Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ SDNA.GR



Πριν από λίγη ώρα ορίστηκαν από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΔ των ''εξυγιαντών'' Τριτσώνη-Κουκουλάκη οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής της φετινής Superleague. Διαιτητής στο παιχνίδι ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ορίστηκε ο Κομίνης της ''εξυγιαντικής'' ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Δημητριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας, στην οποία είναι πρόεδρος ο Βαγγέλης Γραμμένος. Θα περίμενε κανείς ότι το τσοντο-site sdna.gr, που πρωτοστατεί στον αγώνα να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γραμμένος, δεν θα σήκωνε θόρυβο για τον ορισμό Δημητριάδη. Κι όμως, έφτιαξαν άρθρο με την κατακύρωση του γκολ του Καμπιάσο στο περυσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, όπου ήταν βοηθός ο Δημητριάδης και ηταν υπ'ευθύνη του αυτή η φάση.
 

 

 
Ας δούμε τώρα την αλήθεια. Εικόνα, όχι το τι λέμε εμείς.
Οι διαιτητές σε ένα παιχνίδι δεν κάνουν ό,τι τους καπνίσει. Εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Αρμόδιοι για να διαλευκάνουν τα ''σκοτεινά'' σημεία των κανονισμών, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι της διαιτησίας. Με βάση τους κανονισμούς διαιτησίας λοιπόν το γκολ του Καμπιάσο είναι έγκυρο. Το εξηγεί ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των Ελλήνων διαιτητών Κύρος Βασσάρας σε σεμινάριο για τους βοηθούς της σεζόν 2009-10, με μια φάση από τον αγώνα Champions League ΠΑΟ-Ουντινέζε 1-2, το Νοέμβριο του 2005. Ολόιδιο το γκολ του Καντελά της Ουντινέζε στο ΟΑΚΑ το 2005 με το γκολ του Καμπιάσο στο Καραϊσκάκη το Μάρτιο του 2016. Επομένως ο βοηθός Δημητριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας, που αρχικά σήκωσε το σημαιάκι του για να ακυρωθεί το γκολ του Καμπιάσο ως οφσάιντ, έκανε λάθος.
 
Παρ'όλα αυτά, το site που χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θεωρεί το Βαγγέλη Γραμμένο ''δικό του'',
 
στοχοποιεί βοηθό από την ΕΠΣ του Γραμμένου. Το γιατί συμβαίνει αυτό, το γιατί δηλαδή σε site που κινείται με ρούβλια, προωθούνται τα συμφέροντα της ΑΕΚ του Μελισσανίδη και του ΠΑΟ του Αλαφούζου (εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής), ας ψαχτεί ο Ιβάν. Δεν μας αφορά εμάς εδώ το αν αυτός είναι κορόιδο και τον έχει ''δαγκώσει'' όποιος μιλάει ελληνικά, με πρώτο και καλύτερο τον πρώην φίλο του, Δημήτρη Μελισσανίδη...

Σχόλια

Εικόνα citizen4