ΟΙ "ΟΜΟΡΦΙΕΣ" ΤΗΣ SUPERLEAGUE



Δύο πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες που διαβάσαμε στα "Παραπολιτικά" το Σάββατο 12/11/2016.
 
Η πρώτη ιστορία: Παραμονή σημαντικού αγώνα που έχει να δώσει ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο ( φυσικά στα χαρτιά και μόνο...), υψηλό στέλεχος ΠΑΕ καλεί τον αλλοδαπό προπονητή και του λέει ότι το ματς αύριο είναι όπως και πέρυσι, "μαρκέ" που λέγανε και οι παλιοί. Και δεν θα ήταν και άσχημο αυτός να ξεκουράσει μερικούς παίκτες, για να μην αρχίσουν οι θλάσεις. Στην κουβέντα που ακολουθεί ο αντίπαλος διαμηνύει ότι θα παίξει το ματς στα ίσια, διότι με την ήττα την περσινή τα γραμμάτια ξοφλήθηκαν. Ο παράγοντας που έχει κάνει τη διαμεσολάβηση πάει το βράδυ του Σαββάτου στα μπουζούκια, πράγμα καθόλου παράξενο, καθώς η αγάπη του στον Καρρά κρατάει χρόνια, πίνει και ξεχνάει να πει (!) του προπονητή ότι δεν υπήρξε συμφωνία. Ο προπονητής κατεβάζει μια αλαλούμ σύνθεση, χάνει, αλλά κανείς δεν του λέει τίποτα! Ο ίδιος ο κόουτς πιστεύει ότι τον στήσανε για να τον φάνε -μιλάμε για καλαμπούρι από τα σπάνια.
 
Ιστορία δεύτερη: Νεαρός τεχνικός προσφάτως δίνει ματς πολύ σημαντικό και προετοιμάζει την ομάδα του να παίξει πολύ κλειστά, γιατί, μεταξύ μας, η ομάδα του δεν ξέρει να κάνει και τίποτα άλλο. Παραμονή του ματς τον ειδοποιούν ότι θα έχει αβάντα από το διαιτητή και ότι θα πρέπει να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο (μάθανε και τα "πιέζω ψηλά", πανάθεμά τους...). Ακολουθεί διάλυση,.παρόλο που ο διαιτητής, που έχει πολλά γραμμάτια και τον κρατάνε για ιστορίες παλιότερες, έκανε το χρέος του. Στη σύσκεψη που ακολουθεί ο νεαρός τεχνικός για να φύγει ζητάει να αποζημιωθεί και αφήνει να εννοηθεί ότι, αν τυχόν φύγει χωρίς αποζημίωση, θα κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της ιστορίας. Ακολουθεί πανικός...
 
Βρε ποια ματς να'ναι, ποια να'ναι. Πάει πουθενά το μυαλό σας; Το δικό μας κόλλησε...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Τί λε ρε συκοφάντη; Μόνο ο γαύρος στήνει παιγνίδια ρε! Όλοι, τίγρητες, σπανοί, αλαφρούζοι, ιβάνηδες, όλοι πεντακάθαροι σαν μπουγάδα του σκιπ. Κι όλοι ζάμπλουτοι με πεντακάθαρους, άμεμπτους, διαφανείς..... σκοτεινούς τρόπους. Με τα μεροκάματα, την τίμια δουλειά, όπως όλοι μας. Δουλειά, δικαστήρια, κορυδαλλός, σπίτι, δουλειά μια ζωή ρε! Ποιος θα τολμήσει να πει κακιά κουβέντα στους φωτοστεφανωμένους; Ο ίδρωτας στις αμασχάλες τους μαρτυρά τον κόπο τους για να πλουτίσουν!

Εικόνα koropi48

Ένας πρώην αθλητικός δικαστής λέει, με φάτσα που παραπέμπει σε τεμαχιστή πατσά, απεφάνθη ότι πρέπει να υποβιβαστεί ο ΘΡΥΛΟΣ! Δεν ξέρω το ποιόν του, αλλά το ένστικτό μου παραμιλάει και γνωματεύει ότι είναι εκ θεσσαλονίκης και τον διόρισε τότε ως δικαστή ο ορφανός (όλοι οι πονεμένοι μαζί), ίσως κάνω και λάθος... θα φανεί.
Γιατί να υποβιβαστεί ο θρύλος; Γιατί ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ είπε ότι σε αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Εικόνα koropi48

συνεχίζω από εκεί που διέκοψα
σε αγώνα λοιπόν της ΒΕΡΟΙΑΣ, μπήκε στα αποδυτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ ο γενικός αρχηγός της ΒΕΡΟΙΑΣ και ζήτησε από τους παίχτες της ΒΕΡΟΙΑΣ να φάνε λέει τρία γκολ! Δεν εξετάζω σε ποιον αγώνα, δεν ενδιαφέρει. Και αν αληθεύουν όλα αυτά (γιατί πρόκειται για ανασκευή αντίθετης αρχικής μαρτυρικής κατάθεσης), ποιος πρέπει να υποβιβαστεί; Η ΒΕΡΟΙΑ; Οοοοοοοοχι! Ο αντίπαλος! Θα μας τρελάνουν, θα μας καραφλιάσουν!!! Βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, ο σαγώνιας ψάχνει για θέματα να συντηρήσει το μπουρδέλο, είναι ανάγκη να παραμείνει ένα κλίμα κατά του ΘΡΥΛΟΥ, οι εποχές είναι στριμωγμένες οικονομικά, όλα αυτά βοηθούν έναν μάρτυρα να ανασκευάσει μια κατάθεση. Βέεεεεβαια! Βοηθούν! Τώρα αν ο γενικός αρχηγός που τα είπε (αν τα είπε) αυτά στους παίχτες, αποκλείεται να συνεργάζεται με μια τριμελή ομάδα από πέντε άτομα στο νότιο Ισπαχάν, που του είπαν: τσάκο αυτά τα ολίγα τούβλα, παίξε λεωφορείο γαι Χ στο ημίχρονο και στο δεύτερο ό,τι αντέξεις. Κι αν μπουν και 3 ή 4 τεμάχια, έχεις άλλα τόσα τούβλα. Όχι, δεν υπάρχει αυτό το αμυδρά ενδεχόμενο σενάριο! Ο ΘΡΥΛΟΣ να υποβιβαστεί, γιατί κάθε χρόνο τους ξεφτιλίζει, γιατί περπατάνε και γλιστράνε στα σπέρματα, γιατί πάνε για αλλαγή φύλου από το σπρώξιμο, γιατί βαρέθηκαν κάθε χρόνο στα πλέι οφ, γιατί ζηλεύουν τον Πρόεδρο, τις εγκαταστάσεις, το μάρκετιγκ, τις μεταγραφές, τους παίχτες που πουλάει ακριβά, τους προπονητές που φεύγουν και βρίσκουν αμέσως δουλειά σε μεγάλα πρωταθλήματα. Πάλι καλά που αντέχουν ακόμη. Εγώ θα είχα τρελαθεί!
Ο ΘΡΥΛΟΣ λοιπόν να στήσει το ματς με την πελώρια βέροια, που δεν μπορούσε να την κερδίσει! Μάλιστα! Ισχυρό σενάριο. Γιατί το άλλο, να το έκανε δηλαδή για το στοίχημα, δεν παίζει, πρέπει να βρεθούν μετρητά!
Άμεσα η ΠΑΕ αγωγή 1.000.000 στον κύριο πρώην, που διαδίδει, χωρίς άμεση γνώση φακέλων (αφού δεν έχει πρόσβαση), τέτοια ενδεχόμενα για την ΠΑΕ, που μπορεί να οδηγήσουν σε εμπορική ζημιά, από τη δημιουργία φήμης περί υποβάθμισής της σε κατώτερο πρωτάθλημα. Μόνο έτσι μαθαίνουν να σέβονται!

Εικόνα koropi48

Άνοξα σήμερα το προφίλ μου στο φβ και ήταν απενεργοποιημένο λόγω κακόβουλου λογισμικού. Τα λαμόγια χτύπησαν επειδή τις τελευταίες μέρες έκανα κάποια σχόλια που δεν άρεσαν. Κατέβασα ένα πρόγραμμα καθαρισμού που μου πρότεινε το φβ, έτρεξε, αλλά δεν φαίνεται να ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός, αφού στον πίνακα ενεργειών σταμάτησε στο στάδιο 3 και δεν φαίνεται να προχωράει. Ξέρει κανείς τί άλλο πρέπει να κάνω;

Εικόνα savvas gridlock

Καπου θα μπηκες, υπαρχουν διαφορα προφιλ με ιους. Αν περιμενεις να ολοκληρωθει η διαδικασια καθαρισμου, θα βρεις ακρη.

Εικόνα koropi48

Σάββα, στο φβ κάποιος εβραϊκής καταγωγής είχε κάνει ανάρτηση, που εξέφραζε τη χαρά του για τη σοβαρή κατάσταση του Πλεύρη, που χαροπαλεύει. Απάντησα σε έντονο αλλά όχι σε υβριστικό στυλ. Είπα ότι στη χώρα μας, η εκδίκηση του Ιωβ και του Πουθενάχ και τα ρητά του Ιούδα και το μίσος τοτ Λοτ, δεν έχουν σχέση. Και τιμωρήθηκα! Αυτή η χώρα είναι τελείως ξέφραγη τελικά, όχι γιατί έγινε αυτό, αλλά επειδή όπου κι αν διαμαρτυρηθώ, δεν θα βρω άκρη.

Εικόνα savvas gridlock

Αυτη ειναι η πολιτικη του φμπ. Εδω αν πεις ο,τιδηποτε υποτιμητικο για τους πουστηδες, αν βρεθει καποιος που δεν σε γουσταρει γενικα για αλλους λογους και σε κανει report, πεφτεις. Ετσι ριξανε τη σελιδα του σαιτ στο φμπ το καλοκαιρι ανωμαλοι συριζαιοι και βαζελοι, μαζι με φιλους τους βαζελογαυρους. Αν ψαχνεις ελευθερια αποψης στο φμπ, κακως ψαχνεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Απίστευτο...

Εικόνα koropi48

Εδώ είναι μερικά δημοσιεύματα για ύποπτα ματς του αμπελοκηπιακού, για τα οποία βέβαια δεεεεεν βλέπω να ασχολούνται και πολλοί! Κόλλησαν στη βέροια και καλά κάνουν και τα ψάχνουν. Αλλά για την αγία ομάδα των ανακτόρων, της μασονίας, των δικτατόρων, ούτε κουβέντα. Κάποιοι λένε ότι ο μητέρας αποχώρησε, μετά από υποψία για πολλά λεφτά κατά μαλαισία μεριά. Φήμες... Το προτελευταίο λινκ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΓΏΝΙΑ! Μολογάνε μόνοι τους!

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=401941
http://www.thetoc.gr/athlitika/article/upopta-gia-stisimo-6-ellinika-mats
http://www.sport24.gr/football/ellada/eksi-upopta-ellhnika-mats.2823230....
http://www.livecity.gr/195558/uefa-ypopto-xeiragwghshs-to-pao-pas-giannena
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/234165/pao-kai-panionios-se-lista-...
http://dikisports.blogspot.gr/2011_05_01_archive.html
http://www.blog.gr/articles/34340/ksanthi-upopto-pao-panathina%CF%8Akos-...

Εικόνα savvas gridlock

Ντροπη ρε. Χειραγωγουνται ματς του ΠΑΟ; Εδω πηγανε την ανοιξη στο Απηλιον οργανωμενοι οπαδοι του ΠΑΟ και πλακωσαν στις φαπες τον Κουτρουμπη, επειδη λεγανε οτι στηνει ματς. Ετσι ακουω, δεν ξερω.

Εικόνα koropi48

Μόλις στα ράδια άκουσα ότι το πρωτάθλημα μάλλον ξαναρχίζει το σαββατοκύριακο. Τί θα κάνει τώρα ο καημένος ο φοροφυγάς; Θα σπάσει το συμβόλαιο του ιταλού και των παλτών που έφερε; Θα πάρει άλλους το γενάρη; Θα πάρει άλλον καλό προπονητή; Θα κερδίσει το αεκ ή θα έχουμε πάλι εκδρομές οργανωμένων στο κορωπί; Θα πέσουν φάπες; Ούτε ψύλλος στον κόρφο του. Τον λυπάμαι πραγματικά. Χρειάζεται μια 8αριά μύρρια τουλάχιστον... πού θα τα βρει με μπλοκαρισμένους λογαριασμούς;

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια, κ.Απόστολε, πείτε μου υπάρχει θεραπεία για την "πουστοειδή λυσσώδη τουιτοφρένεια?
Επειγόντως το ΕΚΑΒ για τον Μπόση-βοθροκαναλάρχη του σαγώνια, και των λυσσασμένων αρδακαίων!
Οι άλλοι απολυμαντές, ο "ξέρω που μένεις"ο Ρώσος τι σκαρώνουν?Συμπλέουν με τουίτη?Ο μέγας πριστάμενος της Δικαιοσύνης?
Επαγρύπνηση και χαστούκια η καλύτερα αράπικο φυστίκι στο χορτάρι!

Εικόνα apostolos gaganis

Τέτοιο σύνδρομο, να σου πω, δεν το ξέρω... Θα το ψάξω πάντως. Στο φινάλε και να μην υπάρχει, θα το πρωτοπεριγράψουμε εμείς...

Εικόνα vagio

Τους χαιρετισμούς μου στο φίλο Σάββα, να'σαι πάντα καλα αγόραρε.

Εικόνα petros1979gr

'Εχω μείνει ενεός...
Καλά μόνο ο Ολυμπιακός δεν στήνει ματς;; π.χ. αυτό με τη Βέροια;;; Το λένε και στη δίκη στο σκαι....

Εικόνα REDNYC

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ - ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΡΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΓΟΝΙΑΣ ΞΕΡΕΙ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ GUILTY BY ASSOCIATION. ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΑΓΟΝΙΑΣ ΕΙΠΕ ΕΝΟΧΗ! ΧΑΧΑΧΑ! ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Ε ΡΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΟ! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΒΡΕ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΦΑΠΑ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!

Εικόνα Harry red logic

Σύγαυροι ο τουιτό σαγώνιας καραλύσσαξε με Θεοδωρίδη Γιαννίκο ακόμη και Κωστάκην κουμπάρον και βλέπουμε συκοφαατικά δημοσιεύματα ακόμη ξαναζεσταίνουν την σούπα με την Βέροια!
Εντάξει αυτός και φίλοι του κάνουν αυτό που μπορούν.Αναρωτιέμαι εμείς δεν έχουμε όπλα στον ατέλειωτο πόλεμο λάσπης.
Το έχω ξαναπεί ,επικοινωνιακά πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ,υστερούμε.
Δημιουργούν σε μεγάλες μάζες ψευδαισθήσεις.Είναι πρόβλημα,δεν αρκσί να αντιδρούμε παθητικά(μη κλικάροντας στα βοθδόσαιτ-αρδακες της πενταρας)
Πρέπει να γίνει κάτι Δραστικό επικοινωνιακά!

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Γιαννίκος, απ΄τη θέση του στην ΦΙΦΑ, τους χαλάει τα σχέδια για την άλωση της ΕΠΟ. Πρέπει επομένως να πληγεί ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ η αντικειμενικότητά του, συνεπώς και η ΗΘΙΚΗ του, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ, λόγω Ολυμπιακού και ιδίως Μαρινακικού του παρελθόντος . "Αλφαβητάρι" της πουστιάς: Προετοιμαζόμαστε, ώστε να βγάζουμε από τούδε και εις το εξής σκάρτες όσες αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ ( και της ΕΠΟ κατ΄επέκταση ) δεν μας γουστάρουν, κατά το "των φρονίμων τα παιδία, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"... Γιαυτό και είδαμε δύο μπαμ, μπαμ μαζί ( του γνωστού ανατομικού δακτυλίου ) με τον...γίγαντα Καστρινάκη στην SUN και τον άλλο, τον ανεκδιήγητο, που δυσκολευόταν να διαβάσει στο οτοκιού τα...μπαλτακικά περί Βέροιας κλπ.

Ο εξωγηπεδικός πόλεμος θα συνεχιστεί. Χρέος της ομάδας, να τους πηδάει. Το΄κανε. Κι΄έπρεπε περισσότερα από τρία... Χρέος της διοίκησης, να αντιδρά ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ.

Περιμένω, όπως όλοι, τί θα γίνει με το κανάλι του Μαρινάκη.

Εικόνα REDNYC

ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ETV ... TO ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Το "Ε" εννοείς, μπρο; Γιαυτό είναι όλο χαρούλες; Για να γκουγκλάρω κιόλας....

Εικόνα koropi48

Να δω φουρθιώτη να παρουσιάζει αθλητικό δελτίο και τίποτε άλλο! Και αννίτα, να καλεί το σαγώνια, να εξομολογείται πώς του κατέστρεψε το δακτύλιο αλλά και όλη τη ζωή ο γαύρος. Ο χαρδαβδέλλας θα μείνει να παρουσιάζει εκπομπές του μάνα αεκ; Άντε να αρχίσει κι ας είναι το νικελόντεον, να ακούσουμε μια διαφορετική φωνή γαμώτο!

Εικόνα koropi48

Από τα γαλλικά φιλιά που τον έχει κεράσει ο ΘΡΥΛΟΣ, μάλλον έχει πάθει σοβαρή εξάρθρωση γνάθου. Ένας άλλος παράγων, με μισό ξένο όνομα και μισό ελληνικό, που πήγε στα διεθνή όργανα του ποδοσφαίρου, δεν τους ενοχλεί, ε; Επειδή είναι του αεκ να υποθέσω; Χαμούρες! Δεν θ αλλάξουν τα κόζα; Τότε να δείτε πώς "ερχόμαστε" εμείς!

Εικόνα koropi48

Να το πάρει το ποτάμι σάββαρε!
Ρε σεις, μ΄ αυτά τα τσίρκουλα καταδέχεται ο ΘΡΥΛΟΣ να συναλλάσσεται, να συσκέπτεται, να συνομιλεί, να συναποφασίζει, να μοιράζεται τηλεοπτική και διαφημιστική πίτα; Έναν παίχτη τους παίρνει, έτσι μήπως του βγει, και βγάζουν τα λαμόγια τα σπασμένα ολόκληρης χρονιάς. Πού πάτε ρε καραμήτροι να τον κοντράρετε τον δαφνοστεφανωμένο; Που σας τιμά όταν φέρνει τους παιχταράδες του τόσα χρόνια στα σταροχώραφά σας για να παίξουν και σεις τους φτύνετε και τους χτυπάτε! Να βλέπεις στην ξάνθη ριβάλντο και καρεμπέ κι αντί τα ζουλάπια να απολαμβάνουν το σπάνιο θέαμα, να τους πετάνε πορτοκάλια, κινητά, βίδες και ομπρέλλες. Και ο ιδιοκτήτης να τουιτάρει συνέχεια για ανάποδα φάουλ και πλάγια!
Σαν να φέρνεις σε κωλόμπαρο του θεσσαλικού κάμπου τη Ριάννα και οι τυράδες να της σπάνε πιάτα!
Καλομάθατε τόσα χρόνια με τους μπέους, τους ψωμιάδηδες, τους τίγρητες, τους μαφιόζους του καυκάσου, τα παραγκομητρόπουλα και νομίζετε ότι θα συνεχιστεί για πολύ η βρωμερή σας παρουσία. Όποιος δε βάλει λεφτά, ν αλλάξει επάγγελμα. Τέλος εποχής λλλαμόγια!