ΤΑ 5 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (VIDEO)



Ετοιμάσαμε ένα βίντεο με όλα τα ανύπαρκτα πέναλτι που έχει πάρει ο ΠΑΟ ως τώρα στο πρωτάθλημα. 5 τον αριθμό. Το βάλαμε στο vimeo για να μπορείτε να το κοινοποιείτε μέσω smartphones-tablets όσοι δεν μπαίνετε στο Internet από Η/Υ. 
 
 
- Ανύπαρκτο πέναλτι ο ''κορυφαίος'' Σιδηρόπουλος στη Λιβαδειά.
 
- 2 ανύπαρκτα πέναλτι ο εσχάτως αγαπημένος της ''τρόικας της εξυγίανσης'' Καλογερόπουλος στο ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης.
 
- Ανύπαρκτο πέναλτι ο ''κορυφαίος'' Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη.
 
- Ανύπαρκτο πέναλτι ο Καραντώνης στο ΠΑΟ-Πλατανιάς.
 
5 ανύπαρκτα πέναλτι σε 16 αγωνιστικές, προσφορά της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΕΔ των Τριτσώνη-Κουκουλάκη και προηγουμένως του ''εξυγιαντή'' Σαραϊδάρη...

Σχόλια

Εικόνα koronas7

Πώς γίνεται και στα δύο πέναλτυ που δίνονται εναντίον του αστέρα οι παίχτες του να το παίρνουν τοσο ήρεμα;;; αν τα έδιναν εναντίον τους σε παιχνίδι με μας θα έκαναν κακό χαμό τα στράκια

Εικόνα Romain

Εγώ διαφωνώ.

Οι διαιτητές της " εξομαλυνσης /εξυγειανσης " κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους και τα πέναλτι που δίνουν στους εξυγειαντες, αλλά και αυτά που δεν δίνουν στον Ολυμπιακό είναι βάση του κανονισμού. Του κανονισμού εξομαλυνσης.

Σε αυτό τον κανονισμό υπάρχουν δύο διαφορετικές αλλά ξεκαθαρες εκδόσεις για το πότε και πως δίνεται πέναλτι.

Η μία έκδοση αφορά τον Ολυμπιακό και η άλλη για τις ομάδες της εξυγειανσης αλλά και τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Και βάση των κανονισμών, οι διαιτητές κάνουν εξαιρετική δουλειά. Εφαρμόζουν τις δύο διαφορετικές εκδόσεις κατά γράμμα.

Εικόνα Harry red logic

Οχι αδέλφια συμβαίνει κάτι άλλο:Οι εξυγιαντές τρολάρουν την διαιτησία και εργάζονται για το μεγαλείο του Θρύλου!
Πουλάνε κουτόχορτο στους οπαδούς τους και τους λένε:
"βλέπετε έχουμε 100-0 υπερ μας την διαιτησία αλλά δεν γίνεται τίποτα!"-
"άσε που να ξοδευόμαστε τώρα για μεταγραφές...να υπογράψει ο μπαμπάς του μικρού Ερνέστο και το νέο μνημόνιο η κόφτη η όπως αλλιώς το βαφτίσει και μετά το 2060 ξανασυζητάμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τους ΑΡΔακες λυπάμαι τους φιλόσοφους αναλυτές: Τσάρλυ, Σαμπράκο, Τσώχο κλπ ψάχνουν για νέες θεωρίες για να εξασφαλίσουν ένα σουβλάκι απο τα αφεντικά τους!!!

Υ.Γ.1. Πρόεδρε έμεις κοιτάμε ψηλά θέλουμε να βλέπουμε καλύτερη μπάλα, να περάσουμε στην Ευρώπη, μην ξεχνιόμαστε, χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση οκ?
Υ.Γ.2. Ο Σεμπά ανεβαίνει και βλέπω να ξυπνάνε στο αίμα του βραζιλιάνικα γονίδια...συνέχισε λεβέντη μου!
Υ.Γ.3.Ο Τριάδης της Ξάνθης μου φαίνεται ταλέντο...για προσέξτε τον....

Εικόνα koropi48

Χάρι, το χα γράψει και προ διμήνου. Ο Σεμπά δείχνει τρομερά στοιχεία, αν και υποτροφοδοτείται, ειδικά όταν η ομάδα αμύνεται λανθασμένα και ξοδεύεται πολλή ενέργεια για να μαζευτούν τα ασυμάζευτα σε κάθε φάση. Αν συνεχίσει έτσι, δεν βλέπω να υπάρχει στη σελεσάο καλύτερός του στη θέση που παίζει. Αλλά επειδή οι τύποι εκεί είναι περισσότερο μανατζαραίοι και προωθούν παίχτες για οικονομικούς κυρίως λόγους, αυτό θα είναι το μόνο εμπόδιο να τον δούμε πολύ ψηλά.

