Ο ''ΜΠΟΡΟ-ΘΡΥΛΟΣ'' ΚΑΙ Η ''ΟΜΟΡΦΙΑ'' ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ



Παραθέτουμε τα στατιστικά του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης 4-0, στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 

 
Η ομάδα που ''έβγαλε την ψυχή'' του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα 3 μέρες πριν και του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη πριν 20 μέρες, ο Αστέρας Τρίπολης, έγινε παιχνιδάκι στα πόδια των απλήρωτων παικτών του ΠΑΟ. Από την άλλη, ο ΠΑΟ που 10 μέρες πριν στο ίδιο γήπεδο δεν μπορούσε να κάνει φάση κόντρα στο...Λεβαδειακό του Κομπότη, σήμερα ισοπέδωσε τον Αστέρα κι έπρεπε να του βάλει περισσότερα από 4 γκολ. Ας αναζητήσουμε την εξήγηση γι'αυτό το ''έργο'' που παρακολουθήσαμε σε ένα άρθρο του δημοσιογράφου του ΠΑΟ Κώστα Γκόντζου.
 
Για παράδειγμα η περίπτωση του Κουρμπέλη.
Απόρησε όλη Ελλάδα με τα 700 χιλιάρικα που έσπρωξε άρον-άρον στον Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός για να πάρει τον παίκτη.
Απόρησε και γι' αυτή καθ' αυτή την τιμή της μεταγραφής όσο και με το ότι την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα να κάνει μία ακόμα τουλάχιστον σοβαρή μεταγραφή.
Την επόμενη της μεταγραφής, έπιασαν δουλειά τα παπαγαλάκια για να μας πείσουν ότι δεν είναι έτσι, με το μέγα επιχείρημα ότι τα 700 χιλιάρικα δεν θα τα δώσει ντούκου ο Παναθηναϊκός αλλά με δόσεις, λες κι αυτό θα αλλάξει το νούμερο που κόστισε η μεταγραφή.
Όμως κι αυτό ήταν ένα ακόμα επιχείρημα-σαχλαμάρα στα όρια του ψέμματος.
Για του λόγου το αληθές, έχουμε και λέμε.
Το ποσό που κόστσε η μεταγραφή είναι 700 χιλιάδες συν τον φόρο.
Οι απίστευτοι τύποι που... πέτυχαν διακανονιμσό κιόλας συμφώνησαν στα εξής.
Η πρώτη δόση να είναι 220.000 στις 10 Γενάρη και 223.000 στις 20 του ίδιου μήνα. Οι υπόλοιπες δόσεις είναι 100 τέλη Απρίλη, άλλες 1000 τέλη Αυγούστου του τρέχοντο;ς έτους και αν έχει μείνει κάποιο υπόλοιπο να πληρωθεί τον Γενάρη του 2018.
Αν αυτό λέγεται με... σόσεις, πάω πάσο. Αλλά δόσεις με 543 χιλιάδες τον πρώτο μήνα της μεταγραφής και τα υπόλοιπα μέσ στο ίδιο έτος, με το συμπάθιο δεν το λες κι ακριβώς... διακανονιμσό.
Το πιο ωραίο;
Μα ότι και πάλι ο Παναθηναϊκός... πρόφασε ήδη να δημουργήσει πρόβλημα μ την τα οικονομικά της μεταγραφής.
Συγκεκριμένα ο Μποροβήλος έχει πάρει μέχρι στιγμής μόνο ένα πενηντάρι, πιέζει για τα υπόλοιπα, αλλά δεν βγάζει προς τα έξω το θέμα, είτε λόγω των πολύ καλών σχέσεων (!!!!!!) που έχει με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είτε γι λόγους που ξέρουν καλύτερα και οι δύο πλευρές και να μην επεκταθουμε άλλο περαιτέρω σ' αυτό.
Η ουσία είναι, ότι τουλάχιστον το επιχείρημα "μα είναι με δόσεις το ποσόν" καλύτερα να το αλλάξουν. Κασαδούρα και μεγάλη μάλιστα είναι με τα 2/3 του ποσού να πέφτει ντούκου (άλλο αν... πάλι δεν έπεσε) και τα υπόλοιπα ουσιαστκά σε πέντε μήνες.
 
Εστιάζουμε εδώ.
 
