Η Ψ-ΩΡΑ, Ο ΛΟΥΠΟΣ ΚΑΙ ''ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996''



Στην χθεσινή ''Ώρα για Σπορ'' διαβάσαμε τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 11-4-2017
 

 
Λίγο, ελάχιστο μυαλό να διαθέτει κανείς, καταλαβαίνει αμέσως ότι τα παραπάνω ΔΕΝ συνιστούν απόδειξη εύνοιας. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε 161 πέναλτι στην 20ετία 1996-2016 και η ΑΕΚ 110, αλλά αδικημένος μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός, αν έπρεπε για παραδειγμα να σφυριχθούν 261 πέναλτι υπέρ του και τα 100 δεν δόθηκαν. Απόδειξη εύνοιας είναι το να παρουσιάσεις φάσεις που ευνοήθηκε η μία ομάδα ή αδικήθηκε η άλλη στα δικά της παιχνίδια. Συγκεκριμένες φάσεις, όχι αόριστα και γενικά ''στατιστικά στοιχεία''. Κάτι σαν κι αυτό το βίντεο, που φορτώσαμε σε δύο μέσα για να μην αρχίσουν τα ομαδικά report οι ''δημοκράτες'' Αεκτζήδες, ώστε να το ρίξουν.

Όλες αυτές οι φάσεις είναι από παιχνίδια Ολυμπιακού-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακού για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, από το 1996 ως το 2017. Αν τις παρακολουθήσει κανείς, σε τι συμπέρασμα θα καταλήξει; Ποιος είναι ο αδικημένος και ποιος ο ευνοημένος από τη διαιτησία, στα χρόνια της ''γαυρο-παράγκας'' που λένε οι οπαδοί της ΑΕΚ;
 
Υ.Γ. Η αρχή είναι αυτό το βίντεο. Σε λίγο καιρό θα φτιάξουμε κι άλλα βίντεο, πολύ πιο αναλυτικά, επεξηγώντας την κάθε φάση και το πλαίσιο γύρω από το κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, διαιτητικά και μη.

Σχόλια

Εικόνα Romain

Εξαιρετική δουλειά Σάββα.

Βέβαια ακόμα και έτσι, δηλαδή +50 πέναλτι ο Ολυμπιακός και +41 η Αεκουλα, αυτό αδικεί τον Ολυμπιακό. Που ήταν η ομάδα που πρωταγωνιστουσε όοοολααα αυτά τα χρόνια.

Η Αεκουλα μερικές χρονιές βολόδερνε στο κάτω μισό της βαθμολογίας, μια χρονιά ήταν τελευταία και υποβιβάστηκε, και δύο χρονιές ήτανε είτε στη μικρή κατηγορία είτε εκτός επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αν πούμε ότι αυτά τα τέσσερα με πέντε χρόνια που ήταν εκτός ή μεταξύ φθορας και αφθαρσιας, έχει 9 (50-41) πέναλτι λιγότερα τότε αυτά τα 9 πέναλτι είναι πολύ λίγα. Θα έπρεπε να είναι περισσότερα. Τουλάχιστον 5 Χ 9 = 45.

Αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο Ολυμπιακός αδικειται. Βέβαια ο Σάββας πολύ σωστά γράφει ότι η ουσία δεν είναι μόνο οι αριθμοί, αλλά αν πραγματικά υπήρχαν παραβάσεις για πέναλτι.

Άσε που η Αεκουλα υπήρχε μέχρι το 1914 (?) όταν και έσβησε σαν ομάδα. Η καινούργια ομάδα που ανέβηκε στη βήτα εθνική από την ερασιτεχνική δεν έχει καμία σχέση με την αεκουλα του Ντεμη, του Αδαμιδη και του Δημητρέλου. Γιαυτό και την αφήνουν να παίζει στην Ευρώπη. Σαν ΠΑΕ και σαν ΑΦΜ δεν είναι το ίδιο.

