.10.2014 και 28.2-02.03.2015) και στη συνέχεια επεβλήθη και το μέτρο της διεξαγωγής των αγώνων του επαγγελματικού πρωταθλήματος «κεκλεισμένων των θυρών» επίσης για 2 (δύο) αγωνιστικές (07-09.03.2015 και 14-15.03.2015). Στη δε διάρκεια της περιόδου 2015-16, στο πλαίσιο διοικητικών μέτρων, έχουν ήδη επιβληθεί πρόστιμα και τρίμηνος αποκλεισμός κερκίδων (19.01.2016). Ως εκ τούτου αποδεικνύεται κατά τρόπο σαφή και  εμπεριστατωμένο, ότι δεν οδηγηθήκαμε αμέσως στην λήψη αυστηρών μέτρων, αλλά επί ένα έτος -με  διοικητικά μέτρα και αποφάσεις- προσπαθούμε να  ελέγξουμε το απαράδεκτο φαινόμενο της βίας στους  αγωνιστικούς χώρους. Συναφώς, τηρήθηκε κατά γράμμα και η προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία, με κατάθεση γνώμης από την ΕΠΟ. Η οριστική διακοπή της  διοργάνωσης του κυπέλλου, αποτελεί ένα ακόμη προληπτικό μέτρο, που αποσκοπεί στην προστασίας της δημόσιας ασφάλειας  και  της κοινωνικής ειρήνης, και ουδόλως τιμωρητικό, το οποίο  είναι μεν ιδιαιτέρως σοβαρό, πλην όμως δεν είναι και το  έσχατο, αφού ο νόμος προβλέπει ακόμη και την διακοπή του πρωταθλήματος, εάν κριθεί το τελευταίο  αναγκαίο.  
 
●     Η προστασία της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης, είναι αγαθά πολύ σημαντικότερα των όποιων  οικονομικών απωλειών, ιδίως την παρούσα χρονική  στιγμή, κατά την οποία στην πατρίδα μας, εκτός από την  οικονομική και κοινωνική κρίση, έχει ενσκήψει η  προσφυγική κρίση, η οποία απαιτεί μία τεράστια  διάθεση όχι μόνο οικονομικών πόρων αλλά και  ανθρώπινου δυναμικού για την αντιμετώπισή της,  ιδίως αστυνομικών δυνάμεων.
 
4. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό, εκ των ανωτέρω, ότι η  Ελληνική Κυβέρνηση ουδεμία παρέμβαση ασκεί δια της  απόφασης διακοπής της διοργάνωσης του κυπέλλου,  αφού το ενδιαφέρον της εξαντλείται στην προστασία  θεμελιωδών κοινωνικών αγαθών όπως η δημόσια τάξη  και η κοινωνική ειρήνη.
 
Θα σας παρακαλούσα στο σημείο αυτό εκφράσεις περί  «σφετερισμού της εξουσίας της ΕΠΟ» εκ μέρους της  Ελληνικής Κυβέρνησης να παραλείπονται στο μέλλον,  γιατί εκτός από προσβλητικές είναι έτι περαιτέρω άδικες  και κινούνται εκτός νομικού πλαισίου. Μια κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να σφετερίζεται  εξουσίες μιας ομοσπονδίας για λόγους που ευκόλως  μπορείτε να κατανοήσετε, εκτός και αν έχει επέλθει  απόλυτη αντιστροφή θεσμικών ρόλων, η οποία σας  ενημερώνω ότι στην περίπτωσή μας δεν έχει επισυμβεί. Σας δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι η Ελληνική  Κυβέρνηση σέβεται απολύτως την αυτοδιοικητική  λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών και δεν  επεμβαίνει ούτε σε θέματα διοίκησης, ούτε σε ζητήματα  που σχετίζονται με τα αθλήματα. Όταν όμως από μια  δραστηριότητα πλήττονται δημόσια αγαθά, πολύτιμα  για την κοινωνική ευρυθμία, τότε η επέμβαση είναι  επιβεβλημένη και συνταγματικά κατοχυρωμένη, γιατί τα  αγαθά αυτά είναι υπέρτατης αξίας και χρήζουν  αυξημένης προστασίας. Στο πλαίσιο λοιπόν της αυτοδιοικητικής λειτουργίας της  Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είμαστε βέβαιοι  ότι θα διευθετήσετε με τον καλύτερο τρόπο, τόσο εσείς  όσο και η ΕΠΟ, την αρρυθμία η οποία προκύπτει από την  διακοπή της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας,  σχετικά με τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα  Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που διοργανώνετε.
 
Η  απόφαση, την οποία θα λάβετε χωρίς την συμμετοχή ή  επιρροή τρίτων είναι αποκλειστικό δικαίωμα σας, το  οποίο πιστεύουμε ότι θ’ ασκήσετε με τρόπο ορθό,  αδιάβλητο και δίκαιο. Όπως ευκόλως συνάγεται από τα παραπάνω εκτεθέντα η  Ελληνική Κυβέρνηση δεν προτίθεται μονομερώς ν’  ανατρέψει ή έστω να μεταρρυθμίσει την από 03.03.2016 απόφαση, τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί ενώπιoν του  ΣτΕ η ασκηθείσα από την ΕΠΟ προσφυγή που σας  ανέφερα. Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο θα κρίνει την  ορθότητα της από 03.03.2016 απόφασης κυρίαρχα και  αμετάκλητα.
 
5. Με ιδιαίτερη χαρά, τέλος,  θα δεχθούμε την κοινή αντιπροσωπία της FIFA και της UEFA στην Αθήνα, ώστε να συζητήσουμε με ειλικρίνεια και πάλι για όλα τα ανοιχτά θέματα και προβλήματα, που και οι δύο πλευρές διαπιστώνουμε.»
 
Δεν θα επαναλάβουμε ούτε ποιες θα είναι οι κυρώσεις ούτε ποιοι θα πληγούν οικονομικά - και όχι μόνο - έτσι και εμμείνεις σην απόφασή σου, υφυπουργέ ΦΑΣΙΣΤΑ. Μπορεί εσύ με τις μαλακίες που γράφεις να νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ιθαγενείς, ωστόσο εμείς δεν έχουμε την ίδια άποψη.
 
