ΟΙ ΕΠΣ, Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ''



Διαβάζουμε τα παρακάτω στο sport24.gr σχετικά με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία για το ματς με τη Σάλκε.
 

 
Μαζί με τον "Δικέφαλο" ταξίδεψαν και οι πρόεδροι των ΕΠΣ Δράμας, Πέλλας και Πρέβεζας, όπως και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ.
 
Καθόμαστε και σκεφτόμαστε το τι έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και λέμε ''δεν μπορεί, κάποιος θα το στηλιτεύσει αυτό το γεγονός. Σε λίγο θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ και πρόεδροι Ενώσεων όπως ο Αντωνίου της Πέλλας, ο Χατζησαρόγλου της Δράμας και ο Κάρτσακλας της Πρέβεζας ταξιδεύουν με τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία;''. Θυμόμαστε ας πούμε τις καταγγελίες του Αλέκου Κούγια για τη ''συνάντηση'' στο ξενοδοχείο Χίλτον του Βαγγέλη Μαρινάκη με διάφορους παράγοντες του ποδοσφαίρου, όπου υποτίθεται ''αποφασίσανε να φάνε τον Πιλάβιο από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ''.
 
«Ότι έκανα το έκανα μέχρι την ημέρα που με πρότειναν μάρτυρα υπερασπίσεως οι κ. Σαρρής, Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης, Υφαντής, Προύντζος, Σταθόπουλος. Σιχαινόμουν τον εαυτό μου. Μιλάμε για ανθρώπους χωρίς αγωγή, χωρίς ήθος, χωρίς παιδεία. Δεν έχουν σύστημα αξιών μέσα τους. κρατάω μια επιφύλαξη, με κάλεσε στο σπίτι του στη Χίο, γνώρισα τη σύζυγό του και την οικογένειά του που είναι εξαίρετοι άνθρωποι, αλλά είναι επικίνδυνος ο κ. Σαρρής. Όλοι αυτοί, έκαναν το σχέδιο εξόντωσης του Πιλάβιου. Αυτό έγινε στο ρουφ γκάρντεν του Χίλτον, παρουσία του κ. Μαρινάκη. Οι κουμπάροι του Πιλάβιου, καθόρισαν την καρατόμησή του. οι άνθρωποι αυτοί, καθορίζουν ποιοι θα βγουν πρωταθλητές, ποιοι θα υποβιβαστούν, ποιοι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα.
 
Θυμόμαστε τις απανωτές δημοσιεύσεις και τα βίντεο στον ΣΚΑΙ για τον ''παρατηρητή του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός-Ξάνθη το 2015, Μανώλη Παλάσκα, που είναι και πρόεδρος στην ΕΠΣ Καρδίτσας, ο οποίος γλέντησε μαζί με τον Ολυμπιακό το Κύπελλο''.
 

 

 
Θυμόμαστε επίσης τις δημοσιεύσεις για ''10 διαιτητές και βοηθούς της Superleague, οι οποίοι με τη μεσολάβηση γνωστού προέδρου ΕΠΣ είδαν το παιχνίδι του Champions League Ολυμπιακός-Μπάγερν από σουίτα του Καραϊσκάκη'', σύμφωνα με το Βασίλη Βέργη και την εφημερίδα Live Sport.
 

 
Όλα τα παραπάνω έφεραν την έρευνα του εισαγγελέα Κορέα για την ''εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο'' και την άσκηση ποινικής δίωξης στο Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στηλιτεύονταν από τον ''εξυγιαντικό'' Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, στη λογική ''ο Μαρινάκης ελέγχει το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο''. Έκτοτε, έχουμε δει συναντήσεις προέδρων ΠΑΕ με προέδρους ΕΠΣ ΦΑΝΕΡΑ, ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ,
 

 

 
άσχετα βέβαια που στην τελευταία ο Ιβάν έχασε τον δρόμο για τα Γρεβενά και κάποιοι ψάχνονται. Τι γίνεται άραγε; Επιλεκτικές ευαισθησίες υπάρχουν στους εισαγγελείς και στους ''αμερόληπτους'' δημοσιογράφους που ευαγγελίζονται την ''κάθαρση'' και την ''εξυγίανση'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πώς γίνεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι πρόεδροι κάποιων ΕΠΣ να βρίσκονται κατηγορούμενοι επειδή συναντήθηκαν μεταξύ τους, αλλά να μην γίνεται το ίδιο όταν πρόεδροι άλλων ΕΠΣ συναντούν προέδρους άλλων ομάδων; Ας δούμε και δύο χαρακτηριστικά δημοσιεύματα από το blog sfyrigmata.
 
Γίνονται αυτά τα πράγματα; Γίνονται, γίνονται! Μόνο που κάποιοι τα παρουσιάζουν όπως θέλουν, κάνουν τάχα πως δεν καταλαβαίνουν και φυσικά γι’ αυτούς δεν τρέχει… κάστανο. Πιο ωμά δεν μπορούμε να το γράψουμε.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι απεσταλμένοι που ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία μαζί ταξίδεψαν και οι πρόεδροι των ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Πέλλας Αστέριος Αντωνίου και Πρέβεζας Θωμάς Κάρτσακλας, όπως και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και εκ των ηγετικών στελεχών της παράταξης Γραμμένου, άσχετα αν δεν έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, όντας εμπλεκόμενος και παραπεμφθείς στη δικαιοσύνη για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Αν επρόκειτο για αποστολή άλλης ομάδας, οι δήθεν αντικειμενικοί, ειδικότερα η συμμορία της προπαγάνδας, θα ζητούσαν μέχρι και την παρέμβαση της Μέρκελ, ώστε να μην τους επιτρέψει την είσοδο στη χώρα ή να τους κρατήσει εκεί για να βάλει η καγκελάριος ένα λιθαράκι σε αυτό που αποκαλούν εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μετά από τέτοιες ειδήσεις και με τέτοια (μη) παρουσίαση από κάποιους, απλά βγαίνει το συμπέρασμα πόσο υποκριτές και συμφεροντολόγοι υπήρξαν αρκετοί στο παρελθόν με τη… μάσκα ότι τάχα ασκούν λειτούργημα. Η είδηση για τους προαναφερόμενους προέδρους Ενώσεων είναι γνωστή από χθες λίγο μετά το μεσημέρι, τόσο μέσω του διαδικτύου όσο και μέσω των ερτζιανών.
Ομως, οι δήθεν αντικειμενικοί… αμολάνε αετό!!!
Πού κρυφτήκατε, βρε παιδιά;
Σας πειράζει που σας κατηγορούμε και για υποκρισία;
Ο Μαρινάκης για μια τυχαία συνάντηση στο Χίλτον πήγε κατηγορούμενος, επειδή κάποιοι έβαλαν τη φαντασία τους να οργιάσει και έβγαλαν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ομως, με το κο-κο-κο στην είδηση ότι πρόεδροι Ενώσεων ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Σάλκε απλά δείχνουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει ήταν και είναι να πλήξουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Και μόνο ο παραλληλισμός των δύο ειδήσεων αποδεικνύει ταυτόχρονα και τα συμφέροντα ποιων εξυπηρετούσαν.
Μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν αν κάποιοι πρόεδροι Ενώσεων ακολουθούσαν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αγκυρα; Μέχρι και από τον ΟΗΕ θα ζητούσαν να παρέμβει τα «παπαγαλάκια» της ενημέρωσης που θίγονται και εύκολα, όταν κάποιος προσβάλει τη, για τα… μπάζα, αντικειμενικότητά τους!
Γράφουμε όλα αυτά για να τους ξεγυμνώσουμε απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού. Να μην τους δίνει «κλικ», να μη διαβάζει κάποια ΜΜΕ (του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου) δήθεν ως αντικειμενικά.
Και το σημαντικότερο; Να μην τους πιστεύει! Λάσπη θέλουν να ρίχνουν και στον Μαρινάκη, και στον Ολυμπιακό…
 
Εδώ.
 
Ο ένας ( Πρόεδρος Ένωσης), παρατηρητής σε αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων βρέθηκε, χωρίς κανένα προγραμματισμό και εντελώς τυχαία, στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με οπαδούς της ομάδας που προκρίθηκε με αποτέλεσμα να λοιδωρηθεί βάναυσα, να υπονοηθούν σε βάρος του διάφορα, να δεχθεί επί προσωπικού ανοίκειες επιθέσεις και προσπάθησε, στη χώρα που ζούμε, να διεκδικήσει τη δικαίωσή του με δικαστικούς όρους, στην μήνυση δεν δικαιώθηκε και περιμένει το αποτέλεσμα της αγωγής.
Ο δεύτερος (Πρόεδρος Ένωσης), παρατηρητής και αυτός σε αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων μετά τον αγώνα γύρισε (θεωρητικά) στο σπίτι του, ήρεμος που επιτέλεσε το καθήκον του.
Ο τρίτος Πρόεδρος Ένωσης), παρατηρητής και αυτός σε αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων της ίδιας ομάδας με τον δεύτερο, έκανε το καθήκον του και γύρισε στο σπίτι του, ήρεμος που επιτέλεσε το καθήκον του.
Ο δεύτερος με τον τρίτο (Πρόεδροι Ένώσεων) ήταν τιμητικά προσκεκλημένοι σε ταξίδι της ομάδας, στους αγώνες Κυπέλλου της οποίας υπήρξαν παρατηρητές, εκτός Ελλάδος για αγώνα διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, ταξίδεψαν με το αεροπλάνο της ομάδας, έμειναν στο ξενοδοχείο της ομάδας, πήγαν στο γήπεδο που έπαιξε η ομάδα και επέστρεψαν στην Ελλάδα με το αεροπλάνο της ομάδας.
Σημαίνει η τιμητική πρόσκληση που δέθηκαν και στην οποία ανταποκρίθηκαν ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους; Όχι βεβαίως.
Αντίδραση από ευαίσθητους δημόσιους κατηγόρους; Καμία, ίσως και λόγω χαμένης  στον κυκεώνα των εξελίξεων ευαισθησίας.
Υ.Γ. Ελλάδα 2017!!!
 
Δεν στεκόμαστε τόσο στο παρασκήνιο, το οποίο άλλωστε και αγνοούμε, αφού δεν είμαστε έμπειροι ''κυβερνητικοί'' ρεπόρτερ σαν τον Άρη Ασβεστά του Σπορ FM, το Θάνο Μπλούνα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, τον Αλέξη Πλατή του Sport24 Radio και τον Κυριάκο Θωμαϊδη με την ατελείωτη υπεργνώση, ώστε να τα παίζουμε όλα αυτά στα δάχτυλα. Βέβαια τώρα κάποιοι λένε ότι ο ένας εκ των τριών προέδρων ΕΠΣ που ταξίδεψαν με τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία, ο Κάρτσακλας από την Πρέβεζα, είναι Ολυμπιακός και σύχναζε στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Έτσι κι αλλιώς, σε αυτήν τη ζωή σήμερα είσαι κάτι, μετά γίνεσαι κάτι άλλο, συμβαίνουν αυτά. Στεκόμαστε περισσότερο στο πώς παρουσιάζονται από τον Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, όμοια περιστατικά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Είναι περίεργο αυτό το σκηνικό, γιατί εμείς ανήκουμε σε αυτούς που θέλουν την κάθαρση και πιστεύουμε στον αγνό και άδολο αγώνα που κάνει ας πούμε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσα από το sdna.gr για να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ε τώρα κάποιοι λένε ότι ''έχει δαγκώσει άγρια τον Ιβάν Σαββίδη, περνώντας την γραμμή του Μελισσανίδη και μετά του Αλαφούζου μέσα από το site του'',
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 24-2-2017 
 

 
αλλά εμείς ούτε αυτά τα ξέρουμε, οπότε δεν μπορούμε να τα υιοθετήσουμε. Ανησυχούμε όμως, γιατί βλέπουμε όλους αυτούς τους έγκριτους δημοσιογράφους να κατηγορούν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, οπότε λέμε ''δεν μπορεί, για να τον έχουν στοχοποιήσει όλοι αυτοί οι αγνοί και άδολοι λειτουργοί της αθλητικής δημοσιογραφίας, κάτι θα έχει κάνει ο πρόεδρος''. Τασσόμαστε λοιπόν ανοιχτά κι εμείς από εδώ στο πλευρό τους και το δηλώνουμε καθαρά:
 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 1Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ.

Καταλαβαίνουμε ότι αργεί ακόμη αυτή η ημερομηνία, αλλά πού θα πάει, θα έρθει. Και τότε θα αναπνεύσει ελεύθερα ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος.
 

Σχόλια

Εικόνα haunted1

καλημερα αδελφια

Ειμαι Ολυμπιακος εκ θεσσαλονικης και ειναι η πρωτη φορα που σχολιαζω καποιο κειμενο. Πρωτα απολα συγχαρητηρια για το περιεχομενο, τη πληροτητα και το υφος των αναρτησεων.
Ο λογος ομως που γραφω ειναι γιατι εχω να κανω μια παρατηρηση/προταση: Βαζετε λινκ στις αναρτησεις σας δηλωσεων, στιγμιοτυπων, βιντεο, φωτο κλπ παρμενα απο τα βοθροsite των πληρωμενων ΑΡΔ. Ετσι αν καποιος αναγνωστης θελησει να παει στη παραπομπη απλα αυξανει την επισκεψιμοτητα αυτων των κατ επαγγελμα ψευτων και συκοφαντων. Μηπως πρεπει αυτο να σταματησει?

Μπραβο και παλι σε ολους τους κειμενογραφους μας

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα Σάββα. Καταρχήν "έγκριτοι δημοσιογράφοι" δεν υπάρχουν πλέον αδερφέ, είτε στην κρατική κοιτάξεις, είτε στην "σοβαρή" συνδρομητική NOVA, είτε σε "αντικειμενικά" μέσα (όπως αυτά του Μπόμπολα). Το μόνο που υπάρχει, είναι ένα κύκλωμα "ταγμένων αντι-ολυμπιακών", οι οποίοι μαίνονται με ό, τι αθέμιτο μέσο μπορεί κανείς να φανταστεί κατά της ομάδας μας. Είναι και το μόνο μου παράπονο από την διοίκηση του Ολυμπιακού, ότι αμέλησε να φτιάξει ένα ισχυρό επικοινωνιακό μέσο, όπου θα συγκέντρωνε όλους τους αποδεδειγμένα καταρτισμένους και Ολυμπιακούς δημοσιογράφους (όχι σαν τον οπαδό της Ρόμα) και όπου θα επικοινωνούσαν τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών. Η παρούσα ιστοσελίδα με καλύπτει απόλυτα, όπως και το redking, αλλά δεν καθρεφτίζεται σε αυτά η μαζική συμμετοχή και δύναμή μας.
Ιστοσελίδες σαν το βοθροσάϊτ, όπου γράφει ένας φαιδρός που οικειοποιείται ένα όνομα της λογοτεχνίας, δεν τα επισκέπτομαι καν, γνωρίζω πόση εμπορική αξία τους δίνει ένα "κλικ" και προσωπικά το αποφεύγω.
Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ, είναι ότι βιώνουμε έναν πρωτοφανή ΠΟΛΕΜΟ, όπου το μοναδικό μέλημα ΚΑΙ της κυβέρνησης (και δεν μιλάω ως οπαδός κανενός κόμματος μόνο σαν Ολυμπιακός) είναι η εκθρόνιση του Ολυμπιακού. Είναι η στοχοποίηση του ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (προφανώς και πλέον δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ πλέον για τον "κατάσκοπο", "μιζαδόρο", "παραγκάρχη" Κόκκαλη, αφού πλέον δεν είναι πρόεδρος της ομάδας) γιατί προφανώς ο ίδιος παραμένει αποστασιοποιημένος από κάθε κυβερνητικό αλισβερίσι κι αυτό ΠΟΝΑΕΙ.
Και μια ερώτηση, έμμεσα σχετική με το θέμα. Για αυτόν το πουθενά, που είναι δημοσιογράφος στο Κόκκινο και συκοφαντεί τον λαό του Ολυμπιακού σε όλη την Ευρώπη, με σχόλια για ναζισμό, είναι αρμόδια να επιληφθεί η ΕΣΗΕΑ; Ή μόνο για τον κο Βερβελέ εξαντλήθηκε η πειθαρχική τους ευαισθησία; Δεν είναι ποινικά κολάσιμο, το να διατυπώνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί, οι οποίοι προσβάλουν και θίγουν την ομάδα και πυροδοτούν εντάσεις εκ του μηδενός;

Εικόνα savvas gridlock

Άσε φίλε μην πούμε κάτι άλλο γιατί βλέπω την Σπυριδούλα τη Γεράρδη να βάζει τα κλάματα...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,ο Σπύρος Γεράρδης του "Στο Κόκκινο"(που έλεγε ότι είναι και Μπεσίκτας από μικρό παιδί τρομάρα του),όπως και ο αρχισυντάκτης της "Αυγής" ο οποίος ειρωνευόταν τον Μαρινάκη λίγες μέρες πριν τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες,ο Πέτρος Κατσάκος,εκτός από συριζαίοι είναι κι Αεκτζήδες.Άρα και αντιολυμπιακοί.Ο Γεράρδης ήταν υποψήφιος για το μεικτό συμβούλιο στην ΕΣΗΕΑ:
https://www.esiea.gr/oi-ypopsifioi-gia-tis-arxairesies-tis-18is-19is-ioy...

https://www.esiea.gr/?s=%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B7%CF%82...

Ο Πέτρος Κατσάκος είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2001,από τότε που ήταν στο Mega,καιβεβαίως υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με την παράταξη του Σύριζα «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»:
https://www.esiea.gr/eggrafes-neon-melon-4/

https://www.esiea.gr/?s=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82...

https://www.esiea.gr/oi-ypopsifioi-gia-tis-arxairesies-tis-18is-19is-ioy...

Προφανώς το να είναι κάποιος αντιολυμπιακός θεωρείται κάτι σαν τίτλο τιμής εκεί στον ΠΣΑΤ και στην ΕΣΗΕΑ