Συγκεκριμένα ο Μποροβήλος έχει πάρει μέχρι στιγμής μόνο ένα πενηντάρι, πιέζει για τα υπόλοιπα, αλλά δεν βγάζει προς τα έξω το θέμα, είτε λόγω των πολύ καλών σχέσεων (!!!!!!) που έχει με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είτε γι λόγους που ξέρουν καλύτερα και οι δύο πλευρές και να μην επεκταθουμε άλλο περαιτέρω σ' αυτό.
 
''Πολύ καλές σχέσεις'' ο...''Μπορο-θρύλος'', όπως μας τον βαφτίζανε, με τον ΠΑΟ; Τι λες ρε παιδί μου, κοίτα τι μαθαίνει κανείς. Κι εμείς που είχαμε μείνει στο ότι ο Αστέρας είναι ''γαυροπαράρτημα''. Όλως τυχαίως, θυμηθήκαμε το τι άκουγε από τους γαύρους ως διαιτητής ο ''Μπορο-Θρύλος'' ένα απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, Φεβρουάριο του 1995...
 
 
Καλά το πάτε ρε βαζέλια. Πρώτα ο Κομπότης με δόξα και τιμή γύρω από παράγοντες του ΠΑΟ στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας,
 
 
τώρα ο ''Μπορο-Θρύλος''. Να δούμε τι θα σας μείνει για να προπαγανδίζετε στο μέλλον...

Σχόλια

Εικόνα thita

προπονητής δεν είμαι, οπότε η άποψή μου δεν έχει κατά τεκμήριο βαρύτητα: για εμένα ο ελευθερόπουλος κατέβηκε επιεικώς αφελώς, θέλω να ελπίζω ότι οφείλεται στην επιπολαιότητα και την υπερεκτίμηση δυνάμεων και εξυπνάδας, κλπ., και όχι σε στήσιμο

τον δημητράκη δεν τον θεωρώ δικό μας άνθρωπο, δεν αμφιβάλλω πως Ολυμπιακάρας ξεκίνησε, αλλά πιστεύω πως μετά από ό,τι του συνέβη στην ομάδα (που οφείλεται κατά την γνώμη μου 90% στον χαρακτήρα του) αποδυνδέθηκε ψυχοσυναισθηματικά και πλέον είναι επαγγελματίας με την κακή έννοια και δεν τρέφει ενδιαφέρον για τον Θρύλο, παρά αδιαφορία, ίσως και διαστροφική μικροεμπάθεια (ο Απόστολος μπορεί να το εξηγήσει νομίζω με ψυχιατρικούς όρους καλύτερα)

έτσι, δεν νιώθω να με συνδέει, ως οπαδός του Ολυμπιακού, κάποιος ψυχικός δεσμός με τον τύπο και δεν με νοιάζει καθόλου να τον δω προπονητή μας (αντιθέτως μάλιστα, αφού η εικόνα που έχω είναι αυτή του κλικαδόρου και παρεξηγιάρη), άσε που για να πιάσει έλληνας προπονητής στον Θρύλο πιστεύω πρέπει να έχει ..... συναστρία

Εικόνα Romain

Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτόν τον Δημητρακη δεν τον πάω καθόλου μα καθόλου.

Από τον καιρό που ήταν προπονητής στον Πανιώνιο, έχει δείξει μία στάση έναντι του Ολυμπιακού και του Προέδρου του ή οποία δεν διαφέρει από αυτή που έδειξε απέναντι στο τσίρκο και στον ίδιο τον Αφραγκουζο.

Αυτός ο τύπος χρωστάει στον Ολυμπιακό και όχι ο Ολυμπιακός σε αυτόν. Προσπαθεί να παίξει τον "ηθικό" και τον υπεράνω, αλλά για μένα μοιάζει περισσότερο με υποκρισία όλο του το περιτύλιγμα.

Ποτέ δεν θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό.

Δεν έχει σχέση ούτε με Λεμονη ούτε με Αναστοπουλο.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ μαζί σου. Μου βγάζει κάτι έντονα αρνητικό αυτός ο τύπος. Δεν τον ξέρω καθόλου σαν άνθρωπο, σαν χαρακτήρα. Απλώς, ποτέ δεν θα μπορούσα να τον κάνω φίλο, γιατί ο "αιθέρας" του, ρε παιδί μου, είναι απωθητικός για μένα. Μπορεί να τον αδικώ. Δεν ξέρω. Έτσι νιώθω.

