ΣΥΡΙΖΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ



Είχαμε δει πριν λίγες μέρες το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού της συγκυβέρνησης των αριστεροδεξιών ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''Τζούλιο'' Συναδινό, έξω από το ΟΑΚΑ όπου θα παρακολουθούσε το παιχνίδι ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης, ως οπαδός της ΑΕΚ που είναι.
 
Ας δούμε τα νεότερα πεπραγμένα του.
 
Ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός στο περιθώριο της χθεσινής επίσκεψης στην Πάτρα είχε και επαφές με σωματεία προκειμένου να βοηθήσει τον υποψήφιο της εξυγίανσης κ. Δανιήλ ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Αχαϊας που γίνονται στις 8 του μήνα. Πρόκειται ή όχι για ωμή παρέμβαση;
Ο κ. Συναδινός άκουσε κάτι για την καταγγελία του επικεφαλής του συνδιασμού της πλειοψηφίας Δημήτρη Μπαλαφούτη, σύμφωνα με την οποία «στην Αχαϊα κυκλοφορούν Καγιέν με χαρτοσακούλες»;
Αντιγράφουμε από www.gnomip.gr
«Μετά τη συνέντευξη τύπου, ο Ιούλιος Συναδινός,  συμμετείχε στο Δ.Σ. της Δ.Ε. του ΠΕΑΚ όπου ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, ακολούθως συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας με τον πρόεδρο Αγγελο Δανιηλ και χθες το βράδυ συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση που έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με θέμα τον αθλητικό νόμο και προτάσεις από  εκπρόσωπους σωματείων κτλ.»
Τέτοια πρόκληση δεν έχει προηγούμενο. Είναι πολύ καλό ο ΓΓΑ να βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό, να μιλάει με σωματεία, όμως δεν νοείται ωμή κρατική παρέμβαση σε εκλογές ένωσης προς συγκεκριμένη… κατεύθυνση.
Αυτές είναι συνήθειες που δεν κόβονται, καθώς δεν είναι κρυφό, ούτε έχει διαψευστεί, ότι από το γραφείο του Συναδινού, πάντα για το καλό της εξυγίανσης, περνούσαν και κάποιοι πρόεδροι ενώσεων.
 
Θυμίζουμε τις καταγγελίες Μπαλαφούτη.
 
«Την νίκη μας την θεωρώ δεδομένη στις 9 Φεβρουαρίου, χωρίς την παρουσία Καγιέν που κυκλοφορούν στην Αχαΐα τις τελευταίες ημέρες με χαρτοσακούλες. Αυτοί τα ’χουν ανάγκη, εμείς δεν τα έχουμε. Εμείς είμαστε μπροστά, εμείς είμαστε η παράταξη της πλειοψηφίας», είναι η καταγγελία-βόμβα του προέδρου της ΕΠΣ Αχαϊας Δημήτρη Μπαλαφούτη για το παρασκήνιο ενόψει των εκλογών της 8ης Φεβρουαρίου. Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του αλλά και στον απολογισμό του έργου του στην ΕΠΣΑ.
 
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της κυβέρνησης αγνοεί επώνυμες καταγγελίες για χρηματισμό και παίρνει ανοικτά μέρος εν όψει εκλογών σε μία...Ποδοσφαιρική Ένωση. Νοιάζεται ιδιαίτερα για τις εκλογές της ΕΠΟ. Θα έλεγε κανείς ότι διαβάζει συστηματικά sdna.gr και βλέπει τη ''Δίκη στον ΣΚΑΙ''. Μέλος της κυβέρνησης, ξαναλέμε, έστω αυτής της καρικατούρας των ψεκασμένων που ανέδειξε με την ψήφο του ο ''πάνσοφος'' και ''αλάνθαστος'' ελληνικός λαός. Φανταστείτε τώρα όλα τα παραπάνω να γίνονταν από κυβερνητικό στέλεχος υπέρ της άλλης παράταξης στην ΕΠΣ Αχαϊας και ταυτόχρονα αυτός ο ΓΓΑ να σύχναζε στο Καραϊσκάκη και όχι στο ΟΑΚΑ. Τι θα ακούγαμε για ''την εγκληματική οργάνωση που έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός, ώστε να κατακτά από το 1996 και μετά τα πρωταθλήματα'';

