Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΕΠΟΠΤΗ-ΛΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ''



Με το που τελείωσε το ημίχρονο του παιχνιδιού Ολυμπιακός-Ηρακλής στο Καραϊσκάκη πριν λίγες ώρες, ανεβαίνει στο τσοντο-site το παρακάτω άρθρο. Έτσι, ''μπαμ μπαμ'' που λέμε, να προλάβουν να το μάθουν όλοι, είτε βλέπουν είτε δεν βλέπουν το ματς.
 

 

 

 

 
''Παγωμένα'' στιγμιότυπα, για να μην καταλαβαίνει ο άλλος που δεν παρακολουθεί το ματς το τι ακριβώς συνέβη. Ανεκόπη υποσχόμενη επίθεση του Ηρακλή; Ήταν φάση για γκολ; Μήπως δεν θα γινόταν τίποτε και τζάμπα μιλάμε για να μιλάμε και να σηκώνουμε θόρυβο; Ας δούμε την αλήθεια, μέσα από την εκπομπή Kick Off και τον Παναγιώτη Βαρούχα στον ΣΚΑΙ, όπου συμμετέχει και ο διευθυντής του τσοντο-site sdna.gr Βασίλης Παπαθεοδώρου και μας είπε απόψε ''κάποιες ομάδες χρησιμοποιούν τους βοηθούς ως λίμπερο'', ό,τι γράφτηκε λίγες ώρες πριν στο site που διευθύνει δηλαδή.
 
Και οι 2 περιπτώσεις στις οποίες υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ ο βοηθός που βαφτίστηκε ''λίμπερο του γαύρου'' από το Λαλάκη-Βλακάκη Παπαθεοδώρου, δεν κατέληξαν σε ευκαιρίες. Δεν έγιναν καν φάσεις για γκολ. Στην πρώτη περίπτωση η πάσα προς τον παίκτη που κακώς υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ ήταν τόσο δυνατή, που βγήκε πλάγιο και δεν θα την προλάβαινε με τίποτε. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Σεμπά του Ολυμπιακού έχει προλάβει κι έχει κόψει τον παίκτη του Ηρακλή. Αντίθετα, το σοβαρό λάθος έγινε εις βάρος του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, αν και το σκορ ήταν ήδη 3-0 και δεν θα επηρεαζόταν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Εκεί ο παίκτης του Ηρακλή που ήταν οφσάιντ και κακώς συνεχίστηκε η φάση, έφτασε απέναντι στον Καπίνο. Έτσι γίνεται η προπαγάνδα και γεμίζει το τσοντο-site με ''αυθόρμητα'' σχόλια ''αγανακτισμένων αναγνωστών'' (καμιά 50αριά προφίλ έχει ο κάθε ''δημοσιογράφος'' του sdna, οι ίδιοι σχολιάζουν από κάτω, μαζί με τα στημένα τσιράκια του Αλαφούζου από το αυθαίρετο μέγαρο του ΣΚΑΙ στο Φάληρο, οι οποίοι έχουν 200 προφίλ σε όλα τα μέσα...), τύπου ''και με τον αδύναμο Ηρακλή ρε; Τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας; Δεν ντρέπεστε ρε γαύροι; Κι εδώ σπρώξιμο από τη διαιτησία, για να κερδίσετε τα απλήρωτα πιτσιρίκια μιας διαλυμένης και ήδη υποβιβασμένης ομάδας; Στα ίσια δεν μπορείτε να κερδίσετε κανέναν, ε;''.
 
Πάμε τώρα και στο ''δια ταύτα''. Ποιοι ήταν οι βοηθοί στο ματς; Ο Τζαφόλιας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, που έκανε τα 2 ανώδυνα λάθη εις βάρος του Ηρακλή και ο Λάζαρης της ΕΠΣ Καβάλας, που έκανε το σοβαρό λάθος εις βάρος του Ολυμπιακού. 
 

 
Tι εστί ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής; Όπως μας γράφει στο sdna.gr ο Άρης Ασβεστάς, φίλος και συμπαρουσιαστής του Λαλάκη Παπαθεοδώρου στην καθημερινή εκπομπή ''Αποκάλυψη Τώρα'' στο ραδιόφωνο του Σπορ FM, ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής σημαίνει ''μία μούντζα ΝΑ από την ΕΠΣΑΝΑ''.
 

