Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΥΤΕΣ ΣΑΒΕΦΣΚΙ-ΒΑΖΕΧΑ (VIDEO)



Στο τσοντο-site του Ιβάν Σαββίδη με διευθυντή το Λαλάκη-Βλακάκη Παπαθεοδώρου, το sdna.gr, κατά καιρούς ανεβαίνουν άρθρα-ωδή στην αμεροληψία και την αντικειμενικότητα, όπως αυτή εδώ η πατσαβούρα κατά του Κωστάκη Φορτούνη.
 

 
Αφού λοιπόν η συζήτηση πρέπει να γίνει με βίντεο, ας δούμε κι εμείς δύο βίντεο με κάποιους αρχι-καταδύτες του παρελθόντος. Το Σαβέφσκι της ΑΕΚ
 
και το Βαζέχα του ΠΑΟ.
 
5 φάσεις βάλανε αυτοί, 4-5 βάζουμε κι εμείς σε κάθε βίντεο. Αν θέλαμε, μπορούσαμε να βάλουμε 105, αλλά μετά θα φτιάχναμε κάτι σαν το Satantango του Μπέλα-Βαζέλα Ταρ και θα πέφτανε σαγόνια στο πάτωμα. Προσοχή, ε; Όλες οι φάσεις στα δικά μας βίντεο σφυρίχθηκαν πέναλτι. Όχι σαν το βίντεο του ''Κοπτοράπτη'' του τσοντο-site, που μόνο 1 περίπτωση δόθηκε πέναλτι, αυτή με την Καλλονή στο περυσινό πρωτάθλημα, η οποία και ήταν καθαρό πέναλτι και το παραδέχτηκαν μέχρι και ο Βαρούχας με τον Αλέξη Σπυρόπουλο στο ''Kick Off'' του ΣΚΑΙ, εκεί παραδίπλα από το Λαλάκη Παπαθεοδώρου. Αν θέλουν ο ''Γιάννης Αυλακιώτης'' Μανώλης Γρηγοράκης, που δούλευε παλιά στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟ και ο Λαλάκης-Βλακάκης Παπαθεδώρου που παλαιότερα έγραφε τον ''Πρασινοφρουρό'' στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' κι έλεγε ότι ''οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι'', ας συνεχίσουν τις συγκρίσεις. Εμείς εδώ είμαστε. Έχουμε πολύ πράμα ακόμη για πρασινοκιτρινοασπρόμαυρες ''ομορφιές'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Παιδιά, κάντε και ένα αφιέρωμα στο αρχιλαμόγιο που ακούει στο όνομα Μάκης Αγγελόπουλος, τον οποίο γλύφουν όλα τα σιχαμερά σάιτ τύπου σκατοdna. Το τελευταίο είναι οτι τον εμφανίζουν μεγάλο επενδυτή επειδή θέλει να πάρει συ τζάμπα το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και να το μετατρέψει σε γήπεδο μπάσκετ. Δηλαδή ένα έργο που το έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός ο "μεγαλοεπενδυτής" να το πάρει στο τζαμπέ και να το παίζει μετά πρώτος μάγκας.
Μιλάμε για τον άνθρωπο που δεν ντρέπεται να μιλάει για ιστορίες και λοιπά σάλια, τη στιγμή που έχουν πάνω τους όλοι οι αεκτζηδες παράγοντες τη ρετσινιά της Γ' εθνικής για να μην πληρώσουν φράγκο. Αντί να λουφάξουν, βγαίνουν και μιλάνε για ιστορια και παραχάραξη και λοιπές παπαριές.

Εικόνα markonis

Το #skatodna είναι μόνο για χαβαλέ,αφού εκεί μέσα γράφουν καιhttps://s24.postimg.org/9lpdsvpcl/image.png σχολιάζουν οι ίδιοι με ψεύτικους λογαριασμούς και μαζί τους κάποια καμένα τρολ που από την πολύ φάπα το έχουν χάσει εντελώς.Όλα τα υπόλοιπα σχόλια απλά κόβονται.Προσωπικά πάντως τις τελευταίες ημέρες αποτελεί μεγάλο χαβαλέ για μένα να συμμετέχω στα σχόλια,μέχρι να βαρεθώ φυσικά,από τα οποία βέβαια τα πιο καυστικά τα τρώει το σκοτάδι.Για παράδειγμα ένα άκυρο άρθρο σχετικά με τα λεφτά που έδωσε ο κρυφός χρηματοδότης Ιβάν Σαββίδης στην εφορία (της Ρωσίας,όπως τελικά λέει μέσα το άρθρο)....