Εικόνα Harry red logic

1.Αδελφέ έτσι είναι με τον Σεμπά και δεν κρύβω οτι τον θεωρούσα άτεχνο αλλά βέβαια απαραίτητο γιατί είναι αγωνιστής πολύ δυνατός με ανεξάντλητη αντοχή πολύτιμο γρανάζι στην ποδοσφαιρική μηχανή!Τώρα εμφανίζει και στοιχεία καλής τεχνικής τα οποία μπορεί να αναπτυχθούν περισσότερο.
2.Πέραν των Ρέτσου, Μανθάτη καλή περίπτωση θεωρώ και τον Ανδρούτσο(χθές δεν πήγε πολύ καλά) αρκεί βέβαια να δουλέψει σκληρά και να έχει καλό μέντορα!(Δεν ξέρω αν ο Μπέντο είναι καλός δάσκαλος?)
Για τον Γιακουμάκη δεν έχω σαφή άποψη, είναι καλύτερος του Καρίμ?Καλή γνώμη έχω για τον Μανιά(αυτός δεν ηταν στα υπόψιν?)--Πάντως το Scouting του Θρύλου μπορεί και πρέπει να κάνεικαλύτερη δουλειά!

3.και βέβαια 1-2 ποιοτικές μεταγραφές!(Ο Βιάνα ούτε χθές μου γέμισε το μάτι..είναι ευάλωτος!)
4.Τώρα για την αισχρότατη Διαιτησία δεν πιστεύω ότι ιδρώνει το αυτί της "συμμορίας" {Χουντονή-το μακρύ του χέρι και του αφεντικού του κινεί τα νήματα- του Κουμπάρου και των 3 εξυγιαντών} κάτι άλλο πρέπει να κάνει ο Πρόεδρος!Αυτοί καταλαβαίνουν τη γλώσσα της δύναμης, την πίεση στα αμελέτητα τους!Και βέβαια το πολιτικό κόστος! Πάντως φοβάμαι οτι αν δεν γίνει κάτι από υπέρτερες δυνάμεις το αίχος της διαιτησίας θα διογκωθεί!

Εικόνα koropi48

Κι ο Γιακουμάκης είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλά τον πήρανε οι άφραγκοι.

Εικόνα Romain

Τον Γιακουμακη δεν τον είχαμε πάρει από τον Εργοτελη μαζί με Μπουχαλακη? ή δεν έγινε τελικά η πράξη?

Εικόνα john

Τον Τζανακάκη ειχαμε παρει απο τον Εργοτελη

Εικόνα Piano

Παναθηναϊκός σημαίνει :...εύνοια για αυτούς = fair play, από ανέκαθεν εις τους αιώνας των αιώνων !...
Ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο, αυτό τους το άλλαξε, για αυτό και η λύσσα τους η μεγάλη περί "ισονομίας" και πράσινα άλογα...
Όλοι οι βολεμένοι, οι καθώς πρέπει (come il faut,λένε οι Γάλοι), "αντικειμενικοί"(δημοσιογράφοι που θέλουν να εργάζονται σε πληθώρα Μ.Μ.Ε.) και λοιποί κυρίως, Βορείων Προαστίων ασπάζονται το μόνο εύνοια για εμάς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Μπάσκετ. Βασιλακόπουλος, Ε.Ο.Κ., ο Φάρος του υπουργάρα...
Γελοιότητες...
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ.

Εικόνα Arxidakos

Ούτε για πλάκα δεν άντεξα αν το δω πέρα από το 2ο μουφα πέναλτι.

Εικόνα koropi48

Είπαμε. Ελέγχουν τα πόστα, γιατί είναι η μασονία αυτού του τόπου. Για το λόγο αυτό, ό,τι και να λέμε κανείς δεν ακούει. Κανένα αυτί δεν ιδρώνει. Τώρα είναι τρεις μαζί σε σφιχτό πυρήνα, έχουν και πέντε-έξι ακόμη στον ευρύτερο κύκλο και με ενωμένες τις δυνάμεις, δημοσιογραφικές και άλλες, κάνουν παιχνίδι. Να έχεις εντεκάδα τζοβάνι και ριβάλντο, να παίζεις με τον μέλμπεργκ πίσω, να τους παίρνεις 3 κύπελλα συνεχόμενα με 3-0 και να βγαίνουν με τους κουτρουμπήδες να σου λένε ότι τους κλέβεις τα πρωταθλήματα! Παλιότερα, όταν οργίαζε ο καπετάνιος με τις λαδιές και τις ομάδες δορυφόρους, τις πραγματικές παράγκες παντού, ο θρύλος φώναζε μόνος με τις εφημερίδες του. Οι άλλοι μώκο! Αυτή είναι η διαφορά.

Εικόνα RED HELL

Οτι να ναι.Αφου ρε μαλακες μονο ο γαυρος ευνοειται και οι ομαδαρες της συμμαχιας αδικουνται ξεκαθαρα.Τα τελευταια 2 χρονια κιολας αδικουνται καταφωρα και στο μπασκετ επειδη τους εχει παρει στο κυνηγι ο Μπερτομεου.Κωλοφαρα γαμω τα σωθικα σας.