Θα σου πούμε όμως ότι η εμμονή η δική σου και της κυβέρνησής σου να περιμένετε το ΣτΕ και η δήλωσή σας πως θα πειθαρχήσετε σε όποια απόφαση εκδόσει είναι στην καλύτερη περίπτωση ύποπτη. Με άλλα λόγια, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣτΕ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ EΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; Γιατί θυμάστε το ΣτΕ μόνο όταν βολεύει ...και πάνω από όλα γιατί σας βολεύει να το επικαλείστε ξαφνικά τώρα;;
 
Επίσης η προσφυγή Γκιρτζίκη στο ΣτΕ αφορά απλώς την διευθέτηση μιας διαφοράς ανάμεσα στην ΕΠΟ και την κυβέρνησή της οποίας είσαι μέλος. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣτΕ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ FIFA/UEFA. Koινώς, στα παπάρια τους τι θα πει το ΣτΕ για την απόφαση σου να ματαιώσεις το Κύπελλο ...αν κρίνουν ότι πρέπει να μας αποβάλουν θα το κάνουν ακόμα κι αν το ΣτΕ σε δικαιώσει. Σου το λέμε αυτό υφυπουργέ ΦΑΣΙΣΤΑ ώστε να μην μας πεις αύριο "δεν σέβονται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης ενός κυρίαρχου κράτους" και άλλα τέτοια ...την στιγμή που - εκτός των άλλων - πρώτος εσύ δεν σεβάστηκες το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας. 
 
Για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής υπεύθυνος θα είσαι ΕΣΥ και η ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της οποίας είσαι μέλος. 
 
Η σιωπή τόσο της Τρόικας των μπατίρηδων - οπαδών και παραγόντων -  όσο και των υπόλοιπων θιγόμενων σωματείων είναι ύποπτη μεν ...ευκόλως εξηγήσιμη δε. ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ "FIFA/UEFA VS ΚΟΝΤΟΝΗΣ" Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ. Την στιγμή που και μόνο η πρόθεση του να ματαιώσει το Κύπελλο συνιστά παράνομη πράξη, ο τύπος αυτός πρέπει την κατάλληλη ώρα να τεθεί προ των ευθυνών του αντιμετωπίζοντας τις συνέπεις του νόμου. 
 
Δεν γίνεται να υποστούμε την ζημιά που θα φέρει η υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης! Έχουμε μόλις οκτώ ημέρες στην διάθεσή μας!

DRAZA

 
 

Σχόλια

Εικόνα tsalouxidis

Ξέρεις πώς το γραψε αυτό; Γκούγκλαρε "εξώδικο σε ΕΠΟ", κατέβασε word από καμμια ταρζανιά του Κούγια και το δούλεψε λίγο. Εκεί που γράφει "Επειδή" ξεκινώντας παράγραφο με πιάσανε τα γέλια. Μόνο η εντολή "αρμόδιος δικαστικός επιμελητής..." έλειπε στο τέλος.

Εικόνα DRAZA

Όλο αυτό το κείμενο είναι γενικώς για το πέος.

Δεν μπορεί να λες στον ξένο "εγώ θα σεβαστώ το ΣτΕ ...εσύ δεν θα το σεβαστείς;". Αν είναι δυνατόν νομικός πράμα να νομίζει ότι μπορεί να φοβηθεί η FIFA/UEFA μπρος στις αποφάσεις των δικαστηρίων κάθε χώρας που ομάδες της συμμετέχουν στις διοργανώσεις τους.

Αυτά δεν έκαναν και το καλοκαίρι του 2015;; Τα ίδια δεν είπαν;; "Ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ" και του απάντησαν "στα παπάρια μας κι εμάς" με την γνωστή κατάληξη.

Το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα;;

Εικόνα Duntimo

Δε θέλω να πιστεύω ρε DRAZA ότι την έχουμε δει λάθος... Από τη στιγμή όμως που επιλέγουμε τον ορθό δρόμο πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό (α) για να τους ξεβρακώνουμε (όπως γίνεται εδώ για παράδειγμα), και (β) να τους ξεσκίζουμε όπου μπορούμε... Για να θυμηθώ το φύλο συκής που έχει προ πολλού απολέσει ο stupid (κατά Σόμπλε) που καμώνεται ότι κυβερνάει: "Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα"... Παρεμπιπτόντως ακόμα και αυτό το τσιτάτο είναι clopy-wrigt από τον Αλέξης... Αν δε με απατά η μνήμη μου το είχε πει κάποτε ο Φαράκος πριν πολλά χρόνια...

Εικόνα DRAZA

Θα σου πω φίλε τι εννοώ. Βγαίνει ο άλλος που στο ΣΕΦ παίζει να μην πατάει ποτέ πχ και λέει "δεν ανέχομαι άλλο αυτό τον πόλεμο λάσπης που κάνει το sdna στους Αγγελόπουλους". Του λες "μαζί σου φίλε ...τι να κάνουμε;;"."Δεν μπορεί να μας συμπεριφέρονται εμάς έτσι ναούμε". "Μπορεί και παραμπορεί. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΡΔ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ...ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ; Να το συζητήσουμε." Σου λέει "να κινηθούμε νομικά". "Έχουμε κινηθεί ήδη και δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεσή". "Ε οι άλλοι τι κάνουν και πέφτουν στα μαλακά; Τι κάνουν και δεν τους πιάνει κανένας νόμος;;" Τους εξηγείς "ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;;" Βλέπεις λοιπόν ότι βγαίνουμε εμείς οι μαλάκες στο τέλος;; Βλέπεις ότι η εσωστρέφεια πιάνει και εμάς ...ίσως περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους;; Και θα σου το πω και αλλιώς για να με καταλάβεις. Εγώ φίλε στον τέταρτο τελικό του 2010 δεν βγήκα στην εκκένωση. Κι δεν θα έβγαινα ούτε το 2013 αν ήμουν μέσα ...αλλά ήμουν φαντάρος. Ο λόγος που δεν βγήκα ήταν γιατί θεωρούσα ότι είχε γίνει στήσιμο για να φτάσει ο κόσμος σε αυτό το σημείο. ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ. Και λέω εγώ ...μήπως θα'ταν καλύτερα οι Αγγελόπουλοι να μας άφηναν να βγάλουμε το άχτι μας να μας φύγει η κάψα να ξεχαρμανιάσουμε αντί να παρακαλάνε να βγούμε;; ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ. Θα έρχονταν στο ΣΕΦ όλοι αυτοί οι ...φάροι και τα πολύφωτα και θα μυρίζαμε τα ούρα και τα κόπρανα τους 5χμ πριν το γήπεδο. ΤΣΙΡΛΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ.

Με τον Μαρινάκη φίλε δεν γίνεται πάνω κάτω το ίδιο;; Απαιτεί ο άλλος σου λέει "ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΟΝΤΡΕ ...ΞΗΛΩΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ". Ο ίδιος άνθρωπος επειδή είναι και πολύ μάγκας θα σου πει "εμείς μες στο Καραϊσκάκη θα καθόμαστε συνέχεια Παναγίες;; Θα τα γαμήσουμε κι εμείς όλα. ΦΛΩΡΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ." ΒΕΒΑΙΩΣ ΦΙΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΦΡΕΣ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΙΠΑΣΜΑ. Αλλά δεν γίνεται αν πας να τα κάνεις αυτά να πληρώσεις και παίκτες ...αν είναι να πληρώσεις θα πρέπει να την προστατεύσεις την επένδυσή σου. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Βλέπεις λοιπόν ότι θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δεν γίνεται αυτό όμως...