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Με όποιο γαύρο μιλάω τον τελευταίο καιρό, μου λέει σε γενικές γραμμές ότι, αυτό που πείραξε πιο πολύ απ όλα, είναι ότι ο κοντονής πήρε εντολές από μαξίμου να κάνει ζημιά στο ΘΡΥΛΟ, αγωνιστικά, διοικητικά, οικονομικά, σε θεσμικά πρόσωπα, σε φήμη. Καθαρή τσογλανοεντολή από οπαδάκια βαζελοχανούμια, που έβγαλαν με τη στάση αυτή το άχτι και τα κόμπλεξ χρόνων. Δεν μπορεί ρε πούστη να έχεις από τη μια το ΘΡΥΛΟ, παντοκράτορα ας πούμε στον υγρό στίβο, χωρίς εγκαταστάσεις και να πηγαίνει ο φλάμπουρας στα ανύπαρκτα κοτοχάνουμα και να τάζει γήπεδο! Δεν στέκει σε καμιά λογική και είναι άκρως προκλητικό. Και μιλάμε για γαύρους, πολλοί από τους οποίους ανήκουν στην άκρα αριστερά και ψήφισαν συριζα μόνο και μόνο για να μη βλέπουν δεξιούς στην εξουσία. Τώρα; Τους ρωτάς αν ξαναψηφίσουν και βγάζουν καντήλες! Σας λέω, ούτε την ψήφο τους δεν θα βρουν, ό,τι κι αν κάνουν. Κι ο σγουρός έχωσε λεφτά για γήπεδα σε αεκ-παο, νομίζοντας ότι θα κάνει περίπατο στην περιφέρεια, αλλά πήρε τη μαύρη μεσαία ψήφο του ιντέγιε. Αυτή που θα πάρει και η δούρου με τη στάση πόντιου πιλάτου που τήρησε. Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα.

Εικόνα Harry red logic

1.Αγαπητέ φίλε πολύ σωστά τοποθετείς τα πράγματα.
Πρέπει όμως να εντείνουμε τον αγώνα μας γιατί υπάρχουν ακόμη μεγάλα ποσοστά παραπλανημένων απο τους ασύγκριτους ψεύτες υποκριτές που θα κρατήσουν με νύχια και δόντια, σφάζοτας και την μάνα τους, την εξουσία υποστηριζόμενοι απο νίαου,ρώσο και άλλους αξιότιμους δεξιότσεπους αριστερόλογους!
Πρέπει αυτόςο λαός να απεγκλωβισθεί απο τις σειρήνες,αρδάκια και λαμογιάριους της Καταστροφής!
2.Είναι πασιφανές οτι θα κάνουν τέρατα και σημεία να σπρώξουν τις μπουγάτσες όσο μπορούν επειδή κρυφοελπίζουν οτι μπορεί να γκελάρει ο Θρύλος και να πάρει με ανατροπή ο ρώσος τον τίτλο!
3.Πρόεδρε μην αφήσεις αυτό να συμβεί,θέλω να πιστεύω οτι κάτι περισσότερο γνωρίζεις και ζύγισες σωστά τά πράγματα.Βεβαίως και η οικονομική ευρωστία είναι προαπαιτούμενο για την ευημερία του Θρύλου αλλά πιστεύω οτι έπρεπε να κάνεις τουλάχιστον μία ποιοτική μεταγραφή.Όλοι ευχόμαστε ο σχεδιασμός να βγεί, θα στηρίξουμε τα νέα παιδιά αλλά "συν Αθηνά και χείρα κίνει" Ελπίζουμε στο καλύτερο!

Εικόνα matrasimca

Τι μπορεις να περιμενεις απο αυτους που καταργουν την Αντιγονη απο τα σχολεια απο οτι διαβαζα σημερα και στην θεση της επιμορφωνουν τα παιδια μας εισαγοντας εκπαιδευτικη υλη περι gay και τρανσεξουαλ??
Μας εφαγε η προοδος με αυτους

Εικόνα Arxidakos

Έτσι είναι, όταν δεν μπορούν να είναι πραγματικά και ουσιαστικά προοδευτικοί, μένουν σε πολιτικώς ορθές κινήσεις για ρα μάτια του κόσμου. Η στήριξη των αδυνάτων και η αναμόρφωση του κοινωνικού κράτους, ουσιαστική προοδευτική αριστερή πολιτική, είναι δύσκολο πράγμα φίλε - οι φιλοφρονήσεις με τους γατούληδες και τους λοιπούς ισχυρούς τους έρχονται πιο εύκολα...

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Γεια σας,γεια σας ΓΑΜΩ ΤΟΝ συριζα σας!!

Εικόνα Romain

Μέχρι τις εκλογές που θα παύσουν να υπάρχουν.