https://s24.postimg.org/9lpdsvpcl/image.png

Αποκλειστικό:Οπαδός του Ατρομήτου ξυλοκοπήθηκε στο Καραϊσκάκη!Μόνο αυτοί το έγραψαν και όποιο σχόλιο τους αμφισβητήσει απλά δεν περνάει.

https://s24.postimg.org/mr02b8iph/image.png

Τέλος το σίχαμα Αυλακιώτης δεν διστάζει να πανηγυρίσει την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας FREDDO.Φυσικά όταν πρόκειται για το MEGA,τα ΝΕΑ και άλλα συστημικά μέσα πέφτει το κλάμα της αρκούδας για τους εργαζόμενους που έχασαν τις δουλειές τους.Σιγά μην το περνάγανε το σχόλιο.

https://s30.postimg.org/uel8bubup/image.png

Συμπέρασμα : Τους διαβάζουμε,γελάμε μαζί τους και φυσικά τους ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Καλή συνέχεια φίλοι σύγαυροι και ραντεβού αύριο στο Ναό μας.

Εικόνα Romain

Ο Καραβούτας θα πρέπει να είναι ξεχωριστή κατηγορία. Αυτός βουτουσε και στα φάουλ. Απλά δεν βουτουσε στο ημίχρονο και όταν στα αποδυτήρια.

Εικόνα Warrior 7

Ναι αλλά στις προπονήσεις έκανε εντατική δουλειά και στις ελεύθερες καταδύσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=KmeV3_1lNSU

Εικόνα Romain

Ωραίος!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ρε Σάββα ο Καραγκούνης που είναι?

Εικόνα aris belem

Και μόνο για το πέναλτι-εφεύρεση του Στεφανόπουλου με Πανηλειακό, στέλνω να πάει να @@θει όποιος παπαρας πάει να μου τα ζαλίσει για τον Παπουτσέλη. Μπράβο Σάββα.

Εικόνα john

Σάββα βρίσω αφορμή να σου πω κατι που το σκεφτομαι καιρο. Δεν υπάρχει λόγος να ανεβαζεις άρθρα απαντησεις για αυτο το site. Ο σκοπός του Ratm απο αυτα που καταλαβαίνω εγω τουλάχιστον ειναι να ξεμπροστιαζει τους δήθεν αντικειμενικούς (παλιό gazetta sport fm κλπ). Το sdna ΔΕΝ ανήκει σε αυτην την κατηγορία.Ουτε οι ίδιοι δεν θεωρούν τους εαυτούς τους αντικειμενικούς. Η στάση που παίρνουν στα διαφορα θέματα, τα συνεχή εμετικά άρθρα προς τον Μαρινάκη τον Καραπαππα τον Βερβελε τον Γαβαθιωτη τον Σαββακλπ. και οι αρθογράφοι εκει μεσα το αποδεικνύουν αυτο. Ακομα και στα σχολια σχολιάζουν αποκλειστικά και μονο αντιολυμπιακοι απο παλια site οπως τα prasina nea, το gazetta του παπαθεοδωρου κλπ. Δεν υπάρχει ολυμπιακος (ακομα και ο πιο βραδυνοας βαζελογαυρος που πιστεύει οτι ευνοουμαστε απο την διαιτησια) που να θεωρεί αυτο το site αντικειμενικό. Αμα ειναι να ανεβάζεις συνέχεια άρθρα για το sdna μπορείς να ανεβάσεις και αντίστοιχες απαντησεις προς το αεκ365 το λεωφόρος κλπ. Υπάρχει λόγος;;

Για σενα το λεω περισσότερο αυτο και για την διαφύλαξη της ψυχικής σου υγείας. Εγω οταν μπαινω καμια φορα ανεβάζω πιεση. Ολοι ξερουν πλέον το βρώμικο ρόλο τους.

ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΑΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΡΔ, ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΟΘΡΟSITE