ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΟ 1993: Η ''ΤΙΜΙΑ'' ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ''ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ'' ΑΕΚ



Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Αλεξανδρής στο sport24.gr και τη δήλωση που έκανε για το πώς πρεπει να συμπεριφέρεται ένας παίκτης που πέφτει για να πάρει εύκολα το πέναλτι, αρκετοί οπαδοί και δημοσιογράφοι της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει από το μεσημέρι ένα γαϊτανάκι άρθρων και ποσταρισμάτων για τη ''διαφορετικότητα της ΑΕΚ που δεν θέλει να κερδίζει έτσι'' και τα ''τίμια πρωταθλήματα της ΑΕΚ, σε αντίθεση με αυτά του γαύρου που είναι όλα πέτσινα''. Σήμερα θα δούμε μία ιστορία από την περίοδο των 3 σερί πρωταθλημάτων της ΑΕΚ, 1991-94, τότε που ο Αλέξης Αλεξανδρής έπαιζε στην ΑΕΚ.
 
Φάση των ''16'' του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 1992-93, ΑΕΚ-Ατρόμητος επαναληπτικό παιχνίδι στα Φιλαδέλφεια, με το πρώτο ματς στο Περιστέρι να έχει λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1. Ομάδα Β' Εθνικής εκείνη την περίοδο ο Ατρόμητος και μάλιστα όχι ιδιαίτερα καλή, με το ζόρι κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία του.
 
 
Στο 59' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Παπαϊωάννου της ΑΕΚ πιάνει την μπάλα με το χέρι πριν αυτή φτάσει σε παίκτη του Ατρομήτου που ήταν φάτσα με το γκολ. Ο διαιτητής Αρνάκης από τη Θεσσαλονίκη δίνει το πέναλτι, αλλά δεν αποβάλει τον Παπαϊωάννου. Δύο λεπτά αργότερα, με το σκορ 0-1, ο Αρνάκης ανακαλύπτει αποβολή του τερματοφύλακα Δεσύλλα, ο οποίος πιάνει την μπάλα εντός περιοχής με τα χέρια, αλλά για τον Αρνάκη βρισκόταν εκτός περιοχής. Αυτό το παραδέχεται ο σημερινός υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος, που τότε ήταν ρεπόρτερ ΑΕΚ στον ΑΝΤ1 κι έκανε την περιγραφή του ματς. Ο αγώνας λήγει ισόπαλος με σκορ 1-1 στην κανονική του διάρκεια, οδηγείται σε παράταση κι εκεί ο Αρνάκης ολοκληρώνει το έργο του, αφού δεν δίνει αποβολή του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος ανέτρεψε ως τελευταίος της άμυνας το Λιβαθηνό του Ατρομήτου. Και εδώ ο Ανδρέας Δημάτος παραδέχεται το λάθος του Αρνάκη. Η ΑΕΚ θα προκριθεί στους ''8'' του Κυπέλλου, αλλά μετά τη λήξη του ματς οι οπαδοί της θα την γιουχάρουν και ο προπονητής της Ντούσαν Μπάγεβιτς θα εισηγηθεί πρόστιμο σε 6 από τους παίκτες της ομάδος του που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το παιχνίδι.
 
Άλλη μία τίμια πρόκριση της αδικημένης ΑΕΚ, με περιγραφή μάλιστα του Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος παραδέχτηκε το ''σπρώξιμο''. ''Σπρώξιμο'' απέναντι σε ομάδα Β' Εθνικής, την οποία δεν μπορούσαν να αποκλείσουν στα ίσια, αυτοί που ''μόνο στα ίσια'' κερδίζουν, όπως λένε. Και τις επόμενες μέρες θα έχουμε και συνέχεια από εκείνη την περίοδο που ''όλη η Ελλάδα αναγνώριζε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, η οποία έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο'', σύμφωνα με το μέσο οπαδό της ΑΕΚ. Όλα τα σχετικά άρθρα με αυτήν την τριετία 1991-94, εδώ.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ

ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ...ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΛΕΜΕ !!!!

Ο ΖΙΟ, Ο ΚΑΡΕΜΠΕ, Ο ΖΑΧΟΒΙΤΣ, Ο ΡΙΜΠΟ, Ο ΤΖΟΛΕ, Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ, ΤΟ 6-0 ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 1-4 ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΦΟΡΟ ΠΟΤΕ, Η ΤΙΡΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ, ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΔΑΚΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΥΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ!

Εικόνα aris belem

Καλημέρα Σάββα κι αδέρφια. Βγήκανε απ τα λαγούμια τους οι "πέστε κάτω" και "σβήστε τα φώτα", βγήκε και το σωματείο της μεγάλης των καταδυτών σχολής, βγήκαν και οι γυναικωτοί σαλιάρηδες να σκίσουν τα ιμάτια για fair play! Αυτοί που κάναν αβαβά ψάρια στους πάγκους, τις δηλώσεις του ρώσου για "πολέμου με την Αθήνα" και τον διαχωρισμό σε βόρειους και νότιους και άλλες ομορφιές (από ξυλοδαρμούς διαιτητών εντός κι ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου, μέχρι την άτυχη σεκιουριτά που έχασε το δάχτυλό της από φωτοβολίδα που έριξαν στο ΟΑΚΑ). Αφήσαμε τώρα τους...ναζιστές γαύρους, πιάσαμε τους ....ζαβολιάρηδες! Και κάπως έτσι, μεγαλώνει το κύμα του "όχι πέναλτι στον Ολυμπιακό", το οποίο σε λίγο θα γίνει "όχι πέναλτι ΚΑΙ κόρνερ στον Ολυμπιακό"!
Γι αυτό λέω ότι πέραν αυτού του ιστότοπου, που ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ, δεν υπάρχει κανένα άλλο ολυμπιακό μέσο, μια δυνατή ΦΩΝΗ, να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ποιον Αλεξανδρή μωρέ; Μιλάνε αυτοί που φέσωσαν το ελληνικό δημόσιο και ζητάνε ΚΙ ΑΛΛΑ για να φτιάξουν νέο -για εμάς- γαμηστρώνα; Μιλάνε αυτοί που "ξεχρέωσαν" με μια 4άρα την μεταγραφή Κουρμπέλη και τους έχει κάνει ρόμπα όποιος ξένος είχε την ατυχία να συνεργαστεί μαζί τους; Πού θάψατε ρε ΑΡΔοπόντικες τις δηλώσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα; Οι ύποπτοι για στημένα ματς; Μιλάνε για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ των 4 ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ f4;
Για να τελειώνουμε: αύριο έχει ΠΡΟΚΡΙΣΗ! Στην συνέχεια ΝΤΑΜΠΛ! ΚΑΙ ΕΥΡΩΚΟΥΠΕΣ!
Υ.Γ.: https://www.youtube.com/watch?v=4SUgkRhsDNc Αφιερωμένο στους....αγανακτισμένους απ τις κλοπές!
Υ.Γ.2: Για τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη και την εκτίμησή του στον....Χρήστο τον Βαζέχα,που ήθελε να μοιραστούν και τον τίτλο πρώτου σκόρερ, ένα θα πω: ευτυχώς που αφορά την κούλα, η @@ρια που ομολογείς Αλέξη.

Εικόνα MIKE.A

Εγω φιλε μου επειδη γραφω σχολια στο Γκαζετα εγραψα 3 σχολια στον Νικολογιαννη, και 2 σχολια στον Τσακιρη! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ! Ουτε εβριζα ουτε ειρωνευομουνα! Απλα μεσα σε μερικες ερωτησεις που τους εκανα, η τελευταια ητανε αυτη: Και ο λογος για αυτο που γραψανε για το παιδι του και το ταβλι κτλ! Που ητανε τοτε ολοι αυτοι οι ευαισθητοι ΑΡΔ οταν βγαινανε τα πανο στο γηπεδο της αεκουλας που γραφανε να πεθανει το παιδι του Αλεξανδρη!

