ΤΑ ΚΩΘΩΝΙΑ SDNA-SPORT-FM.GR ΚΑΙ Η ''ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ''



Διπλή ανάρτηση για πολλά γέλια με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο στα δύο ''αδερφάκια'', το sdna.gr και το sport-fm.gr.
 
Θα έλεγε κανείς ότι συνεργάζονται αυτά τα 2 sites, αλλά δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε τέτοιες φήμες. Σιγά τώρα να πούμε, επειδή γράφουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα με χρονική απόσταση...24 λεπτών; Ή μήπως επειδή οι μισοί και παραπάνω ''μεγαλο-δημοσιογράφοι'' του sdna.gr δουλεύουν ταυτόχρονα και στο ραδιόφωνο του Σπορ FM;
 

 

 

 
Εδώ και η ανάρτηση του sport-fm.gr.
 

 
Το σημείο-κλειδί βεβαίως είναι αυτό.
 
- Όμως για να «χρυσωθεί το χάπι» στον Ολυμπιακό και επειδή μπήκε θέμα δικαστικών εμπλοκών του προέδρου του Β. Μαρινάκη, ο Βασιλειάδης φέρεται να είπε ότι προτίθεται να αλλάξει τον υφιστάμενο νόμο καταθέτοντας τροπολογία, σύμφωνα με την οποία η παραπομπή σε δίκη για κακούργημα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών δεν θα οδηγεί σε αυτοδίκαιη έκπτωση, παρά μόνο εφόσον υπάρξει καταδίκη με τελεσίδική δικαστική απόφαση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και αν παραπεμφθεί σε δίκη δεν θα μπορεί να είναι πρόεδρος ούτε μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

 
Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό και τις δικαστική εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ο Γιώργος Βασιλειάδης θα καταθέσει τροπολογία σύμφωνα με την οποία η παραπομπή σε δίκη για κακούργημα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών δεν θα οδηγεί απευθείας σε αυτοδίκαιη έκπτωση, αλλά μόνο αν υπάρξει καταδίκη με τελεσίδική δικαστική απόφαση.
 
Και το ερώτημα λοιπόν έρχεται μόνο του.
 
ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ SDNA ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ''; ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ Ή ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ'' ΣΕ ΔΙΚΗ;
 
Όπως καταλαβαίνει κανείς, μαρτυράνε χωρίς ξύλο. Είτε γίνονται παρεμβάσεις πολιτικών-δημοσιογράφων στη Δικαιοσύνη και τις ''καρφώνουν'', είτε περιμένουν ότι θα γίνουν τέτοιες παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, προεξοφλώντας τις αποφάσεις της. Μιλάμε πραγματικά για καθυστερημένους τσανακογλείφτες της δημοσιογραφίας, που γράφουν ό,τι τους πασάρει ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης με τον Πατέρα. Κι επειδή επικοινωνείτε διάφοροι με εμάς βράζοντας από αγανάκτηση για όσα γράφουν και λένε οι διάφοροι Παπαθεοδώρου, Ασβεστάδες, Θωμαϊδηδες, Βέργηδες και οι λοιποί ''έγκριτοι'' ΤΣΑΤΣΟΙ, εμείς λέμε για πολλοστή φορά από εδώ, ό,τι σας λέμε στο ''πριβέ''. Μην τους κάνετε μάγκες. Δεν αξίζει να τους στοχοποιείτε τραμπουκίζοντάς τους έστω λεκτικά. Όχι στη βία εναντίον τους, είτε σωματική, είτε λεκτική, είτε σε επίπεδο απειλών και προειδοποιήσεων, είτε σε επίπεδο ''ακτιβισμού'' με γιαουρτώματα όπως μας λέτε ορισμένοι κτλπ.. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Αξίζει τον κόπο να τους ''ηρωοποιήσετε'' και να μοστράρονται μετά ως ''πολέμιοι των κάφρων και του οργανωμένου στρατού του Μαρινάκη''; Δεν βλέπετε ότι είναι πραγματικά ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ; Μιλάμε αν εγώ ήμουν Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης και Πατέρας, θα έκλαιγα τα λεφτά που μου έχουν αρπάξει όλοι αυτοί για την προπαγάνδα που θα τους έβαζα να κάνουν. Κοκορεύονται ειδικά ο Μελισσανίδης με τον Πατέρα πως είναι ξύπνιοι και ''γατόνια'' και συντηρούν κωθώνια πολυτελείας. Η μόνη απάντηση που αξίζει σε όλους αυτούς είναι η ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟΣ. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Όχι βία... 

Σχόλια

Εικόνα thita

Συγνώμη για το σεντόνι.

Είναι θεωρώ η συζήτηση αυτή μεγάλη παγίδα για εμάς τους Ολυμπιακούς, μην πω και άκαιρη.

Ι) Όσον αφορά το θέμα της (προβλεπόμενης από τον αθλητικό νόμο 2725/1999 ως ισχύει σήμερα) «αποβολής» από το ποδόσφαιρο οποιουδήποτε τελεσίδικα παραπέμπεται σε δίκη με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, που αγγίζει υποτίθεται Μαρινάκη και Ολυμπιακό, υπάρχουν πολύ απλά δύο προσεγγίσεις:

Η νομική προσέγγιση: Κατά μία, σαφέστατα υποστηρίξιμη, άποψη, η πρόβλεψη αυτή του αθλητικού νόμου παραβιάζει το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) καθόσον αγνοεί το τεκμήριο αθωότητας και επάγεται δυσμενέστατες συνέπειες με βάση μια απλή κατηγορία και μόνο, και όχι μια δικαστική απόφαση, έστω πρωτόδικη.

Ενδεικτικά επισημαίνεται ότι η ευρωπαϊκής προέλευσης νομοθεσία για δημόσιους διαγωνισμούς προμηθειών, έργων, υπηρεσιών, κλπ. (μέρος του σκληρού πυρήνα του δίκαιου ανταγωνισμού της Ε.Ε.), που ρυθμίζει ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας (οι δημόσιες δαπάνες αποτελούν ένα τεράστιο μέγεθος της οικονομίας κάθε κράτους-μέλους), προβλέπει ως λόγο αποκλεισμού υποψηφίου την καταδίκη με ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ (πάνω και από τελεσίδικη δηλαδή) απόφαση για κάποια αδικήματα. Αποκλεισμός για απλή παραπομπή συνιστά αστείο και δεν προβλέπεται πουθενά στο δίκαιο της Ε.Ε., θα είχε δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια έρευνα στα κράτη-μέλη για να δούμε αν υπάρχει κάποιο όπου η νομοθεσία προβλέπει τέτοιου είδους προβλήματα με αφορμή απλή παραπομπή και όχι καταδίκη.

Θα πει κάποιος «μα καλά, αυτός ο αθλητικός νόμος ίσχυε από το 1997, τώρα σας πείραξε εσάς τους Ολυμπιακούς?». Η απάντηση είναι πως το 1997 που θεσπίστηκε αρχικά η πρόβλεψη αυτή του αθλητικού νόμου, η ποινική διαδικασία προϋπόθετε κρίση σε δύο βαθμούς: αρχικά από το συμβούλιο πρωτοδικών, τυχόν παραπεμπτικό βούλευμα του οποίου όμως εφεσιβαλλόταν ενώπιον του συμβουλίου εφετών. Μόνο αν και το δεύτερο αυτό βούλευμα παρέμενε παραπεμπτικό, θεωρούταν τελεσίδικη η παραπομπή και επέρχονταν οι συνέπειες του αθλητικού νόμου. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ας πούμε είχε παραπεμφθεί πρωτοδίκως, αλλά στο συμβούλιο εφετών απηλλάγη με βούλευμα, δι’ ο και δεν τέθηκε κανένα πρόβλημα για την συμμετοχή του στον Ολυμπιακό. Δηλαδή, η αποβολή από το ποδόσφαιρο αποτελούσε, όταν θεσπίστηκε ο αθλητικός νόμος, συνέπεια δύο δικαστικών κρίσεων. Με τις μνημονιακές αλλαγές όμως μεταξύ άλλων και στην ποινική δικονομία, καταργήθηκαν οι δύο βαθμοί κατά την προδικασία και τα κακουργήματα αποτελούν πλέον αρμοδιότητα απευθείας του συμβουλίου εφετών, η κρίση (βούλευμα) του οποίου είναι πρώτη και τελευταία όσον αφορά τυχόν παραπομπή, δηλαδή εάν το βούλευμα είναι παραπεμπτικό και όχι απαλλακτικό, η παραπομπή είναι a priori τελεσίδικη και επέρχονται έτσι αυτόματα οι συνέπειες του αθλητικού νόμου.

Αυτά (περί αντισυνταγματικότητας της ρύθμισης αυτής του αθλητικού νόμου) έχουν ξανα-αναφερθεί σε άλλη ανάρτηση εδώ, πριν πολλούς μήνες, όπου και παρουσιάστηκε το θέμα της εμπλοκής Μαρινάκη στα της «εγκληματικής οργάνωσης», κλπ.

