ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ; (VIDEO+PICS)



Στο 33' της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0, που έληξε πριν λίγο στο Καραϊσκάκη, ο Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού γύρισε την μπάλα στην περιοχή του Ατρομήτου και ο Ζησόπουλος κάνοντας προβολή την βρήκε με το χέρι στο οποίο έπρεπε να στηριχθεί. Ήταν πέναλτι ή όχι; Ας δούμε ένα βίντεο με το τι πιστεύουν για τέτοιες φάσεις άλλοι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ διαιτητές.
 
 
Δείτε το πέναλτι που έδωσε στο παιχνίδι Ρόμα-Μπάγερν 1-7 ο Σουηδός διαιτητής Γιόνας Έρικσον για χέρι του Μανωλά της Ρόμα, ώστε να κάνει το 0-5 ο Mίλερ τον Οκτώβριο του 2014 και θυμηθείτε το πέναλτι που έδωσε ο Ιταλός διαιτητής Ριτσόλι στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-3 το Δεκέμβριο του 2015, σε χέρι του Ομάρ, για να κάνει το 0-3 ο Ζιρού. Μήπως υπάρχει οδηγία της UEFA τέτοιες φάσεις να σφυρίζονται πέναλτι; Αν ναι, για ποιο λόγο δεν το έδωσε ο διαιτητής Παπαπέτρου της ΕΠΣ Αθηνών, του γνωστού ''Ολυμπιακάρα'' πανελίστα της ''Δίκης στον ΣΚΑΙ'' προέδρου αυτής της Ένωσης, Παναγιώτη Δημητρίου;
 

 

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

είμαι από αυτούς που δεν τους αρέσει η ..νέα νοοτροπία «δεν θέλουμε πένελτυ για να μην σκούζουν οι απένατι», διότι θεωρώ ότι είναι επικοινωνιακή παγίδα στην οποίαν μας έχουν ρίξει. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ!
όμως το παρόν δεν το θεωρώ μαρ πέναλτυ μιας και το χέρι αποτελεί σημείο στήριξης στο έδαφος.
αυτό που δεν έχει συζητηθεί είναι το ότι ο ...Πιατέλας (sic) έκανε θέατρο και διαμαρτυρία έντονη για να κερδίσει ανύπαρκτο πέναλτυ και δεν του δόθηκε κίτρινη και συν αυτή που δέχθηκε αργότερα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα θα είχε αποβληθεί, και θα ήταν μια πρέπουσα και δίκαιη τιμωρία για την εν γένει συμπλεγματική συμπεριφορά του εν λόγῳ παίκτη σε όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Εικόνα holland74

Το σημαντικό είναι ότι οι πιτσιρικάδες μαθαίνουν στον πρωταθλητισμό έχοντας κόντρα όλη την ...εξυγίανση, μαθαίνουν να τους αγαπάνε ακόμα και έτσι από μικροί...

Εικόνα Chief Bromden

Δεν δίνονται τέτοια πέναλτι...
2008 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πέναλτι για χέρι του Άντζα

https://www.youtube.com/watch?v=-LgjbHlZNqM

Εικόνα aris belem

Μα πέραν της ξεκάθαρης πλέον "οδηγίας" (όχι πέναλτι στον Ολυμπιακό), είναι και η ανικανότητα αδερφέ. Κοίτα σε πόσο κοντινή απόσταση, απ τις φάσεις που παρέθεσες, βρίσκονται οι άλλοι δύο διαιτητές και κοίτα ΠΟΥ είναι ο Παπαπέτρου. Όχι ότι αν εξελισσόταν σε απόσταση ενός μέτρου θα το έδινε βέβαια, μην γελιόμαστε.
Ωστόσο, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι δεν τσίμπησε στο θέατρο του Πιατέλλα, πιστεύω ότι οι γνωστοί "άριστοι" κόρακες δεν θα δίσταζαν στιγμή να δώσουν το πέναλτι εναντίον μας.