Εικόνα matrasimca

Εγωισμος λεγεται, ειναι τοσο μεγαλος σε αυτο το παιδι που επειδη δεν μπορεσε να κατσει στον Ολυμπιακο οσο θα ηθελε αιθανεται σαν την απατημενη γκομενα που θελει να εκδικηθει

Εικόνα holland74

Παρατήρησα από τα στατιστικά και κάτι άλλο: Μοιρασμένη η κατοχή, 17 έναντι 18 φάουλ αλλά 0/1 κοκκινοκίτρινες για ζέλα και 1/6 για Αστέρα!!!!!!!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Από σήμερα επισήμως θα έλεγα , ξαναζούμε ημέρες Αυγούστου. Ο βάζελος παίζει μπαλάρα, τα χανούμια είναι έτοιμα να μας ξεκωλιάσουν ,οι δε μπουγάτσες είναι πια έτοιμες για διεκδίκηση του δηπειρωτικού.Αν κάποιος δεν είδε το χτεσινό αγώνα, θα νόμιζε , με βάση τα πρωτοσέλιδα αλλά και τις επικεφαλίδες στο internet, ότι περίπου ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε, οι όποιες ευκαιρίες ήταν σχεδόν τυχαίες (και αν αυτές αναφέρονταν κάπου), ενώ φυσικά το πέναλτι δεν υπήρχε πουθενά. Επειδή λοιπόν έτυχε να δω το πρώτο ημίχρονο του βάζελου (με μεγάλη υπομονή να μην ξεράσω και με την όποια υποκειμενικότητα) απορώ πραγματικά πως δεν ντρέπονται να γράφουν ότι έπαιξε μπαλάρα . Τα παιδιά απλώς δεν μπορούν και το σκορ είναι αποτέλεσμα τύχης, δώρων και κατάλληλων συνενοήσεων .Εμείς από την άλλη, σαφώς και παίξαμε καλλίτερα από την εικόνα που παρουσιάζεται, οι φάσεις δεν ήταν ούτε λίγες ούτε τυχαίες όπως διάβασα κάπου και ναι όσο και αν ενοχλεί κάποιους, μια χαρά την έχει την ομάδα ο Μπέντο. Αν βάζαμε και εμείς τρία γκολ(τυχαίο νούμερο αλλά με βάση την εικόνα δυνατό) σήμερα θα μιλάγαμε για σίγουρη πρόκριση και για τους μπέμπηδες του θρύλου που μεγαλώσανε.ΥΓ1. Το Φως δυστυχώς κάνει τον πιο βρώμικο πόλεμο στην ομάδα από την στιγμή που δεν έχουν πλέον τους ρουφιάνους τους εντός.ΥΓ2.Ο Δημητράκης αν είχε λίγο τσίπα πάνω του θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί (και να μην ακούω μαλακίες για μελλοντικό προπονητή στον Ολυμπιακό).ΥΓ3.Το αν ήταν πέναλτι το έχουν ήδη απαντήσει οι βαζελοδημοσιογράφοι μετά το πέναλτι που σφυρίχτηκε στον Άντζα σε παρόμοια φάση προ πολλών ετών στο Καραισκάκη με τον Καλόπουλο.Ήταν μια από τις πολλές φορές που στο τέλος πανηγύριζαν για την ισοπαλία.ΥΓ4.Θεωρώ ότι η κατάκτηση του κυπέλου με βάση αυτά που βλέπουμε είναι απίθανη.Πιστεύω ότι θα μας στήσουν είτε στο Περιστέρι είτε στα ημιτελικά.ΥΓ5.ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.

Εικόνα Warrior 7

Έχει βγει στην τράκα με τα μπούνια ο εθνικός φοροφυγάς...Τα κανόνια θα πέφτουν σύννεφο αλλά η αδειοδότηση, αδειοδότηση...Αυτός είναι ικανός να φεσώσει και το "Μπάτμαν"...Εντωμεταξύ η συκοφαντική οργάνωση ετοιμάζεται για την προώθηση νέων δενδροφυτεύσεων και εράνων για να μαζευτούν τουλάχιστον άλλες πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες.