Η ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ'' ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ



Ψάχνουμε από το πρωί αναφορές στα διάφορα sites και στις εφημερίδες για τη διαιτησία στο χθεσινό ματς Παναιτωλικός-ΑΕΚ 3-2. Τίποτε. Σαν να μην έγινε κάτι ιδιαίτερο. Μόνον η ''Ώρα για Σπορ'' κάνει λόγο για ''άκυρο γκολ'' στο 3-2 του Παναιτωλικού, επειδή ''είχε βγει ξεκάθαρα άουτ η μπάλα'' πριν το 3-2 του Παναιτωλικού.
 
 
Όπως φαίνεται βέβαια στο replay που έδωσε η NOVA, έστω και οριακά η μπάλα ακουμπάει στην γραμμή, άρα σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι, αφού δεν πέρασε ολόκληρη εκτός αγωνιστικού χώρου.
 

 
Να δούμε τώρα και τι άλλο έγινε στο ματς;
 
- Στο 33' της αναμέτρησης ο Γαλανόπουλος της ΑΕΚ κάνει το 1-2. Στο ξεκίνημα της φάσης όμως, μετά το χτύπημα φάουλ, η μπάλα κατευθύνεται σε έναν παίκτη της ΑΕΚ που είναι οφσάιντ. Αυτός ο εκτεθειμένος παίκτης δεν έρχεται σε επαφή με την μπάλα, απασχολεί όμως αμυντικό, ο οποίος υποχρεώνεται να απομακρύνει, αφού αν άφηνε την μπάλα να περάσει ενδεχομένως να έβγαινε σε θέση γκολ πίσω του ο αντίπαλος. Ο βοηθός Τρύφων Πετρόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας δεν υποδεικνύει το οφσάιντ και η ΑΕΚ βάζει ένα ακόμη ''τίμιο, γνήσιο'' γκολ φέτος. ''Τίμιο και γνήσιο'' όπως ολόκληρη η ιστορία της...
 
- Στο 34' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-2, ο τερματοφύλακας Μπάρκας της ΑΕΚ ανατρέπει εντός περιοχής το Ρότσα του Παναιτωλικού. Ήταν πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Μπάρκα, ο οποίος είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα από το 11', όταν δόθηκε πέναλτι και άνοιξε το σκορ ο Παναιτωλικός. Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών δεν έδωσε τίποτε.
 
- Στο 62' της αναμέτρησης, με το σκορ 2-2, ο Ντίαζ της ΑΕΚ ανατρέπει τον Κλέσιο του Παναιτωλικού στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Σε ζωντανό χρόνο δεν φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά στο replay είναι εμφανές ότι το δεξί χέρι του αριστερού μπακ της ΑΕΚ εκτείνεται και σπρώχνει τον Κλέσιο, ο οποίος χάνει την ισορροπία του ακριβώς από αυτό το σπρώξιμο. Για μία ακόμη φορά ο Τάσος Παπαπέτρου κλείνει τα μάτια και δεν δίνει πέναλτι.
 
Δύο πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, αποβολή του τερματοφύλακα Μπάρκα της ΑΕΚ στο 1-2 και ένα άκυρο γκολ για τη ''μάνα'' ΑΕΚ στο ματς. Όλα αβαβά από την ''εξυγιαντική'' τριάδα που έστειλε η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΔ Τριτσώνη-Κουκουλάκη στο Αγρίνιο. Κι έστω κι έτσι, ο θίασος του Μελισσανίδη ξεφτιλίστηκε κι έχασε. Γι'αυτό οι ''αγνοί'' κι ''αδέσμευτοι'' αθλητικοί δημοσιογράφοι σήμερα ασχολούνται με το Χιμένεθ που επιστρέφει στην ΑΕΚ και όχι με τη διαιτησία. Γιατί ''πονάνε για την ΑΕΚ''. Όχι για τις χορηγίες του ΟΠΑΠ στα ΜΜΕ τους. Όχι βέβαια. Αν όμως ήταν ματς ''του γαύρου'', εκεί δεν θα άντεχαν την ''πρωτοφανή αδικία'' και ''πού θα πάει αυτό το πράγμα με τον Ολυμπιακό, τον σπρώχνουν και χάνει, πόσο ξεφτίλα πια, δεν έχουν τσίπα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται εδώ και 20 χρόνια το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου''.

Σχόλια

Εικόνα jorge rojo

Υπάρχει και το χθεσινό υπέροχο σφύριγμα του Καραντώνη, με το οποίο δόθηκε το καταφανέστατο σε όλους πέναλτι υπέρ του Παναθηναικού. Σκέτη ποδοσφαιρική γοητεία ήταν.

Εικόνα Romain

Έχουν ξεπεράσει τα όρια. Σε κάθε αγωνιστική και σε κάθε αγώνα έχει δοθεί το μήνυμα ότι "απαγορεύεται να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού " και "Θα πρέπει να σπρωχνεται ο κάθε αντίπαλος του ".

Ενώ για τους... Τρεις εξυγειαντες του κ...ώλου, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Το πρωτάθλημα αυτό δεν χάνεται, αλλά για να πάρουμε το κύπελλο θα πρέπει να φτυσουμε αίμα. Δεν θα είναι εύκολο διότι θα μας την έχουν στημένη.

Δεν ξέρω τι βλέπει και τι σκέφτεται ο Κυπραίος της "εξομαλυνσης", αλλά ότι πρέπει να γίνει θα πρέπει να το κάνει κάτι ή διοίκηση του Θρύλου. Στην Κύπρο από το 1996 στηνανε παιχνίδια της εθνικής. Θυμάμαι το 1-3 από την Βουλγαρία. Δόθηκε και πέναλτι υπέρ της Κύπρου και το βγάλανε έξω γιατί είχε συφωνηθει το 1-3 τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός έχει δύναμη και φαίνεται από την αντίδραση του. Δεν κάνει ότι ο Αλαφουζος, δηλαδή... ανακοινώσεις. Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσει αυτό το σφαγειο.

Προσωπικά έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ότι είχε δηλώσει το έκανε πράξη εν αντιθέσει με τον παραμυθά Αλαφουζο, τον τζάμπα κουροπαλατη, και τον άσχετο Ρωσσοποντιο.

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!

Εικόνα aris belem

Τι ακριβώς μας κάνει εντύπωση αδερφέ; Να μετρήσουμε πραγματικά πόσα καραγκιοζιλίκια της διαιτησίας πέρασαν στο ντούκου, την ίδια στιγμή που όλοι οι σαλιάρηδες πιπιλάνε την καραμέλα για Σπάθες και τον γαμοτελικό με τον Αστέρα; Ίδια φάση με τον Κουτρουμπή πέρσι δεν πέρασε στο ντούκου; Όπως και τα πέναλτι σε βουτιές του Μπεργκ; Δεν ξέρουμε πόσοι Μάνταλοι και Λισγάρες και Φουκάκηδες μας έχουν στημένους απ την πρώτη αγωνιστική; Ξεχάσαμε την μπουνιά του μαλακα της Κούλας που ο Σιδηρόπουλος -σαν άλλος Κάκος- δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα; ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! Μόνο αυτός ο γυπαετός των πάγκων δεν έχει πάρει μυρωδιά και δεν βλέπει πέρα απ το γινάτι του!
Υ.Γ.: Και με τις τελευταίες του δηλώσεις, απλά απέδειξε ΠΟΣΟ μαλάκες μας περνάει. Μιλάει για ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και για ΒΡΟΧΕΣ και ΒΑΡΥ ΓΗΠΕΔΟ, αυτός που δούλεψε -λέμε τώρα- στην ΒΡΑΖΙΛΙΑ! ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ! Τι λε ρε καραγκιόζη;;;; Ο κοιμήσης που προπέρσινη πρωταθλήτρια, την άφησε στην ζώνη του υποβιβασμού!

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η εξίσωση ειναι απλή:

"Παρεάκι αρχιψευτών εξουσίας+λαμόγια εξυγιαντές +δοτή ΕΠΟ/ΚΕΔ+Μισθοφόροι ΑΡΔ=Αντιολυμπιακή λύσσα!"

Η λύση είναι η αφύπνιση του ερυθρόλευκου λαού σε καθε γωνιά σε κάθε μετερίζι!( όμως δεν έχει φουσκώσει το ποτάμι της οργής μας...)
Τα πράγματα δεν αλλάζουν με τις καταγγελίες μας!
Αντίθετα οι καταγγελίες μας και η αγανάκτηση μας ικανοποιούν τα σαδιστικά ένστικτα τωου αντιολυμπιακού μετώπου!Το ακούμε ακόμη και από οπαδούς άλλων ομάδων που λένε:Ηδονιζόμαστε να σας βατεύει η διαιτησία κλπ!
Υ.Γ.Και βέβαια να επιλύσει ο Πρόέδρος μας και την ξεροκεφαλιά του Μπέντο( εάν τα πράγματα έχουν όπως λένε τα ρεπορτάζ...)

Προσοχή:Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει! αναρωτιέμαι έχουν γνώση οι φύλακες? Είδατε πως σπρώχνουν τον σιχαμένο βάζελο?

Εικόνα aris belem

Εννοείται αδερφέ ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, εννοείται ότι μας περιμένει ανεπανάληπτο ΣΤΗΣΙΜΟ στους εκτός γαμηστρώνες μας (γιατί έτσι τους έχουμε καταντήσει τις σούφρες τους), ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σπρώχνουν τον βάζελο να βγει play off και εννοείται ότι θα δούμε ΠΟΛΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!!
Γι αυτό δεν επιτρέπεται να μπαίνει η ξεροκεφαλιά και το γινάτι ΚΑΝΕΝΟΣ πάνω απ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τα αστειάκια με τους ρεπόρτερ ότι δεν πήρε τον Ιρανό γιατί "αποφάσισε να πάρει 18 παίκτες" και ο καιρός που του φταίει να τα ΚΟΨΕΙ! Με παίκτες τεχνίτες αλώναμε τέτοια χωράφια, γιατί πίσω έπαιζαν σκυλιά, όχι γατάκια τύπου Βιάνα!
Κρίσιμο το ματς με την Ξάνθη, επιβάλλεται συστράτευση του κόσμου και ΚΟΛΑΣΗ αν τολμήσει να να κουνηθεί ο κόρακας! ΚΟΛΑΣΗ, να μας νιώθει!

Εικόνα MIKE.A

Αυτο με το οφσαιτ της αεκ δεν το θυμαμαι! Θυμαμαι ομως ενα δικο μας χθες που απο σεντρα ο παιχτης του Αστερα ειναι σε καταφανη θεση οφσαιτ πισω απο τον Βιανα, και που ο τελευταιος ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ την βγαζει κορνερ λογο του αντιπαλου που βρισκωτανε πισω του! Επρεπε να δωθει οφσαιτ που δεν δωθηκε!

Εικόνα savvas gridlock