Άρα δεν υπάρχει καμμία σύγκριση 20 χρόνων.,

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε Σάββα κάνεις θαυμάσια,επίπονη δουλειά και συνάμα προσφέρεις πολύτιμη και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία στην υπεράσπιση με κρυστάλλινη καθαρότητα του Θρύλου μας!
Το χρειαζόμαστε όλοι και βέβαια πρέπει να γίνονται γνωστά σε όλη την κοινή γνώμη για να αντιληφθεί ο κόσμος τι γίνεται!
Γιατί κακά τα ψέματα κυριαρχεί η αντιολυμπιακή λύσσα των απολυμαντών που την αναμεταδίδουν τα βοθρόκαναλα και τα sites που δουλεύουν τα αρδάκια!
Ασφαλώς την πολύτιμη εργασία σου πρέπει να την αξιοποιήσει η Διοίκηση να την προβάλλει ευρύτατα για ενημέρωση της κοινής γνώμης!
ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΕΙ και ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ!

Τώρα μας πλημμυρίζει η φαιά προπαγάνδα (μαύρη με προβιά αντικειμενικής---βλέπε Sport Fm,
Real fm-Γεωργίου,Τσάρλυ, Σαμπράκος,Τσώχος κλπ) που κάνει πολύ μεγάλη ζημιά!

Επι τη ευκαιρία ποσταρω , για όσους δεν το διάβασαν, άλλο ένα εξαιρετικό άρθρο,με ειρωνεία που σφάζει,της φοβερής πέννας του Μανώλαρου που δυστυχώς παλεύει με έλάχιστα επικοινωνιακά μέσα εναντίον: "των χρυσοφόρων Μήδων")Οι σύγχρονοιχρυσοφόροι Μήδοι:Νιάου,Ρώσος, Τουίτης και η παράγκα της βενεζουέλας!

http://www.gavros.gr/blog/arthrografia/to-provlima-tis-diaitisias-exei-o...

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΔΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ κούλα του νιαουρίδη!

Εικόνα suede86

Μιλάμε για την ίδια ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ που είχε βγάλει άριστη την διαιτησία στο Μάλμε Ολυμπιακός 2-0 το 2014 με ένα πεντακάθαρο γκολ υπέρ μας ακυρωθέν πριν η Μαλμε κάνει το 1-0, με μια πεντακάθαρη κόκκινη που δεν δόθηκε και τέλος με το απίστευτο πέναλντι υπέρ του Μανιάτη που θάφτηκε..Αυτά τα λίγα τα βρήκε άριστη διαιτησία ο Πάνος ΠΟΥΛΟΣ και οι υπόλοιποι εγκέφαλοι της εφημερίδας αυτής..
Φίδια κολοβά που πλησιάζουν σε αντιληπτική ικανότητα με επικινδύνως ταχείς ρυθμούς τους παοκτζήδες...
Μιλάμε για ασύλληπτης κλίμακας μαλακίες που σπέρνουν σαν φήμες μεταξύ τους (μια βόλτα από κανά σκουπίδι όπως το αεκ365 του kfcμπεργκερτζογλου) θα σας πείσει..
τους βγάλανε την φιλαδέλφεια ακουσον ακουσον από τον φάκελο για να βάλουν μέσα το καραισκάκη (που ακόμα και την κατεδάφιση το κράτος τους την πλήρωσε)...
Μιλάνε για χρέη της μιας χρονιάς που έμεινε στον Ολυμπιακό ο Κοσκωτάς τα χανούμια με τα 250 εκατομμύρια ευρώ χρέη που ανήρτησε πριν λίγους μήνες η γενική γραμματεία εσόδων..
Μιλάνε για κλεμμένα πρωταθλήματα και κύπελλα που σε οσους τελικούς κυπέλλου και τον 1 πρωταθλήματος (το 4-3 του ΟΑΚΑ το 2002) βρεθήκαμε μεταξύ μας, μετράνε μόνο πέναλντι αποβολές και ακυρωμένα γκολ υπέρ τους..
Τους έχει βέβαια πηδήξει ανάποδα ο Θρύλος τόσα χρόνια με 3αρες 4αρες και 6αρες τόσο πολύ, σε σημείο τα ηθικά μουνόσκυλα χανούμια να μας κερδίζουν πέρυσι με 1-0 με 2 αποβολές και πέναλντι υπέρ τους σπάζοντας μας έτσι το αήττητο και να βγαίνουν να βαράνε με καραμπίνες στον ουρανό από την χαρά τους που δεν το πίστευαν..πέρυσι 13 Φλεβάρη στην ευρύτερη περιοχή Νέας Ιωνίας Νέας Φιλαδέλφειας εκεί ήμουν και τα έβλεπα..Τι σημαίες κυματίζαν μέσα από τα αμάξια τι κόρνες δηλαδή θα νόμιζε κανείς ότι πάει η ΑΕΚ το πήρε το τσ λ..
Αλλά όχι..απλά μας είχε κερδίσει 1-0..
Τέλος να προσθέσω και εγώ κάτι στο βίντεο αυτό..
Χρονολογικά τοποθετείται 6 μήνες πριν την έναρξη της αυτοκρατορίας του Θρύλου Γενάρη του 1996..
Επαναληπτικός κυπέλλου Ελλάδος..Στο πρώτο ματς στην έδρα μας η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 1-3..
Οπότε για να περάσουμε στα Φιλαδέλφεια θέλαμε νίκη με 0-3..Αδύνατο σωστά???
Προηγούμαστε 0-1 με γκολ του Ιβιτς και στο 49' αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Αλεξανδρής με πεντακάθαρο γκολ κάνει το 0-2 το οποίο ακυρώνεται ως οφσάιντ...Βλέπεις με 0-2 στο 49' θα είχαμε 45 λεπτά να βάλουμε ένα ακόμα για να πετύχουμε μια από τις επικότερες προκρίσεις στον θεσμό του κυπέλλου..Δεν έπρεπε..
Κερασάκι το πέναλντι με το οποίο μας ισοφάρισε η ΑΕΚ στο τέλος σε 1-1...Ιδού:
https://www.youtube.com/watch?v=_sgV5CYo6Rg&list=PL6UeoNtS1h1gHb6Dw46EMF...

Εικόνα Arxidakos

Δεν πειράζει όμως, και καλά το πρόβλημα ήταν το ποιος θα δώσει έγκριση για την υψομετρική και όχι το ιδιοκτησιακό. Όταν σκάσει αυτό [και κάποια άλλα σύντομα] θα τρέχουν να κάνουν παρέα στα Βριλ...

Εικόνα holland74

Ας είσαι καλά Σάββα με την τρομερή δουλειά που κάνεις στη συγκέντρωση αυτών των στοιχείων...Εγώ ως παλιός θυμάμαι πάρα πολλά, όμως τα γραπτά και τα βίντεο είναι οι αποδείξεις και αυτά τους πονάνε...Respect αδερφέ...

Εικόνα Arxidakos

Έτσι Σάββα, βεντουζα! Όταν τους ζαλίζανε οι βραζιλιάνοι και κλοτσάγανε στο ψαχνό, πως αλλιώς να μας σταματήσουν, ήταν ή δεν ήταν λογικό να έχουμε πολλές περισσοτερες επιθέσεις και φάσεις στην εστία και συνεπώς περισσότερες πιθανότητες για πέναλτι και αποβολές? Και γιατί παρακαλώ από το 1996 και μετά? Επειδή πονάει λίγο, έτσι? Τότε άρχισε η διεύρυνση του σφιγκτήρα. Αν μετρήσουμε και τα πέναλτι κλπ πριν το 1996, τυχαία (λέμε τώρα) και καμιά επταετία πριν, τότε θα είναι το ίδιο, όλα εντάξει?