Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ



Με αφορμή το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο 4' της αναμέτρησης της Κυριακής στην Τούμπα, σε χέρι του Σάκχοφ μετά από σουτ του Σισοκό, ένας φίλος δημιούργησε ένα άκρως διαφωτιστικό βίντεο.
 
 
Προσέξτε το πώς κρίνει το ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ χέρι του Μποτία στο Καυταντζόγλειο ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΚΑΙ, στο παιχνίδι Ηρακλής-Ολυμπιακός 1-2 της 4ης αγωνιστικής, αλλά και το τι λέει για το ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ του Σάκχοφ στην Τούμπα προχθές, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0. ''Πέναλτι του Μποτία που κακώς δεν δόθηκε'' στην πρώτη περίπτωση, ''κανένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού'' στη δεύτερη περίπτωση. 
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΡΟΥΧΑ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Έτσι γίνεται η κριτική των επίμαχων φάσεων στην εκπομπή Kick Off του καναλιού ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Ιωάννη Αλαφούζου. Για εμάς εδώ, ισχύει αυτό που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση.
 
Πλέον στο Champions League τα απλωμένα χέρια για να στηριχθεί ο αμυνόμενος σε προβολή, σφυρίζονται πέναλτι. Ο,τιδήποτε άλλο, είναι προπαγάνδα του αλαφουζοκάναλου, που γενικά στην προπαγάνδα είναι το νούμερο ένα κανάλι εδώ και χρόνια...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το χέρι που είναι σε επαφή με το έδαφος ΔΕΝ δίνεται μόνο όταν θεωρείται ότι είναι σε φυσιολογική θέση στήριξης. Θεωρητικά, αυτό δίνει μία ελαστικότητα ως προς τον καταλογισμό ή μη. Κατά 90%, όμως, όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι πέναλτι. Στην προκειμένη περίπτωση στην Τούμπα, ο αμυντικός χρησιμοποιεί το χέρι καθαρά ως προέκταση και όχι για στήριξη. Είναι μία μη φυσιολογική θέση, οπότε είναι πεντακάθαρο πέναλτι. Και αν είχε συμβεί το ανάποδο, θα είχαν μπουκάρει για χιλιοστή φορά μέσα οι μπουγατσοκιμάδες.

Εικόνα REDNYC

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΝΤΑΨΕ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ....
ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ, ΠΕΦΤΕΙ....

Εικόνα savvas gridlock

Μονο διαλογο και ανταλλαγη αποψεων, Γιαννη. Καταδικαζουμε τη βια απο οπου κι αν προερχεται.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ!

Εικόνα Romain

Η προπαγάνδα πάει σύννεφο από τον Βαρουχα. Τα βλέπει διαφορετικά όταν είναι για τον Ολυμπιακό. Αλλά και οι εκφράσεις του είναι προσαρμοσμενες στην προπαγάνδα του αλαφουζοκαναλου.

Εικόνα savvas gridlock

Γενικα εχει μια τσιπα, αλλα ωρες ωρες το χανει τελειως. Εδω την Κυριακη μασαγε τα λογια του για να μην βγαλει ανυπαρκτο το πρωτο πεναλτι που πηρε ο βαζελος με τη Βεροια, οπου η μπαλα παει απο το ποδι στο χερι του αμυντικου.

Εικόνα Aprosarmostos17

Φανταστείτε να είχε δηλώσει ο Μαρινάκης "Ο Γκιρτζίκης είναι δικός μου...". Θα είχε μετακινηθεί το πλανητικό μας σύστημα. Τώρα που ο ταβάρις Ιβάν το είπε για τον αδέκαστο υποψήφιο Γραμμένο, μπροστά στην κάμερα για να το ακούσουν όλοι και να το εμπεδώσουν, δεν τρέχει κάστανο.

Εικόνα savvas gridlock

Φιλε δεν υπαρχει προβλημα, εγω πιστευω οτι εχει αγνες προθεσεις ο Ιβαν και θελει το αυστηρο 50-50 στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι κακοπροαιρετος. Ετσι οπως το πας, εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι ο Σαββιδης ειναι σωματεμπορας και εχει σχεσεις με τη ρωσικη μαφια.

Εικόνα lobo

και ο οπαδος της Ρόμα δεν θυμοταν να εγινε καποιο πεναλτυ στο 4ο λεπτο,
οπως ειπε χθες στο σουβλατζιδικο του σπορ24

Εικόνα savvas gridlock

Μια χαρα ειναι ο Παντελης.