Εικόνα Φαιδων

Εγώ φίλε, όταν έγραψα, ότι καίει σαν και αυτούς,είναι υπεύθυνοι για τα επεισόδια και ότι περνάει το ποδοσφαίρου,ακριβώς έτσι,χωρίς βρισιές η ειρωνείες, με μπλοκάρισαν από ρόλο κόλπο σάιτ του. Από τότε ποτέ δεν ξαναμπήκα στο gazette,ούτε πρόκειται να ξαναμπω

Εικόνα kokkinos

Αδερφε ειναι γνωριμο το nickname σου (φανταζομαι εισαι ο ιδιος) και εχεις παντα ευστοχες επισημανσεις. Εννοειται πως δεν θα περνουσαν τα σχολια σου. και γω εστειλα στο ενα απο τα δυο συνεταιρακια...με αλλο nick. και ουτε το δικο μου περασε. Εγραφα περι υποκρισιας. Πως οταν αυτο που ποναει πραγματικα ειναι οι (ποδοσφαιρικες) φαπες που εχεις φαει απο τον Αλεκο και τους αλλους, πως, οταν σε ενοχλει αφανταστα που εκεινη η αρμαδα σε συνθηκες ζουγκλας στα διαφορα γηπεδα (και οχι σε ενα μονο) θριαμβευε ενω οι δικοι σου στη (περιβοητη) Ριζουπολη σε παρομοιες συνθηκες (δεμν αντιλεγω) τα ειχαν κανει πανω τους, τοτε δεν δικαιουσαι να μιλας για υποκρισια και να μας κανεις μαθηματα περι τσιπας

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,κάτι που παρατήρησα μετά τις περίφημες δηλώσεις Αλεξανδρή:
http://www.sport24.gr/unique/alekshs-aleksandrhs-o-olympiakos-einai-san-...

Τα άρθρα που έγραψαν
-Ο βάζελος ΑΡΔ Τάσος Νικολογιάννης στο Gazzetta:
http://www.gazzetta.gr/football/article/1058635/h-omologia-tis-paragkas-...

-O Κιτρινόμαυρος ΑΡΔ Γιώργος Τσακίρης:
http://www.gazzetta.gr/football/article/1058703/ayti-einai-i-diafora

-Ο βάζελος ΑΡΔ Νικόλας Βαζελαράς εεε Βασιλαράς θέλω να πω.Που σε άρθρο του στο Gazzetta(με τότε διευθυντή τον Βασιλάκη Παπαθεοδώρου) για το Άρης-ΠΑΟ το 2010,εκεί που ο ''Ηλεκτροχαβίτο'' πλησίασε το Βύντρα και ο παίκτης του ΠΑΟ τινάχτηκε λες και τον χτύπησε ρεύμα, είδε ''επαφή'':
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/307527/sta-logia-toy-o...

-Ο κιτρινόμαυρος μπουχέσας γυναικομαστίας ΑΡΔ Κώστας Κετσετζόγλου:
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/307508/o-alekos-evale-...

-Ο βάζελος ΑΡΔ Διονυσάκης Δεσύλλας στην ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου θέλει να επιχειρήσει μια δήθεν κοινωνική ανάλυση.Προφανώς επί Βαρδινογιαννισμού τα πιστόλια ήταν δείγμα ηθικής κοινωνίας(και πολλά άλλα):http://www.sport-fm.gr/article/poso-aleksandri-krubeis-mesa-sou/3341155

-Ο ίδιος και στο panathinaikos24:
http://panathinaikos24.gr/2017/03/15/gemise-apo-aleksandrides-koinwnia/

-O κιτρινόμαυρος ΑΡΔ της Μπομπολοφυλλάδας Σταύρος Καζαντζόγλου στην ανεπίσημη διαδικτυακή ψ-Ώρα των σπορ:
http://www.enwsi.gr/me-tin-ipografi-mas/stavros-kazantzoglou/na-pios-ine...

-O Νικολάκης ο Συρίγος στο "αντικειμενικό" onsports του Τράκη Γιαννακόπουλου που υποτίθεται μιλάει σαν πατέρας προς πατέρα:
http://www.onsports.gr/opinion/story/561350/pateras-ginesai-alexandris-g...

Α,έγραψε κι άρθρο ο υποτίθεται Ολυμπιακός,αλλά στην πραγματικότητα Δούρειος Ίππος,Αλέξανδρος Σόμογλου:
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/307735/i-eythyni-enos-...

Όλοι τους πάνω κάτω(με ελάχιστες διαφορές,είτε δήθεν από πατέρα προς πατέρα κλπ.)λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα(περί του ήθους που δήθεν αυτοί έχουν κι εμείς του Θρύλου δεν έχουμε).Ούτε non-paper να έπεσε,μην είμαστε κακεντρεχείς...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επίσης,

-Ο βάζελος ΑΡΔ Διονυσάκης Δεσύλλας στην ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου θέλει να επιχειρήσει μια δήθεν κοινωνική ανάλυση.Προφανώς επί Βαρδινογιαννισμού τα πιστόλια ήταν δείγμα ηθικής κοινωνίας(και πολλά άλλα):
http://www.sport-fm.gr/article/poso-aleksandri-krubeis-mesa-sou/3341155

-Ο καθυστερημένος πράσινος υπάλληλος του Τράκη Γιαννακόπουλου στην "Πράσινη"και στο leoforos.gr,Ηλίας Λαλιώτης:
http://www.sportit.gr/ofiloume-mia-singnomi-sta-pedia/

-Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ:
http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=394

"Ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., ενόψει του αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα στον ΟΣΦΠ την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 για την 25η αγωνιστική της Super League, θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας μας που θα δώσουν το «παρών» στο «Απ. Νικολαΐδης» ως προς τα εξής:

Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του εν λόγω αγώνα και με αφορμή τις συντονισμένες προκλήσεις που έχει δεχτεί ο Σύλλογός μας στο παρελθόν, τονίζουμε ότι ΔΕΝ πρέπει κανένας να πέσει στην παγίδα και με οποιοδήποτε τρόπο να αποτρέψει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το σπίτι μας και να κρατήσουμε μακριά όσους εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, είτε επιχειρώντας να παρεισφρήσουν στις τάξεις των οπαδών μας, είτε με προσχεδιασμένους θεατρινισμούς εντός του αγωνιστικού χώρου που έχουν ως σκοπό την επαγγελματική υλοποίηση προβοκατόρικων ενεργειών.

Τέλος, ζητούμε από την Ελληνική Αστυνομία να λειτουργήσει με γνώμονα το δημόσιον συμφέρον. Αφενός να προστατεύσει τις αποστολές των δύο ομάδων, αφετέρου όμως να λάβει υπόψιν της και τις χιλιάδες των οικογενειών που θα έρθουν με σκοπό την παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Την Κυριακή παίζουμε για να κερδίσουμε καθαρά την ομάδα που ομολογεί πως κερδίζει με οποιονδήποτε τρόπο - και δεν ντρέπεται να κλέψει ακόμα και τα παιδιά της."

ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ

Υ.Γ.:Πληρωμένη απάντηση Αλέκου Αδαμαντόπουλου:
http://www.redking.gr/content/sthles/alekos-adamantopoylos/19553-otan-kl...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Έγραψε κι άλλος άρθρο για τον Αλεξανδρή.Ο παοκτσής ΑΡΔ Κώστας Κεφαλογιάννης:
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/307812/provlima-einai-...

Εικόνα kokkinos

Σαββα δες αυτο το αρθρο
http://www.gazzetta.gr/football/article/1058635/h-omologia-tis-paragkas-...
για να αποδειχθει οτι ες αει του εχουμε ολους απεναντι. Πως τα βρισκουν μεταξυ τους οι μπαγασηδες? Τρομερο. Συνεταιρακια και συντροφακια!

Εικόνα savvas gridlock

Ε καλα τωρα, αφου το ειπε ο Τασος που τον κανανε αυτοκολλητο οι οργανωμενοι βαζελοι, ετσι θα'ναι.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλημέρα σας.
Ο Αλεξανδρής είπε την αλήθεια του όπως την έζησε εκείνες τις εποχές.
Κάποιοι θα συμφωνήσουν κάποιοι θα διαφωνήσουν.
Είναι θέμα αντίληψης και νοοτροπίας.

Και στην τελική όσοι ζήσαμε εκείνες τις εποχές ξέρουμε πολύ καλά τι γινόταν και δεν παίρναμε πρωταθλήματα που αξίζαμε.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλημέρα σε όλους,

Λίγο με ενδιαφέρουν οι δηλώσεις του Αλέξη. Διότι υπάρχει μια απλή αλήθεια που όλοι οι ΑΡΔ ξεχνούν και ενίοτε και εμείς. Οι διαιτητές είναι μέρος του συστήματος, αν δεν το σφυρίξει, δεν είναι. Εάν ήθελε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο να μην έχει τέτοια περιστατικά θα είχε θεσπίσει το instant replay του μπάσκετ στην μπάλα.

ΈΝΑ με ΚΑΙΕΙ, το πώς θα κατέβει η ομαδάρα μας αύριο. Ελπίζω να υπάρχει πλάνο για 1 γκολ οπωσδήποτε. Επίσης διαβάζω στον τύπο για πειραματικές συνθέσεις/δοκιμές και ΕΛΠΙΖΩ η ομάδα να κάνει και καμιά προπόνηση για το πως θα επιτεθεί σε ομάδα που αμύνεται στο μισό γήπεδο, για την φτου φτου μακριά από εμάς, περίπτωση που προηγηθούν οι Τούρκοι.

ΘΡΥΛΕ ΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ και ας σκοράρουμε και με τα ball boy, τον Βούζα, τον Πάντο, τον πάγκο, τον Πρόεδρο!

Νίκα να απογειωθούμε και να τρέχουμε στα τρελάδικα βραδιάτικα.

Νίκα για να απολαύσουμε ΈΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣΑ στα καλύτερα/ψαγμένα ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ/ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΑ/ΓΥΡΑΔΙΚΑ/ΚΡΕΑΤΑΔΙΚΑ/ΚΑΦΩΔΕΙΑ/ΚΑΦΕΝΕΙΑ/ΚΡΑΣΟΜΑΓΑΖΑ/ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ!

Για τους λάτρεις του στοιχήματος και των διαβολικών συμπτώσεων παίζουμε 0-3 ακριβές σκορ.

Εικόνα savvas gridlock

Και γκολ να φαμε πρωτοι, δεν φευγουμε απο το πλανο. Αρκει να μην φαμε δευτερο. Αν ειμαστε 1-0 μεχρι το 75' ή και 80', με ανεβασμα των γραμμων ψηλα για 10-15 λεπτα και με 3-4 επιθεσεις στις οποιες θα βαλουμε 4-5 παικτες στην αντιπαλη περιοχη, δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να βρεθουμε σε θεση για καθαρη ευκαιρια. Η αμυνα της Μπεσικτας ειναι για τα πανηγυρια. Λεμε για τα δικα μας στοπερ, αλλα Μαρσελο-Τοσιτς ειναι χειροτεροι απο ολους τους κεντρικους αμυντικους των 8 πρωτων ομαδων στη βαθμολογια της δικης μας Superleague, μην πω και πιο κατω. Ο δε Μαρσελο, ο καλυτερος εκ των δυο στοπερ, τραυματιστηκε την Κυριακη και δεν παιζει. Αλλα θελει υπομονη και μεθοδικοτητα στην προσεγγιση του ματς, οχι ''γκιουρια ολοι μπροστα'', εκτος εδρας παιζουμε.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Συμφωνώ 100%.

Όχι στα "γιούρια". Τακτική ναι, πλάνο ναι.

Εικόνα holland74

Μίλησε για πολλά ο Αλέξης, μίλησε πχ και για Ριζούπολη και για τις άλλες έδρες και τα μου@#%$%%$α πήραν μία φράση που είναι σχήμα λόγου και δείχνει την αποφασιστικότητα να κερδίσεις, το να σιχαίνεσαι την ήττα και το έκαναν πρωτοσέλιδο, τα κομπλεξικά που@#$#ια, τα ξεφτιλισμένα δείγματα ανθρώπων...
Σας γλεντάει ο Βαγγέλας ρεεεεεεεεεεεεεεεεε....

Εικόνα savvas gridlock

Η αληθεια ειναι οτι ειπε πολλα ο Αλεξανδρης και ως συνηθως, οποιος λεει πολλα, αναμεσα σε αυτα τα ''πολλα'' βαζει σωστα πραγματα και χοντραδες.

Εικόνα nichio 1971

Το μόνο που κατάφερε ο Αλεξανδρής με όσα είπε (τυχαία?), είναι να μας κάνει μάθημα "ηθικής" το σωματείο του "Σβύστε φώτα" & "Πέστε κάτω"...
Αν είναι δυνατόν...
Αυτοί που ΞΑΝΑΒΑΛΑΝΕ στο ποδόσφαιρο τον λαθρέμπορα, με την ελπίδα ξαναζήσουν τις προ 20ετιας "ομορφιές¨...
Δεν πειράζει όμως, η κατάληξη ίδια θα είναι, ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της ΞΕΦΤΙΛΑΣ τους...

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα Romain

Το θέατρο γενικά σε ένα μόνο παιχνίδι και τις φάσεις που ο παίκτης διαμαρτηρεται για να πετύχει κάτι αν και το γνωρίζει ότι έχει άδικο, το βλέπεις minimum 30 φορές.

Θα έχει ενδιαφέρον για κάποιον να καταγράψει το θέατρο και πόσοι παίκτες/πόσες φορές διαμαρτύρονται κάνοντας θέατρο.

Εικόνα savvas gridlock

Το θεατρο το βλεπεις γενικα, με καποιες εξαιρεσεις ομως, οπως ας πουμε τα ματς της ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ δεν υπαρχει θεατρο. Αυτοι δεν γουσταρουν να κλεβουν, ειναι τιμιοι, γι'αυτο ο,τι εχουν πετυχει στην πλουσια σε διακρισεις ιστορια τους, ειναι πεντακαθαρο και αναγνωρισμενο απο ολη τη φιλαθλη Ελλαδα. Εγω πιστευω οτι αν τολμησει ενας παικτης της τιμιας αδικημενης απο το γαυροσυστημα ΑΕΚ να κανει θεατρο, θα τον εκτελεσουν επι τοπου οι οπαδοι της ομαδας, μπας και φυγει η ντροπη απο πανω τους.

Εικόνα Romain

Μα γιαυτό "είναι διαφορετικό να είσαι Αεκ"!

Εικόνα Romain

Εγώ θέλω να πω ότι σαν Ολυμπιακός ντρέπομαι για τις δηλώσεις Αλεξαντρή. Δεν είναι δυνατόν κάποιος παίκτης να προσπαθεί να κερδίσει με κάθε τρόπο. Πολύ δε χειρότερα να πέφτει για να κερδίσει πέναλτι.

Και αν τα έκανε αυτά η ομάδα μου, δεν ξέρω τι να πω. Ειλικρινά ντρέπομαι.

Ας ρωτησουν και άλλους ποδοσφαιριστες. Ας ρωτησουν τον Σαραβάκο για αυτούς που πέφτουν για να εκμεευσουν πέναλτι. 'Η ακόμα καλύτερα τον διεθνή άσσο και αρχηγό της εθνικής Γιώργο Καραγκούνη.

Προσωπικά δεν έχω δει ΠΟΤΕ κάποιο παίκτη να προσπαθεί να κερδίσει κάτι με άδικο τρόπο. Μόλις γίνει κάποια παράβαση ΟΛΟΙ μα ΌΛΟΙ οι παίκτες το παραδεχονται και γιαυτό δεν υπάρχουν διαμάχες στους αγωνιστικους χώρους.

Γιατί το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ όλα... ΕΥ ΑΓΩΝΊΖΕΣΤΕ!

Εικόνα savvas gridlock

Κι εγω θελω να πω οτι σαν Ολυμπιακος ντρεπομαι γενικα, ντρεπομαι που ειμαι Ολυμπιακος.

Εικόνα nichio 1971

Να μην ντρέπεσαι φιλαράκι, μέρος του ποδοσφαίρου είναι και αυτό...
Με διακεκριμένα μέλη παίκτες ΟΛΩΝ των ομάδων...
Να ντρέπονται όσοι προσπαθούν να κρύψουν τα ΧΑΛΙΑ τους, πίσω από τέτοια γεγονότα...
Όσο για τον Αλεξανδρή, δικαιώνει όσους τον άφησαν απ έξω όλα αυτά τα χρόνια...

Εικόνα Red Kokkinos

τρολαρει ρε φιλε....