Εικόνα Duntimo

Σε όλο το γνωστό κόσμο (Δυτικό, Ανατολικό, Βόρειο και Νότιο) πλην κάποιων ολίγων εξαιρέσεων χωρών που ανήκουν στον 3ο-4ο κόσμο, οι κυβερνήσεις αναγνωρίζουν ότι οι αθλητικές τους ομοσπονδίες (και όχι μόνο οι ποδοσφαιρικές) υπόκεινται σε ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ κανόνες που τίθενται από αλλού και στους οποίους δεν μπορούν να παρεμβαίνουν ρουσφετολογικές-πελατειακού τύπου κομματικές πόρνες του οποιουδήποτε εκάστοτε κυβερνητικού σχήματος...

Οι κομματικές πόρνες θα μπορούσαν (αν ήθελαν) να μεταμορφωθούν σε χρήσιμες εργάτριες (γιατί αυτό σημαίνει η λέξη υπουργός) αν ασχολούνταν με τις πραγματικές αρμοδιότητές τους που δεν είναι άλλες από την εξασφάλιση της λειτουργίας των πολιτών και των φορέων του αθλητισμού σε πολιτισμένα και νόμιμα πλαίσια σε μια σειρά θέματα και δικαιώματα που δεν έχουν σχέση με ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Για παράδειγμα, μια πολιτική εργάτρια την ενδιαφέρει να εξασφαλίζει ότι μπορεί ο φίλαθλος κόσμος, οι ποδοσφαιριστές και οι αποστολές, να πηγαίνουν στα γήπεδα (εντός και εκτός της έδρας τους) ελεύθερα... Χωρίς να κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους από ημεδαπούς και αλλοδαπούς πρεζάκηδες και πληρωμένους μπράβους... Μια πολιτική εργάτρια την ενδιαφέρει να εξασφαλίσει ότι συλλαμβάνονται και καταδικάζονται όσοι τέτοιοι τύποι ανέφερα παραπάνω προξενούν βία και εκβιάζουν ζωές ανθρώπων... Μια πολιτική εργάτρια ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει ότι το δικαίωμα στο επιχειρείν στη χώρα μπορούν να το απολαμβάνουν όλοι όσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ και άλλα τέτοια ωραία... Μια πολιτική εργάτρια ενδιαφέρεται πως μετά από διάλογο με τους διοικητικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του χώρου ευθύνης της θα βοηθήσει με το νομοθετικό της έργο την προώθηση κινήτρων ώστε οι άνθρωποι να πηγαίνουν στον αθλητισμό και όχι να απομακρύνονται από αυτόν...

Αυτά κάνει μια πολιτική εργάτρια στο κυβερνητικό μελίσσι (ποιος είμαι, ο Ελύτης είμαι?)...

Μια πολιτική πόρνη κάνει όλα τα αντίθετα κατόπιν εντολής νταβατζήδων... Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιο ρόλο είχε εξ' αρχής επιλέξει ο υπουργός... Υπουργός μιας κυβέρνησης πολιτικών πόρνων που εξακολουθεί να προπαγανδίζει η ίδια (και τα πολυάριθμα τσιράκια της στα ΜΜΕ) για τον εαυτό της ότι δεν υπακούει κανένα ντόπιο και ξένο πολιτικό νταβατζή ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ...

Εικόνα DRAZA

Kαι εγώ ρωτάω ρε φίλε, μήπως ως οργανισμός έχουμε δει την δουλειά λάθος;; Μήπως το να είσαι νομοταγής, το να επενδύεις, το να'σαι συνεπής είναι η λάθος συνταγή σε μια χώρα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ επιβραβεύονται το μπαταχτσιλίκι, το δάγκωμα η παρανομία και η τσάμπα μαγκιά;;

Και το λέω αυτό έχοντας υπόψιν και τι ζητάει μερίδα και των δικών μας οπαδών κατά καιρούς...νομίζω με καταλαβαίνεις!

Εικόνα Duntimo

Δε θέλω να πιστεύω ρε DRAZA ότι την έχουμε δει λάθος... Από τη στιγμή όμως που επιλέγουμε τον ορθό δρόμο πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό (α) για να τους ξεβρακώνουμε (όπως γίνεται εδώ για παράδειγμα), και (β) να τους ξεσκίζουμε όπου μπορούμε... Για να θυμηθώ το φύλο συκής που έχει προ πολλού απολέσει ο stupid (κατά Σόμπλε) που καμώνεται ότι κυβερνάει: "Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα"... Παρεμπιπτόντως ακόμα και αυτό το τσιτάτο είναι clopy-wrigt από τον Αλέξης... Αν δε με απατά η μνήμη μου το είχε πει κάποτε ο Φαράκος πριν πολλά χρόνια...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

«Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα» απήντησε ο Ηλίας Ηλιού, ως επικεφαλής της ΕΔΑ, στον Κωνσταντίνο Τσάτσο ο οποίος είχε δηλώσει, αναφερόμενος στους αριστερούς φοιτητές και εν γένει στους αριστερούς «εάν συνεχίσετε τις ταραχές στα Πανεπιστήμια, θα σας ταράξουμε στο ξύλο».

Εικόνα DRAZA

Λύθηκε συνεπώς η απορία για όποιον την είχε.

Και έχεις δίκιο γιατί θυμάμαι κάποια στιγμή τον Τσίπρα να λέει "και όπως είχε πει και ο Ηλίας Ηλιού" κλπ κλπ.

Εικόνα DRAZA

Δεν είμαι ούτε και εγώ σίγουρος για την προέλευση της ατάκας "να τους ταράξουμε στην νομιμότητα". Στα υπόλοιπα θα σου απαντήσω στο πάνω πάνω.

Εικόνα tsalouxidis

Ο Κοντόναρος νομίζει ότι γράφει εξώδικο για μισθώματα. Το παρέδωσε ο δικαστικός επιμελητής στην ΟΥΕΦΑ;
Δεν θα΄χουμε καλά ξεμπερδέματα.

Εικόνα DRAZA

Επειδή ζείτε στο ίδιο σύμπλεγμα νήσων και τον είχες κοντά σου ...έχει πράγματι γράψει εξώδικο για μίσθωμα ο συγκεκριμένος;;

Πέρα από το διαζύγιο για τον λευκό γάμο του(ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ NEWSBOMB TOY DPG) έχει χειρισθεί και άλλες υποθέσεις ως δικηγόρος ...ή μόνο το διαζύγιο;;

Εικόνα Andreas

Η Μουσάτσερ, η Θάτσερ με μούσια (αριστερός με πρότυπο την Θάτσερ!!!), αν επιμείνει να μας βγάλει από την Ευρώπη, θα προκαλέσει σεισμό. Βέβαια ξεχνάει ότι στο σεισμό τα σπίτια με γερά θεμέλια παθαίνουν λιγότερες ζημιές. Οι άλλοι θα αντέξουν; Υπολογίζει ότι οι γαύροι αν δουν κάτι τέτοιο παίζει να γυρίσουν σε εποχές που σε κάτι ματς με Βέροια (αν θυμάμαι καλά) είχε το ΟΑΚΑ 60.000 χιλιάδες κόσμο. Θα συντηρείται έτσι μία φθηνότερη ομάδα;

Επίσης δεν μας είπε ο Seku Toure (χαμένος αδελφός του Colo), αφού όλα τα κάνει για την αντιμετώπιση της βίας, πώς θα την αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο; Αν μας δείξει ότι με τα επεισόδια καταφέρνεις το σκοπό σου, ποιός θα είναι ο σκοπός μας; Αν πχ χάνουμε το πρωτάθλημα από τον κυπελλούχο φάρο (όχι Κερατσινίου) πώς δεν θα τους αφήσουμε να το πάρουν; Ή εκεί θα έχει διακοπή κατά του γηπεδούχου χωρίς διακοπή της διοργάνωσης;

Εικόνα DRAZA

Αντρέα θα σταθώ σε μια παρατήρησή που ναι μεν συμπεριέλαβα στο κείμενο αλλά φαίνεται πως διατυπώθηκε καλύτερααπό εσένα.

Λέω σε κάποια φάση: ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΕΫ-ΟΦ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ...ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ;; ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ...ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;; ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Μετά από όλα αυτά αναρωτιόμαστε ποιος υποκινεί την βία;; Αναρωτιόμαστε ποιος ...οπλίζει τα χέρια των θερμοκέφαλων;;

Αν κάποιος ύστερα και από αυτό μου πει ότι τα επεισόδια που έγιναν αλλά και αυτά που θα γίνουν ήταν φτιαχτά ...εγώ δεν θα του πω τίποτε! Μην σου πω ότι αυτό πρέπει να υποστηρίξουμε κινούμενοι νομικά σε βάρος αυτού του πούστη. Επίσης για εμένα ο ψηφοφόρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που είναι Ζακυνθινός και γαύρος και επιλέξει να δώσει την ψήφο του στον Κοντονή, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Δεν κάνουμε πολιτική προπαγάνδα, δεν λέμε σε κανέναν τι να ψηφίσει για να μην βρεθεί κανείς να μας πει τα περίεργα του ...ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΕΑΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ'ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Εικόνα fasteddie

Ετσι ακριβως.Διοτι αν ειναι ετσι στους τελικους του πρωταθληματος χανει (π.χ.) 2-0 ο Ολυμπιακος απο το βαζελο και στον τριτο τελικο στο ΣΕΦ μπαινουμε μεσα και τα σπαμε ολα δηλωνοντας...αδικημενοι.Θα διακοψει τοτε ο υφυπουργακος το πρωταθλημα μπασκετ ''για λογους εθνικης ασφαλειας''?????
Και να το γενικευσω...Ποιος εμποδιζει μετα απο αυτη την πρωτοφανη αποφαση-φιασκο τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να μπουκαρει ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ και να τα κανει ολα λαμπογυαλο αν δεν τον συμφερει το αποτελεσμα,ξεροντας οτι θα ΔΙΑΚΟΠΕΙ η διοργανωση??
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ξ-Ε-Β-Ρ-Α-Κ-Ω-Θ-Ε-Ι Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ,οποιος καταλαβε καταλαβε...

Εικόνα DRAZA

Και κάτι ακόμα ρε φίλε.

Ένας δημοσιογράφος γαμιόλας, δεν έχει βρεθεί να ρωτήσει τον Κοντονή και μερικά ακόμα πραγματάκια;;

ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΑΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;; ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟ 2009-10 ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ; ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ;;

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΕΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΑΚΟ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ;;

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΤΡΟΠΑ ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ;;

Εικόνα Andreas

Το είδα Draza ότι το έγραψες αλλά μου βγήκε κι εμένα γράφοντας. Να μας πετάξει όλους εκτός ευρωπης. Αλλά να γίνουν πλέι οφ και για να υπαρχει στοχος να παίξουμε για πρωταθλητή και εμείς μεσα. Κι αφού ο αποκλεισμός από ευρωπη θα επιφέρει ησυχία στα γήπεδα, κοινωνική ειρήνη κι όλα τα καλα αποκλείεται να δούμε πράγματα που δεν πρέπει να γίνεται. Όχι υποδοχή με κομοδινα στα πούλμαν, κρεβατοκάμαρες πληρεις βλέπω. Έκθεση επίπλων ο Κοντοψωλής. Πως του φαίνεται η λογικοτατη πρόταση μου;

Εικόνα DRAZA

Μου άρεσε όπως το έθεσες εσύ.

Αν ο Κοντονής θέλει πλεϋ-οφ τα οποία θα βγάζουν ΚΑΙ τον πρώτο, τότε θα πρέπει να φέρει "ΔΣ" που θα κατέθετε και θα ενέκρινε μια τέτοια πρόταση, έχοντας πρώτα οδηγήσει σημερινούς απρόθυμους διοικούντες σε ξήλωμα. Γιατί ούτε και για την Σούπερ Λίγκα είναι αρμόδιος ο Κοντονής να αποφασίσει πώς θα βγαίνει ο πρωταθλητής. Εκεί να δεις ξεφωνητό που θα πέσει και τι κουβέντα θα ανοίξει για το αυτοδιοίκητο. Θα γελάνε ως και στην Μποτσουάνα μαζί μας και καλά θα κάνουν.

Εγώ όμως έχω την εξής απορία. ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΫ-ΟΦ;; Θα κατευναστούν οι θερμοκέφαλοι λόγω των περισσότερων πιθανοτήτων που θα'χουν να το πάρουν;; Αν είναι έτσι τότε να ορίσουμε έναν "χρόνο αναμονής" ως την ανοιξιάτικη παρέλαση(καλή ώρα). Όποια ομάδα σε αυτό το διάστημα έχει σημειώσει τα περισσότερα κρούσματα βίας, σε αυτήν την ομάδα να το δίνουμε το Πρωτάθλημα ...με τον όρο την επόμενη χρονιά να είναι Παναγίες. Σε φάση "το πήρατε το Πρωτάθλημα μην παραπονιέστε τώρα καθίστε ήσυχα".

Ορίστε κατέθεσα κι εγώ πρόταση...

Να σου πω και το άλλο, αν είναι να μας αποβάλουν από τις διεθνείς διοργανώσεις και να'χουμε το δικό μας "κλείστό" κόλπο, αυτό που ονειρεύεται ο Κοντονής ...γιατί να μην απονέμεται και σε περισσότερες από μια ομάδες το Πρωτάθλημα; Γιατί να μην μοιράζουμε περισσότερες από μια κούπες Πρωταθλήματος σε μια ομάδα οι οποίες θα αθροίζονται και στους συνολικούς τίτλους;; Γιατί να μην το κάνουμε αν ο Υφυπουργός κρίνει πως υπάρχει ανάγκη να γίνει κάτι τέτοιο;

Εικόνα MIKE.A

Τωραν αν καταφερει να μας πεταξει εξω το νουμερο γιατι οπως και να το κανωμε αυτος θα φταιει..
Η ομαδα μας θα πληγωθει περισσοτερο!
Θα χασει τα λεφτα του ΤΛ που αν βεβαια παιξωμε προκριματικα δεν θα ηταν 100% σιγουρα αλλα λογω που θα ημασταν στους ισχυρους οι πιθανοτητες να προκριθουμε θα ηταν μεγαλυτερες απο το να αποκλειστουμε! Σιγουρα θα χαναμε τα λεφτα του Γιουροπα ομως, αφου στο πρωτο προκριματικο θα κληρωνωμαστε με πολυ αδυνατη ομαδα και θα συνεχιζαμε στο Γιουροπα αν δεν περνουσαμε στον Β προκριματικο για το ΤΛ!
Θα χασωμε αρκετες θεσεις στην βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ και αυτο αναλογα ποσα χρονια θα μεινωμε απ' εξω!
Τωρα βεβαια ειμαστε κατω απο την 30 θεση! Ισως να φταναμε στην 50 - 60 θεση που και παλι ομως αν δεν κανω λαθος θα ειμαστε στους ισχυρους σε προκριματικα και προπαντων στο Γιουροπα οταν ξαναγυρνουσαμε! Οι αλλοι 3 θα πανε ακομα πιο βαθια, οπως ο μπαουγκ απο την 70 που ειναι τωρα θα φτασει στην 90 η 100 θεση, ο ποα απο την 125 κοντα στην 150, και η Κουλα απο την 220 στην 250! Δηλαδη ο ΟΣΦΠ οταν ξαναμπουμε στην Ευρωπη μετα 2-3 χρονια μπορει να φτασει παλι εστω στην 35 η 40 θεση! Οι αλλοι 3 να δουμε οταν θα εχουν φτασει τοσο χαμηλα ποτε θα συνεφερουν για να μην ειναι στους αδυνατους, αδυνατοι οπως και η Ολιβ το κοριτσι του Ποπαυ!
Εκει που επισις θα παθωμε μεγαλη ζημια ειναι που θα χασωμε ολους τους ξενους παιχτες μας που εχουν μεγαλη χρηματικη αξια για τα ελληνικα δεδομενα! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απο των αλλων! Δεν θα μεινει κανενας ξενος σε Ελληνικη ομαδα αφου δεν θα ανηκει στην ΦΙΦΑ και δεν θα εμπιστευετε την ομαδα του αν του χρωσταει λεφτα αφου δεν θα μπορει να παει σε δικαστηριο της ΦΙΦΑ για να τα παρει! Και το κυριωτερο θα φυγουνε σιγουρα αφου θα παρουνε μεγαλυτερο συμβολαιο αφου οι ομαδες που θα πανε δεν θα δωσουνε ενα ευρω για μεταγραφη!
Επισις απο λεφτα οπως απο χορηγους, τηλεοπτικα ισως και διαρκειας ολα αυτα θα μειωθουνε!
Επειτα απο ολα αυτα θα χασωμε τα αγωνιστικα πρωτεια; Για να δουμε!
Ο Μαρινακης εχει αποδειξει οταν πηρε την ομαδα οτι τα χωνει αν υπαρχει αναγκη! Ακομα και με την μετοχικη φετινη αυξηση που εκανε! Ποιος Σαβιδης τωρα; Αυτος ο φαφλατας που εδωσε φετος 7 εκ, για κανονικες μεταγραφες και πηρε πισω τα 3 εκ. απο Λουκας και Νομποα; Ο "σωτηρας" το γατι που δεν εχει δικαιωμα λογω ΟΠΑΠ να βαλει ενα ευρω; Που και να ειχε εχει καβουρια στην τσεπη; Ο Αλαφουζος με τα ψεματα;
Που ο κοσμος του Θρυλου τοτε θα συσπειρωθει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και τα διαρκειας του θα ειναι διπλασια των αλλων; Εστω και αν λειπουν οι ξενοι παιχτες κραχτες αλλα θα πηγαινουν να βλεπουν μονο ελληνοπουλα κατι που πολλοι αρεσουν;
Για πλακα ο Βαγγελας τοτε φερνει τον Βελιο, Μπακατσετα, Μυγα, Ορφανιδη, Μανια και οτι αλλο καλο ελληνικο κυκλοφορει! Η μηπως δεν θα μπορει να φερει εστω για να κρεμασουν εδω τα παπουτσια τους Τοροσιδης - Χολεμπας - Αβρααμ αφου πια οι 2 πρωτοι παιζουν δεν παιζουν εκει που ειναι και ο τριτος θα εχει βαρεθει να τρωει γατες στην Κινα!
Καπινο, Σιοβας, Αυλωνιτης, Βουρος, Γουτας, Τσιμικας, Μπερτος, Μπουχαλακης, Μανιατης, Τσανδαρης, Φορτουνης,
Καθαριος, Τζανακακης, Κολοβος, Γιαννιωτας, Καραμανος, ειναι λιγοι αυτοι με μερικες ακομα μεταγραφες οπως τις παραπανω που αναφερα παιρνεις το πρωταθλημα η και το νταμπλ παλι για πλακα; Τοτε να δουμε που θα πανε να κρυφτουν ολοι οι αλλοι!
Δειτε μια ματια τι Ελληνες και ποσους διαθετουν οι αλλοι και κανετε συγκριση! Μονο ο μπαουγκ ειναι κοντα αλλα και αυτος σε ποιοτητα και ποσοτητα θα ειναι πισω απο εμας!
Συγνωμη αν σας κουρασα με αυτο του καφενειακου επιπεδου σχολιο αλλα το εγραψα το τι θα μπορουσε να συμβει σε περιπτωση που ο παλαβος μας πεταγε εξω απο την Ευρωπη και βασικα απο την ΦΙΦΑ!

Εικόνα DRAZA

Δεν μας κούρασες καθόλου.

Εγώ απλά τι σκέπτομαι: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΟ/ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΝΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ. Το θέμα ξέρεις ποιο θα είναι ρε αδερφέ;; Ότι για να φτάσουμε να τα δούμε όλα αυτά πάει να πει ότι πρώτα θα έχουμε χάσει μια μάχη ουσίας και μάχη γοήτρου την οποία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.

Εικόνα aris belem

Θα το φωνάζω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσσα μου Ντράζαρε! Ο καραγκιόζης Δον Παπάρας ΑΥΤΟ ακριβώς επιδιώκει! Αποκλεισμό του ΘΡΥΛΟΥ απ την Ευρώπη, άθλημα σε παρακμή ούτως ειπείν ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ των μεταγραφικών στόχων μας να έρθουν στην Ελλάδα ΚΑΙ μείωση της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη μας ένεκα της μείωσης εσόδων! ΑΥΤΟ είναι το σχέδιο, τόσο απλοϊκό, τόσο πασιφανές, τόσο ξεδιάντροπο! Όχι, ο μαλάκας απ το Ροστόφ δεν θα ζημιωθεί, θα βρει και μια καλή δικαιολογία να ρίξει το μπάτζετ και να ξεφορτωθεί τα "βαριά χαρτιά". Όχι, Κούλα-ζέλα δεν θα ζημιωθούν, το πολύ να υπαχθούν σε κανένα 44 και τέλος, τι δηλαδή θα χάσουν τον...Μολέντο, τον Λαγό ή τον Κουτρουμπή; Θα στραβώσει ο...Πιατέλλας πλάκα κάνουμε; Ο μόνος θιγόμενος είναι ο Ολυμπιακός μας, ΕΜΕΙΣ πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα και την επένδυσή μας! Διαβάζω σήμερα για την δίωξη για τον κωλοαναπτήρα και τρελαίνομαι! Μπαίνω στα site μας και το μόνο που βλέπω είναι φωτογραφίες με τα συσσίτια! Και ειλικρινά, παρόλο που είμαι 1000% υπέρμαχος και είναι μεγαλειώδες αυτό που κάνει η ομάδα, ΑΛΛΑ δεν μπορεί να είναι αυτό πρώτη είδηση ρε μάγκες! ΑΛΛΑ περιμένω κι εγώ και ο κάθε απλός φίλαθλος που έχει αγανακτήσει και χτικιάσει, απ την απροκάλυπτη κάλυψη της ανομίας! Άλλη αντίδραση περιμένω απ την ΠΑΕ και περισσότερο περίμενα μια συσπείρωση και ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ με τον Ερασιτέχνη μας, μετά τα όσα συνέβησαν στην Λευκάδα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ζήσατε τα γκανγκστεριλίκια του μουστάκια του ΠΟΑ, αυτός είναι ο ακριβής ορισμός όχι "πέτρινα χρόνια" και φλωριές, γκανγκστεριλία και ΜΑΦΙΑ ήταν, εγώ λοιπόν που τα έζησα έχω να πω ότι το κλίμα τώρα είναι χειρότερο. Οι νεόγαυροι που σφυρίζουν ανέμελα "σιγά μωρέ", ας μάθουν ότι χρειάστηκαν πολλοί αγώνες για να ανακτήσει πάλι η ομάδα το μεγαλείο της και ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΑΡΔΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. Η δε ΠΑΕ υποχρεούται να το υπερασπιστεί με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος.
Υ.Γ.: Ο Σπανός είναι ο κρυφός τέταρτος της Τροϊκας Ντράζαρε, μην περιμένεις τίποτα λιγότερο, αλλά αυτό είναι για άλλη περίσταση, στα τέτοια μας τώρα ο Ατρόμητος.

Εικόνα DRAZA

ΥΓ: Είπαμε ...μπορούμε πολύ εύκολα να εξηγήσουμε την ένοχη σιωπή των μπατίρηδων της Τρόικας και όλων όσων κανονικά θα έπρεπε να έχουν τρελαθεί που θίγονται. Αυτοί είναι οι ...υγιείς επενδυτές οι "υγιείς δυνάμεις".

ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.

Εικόνα Antreas7

Δίωξη για τον αναπτήρα στο ματς με τον Πλατανιά, αλλά για το ποα - Ξάνθη που έπεσε επίσης αναπτήρας, στο ΠΑΣ - Ολυμπιακός που έπεσαν μπουκάλια στο Φορτούνη, στο αεκ44 - Ολυμπιακός που έπεσαν γωτοβολίδες (σαν αυτές που έπεσαν στη Βέροια) και στο μπάοκ - Ατρόμητος μπουκάλι στο Λαζαρίδη, όχι; Να κάνει η ΠΑΕ Μήνυση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και να ζηρτήσει την εξαίρεσή του για μεροληψία. Και να μαζέψουμε υπογραφές οι κάτοχοι εισητηρίων διαρκείας (μέσω της ΠΑΕ βεβαίως) και να ζητήσουμε να μας δώσει το αντίτιμο του εισητηρίου η πολιτεία. Και να το πάει και στο CAS και οπουδήποτε αλλού. Να μην αφήσουμε τις κουφάλες σε χλωρό κλαρί. Γιατί αν συνεχιστεί αυτό η μαφία του Θαλή από το Ρέθυμνο θα μιάζει με φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

επειδή μας έχουν βάλει στη διαδικασία να προσέχουμε τις λέξεις, έως και τους τόνους, στην Βέροια δεν έπεσε φωτοβολία, αλλά καπνογόνο. η φωτοβολία δύναται να προξενίσει σωματικές βλάβες, απλά ως διευκρίνιση.

Εικόνα DRAZA

Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ...ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.

Εικόνα aris belem

Γιατί οι απειλές του καράφλα στον Μάνταλο δεν πέρασαν αβαβά; Στον Κύρκο δεν πέρασαν αβαβά; Κλήθηκε η ΠΑΕ σε απολογία για την...ανακοίνωση και ο Κασάμι για τις δηλώσεις του! Όσο οι άλλοι αλωνίζουν, συκοφαντούν και πυροδοτούν την βία αποκάλυπτα. Γι αυτό τρελαίνομαι και πραγματικά απορώ πώς κυκλοφορούνε οι βουλευτές του Τσίμπλα ακόμα στον Πειραιά και δεν τους έχουν πάρει στο κυνήγι.

Εικόνα DRAZA

Όχι μόνο στον Πειραιά φίλε. Σε κάθε εκλογική περιφέρεια. Κάθε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ψηφοφόρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρέπει να ζητάει από τους πολιτευτές της περιφέρειάς του ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ.

Και ξαναλέω για να μην βρεθούν ρεντίκολα που θα πουν ότι κάνουμε προπαγάνδα κομματική ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΜΟΣΤΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ.

Εικόνα MIKE.A

Επισις ξεχασα και το τελευταιο που αναφερθηκε και εδω μεσα! Χτυπαει ΚΑΙ την ΕΠΟ αφου ο θεσμος του κυπελου ανηκει σε αυτην! Και που βεβαια αν ο καραγκιοζης εχει πραγματι σκοπο για να διαλυσει το ποδοσφαιρο (να μας πεταξει εξω η ΦΙΦΑ) τοτε μαλλον με αυτο ψαχνει την ευκαιρια! Για να δουμε!

Εικόνα DRAZA

Προφανώς. Ξεκάθαρα χτυπάει και την ΕΠΟ. Όχι μόνο την τωρινή της διοίκηση/σύσταση ...χτυπάει την ΕΠΟ ως οντότητα. Αφού αν περάσει αυτή η υπουργική απόφαση δεν θα μας παίρνει στα σοβαρά κανείς για πολύ καιρό.

Εικόνα MIKE.A

Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω! Για την ωρα κακα τα ψεματα ο πιο χαμενος της υποθεσης ειναι ο Ατρομητος! Εχει 50 - 50 πιθανοτητες να παει τελικο, να εχει μια εστω μικρη ευκαιρια να παρει ενα κυπελο, και ακομα αν χασει να βγει Ευρωπη! Χωρια η χασουρα απο λεφτα που θα χασει! Γιατι δεν βγαζει καμια ΣΚΛΗΡΗ, ΜΑ ΣΚΛΗΡΗ ανακοινωση ο Σπανος εναντιον του ξεφτιλα Κοντονη; Να τον κανει χωμα σαν υφυπουργο και σαν ανθρωπο! Τι φοβατε; Μηπως λογω στα σκανδαλα με το πετρελαιο πριν απο κανενα χρονο τον εχουνε στο χερι;
Τους λογους τωρα τους ξερωμε γιατι ο μινιΧιτλερ σταματησε το κυπελο! Α) βγαζει απο μια δυσκολη θεση το τσιρακι του Πουτιν αφου ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ στις μπουγατσες οτι δεν κατεβαινει στην ρεβανς! Β) βγαζει απο μια δυσκολη θεση τον μπαουγκ αφου αν δεν κατεβαινε θα αρχιζε στο επομενο πρωταθλημα με μειον 3 βαθμους! Γ) δεν θα κινδυνευσει να μεινει ο μπαουγκ εξω απο την Ευρωπη αφου υπηρχε πιθανοτητα να βγει τελευταιος στα πλευοφ και ετσι την θεση του θα την επαιρνε ο Ατρομητος λογω φιναλιστ κυπελου η κατοχος αν πηγαινε η αν το επαιρνε! Δ)θα νιωσουν μια ικανοποιηση οι μπουγατσες οπως και οι βαζελοι αφου ο ΟΣΦΠ δεν θα εχει την ευκαιρια να παρει το κυπελο που κακα τα ψεματα η παει τελικο η Κουλα η ο Ατρομητος ο Θρυλος θα εινα το φαβορι! Απλα τα πραγματα!
Μιλαμε για ΕΝΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΞΕΦΤΙΛΑ "ΑΝΘΡΩΠΟ"!

Εικόνα DRAZA

Εδώ που έχουμε φθάσει αδερφέ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Το ίδιο θα πρέπει να πούμε και για το συνδρομητικό κανάλι σε περίπτωση που ο Κοντονής εμμείνει στην απόφασή του και αυτή την βγάλουν με τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Εικόνα Antreas7

Για μένα πρέπει να γράψουν τον υφυπουργό στα αρχίδια τους η ΕΠΟ και όποιες ομάδες θέλουν. Ορίζονται οι ημιτελικοί και όποιος δε γουστάρει ας μην παίξει. Τι θα κάνει ο Κοντονής. Θα εμποδίσει τις ομάδες να παίξουν; Ας τον γράψουν. Και φυσικά καμία ομάδα να μην πληρώσει τα πρόστιμα που επιβάλλει ο ίδιος. Αν έχει ανάγκη από λεφτά ας πάει να δουλέψει...

Εικόνα DRAZA

Αυτό φίλε Αντρέα πιθανώς να έχει να κάνει με την απόφαση που θα βγάλει το ΣτΕ. Αν το ΣτΕ σκοπεύει να αποφασίσει είτε μετά είτε λίγο πριν την προθεσμία και εφόσον δεν υπάρχει κάποιο άλλο κώλυμα ...θεωρώ ότι αυτό που λες είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα.

Εικόνα Aprosarmostos17

Υπάρχει και άλλη λύση: εφόσον η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διεξαγωγή των αγώνων με κόσμο, αυτοί να γίνουν χωρίς κόσμο ή να γίνουν στο εξωτερικό. Ειδικά για το δεύτερο δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο υπουργάκος της πλάκας.

Εικόνα DRAZA

Φίλε όταν θα έρθει το κλιμάκιο των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα και μιλήσουν και με την ΕΠΟ, εφόσον αυτό γίνει πριν την λήξη της προθεσμίας που οι ίδιοι έβαλαν ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

Σίγουρα υπάρχουν πιο αρμόδιοι από εμένα όμως να κρίνουν αν θα μπορούσε να σταθεί και να υλοποιηθεί μια τέτοια πρόταση.

Εικόνα fasteddie

Ειναι ολοφανερο πλεον και στον πιο αδαη οτι υπαρχει οργανωμενο σχεδιο να χτυπηθει εξωαγωνιστικα ο Ολυμπιακος αλλα φυσικα και η ΕΠΟ.Δεν ειναι δυνατον υπουργος οργανωμενου (λεμε τωρα...) δυτικου κρατους να λεει ''σταματαω το κυπελλο γιατι κανεις δε μπορει να εγγυηθει την ασφαλεια'',ειναι αδιανοητο.
Αμα ειναι ετσι κ. Κοντονη να καταργηθουν και οι συναυλιες σε ανοιχτους χωρους γιατι μπορει να γινουν επεισοδια.Να καταργηθουν και οι διαδηλωσεις για λογους ασφαλειας.Να καταργηθουν οι συναντησεις σε ανοιχτους χωρους,κτλ.Δηλαδη δεν καταλαβαινει οτι τετοιες πρακτικες αφορουν ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ και οχι δυτικες δημοκρατιες???
Η απαντηση ειναι : φυσικα και καταλαβαινει,ο Κοντονης ουτε χαζος ειναι ουτε τιποτε.ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.Το τι θελει να καταφερει ( μια ΕΠΟ υποχειριο του,χειραγωγηση του ποδοσφαιρου και αλλαγη ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ του status quo στο ελληνικο ποδοσφαιρο) ειναι ηλιου φαεινοτερο.
Προσωπικη μου αποψη οτι τελικα θα πρυτανευσει η κοινη λογικη και δεν θα εχουμε μη αναστρεψιμες εξελιξεις (εκτος αν εχουν ληφθει ηδη αποφασεις μη αναστρεψιμες),ΑΛΛΑ οσο ο συγκεκριμενος ανθρωπος και ΟΣΟΙ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ παραμενουν στις θεσεις τους το φαντασμα του αποκλεισμου απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις και η οριστικη διαλυση του ποδοσφαιρου μας για εξυπηρετηση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ θα πλαναται παντα πανω απο τα κεφαλακια μας...

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ με κάθε παρατήρηση που κάνεις Έντι.

Επίσης ελπίζω να πέσεις μέσα στην εκτίμησή που κάνεις για το τι θα συμβεί στο τέλος.

Ίδωμεν...

Εικόνα fasteddie

Τι να πω μακαρι να τα σκεφτομαστε ολα αυτα του χρονου τετοια εποχη και να γελαμε...

Εικόνα DRAZA

Όποια κι αν είναι η έκβαση της ιστορίας πάντως ...του χρόνου τέτοια εποχή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΩΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

Εικόνα Aprosarmostos17

Διαβάζω σήμερα άρθρο του υπουργογλύφτη Ασβεστά σχετικά με την αυριανή συνάντηση των προέδρων, ότι όλα εξαρτώνται από τη στάση του Μαρινάκη. Μιλάμε για το πιο ΥΠΟΥΛΟ δημοσίευμα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Είναι τόσο ΥΠΟΥΛΟ, που βάζει κάτω όλες τις νυφίτσες του κόσμου.
Με λίγα λόγια λέει ο Ασβεστάς ότι οι δύο άλλοι έχουν συμφωνήσει με τον Κοντονή για αλλαγές σε ΕΠΟ και Σούπερ-Λιγκ (σε στυλ πραξικοπήματος) και αν συμφωνήσει μαζί τους ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ θα συνεχιστεί το Κύπελο (δεν μοιάζει λίγο με ωμό εκβιασμό;), αν όχι, αυτός θα είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά που θα ακολουθήσουν...
Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Ασβεστά, για την πιο άδικη (και για μένα ηλίθια) απόφαση Υπουργού στην ιστορία του ελληνικού έθνους και φυσικά για την αναμενόμενη αντίδραση της UEFA/FIFA, υπεύθυνος είναι ο... Μαρινάκης.
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πάει σε αυτή τη συνάντηση ο Βαγγέλης, τον βρίσκω πολύ large απέναντι στους καραγκιόζηδες, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχει καμία διάθεση να αναλάβει την όποια μαλακία κάνει ο εκάστοτε υπουργός της πλάκας. Μάλλον πάει για να γελάσει με τις παπαριές που θα ειπωθούν και μετά θα περιμένει απλώς την απόφαση του ΣτΕ και της UEFA/FIFA. Μέχρι τότε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ/ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ, όσο και να προσπαθεί ο ρεπόρτερ-νυφίτσα Ασβεστάς να μας πείσει για το αντίθετο.

Εικόνα DRAZA

Τρια πράγματα έχω να πω...

1. Θα κρίνω αν κάνει καλά ή όχι ο Μαρινάκης αφού μάθω/διαβάσω τι θα πει.
2. Εαν ισχύει ο ισχυρισμός του Αβεστά για το μαγείρεμα και τον εκβιασμό στον Μαρινάκη ...τότε ο εν λόγω ρεπόρτερ θα πρέπει να κληθεί για περαιτέρω εξηγήσεις από εκεί που πρέπει.
3. Ο Ασβεστάς αβαντάρει αυτούς που λες όχι μόνο γιατί τον πληρώνουν ...αλλά και επειδή παρτουζώνονται.

Εικόνα sada

το ότι μπαίνουμε στην διαδικασία να σχολιάζουμε έναν υπάνθρωπο και τα άρθρα του με ξεπερνάει...πραγματικά γυρίστε δείτε πως είναι τι πλήγμα έχει καταφέρει η ανώτερη δύναμη πάνω του και αναλογιστείτε...σχολιάζω ένα ομοφυλόφιλο τέρας που θα πούλαγε το μουνί τις μάνας του για 2 ευρώ..αλήθεια όχι μονο μπαίνετε στην διαδικασία να τον διαβάσετε αλλα σχολιάζετε και τις απόψεις μια "τσιμπουκομαμης" που την "παρτουζωνουν" παρέα διεστραμμένοι καναλάρχες και στυγνοί αλήτες λαθρέμποροι...δηλαδή είναι που ναι γαμώ την ασχήμια του όπως είναι σκέφτομαι την μάπα του με τα σπυριά μέσα στα χυσιά και αηδιάζω..αυτή η εικόνα πρέπει να μας έρχεται μέσα στο μυαλό και να κάνουμε εμετό...σου αρεσει το σπερμα μου πουτανακι γραψε κατι για τον Μαρινακη και ρουφα πουτσο..ναι αφεντικο οτι πεις...ετσι πιπιλα τις πιπιλά Αρουλη πουσταρα βεντουζα βεντουζα

Εικόνα DRAZA

Εγώ πράγματι το πιστεύω ότι πίσω από την στάση πολλών στον συγκεκριμένο ιστότοπο κρύβεται και μια σεξουαλική παρέκκλιση. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Εικόνα sada

μα παντα μιλαω μεταξυ σοβαρου και αστειου για τον βασιλακη ειμαι σιγουρος οτι ειναι ομοφυλοφιλος για τον Αρη ετσι οπως ειναι δεν εχει σημασια

Εικόνα DRAZA

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ...Ο,ΤΙ ΕΡΘΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα sada

simfwnw sto sxolio sou alla exoume 2 antipalous ton lathreboro kai ton gavraro ton alafouzo..tin ekstremadoura tis elladas ta prasina tsiboukia tou vorra min ta logizeis ws antipalo..sinithizoun na anoigokleinoun tin soufritsa tous me thermi otan vlepoun prasina kai me tso kai lo otan vlepoun kokkina...alla einai toso ksefwnimena ta poustrakia tou vorra to parartima tis ntropis pou agapane perissotero ton gamia tous apo ton anthrwpo tous kai gi auto kai mas prokaloun xronia tr gia na trwne tin tsibouka kai na gkriniazoun

Εικόνα DRAZA

Θεωρείς με άλλα λόγια ότι στο τέλος θα περάσει το δικό μας;;

Εικόνα sada

αυτό που θεωρώ εγώ είναι ότι οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι..ο κοντονής ένας μαλάκας είναι ένας τράγος που βρήκε και κάνει..k το κύπελλο θα ξαναγίνει σίγουρα το πιστεύω από τσάμπα μαγκιές χορτάσαμε..απλά όλα γίνονται για τις εντυπώσεις για να βγαίνει μετά στα παράθυρα του ομοφυλόφιλου βασίλη και τις τιμωρημένης πουστάρας από την φύση τις "χισομαζωστρας" του Ari και του ανεγκέφαλου υπανθρώπου σαγόνια με κύρος ανάλογο του τήλεφς και να μας μιλάει για τον πόλεμο με την επο..ο γελοίος η επιτομή τις ηλιθιοτητας

Εικόνα DRAZA

Γιατί δεν είναι και μια μερίδα των τηλεθεατών η επιτομή της ηλιθιότητας;; Ακούει ο άλλος στην εκπομπή που λες "ανοικτό μέτωπο της κυβέρνησης ή του υφυπουργού που δεν θέλει την βία με την ΕΠΟ". Και δεν ρωτάει κανείς "ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΠΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;".

Εικόνα sada

δεν τους βλεπω και δεν μπορω να μπω στην λογικη του παραλογου τους εγω κρινω καθαρα την σαρκικη αδιαμφισβητη
σχεση που αναπτυσσουν με τον ανωμαλο ιδιοκτητη που τους προσταζει..εκει πρεπει να επικεντρωθουμε πιστευω