 
Πανηγύριζε το sdna.gr λίγους μήνες πριν, επειδή η συγκεκριμένη Ένωση ''έφυγε από το σύστημα Γκιρτζίκη-Ελευθεριάδη και την Ε.Ο.=Εγκληματική Οργάνωση της παλαιάς ΕΠΟ'' και πέρασε στην παράταξη του ''εξυγιαντή'' Βαγγέλη Γραμμένου, με την στήριξη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όπως γράφει καθαρά ο Ασβεστάς. Ε, βοηθός από αυτήν την Ένωση έκανε τα ανώδυνα λάθη εις βάρος του Ηρακλή. Αντίθετα, ο βοηθός Λάζαρης που έκανε το σοβαρό λάθος εις βάρος του Ολυμπιακού, ανήκει στην ΕΠΣ Καβάλας. Αλήθεια, πού πρόσκειται σήμερα η συγκεκριμένη Ένωση, αυτή της Καβάλας; Σε ποια παράταξη; Στην ''Ε.Ο.=Εγκληματική Οργάνωση'' ή στην ''εξυγίανση'' Γραμμένου; Ξέρει ο Ασβεστάς; Ο φίλος του ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου γνωρίζει; Ρωτάμε αυτούς, επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε και η 1η Οκτωβρίου 2016, όταν και θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ και οι ''φαύλοι θα πάνε σπίτια τους'', όπως έσκουζαν για μήνες, αργεί ακόμη. Γιατί κάνανε αυτές τις λάθος υποδείξεις οι συγκεκριμένοι βοηθοί των συγκεκριμένων Ενώσεων; Τι κρύβεται από πίσω; Ενημερώστε μας, μην μας αφήνετε στο σκοτάδι...
 

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Ρε παιδια οι "ανθρωποι" εχουνε πια χασει τον μπουσουλα με το αντιολυμιακο τους μενος βλεπωντας τον Θρυλο να ειναι πρωτος σε ολα τα αθληματα! Δειτε τι εγινε σημερα στο βολευ για μια αδικια ΣΤΑ ΜΕΣΑ ενος σετ! Τωρα μαλιστα διαβασα οτι παραιτητε λογω της διαιτησιας (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ο προεδρος των ουγκ του Βολευ! Μιλαμε για την παρανοια! Και δωστου και τα αντιολυμπιακα σχολια στα σαιτ για αυτη την φαση (ναι του βολευ) απο τους πρασινοκιτρινομαυρους!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εκτιμώ βαθύτατα την υπομονή σου και σου δίνω συγχαρητήρια. Εγώ πάντως για διατήρηση της ψυχραιμίας μου, βλέπω τις φάσεις του Θρύλου στο internet και αν τύχει σε κανένα ξεσκαει ή ΥΕΝΝΕΔ μόνο στο mute...Είναι πάντως γεγονός ότι αν συνεχίσει να τους πηδάει τόσο στεγνά ο Βαγγέλας θα χρειαστούν πλαστική χειρουργική πρωκτού και κόλπου(προς το παρόν η σούφρα παρουσιάζει μια ραγάδα και ελαφρά ακράτεια).

Εικόνα koropi48

Έχουν καταλάβει ότι είναι σημαδεμένοι, ιδίως μετά την αποκάλυψη του λιβανίσματος του ρωσορώσου, που έκανε πραγμ,ατικά εντύπωση. Σ' αυτή την περίπτωση, ο λαδιάρης απαντάει με λαδιές. Επίθεση σε κάθε ευκαιρία για να βγει από πάνω. Να κερδίσει εντυπώσεις. Κατανοητό για το επίπεδο ευφυίας τους, δεν μπορούν να κάνουν και τίποιτα άλλο. Έχουν 8 ΜΜΕ και δέκα σάιτ και καταθέτουν μονολόγους. Δοξάστε τους.

Εικόνα Chief Bromden

Υπάρχει και μια φάση στην αρχή που φεύγει μόνος του ο Ελιονούσι και παίχτης του Ηρακλή ως τελευταίος αμυντικός τον ανατρέπει τραβώντας του το σορτσάκι. Δεν έδωσε ούτε φάουλ…

Εικόνα apostolos gaganis

Και η ΑΓΚΙΛΩΣΗ, βλαμμένα, γράφεται με ύψιλον. Αι σιχτίρ πια! Με τέτοια ΑΓΚΥΛΩΣΗ θα μου πεις στα μυαλά τους... Α ρε Σάββα, είσαι νέος ακόμα και τους αντέχεις. Εγώ έχω αρχίσει και αποφεύγω τους...στρεσογόνους παράγοντες. Εσένα, βέβαια, η...δουλειά σου θα μου πεις είναι...

ΠΟΝΑΤΕ ΡΕ! ΠΟΝΑΤΕ Π-Ο-Λ-Υ!