ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ''ΤΑ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ'' (VIDEO)



Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη, ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και το ρεπόρτερ Ολυμπιακού Νίκο Γαβαλά.
 
Γραπτώς το τι είπε ο Σάββας.
 
Τώρα από εκεί και πέρα υπάρχει και μια καινούρια μόδα τώρα, πρέπει να προσέχουμε τους οδηγούς των ταξί που κουβαλάνε τους διαιτητές. Μη με ρωτάτε παραπάνω. Εμείς θα ακουστούνε πράγματα, τα οποία είναι πραγματικότης και τα οποία θα τα χάσουν ορισμένοι. Δυστυχώς, πρέπει να προσέχουμε και τους οδηγούς των ταξί που κουβαλάνε τους διαιτητές και κατά την προσωπική μου γνώμη πιο καλά να συνοδεύονται από αστυνομία οι διαιτητές για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Αυτά που σας λέω, τίποτα άλλο δεν έχω να πω γι' αυτά τα πράγματα. Διότι όλα παρουσιάζονται αθώα κι από πίσω δεν ξέρει κανένας τι κρύβεται.
 
Για να δούμε, θα ασχοληθεί κανείς με αυτές τις καταγγελίες; Θα ιδρώσει το αυτί κάποιου αρμόδιου; Π.χ. ο ''Ολυμπιακάρας'' υπουργός Βασιλειάδης, που αγορεύει με περισπούδαστο ύφος στο βήμα της Βουλής για την ''αμαρτωλή ΕΠΟ'' και την ''παράγκα'', θα φροντίσει να μάθει γι'αυτά τα ''ταξί'';

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Η εξίσωση της εξυγίανσης:
Φίλοι του Μαδούρο +Joker +φίλος του Βλαδίμηρου +Τουιτης=Αντιολυμπιακή Λύσσα!

Υ.Γ Ο πόλεμος απο τις δυναμεις του κακού είναι ανηλεής και συνεχίζεται!
Πρόεδρε θωράκισε την ομάδα και κάνε συμμαχίες!
Χτύπα τους μη πυρηνικά είναι κατσαρίδες και θέλουν μεγάλες δόσεις!...και βέβαια πιο πολύ τους Υποκριτές-Αρχιψεύταρους!