Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Προσέξτε σχόλια που ανέβηκαν στο λογαριασμό του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο instagram. Είναι ο @dpg7000. 
 

 

 
Σχόλια σαν κι αυτό του cockney13 φυσικά επιτρέπονται. Αλίμονο. Εμείς ευχόμαστε σε αυτόν τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ λαγουδάκο που λέγεται Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καλή υγεία. Στο μουλόσπερμα cockney13, η ευχή μας είναι να βρει από το Θεό αυτά που εύχεται στους άλλους...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Από τον λογαριασμό του Τράκη Γιαννακόπουλου στο instagram(αυτή τη φορά έχοντας διαγράψει όλα τα σχόλια)

https://www.instagram.com/p/BPpaU4YAhL1/?taken-by=dpg7000

"Πηλοιδης -λαμονικα οδηγουν τον θρηνο προς την δοξα...αξιζει καποιος να φτιαξει ολα τα ωραια περςινα και προπερςινα του πηλοιδη...sopist ακους?"

Ο sopist είναι ο γνωστός μαλάκας sopist2007 με λογαριασμό στο youtube.Κατά κόσμον Μιχάλης Τσίπος.O οποίος ήταν υποψήφιος με το Παναθηναϊκό Κίνημα στις περασμένες Ευρωεκλογές όπου πήρε μόλις 2.115 ψήφους.Κι επειδή έβγαζες βιντεάκια ότι δήθεν αδικούνταν ο βάζελος πριν σου ρίξουν τον λογαριασμό,σου αφιερώνω αυτό το άρθρο:

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140120/ti-esti-mpasketikos-b...

Όσο για σένα,πρεζάκια,ακολουθεί το ποστ του λογαριασμού του RATM στο facebook

"Ο ''θρήνος'' σου'χει κάνει τον πάτο πορτατίφ και δεν μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα, απατεώνα. Σε πονάει ο Πηλοϊδης, όπως και ο Σχοινάς, επειδή δεν στέκονται σούζα όπως παλιά, ε; Έχεις τον Ψαριανό για το ματς πρωταθλήματος, αυτόν ντε, με το ''γύψο'' που έλεγε ο Ντούντα. Εδώ και 3 χρόνια αυτά που ήξερες πεθάνανε. Εκτός γηπέδου πρωτάθλημα ΔΕΝ ξαναπαίρνεις. Αν το ξαναπάρεις, θα το πάρεις επειδή θα είσαι καλύτερος ΕΝΤΟΣ γηπέδου. Μόνον οι χαχόλοι ψαρώνουν με τις πίπες σου. Περαστικά και πάρε λίγο βιξ, γιατί έρχονται κρύα ξανά..."

ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ...

Εικόνα suede86

Και παμε τώρα στα βαζέλια...Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά κατέκλεισαν τα σάιτ με σχόλια ανάλογα των γνώσεων τους..Πολύ μίσος επίσης για τους Αγγελόπουλους που κάνανε το έγκλημα να αναφέρουν συγκεκριμένα το που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός..Που δηλαδή να ευχόντουσταν και τάφους για παιδια και έγκυο γυναίκα, που να λέγανε σε Τούρκο διαιτητή μετά από αγώνα Ευρωλιγκας ότι θα βιαζαν την γυναίκα του και τα παιδιά του μπροστά του..
Μα μισό λεπτό συμβαίνουν αυτά είναι γεγονότα?
https://www.youtube.com/watch?v=RU7OUfki9cs
http://www.imerodromos.gr/giannakopoulos/
Ας ρωτήσουμε τον Βετάκη τον Καλκαβούρα τον Ασπρούλια και άλλους...
Ρεπόρτερ του Παναθηναικού στο μπάσκετ είναι τι θα φοβηθούν άραγε να μας πουν? Υπάρχει λόγος?
Τα βαζέλια όμως στα facebook κτλ ήταν τρελαμένα με όποιον τολμούσε να μιλησει προχτές για διαιτησία και μάλιστα βρήκαν και αντίβαρο από το σούργελο της δημοσιογραφίας την Νίκη την Μπακουλη..
Τι είπε αυτό το νούμερο? Με τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής της λες και φτιαχνει νύχια εκείνη την ώρα δημιουργεί ένα φανταστικό διάλογο όταν γράφει..Οπότε προχτές σε άρθρο της μετά το ματς κάνει "θες να μιλήσουμε για διαιτησία και το φάουλ του Μάντζαρη που δεν ήταν? οκ αλλά θα πούμε τότε και για του Τζέιμς σε κάρφωμα που επιχείρησε ένα λεπτό νωρίτερα.."
Η Μπακούλη αυτό είδε δηλαδή από όλο το παιχνίδι..Μια φάση αδικίας για τον καθένα..συμψηφισμός τσουβάλιασμα και τέλος..
Ανάλογα ήταν και τα μηνύματα από τα βαζέλια στο σπορτ24 που διάβαζα..Δυστυχώς δεν έχω φέσιμπουκ για να απαντήσω σε αυτά τα χάπατα ωστοσο όλο αυτό το να βρούμε μια φάση και να τα πατσισουμε μου θύμισε το εξής..
4ος τελικός 2014 και ο Θρύλος που μόλις έχει σπάσει την έδρα στο ΟΑΚΑ με νικη κατακτά το πρωτάθλημα..
Ακολουθεί η σφαγή του Δράμαλη από τις διαιτητάρες Αναστόπουλο Παναγιώτου + ότι εμείς δεν παιζουμε καλά και το παιχνίδι χάνεται..
Ηταν όμως ξεκάθαρη η σφαγή από τους διαιτητές από το πρώτο λεπτό με πολλές φάσεις και χαρακτηριστικότερη τα 3 φάουλ που έγιναν στον Διαμαντίδη στα τελευταία δευτερα για να σταματήσουν τον χρόνο που οι διαιτητές αρνούνταν να δώσουν και ας ήταν οφθαλμοφανή..
Τα βαζέλια τι λέγανε τότε? Για μια φαση του Λάσμε 3 λεπτά πριν ο τέλος που δόθηκαν βήματα ενώ μπορεί και να μην ήταν με την διαφορά στους 8 πόντους εννοείται..το κλασικό ξεκάρφωμα των διαιτητών..
Και δεν κάθεται να σκεφτεί κανένα βαζέλι αν έχει δοθεί στο μπάσκετ ποτέ απόφαση εναντίον της ομάδας του πχ με το σκορ στον πόντο 1 λεπτό πριν την λήξη..
Δείτε σχόλια στο άρθρο του σπορτ24 σχετικά με τις φασεις που ύπεδειξε ο ΟΣΦΠ ότι αδικήθηκε..
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/aytes-einai-oi-fa...
Ο ένας παλιόπουστας βασίλης μαρκόπουλος λέει ότι τα βαζέλια δεν είπαν τίποτα πέρυσι μετά τα βήματα του Σπανούλη(ναι αυτά για τα οποία τους ξεφτίλισε ο Ντιλέινι) καθώς και για τις 28-10 βολές πριν 2 βδομαδες λίγο πριν τελειώσει το παχνίδι (γιατί κανονικά τελείωσαν 28-15)..ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ να του πει ποια βήματα του Σπανούλη βρε μαλακα πέρυσι...Που πηγαίναν τον βάζελο με το ζόρι όλο το 3ο δεκάλπετο με κάτι απίθανα φάουλ υπέρ του Παππά..Που ακριβώς πριν την φάση του Σπανούλη υπάρχει το τρίποντο του Διαμαντίδη που είναι και βήματα και επιθετικό φάουλ..Και επίσης ποια ευρωλίγκα, στο ματς του ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο πόσες ήταν οι βολές???? Μήπως 22-9 υπέρ της πανάθας??
Ο άλλος ένας Μάκης Αγγελής αναρωτιέται αν οι Αγγελόπουλοι μετά από το ματς με τις 28-15 βολές στην Ευρωλίγκα θα βγάζανε μπλουζάκι αν οι βολές δίνονταν αντίστροφα και δεν τον ρωτάει ένας καλά βρε μαλάκα βάζελε να βγάζανε μπλουζάκι οι Αγγελόπουλοι για ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας? Στην Ευρωλίγκα συμβαίνουν όσα συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια ή στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο? Και έχει συμβεί το αντίστροφο στην νικη του περασμένου Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ με 22-9 βολές για τον ΠΑΟ..
Έχει συμβεί και στην ήττα του ΟΣΦΠ με 66-62 για την Ευρωλίγκα το 2014 με 18-6 βολές υπέρ της Πανάθας..
Αλλο πουστράκι με το όνομα Harper Donnovan λογαριασμός που κάνει κρα ότι είναι μέσα από την ΚΑΕ Βασιλακόπουλου πετάει γρήγορα γρήγορα όλες τις φάσεις του βίντεο στα σκουπίδια αναφέροντας ότι η μόνη που χρήζει διελέυκανσης είναι αυτή του Μαντζάρη την οποία μετά από λίγο βγάζει και αυτή φάουλ!!
Σε όλα αυτά τα μουνόσκυλα λίγοι από μας έχουν απαντήσει όπως τους πρέπει..
Σε αυτά τα υποκριτικά μουνιά που στο πόδοσφαιρο τραβάνε τα βυζιά τους για ανάποδα πλάγια ενώ σε διαιτησίες σαν του Σιδηρόπουλου στο Καραισκάκη με ΠΑΟ και ΑΕΚ φέτος με μη δοσμένες κόκκινες και ανύπαρκτα πεναλντι τις βγάζουν 50ρισιες..
Υποκριτικά μουνιά που μόνο για το θεσμό του κυπελλου ελλάδος στο μπάσκετ δεν είδαν τα παρακάτω:
Σεζόν 2011-2012 τελικός κυπέλλου και ενώ ο ΟΣΦΠ μετα δυο συνεχόμενα που έχει κατακτήσει έχει πλησιάσει με τα 9 δικά του τα 12 τρόπαια του βάζελου...
https://www.youtube.com/watch?v=v1nCaVXeKXM
Στα 26 δεύτερα πριν το τέλος με το σκορ 70-70 δίνεται ανύπαρκτο φάουλ στον μάντζαρη αντί για επιθετικό του Διαμαντίδη που που προεκτείνει το αριστερό δικό του για να αποφύγει το μαρκάρισμα..
Το φάουλ το σφυρίζει ο αναστόπουλος...
Σεζόν 2012-2013 και ο μετέπειτα πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός απεναντι στον παναθηναικό στο ελληνικό..Το ματς αρχίζει με τον Χαινς να τρώει στυλό φωτοβολίδα στην προθέρμανση απο τα ζώα της θύρας 13 και τελειώνει με τον Τράκη και τον θείο του Θανάση (που 2 μήνες πριν σφαζόντουσταν) πίσω από την μπασκέτα να τραμπουκίζουν τους διαιτητές και να βρίζουν τον Σπανούλη..
Ενδιάμεσα παίχτηκε και παιχνίδι..Εκεί με το σκορ 43-50 για την βαζέλα ο Περπέρογλου θα κλέψει πεντακάθαρα την μπαλα ο Αναστόπουλος θα τον χρεώσει φάουλ και όταν ο Περπέρογλου θα του πει μου κάνεις πλάκα που είναι το φάουλ, ο σχινάς θα τρέξει και θα του δώσει τεχνική ποινή..Το 43-50 θα γίνει έτσι 43-56..
Τέλος με το σκορ 72-71 υπέρ του ΟΣΦΠ 2.40 πριν το τέλος ο Σπανούλης θα παίξει πεντακάθαρη άμυνα πάνω στον Ούκιτς ο όποίος θα κάνει 86 βήματα..
Το αποτέλεσμα? Καλάθι και φάουλ υπέρ του Ουκιτς και το σκορ στο 72-74..
Σεζόν 2013-2014 ΠΑΟ ΟΣΦΠ νοκ αουτ ημιτελικός στο ΟΑΚΑ με κόσμο μόνο της Πανάθας..Αναστόπουλος και Τανατζής δίνουν ρεσιτάλ μέχρι που στο 4ο δεκάλεπτο ο Γιώργαρος ο Τανατζής το παίρνει πάνω του με απανωτά ανύπαρκτα φάουλ ενώ το σκορ είναι 48-50 υπέρ του ΟΣΦΠ..Δυστυχώς δεν βρήκα βίντεο με ολόκληρο τον αγώνα..
Σεζόν 2014-2015 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 77-76 με το κάρφωμα του Μπατίστα στα 0,4 δευτερόλεπτα..
Αν ήμασταν βάζελοι σε αυτήν την πεντακάθαρη ήττα του ΟΣΦΠ με τους Ντάνστον Χάντερ να έχουν φορτωθεί από φάουλ πριν το ημίχρονο απέναντι μόνο στον Μπατίστα θα λέγαμε ότι το καλάθι που έβαλε ο Παππάς πατώντας απέξω μειώνοντας έτσι σε 64-70 ήταν καθοριστικό αφού το ματς κρίθηκε στον ένα πόντο..
Σεζόν 2015-2016 ΟΣΦΠ- ΠΑΟ 64-70 το περσινό κεκλεισμένων των θυρών ματς του ΣΕΦ με τον διαγωνισμό ελευθέρων βολών του Διαμαντίδη για να περάσει η Πανάθα στην επόμενη φάση..Μόλις 46 βολές για την αρμάδα του Τζόρτζεβιτς έναντι των 32 για Ολυμπιακό...Αρκει να δει κάποιος πως έφτασε η Πανάθα από τους 30 μέχρι τοπυς 40 πόντους με ανύπαρκτες βολές..
Και το μυγόχεσμα Μάνος Παπαδόπουλος να πουλαει την κλασική τρέλα με εντολή του αφεντικού του μετά το ματς ότι κέρδισαν και τους διαιτητές...Ετσι και τους Γουόριορς θα κέρδιζες μυγόχεσμα Μάνο πρώτε πρόεδρε - υπαλληλε - καμαριερα - σφουγγαρίστρα σε μια ομάδα..
Το 2003 ο Ολυμπιακός είχε 7 κύπελλα Ελλάδος και η Πανάθα 6...
Αυτό έπρεπε να αλλάξει..Σήμερα εμείς έχουμε 9 και ο βάζελος 18 (μαζί με το φετινό που και τέλεια να παίξει ο Αρης θα παθει ότι επαθε το 2005 στον τελικό στο Λίντο στο Ηράκλειο που λίγο πριν το ημίχρονο κέρδιζε 17 πόντους και όμως έχασε...)

Εικόνα Γιάννης ο Red

Η πράσινη "Πυθία"του μπάσκετ Νίκη Μπάκουλη στο panathinaikos24.Εκεί κατάντησε....

Εικόνα LaM

Δεν θα τους μάθουμε τωρα δυστυχως. Ο Τράκης -και αυτα που γράφει εδω- ειναι ενα χαρακτηριστικό σημειο των καιρων, γνήσιο τέκνο της πράσινης οικογένειας και της εποχής μας.
Ποιος ο λόγος λοιπον να πεφτουμε απο τα συννεφα;
1) δεν ξερουμε οτι τα ναρκτωτικά κυριολεκτικά λιωνουν τον εγκεφαλο;
2) δεν ξερουμε οτι οι βαζελοι εκ πεποιθήσεως βριζουν νεκρους, εγκυες γυναικες, παιδιά (γεννημενα κ αγέννητα),
3) δεν ξερουμε (ιδιως εμεις που μεγαλωσαμε σε Δυτική Αττική, Κορυδαλλο Αιγάλεω) οτι ειναι πάγια τακτική τους να βαράνε παιδιά λυκειου-γυμνασιου;
4) δεν ξερουμε οτι ηταν πάντοτε "διαδρομιστές" και επιζητουσαν την έυνοια του συστηματος; Σημειωνω πως ακομα και στις εποχες που ειχαν όντως ομαδάρα στο μπασκετ κ εμεις παλευαμε με κατι απιθανους... Γκουλιας και Γκολεματς, το DNA τους ηθελε να τους στηριζει η διαιτησία.

Εν κατακλειδι, αν και θα ηθελα πιο σκληρη αντιδραση απο τους Αφους, καλτερα να τους αφησουμε να σαπισουν στην μποχα τους. Ο Τρακης βιολογικά δεν θα αντεξει να κρατησει τον ελεγχο των κρατικων χρημάτων που πηρε απο τον πατερα-θειο του, και αργά η γρηγορα ο μπασκετικός βαζελος θα ακολουθησει την απαξιωση του ποδοσφαιρικου.

Εικόνα suede86

Περίμενα καιρό το χθεσινό παιχνίδι που για μένα ήταν από τα πιο σημαντικά αφού έκρινε έναν τίτλο που ο Θρύλος χάνει τα τελευταία χρόνια με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο...Το περίμενα και το πίστευα έστω και αν νομοτελειακά κάποια στιγμή θα κέρδιζε και ο βάζελος..Το ρόστερ του δεν είναι του πεταματού έχει αρκετούς αξιολόγους παίκτες, όταν όμως βλέπεις τον Θρύλο να κερδίζει με τον τρόπο που το έκανε μέσα στην Βαρκελώνη την Πέμπτη και τον βάζελο να σώζεται από μια διαιτητική απόφαση που εκβίασε και του κάναν δώρο το καραγκιοζάκι ο Τζέιμς την Παρασκευή, εε λες ότι δεν το χάνουμε..
Όλα όσα πίστευα όμως άλλαξαν όταν είδα τον πρεζάκια πρόεδρο του ΠΑΟ να μπαίνει με αέρα νονού προχτές στο στάδιο..Κακά τα ψέμματα..δεν θα ερχόταν τυχαία..Το αποτέλεσμα το είδαμε πολύ γρήγορα..
Πρώτο δεκάλεπτο ο βάζελος να παίζει συνεχώς με σπρωξιές τον Πρίντεζη και πρώτο φάουλ για τον Ολυμπιακό νομίζω 1.30 λεπτό πριν το τέλος της περιόδου..Θα μου πεις περίμενες κάτι άλλο από τον Καρακατσούνη..Όχι θα πω..τον είχα δει εξάλλου στον 1ο τελικο του 2015 στο ΣΕΦ κυριολεκτικά να μην σφυρίζει ούτε τα προφανή και να τρέχει ο Χριστοδούλου από την μεριά του να δώσει τα αυτονόητα..Ο Καρακατσούνης και ο Παναγιώτου μάλλον θα προορίζονταν για το πάλαι ποτέ θρυλικό δίδυμο Ζαβλανού Τανατζή των επί χρόνια σφαγέων του ΟΣΦΠ σε πάμπολλα παιχνίδια που εκριναν τίτλους..και καθηγητής τους σε αυτό ο Αναστόπουλος..
Ούτε όμως από τον Σχινά περίμενα κάτι διαφορετικό..ναι σίγουρα πιο έμπειρος διαιτητής, αλλά βαμμένος βάζελος με ιστορικό απέναντι μας, έστω και αν πριν 2 χρόνια τα έσπασε με τον Γιαννακόπουλο όταν του την έπεσαν οι μπράβοι του τελευταίου επειδή στον τρίτο τελικό του 2014 που ο θρύλος πήρε την νίκη στο ΟΑΚΑ οι βολές ήταν μόνο 22-8 για την Παναθα ένα λεπτό πριν την λήξη..τότε που ο Τράκης δήλωσε ότι δεν θα ανεχτεί να τον γαμάνε μέσα στο γήπεδο του 'οπως τον Αλαφούζο και τον Βαρδινογιάννη..Εκτός γηπέδου παλι δεν έχει πρόβλημα..
απο το 1ο λοιπόν λεπτό μέχρι το 40' οι διαιτητές έχτιζαν ψυχολογία στον παο...να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει το ματς όπως και φάνηκε από τα σουτ που έβαλαν στο τελευταίο δεκάλεπτο..
Και έτσι ο καραγκιόζης πρόεδρος του ΠΑΟ (το μυγόχεσμα τον Μάνο Παπαδόπουλο εννοώ εε μην παρεξηγηθούμε)έκλεψε άλλον ένα τίτλο από τον Ολυμπιακό..
Αυτό τον ενδιαφέρει εξάλλου η συλλογή τίτλων για να αυτοπροσδιορίζεται ως ο μέγας Παναθηναικαρχης..
Και αυτό γιατί ξέρει ότι στην Ευρώπη η μοίρα του τα επόμενα χρόνια είναι μόνο πούτσα και πάλι πούτσα..Θα κάνει χρόνια να δει φάιναλ 4 ότι ρόστερ και να φτιάξει με την μη πληρωμή εφοριών παικτών την χρήση εικονικών συμβολαίων κτλ
Οσο για τους πανηγυρισμούς του στο ΣΕΦ έχουν διπλό στόχο..Πρώτα να προκαλέσουν το κοινό ώστε να πέσει τίποτα μέσα και να τιμωρηθεί η έδρα..Και κυριότερα να βγει η κατάλλληλη φωτογραφία την οποία θα πλασάρει αργότερα ο ίδιος μεσω της εφημερίδας του ,όπως είχε κάνει και πέρυσι με αυτήν την τελειωμένη με το τσιγάρο στο χέρι σαν γνήσιος χασικλής, γράφοντας στο πρωτοσέλιδο η αφίσα που όλοι οι παναθηναικοί πρέπει να έχουν στα σπίτια τους..για τον εαυτό του τώρα...
Δεν είναι κακό...όλοι οι νονοί παθαίνουν κρίσεις μεγαλείου..
Μου έκαναν ωστόσο δυο πράγματα εντύπωση..
Δίπλα του στο ΣΕΦ καθόταν ένα παχύδερμο με μακρί μαλλί και καράφλα ταυτόχρονα...Ο ιδανικός συνδυασμός δηλαδή..Μάλιστα ο Τράκης του έκανε και αφιέρωση στο ινστα μετα το ματς..Πως κάνει ο αλέξης στην σοφία από Κολωνό..Έτσι έκανε και ο Τράκης στο αρρωστο παναθηναικό παχύδερμο Νέστορα..Στις φωτο που ακολουθούν φαίνεται ο νέστορας από πίσω..όπως φαίνεται και πρωην άνθρωπος της ασφάλειας του προέδρου αν δεν κανω λάθος, που μάλλον τώρα έχει πάρει μεταγραφή στον Τράκη και σε μια φωτο διαμαρτύρεται κιόλας..Αν έμαθε πάντως ο Βαγγέλης ότι είναι βαζέλι και τον ξαπόστειλε έπραξε ορθά..
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/GreekBasketCup/oi-panhgyrismoi-gi...
Ο Νέστωρ ήταν και στα court seats στον περσινο 4ο τελικό να μουτζωνει τον Χάκετ λίγο πριν πέσει η πούτσα από τον Μάντζαρη..Τον θαυμάζουμε στα 1.10 του βίντεο..
https://www.youtube.com/watch?v=5aaUxaoibgQ
Ο Νέστωρ ήταν εκεί και τον Μάιο του 2015 μετά το αυτί του σπανούλη να κλοτσάει και να ρίχνει μπουνιά στην φυσούνα για να κάψει τα 80 καλαμάκια που μόλις είχε καταναλώσει από παραπλήσια ψησταριά..
https://www.youtube.com/watch?v=JczjpjTDqHo
Αυτό είναι το επίπεδο των ζελέδων φίλων του ζάκια (αν έχει) που οι παλιόπουστες που σχολιαζουν στα social media κάνουν πως δεν βλέπουν..

Εικόνα thita

μην ενοχλείστε με τον τράκη, το ποιόν του ανδρός είναι γνωστό εδώ και χρόνια

ούτε με τις κάθε γεωργίες που σχολιάζουν στο fb κλπ., τα όρια της ευπρέπειας έχουν πλέον συρρικνωθεί πάρα πολύ σε συλλογικό επίπεδο και δεν απομένει παρά η προσωπική ηθική του καθενός, η οποιαδήποτε γεωργία μπορεί στο σπίτι της να μιλάνε έτσι και χειρότερα

μεγάλη συζήτηση το εάν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν ιδιωτικό ή όχι περιβάλλον

don't get mad, get even, αυτό πρέπει να μας νοιάζει

αυτό όμως που δεν ξεπερνιέται με τίποτα, είναι η προσπάθεια των ΑΡΔ για τσουβάλιασμα αγγελόπουλων με τράκη

ο ένας βρίζει και απειλεί, οι άλλοι κινούνται θεσμικά και ευπρεπώς, αλλά για τους ΑΡΔ φταίνε και οι δύο

το άρθρο στο contra που λέτε είναι μνημείο δημοσιογραφικής ανηθικότητας

σε άλλα sites μάλιστα, γράφουν πως οι αγγελόπουλοι έγιναν αλαφούζοι, κλπ.

ούτε ένας ΑΡΔ ή έστω δικός μας δεν εδέησε να πει τι αλαφούζος ρε και μαλακίες, ο γιαννάκης προσπαθεί χωρίς λεφτά και με ψέματα και μόνο (με επικοινωνιακές, μην πω προπαγανδιστικές τακτικές) να αναδειχθεί, οι άλλοι οι καημένοι δώδεκα χρόνια τώρα πληρώνουν καράβια λεφτά για να βλέπουν 18-2 βολές σε μία περίοδο, κι αν τολμήσουν να πουν τίποτα, τους μαλώνουν τα ΑΡΔάκια, απίστευτο

τα έχουμε ξαναπεί: έτσι είναι όταν έχεις μίντια (τράκης), τα ΑΡΔάκια κρατάνε πισινή έναντι εν δυνάμει εργοδότη, ακόμη και χωρίς αυτός να κάνει τίποτα (μην μιλήσω για άλλες τακτικές και πρακτικές τράκη), οι δικοί μας απέχουν από όλα αυτά, δυστυχώς ή ευτυχώς

για τακτική δικαιοσύνη ή έστω υπουργό (με τον αθλητικό νόμο κοντονή έχει δυνατότητα/αρμοδιότηα) δεν μιλάμε, όταν θέματα του τράκη (στρατιωτική θητεία, πλαστές βεβαιώσεις, κλπ., μην πω και στοιχηματισμό) έχουν θαφτεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, πως περιμένεις μετά να επιληφθεί κάποιος για σχόλια στο fb, κλπ., εδώ δεν ασχολήθηκε κανένας εξ όσων γνωρίζω (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ) με τις κατάρες και τις απειλές κατά του σπανούλη

Εικόνα holland74

Αυτά πρέπει να βλέπουν τα αδέρφια, αλλά και παίκτες στα αποδυτήρια, να ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν...Να φροντίσουν επίσης οι μάγκες Αγγελόπουλοι να θωρακίσουν την ομάδα, γιατί είδαμε και τη σφαγή, προμήνυμα για το τι θα επακολουθήσει στα πλέι οφ...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και φυσικά φίλε Σάββα και λοιποί σύγγαυροι , σύμφωνα με τους ΑΡΔ ντροπή και στους Αγγελόπουλους που έκαναν τα παραπάνω γνωστά. Πρώτος στη σημερινή διαδικασία συμψηφισμού ο και καλά ο δικός μας ΑΡΔ Σταύρος Γεωργακόπουλος στο contra, ο οποίος ρίχνει ανάλογες ευθύνες και στα αδέλφια. Προφανώς κατανοώντας τη μαλακία του πράγματος προσπαθείνα πείσει ότι δεν τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι αναφέροντας την παραπάνω έκφραση δύο φορές. Με άλλα λόγια συνεχίζεται το γνωστό άμα δεν μιλανε οι Αγγελόπουλοι είναι μαλάκες και ο Τράκης μάγκας και συναισθηματικός τύπος ενώ αν αντιδράσουν ντροπή και στους αδελφούς και στον Τράκη αλλά όμως ο Τράκης εξακολουθεί να είναι μάγκας και συναισθηματικός τύπος.Ρε δεν γαμιέστε λέω εγώ.ΥΓ Σας πηδάει και ο Βαγγέλας και οι Αγγελόπουλοι.

Εικόνα savvas gridlock

Φιλε, διαβασε πισω απο τις γραμμες του αρθρου του Σταυρου στο contra.gr. Αν καταλαβαινεις και γνωριζεις το τι παιζεται με οποιον γραφει εναντιον του Γιαννακοπουλου δημοσιως, εχει καλως...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Aν για οποιοδήποτε λόγο φοβάται να γράψει εναντίον του τότε να μην το έγραφε. Οταν διαβάζω ένα άρθρο την ώρα που πίνω τον καφέ μου με την τσίμπλα στο μάτι δεν θα κάτσω να αναλύσω τι ήθελε να πει ο ποιητής. Και επαναλαμβάνω αν φοβάται, ας μην το έγραφε εκτός και αν πληρώθηκε για να το γράψει. Επίσης , δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω γνώση επί τακτικών εκφοβισμού δημοσιογράφων από πρώτο χέρι (μόνο ότι διαβάζω άπο άλλους οπότε και αυτό πιθανώς ελεγχόμενο) για αυτό παράκληση για άρθρο.Είναι αυτό που λέμε εσάς ξέρουμε εσάς εμπιστευόμαστε.

Εικόνα savvas gridlock

''Aν για οποιοδήποτε λόγο φοβάται να γράψει εναντίον του τότε να μην το έγραφε.''

Μαζι σου σε αυτο. Απλως να ξερεις, αν και οποτε γραφεται κατι για το ελληνικο μπασκετ, σε αυτο το μηκος κυματος θα ειναι. Μην περιμενεις ποτε σεντρα ξερη του Δημητρη Γιαννακοπουλου. Υπαρχουν προβληματα στο οδικο δικτυο, πασχουμε εθνικως στην οδοποιια, καποιοι εχουν παιδια, παιδια βρισκονται σε δρομους που δεν θα ηθελαν οι γονεις τους κτλπ.. Ελπιζω να καταλαβαινεις...

Εικόνα apostolos gaganis

Φοράει στολή "αντικειμενικού" και ΓΑΜΑΕΙ, σκόπιμα, άτσαλα και πρόστυχα, την ΑΛΗΘΕΙΑ. Παλιάτσος είναι. Όχι δημοσιογράφος... Κι΄όσον αφορά εκείνον τον Σοφιανόπουλο πώς τον λένε, δεν πρέπει να΄χει σχέση με την Νομική. Μπούρδα. Δεν μπορεί να γράφει "καρκίνο ΚΑΛΠΑΖΩΝ ( αντί ΚΑΛΠΑΖ-ΟΝΤΑ ) και μεταστατικό να πάθουν κλπ" και να΄ναι φοιτητής στην Νομική. Κατά το γνωστό π.χ. "ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΑΠΟΛΛΩΝ Σμύρνης κλπ"... Στην Νομική του κώλου, μπορεί. Στην άλλη, όχι.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

με τρεμάμενη κλαμμένη φωνή έπειτα από την ανάληψη διοίκησης του κωλοχανίου: «δε μπορώ να ανεχτώ (κλαψ-κλαψ) την προδοσία από το ίδιο μου (μπουχουχου)το αίμα»

με τρεμάμενη κλαμμένη φωνή έπειτα από παρά φυσιν παθητική συνουσία,από τον επιβητορά του: «βγες έξω, ρε!» (λιγμός), «βγες έξω ρε αν είσαι άντρας...» (μνιαχ)

και πρεζάκιας και ρουφιάνος και κότα και κλαψομούνης, ιδανικός για πρόεδρός τους ,βαζέλια να τον χαίρεστε!!!

Εικόνα Aprosarmostos17

Εδώ πρέπει να επιληφθεί το ΚΕΘΕΑ. Δεν βλέπουν οι συγγενείς και φίλοι του ότι ο άνθρωπος ξεφτιλίζεται; Για λύπηση.

Εικόνα ze ηλιας

Παίδες μην ασχολείστε με τη συμπεριφορά του δύστυχου πρεζονιού της οδούς Μάρνη.

Το θέμα είναι-και έπρεπε να το είχαμε ψυλιαστεί-οτι για να κατέβει αυτοπροσώπως στο σεφ είχε ήδη το παιχνιδάκι δεμένο
από πλευράς καρακατσούνηδων κλπών απογόνων ζαβλανών.

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΚΑΚΙΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΛΚΟ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΧΑΧΑΧΑ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! ΤΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΛΑΤΗ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ 6-0 ΣΕ ΕΙΧΕ ΡΕ! ΟΚ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ Ε?

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΟΛΑ ΚΟΛΑ.

ΥΓ - Ο ΚΟΚΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟ? ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

Εικόνα el trick

Με μία λέξη.
ΦΑΡΟΣ

Υ.Γ. Μήπως είναι καιρός να ληφθούν και κάποια ΜΕΤΡΑ για να σβήσει ο φάρος;;;

Εικόνα Γιάννης ο Red

Από τον λογαριασμό του RATM στο facebook:

"Γεωργία Σοφιανοπούλου, ο χρήστης ''cockney13'' που στο λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram γράφει ''να ψοφίσει ο πατέρας των Αγγελόπουλων όπως ψόφισε η γυναίκα του γουρλομάτη'', η γυναίκα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Και ο ''επενδυτής'' του τίποτε και της κερδοφόρας ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον αφήνει να μιλάει έτσι, δίχως να διαγράφει τίποτε. Μουλοσπέρματα λαγουδάκια, να το βρείτε από το Θεό. Τίποτε άλλο. Είναι και φοιτήτρια νομικής η Γεωργία η Σοφιανοπούλου..."

Γιώργος Σοφιανόπουλος,ο βάζελος εκκολαπτόμενος "συνάδελφος" του Πάνου Θήτα που ευχήθηκε καρκίνο στους αδερφούς Αγγελόπουλους

Εικόνα Arxidakos

Ρε φίλε έχει και μικρό παιδί ο Γιώργος... Έτσι είναι, θρασύδειλα μουνόπανα. Απ΄τον θεό δεν θα βρει τίποτα επίτηδες, από κανένα άλλο αν του γυρίσουν τα μυαλά δεν ξέρω.

Εικόνα G7YNWA

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την ανέβασε και η σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο fb γραφωντας συγχαρητήρια.

Δεν είναι δυνατόν ολόκληρος Ολυμπιακός να ασχολείται με το τι απαντά ο πρεζάκιας στην/στην οποιαδήποτε που μπορεί να ρώτησε τι κάνει ο Παύλος σπίτι αν γαμιεται ή όχι.

Αν θες να κάνεις επίθεση στο πρεζακια , πολύ απλά σε όλα τα μέσα του Ολυμπιακού το εξής ερώτημα ως επικεφαλίδα,Μπάνερ κλπ

"Τι λέει το ΣΔΟΕ για τον ισολογισμό της ΚΑΕ παο;; "

Καταγγελίες επίσημες όπου μπορούμε κλπ κλπ

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ο Μπουρούσης έκανε και λαϊκ στη φωτογραφία του πρεζάκια...

Εικόνα Romain

Τι να περιμένεις από τον δημητρακη?

Η κόκα κόλα πάει με όλα.

Και αυτό φαίνεται από όλες του τις αντιδράσεις.