Υπάρχει όμως και η «πραγματική» προσέγγιση του θέματος: Λογικά το βούλευμα από το συμβούλιο εφετών δεν αργεί. Ας δούμε λοιπόν το βούλευμα πρώτα, αν είναι δηλαδή παραπεμπτικό ή απαλλακτικό, και ακολούθως συζητάμε εάν υπάρχει αντικείμενο για νέα νομοθετική ρύθμιση κλπ. Και στο τέλος-τέλος ρε αδερφέ, ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση (παραπομπής), τον δρόμο τον έχει δείξει η αεκάρα και ο μελισσανίδαρος, βεβαίως και ο τράκης: μετοχές και προεδριλίκι σε έναν μπροστινό, εεεεε, συγνώμη, εννοώ σε κάποιον του διαμετρήματος ασλανίδη ή μάνου παπαδόπουλου και όλα βαίνουν καλώς.

ΙΙ) Όσον αφορά το θέμα του μελισσανίδη και της (απαγορευμένης) σχέσης του με την αεκ, τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά: καταρχάς, είμαστε σίγουροι πως στον τύπο αυτόν απαγορεύεται οποιαδήποτε σχέση με την παε αεκ (ιδιοκτησία, συμμετοχή σε διοικητικό συμβούλιο, κλπ.) επειδή ο γιος του έχει ποσοστό στον ΟΠΑΠ? Αν είναι έτσι, γιατί το ίδιο πρόσωπο (μελισσανίδης) δεν μετέχει π.χ. ούτε σε διοικητικά συμβούλια άλλων εταιρειών του, όπως η AEGEAN? Τι επηρεάζει εκεί ο ΟΠΑΠ? Μήπως συντρέχουν λοιπόν και τίποτε άλλοι λόγοι?

Η ερώτηση είναι ρητορική. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι γνωστό πως έχει καταδίκες και ποινικό μητρώο, για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η δωροδοκία. Αυτές οι καταδίκες είναι που κωλύουν την ιδιοκτησία μετοχών παε και την συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια παε βάσει του αθλητικού νόμου, βεβαίως και την συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια εισηγμένων σε χρηματιστηριακή αγορά εταιρειών (όπως η AEGEAN). Γι’ αυτό είναι, το πρόσωπο αυτό, αόρατος άνθρωπος και κινείται μόνο με μπροστινούς σε τέτοιες εταιρείες και γι’ αυτό, αντιθέτως, εμφανίζεται κανονικά, σεινάμενος κουνάμενος, ως ιδιοκτήτης, πρόεδρος, κλπ., σε άλλες εταιρείες όπου δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί όπως π.χ. η εταιρεία Δικέφαλος που κατασκευάζει το γήπεδο της αεκ.

Μήπως να έκαναν κανένα ρεπορτάζ, καμία έρευνα, κλπ., για αυτά οι ΑΡΔ που γράφουν τα άρθρα περί τροπολογιών Βασιλειάδη, για να δούμε τελικά ποιον θα ευνοούσαν τέτοιες τροπολογίες? Ή μήπως κάνει τζιζ το θέμα?

Και μια και πιάσαμε τις τροπολογίες, πρόταση στον υπουργό Βασιλειάδη να ετοιμάσει και άλλη μία, που να καταργεί ή να αλλάζει τέλος πάντων κάποιες διατάξεις του αθλητικού νόμου και δη τα άρθρα 3 και 83, διότι με βάση αυτά, η παε αεκ μπορεί ακόμη και να υποβιβαστεί αφού ο ιδιοκτήτης και πάντως η διοίκησή της είναι παρένθετα πρόσωπα, δεδομένου ότι αυτές τις εξουσίες τις ασκεί ως μη έδει (του απαγορεύεται είπαμε από τον αθλητικό νόμο) ο καταδικασμένος μελισσανίδης, ο «εν τοις πράγμασι διοικητής», όπως διαγνώστηκε από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού πριν κάμποσο καιρό και ΔΕΝ ακυρώθηκε από το δικαστήριο (συμβούλιο της επικρατείας) όπου είχαν προσφύγει παε αεκ και μελισσανίδης. Το πώς η αυτή η παε παίρνει, παρά τα δεδομένα αυτά, πιστοποιητικό συμμετοχής κανονικά (μόνη ποινή είναι πως δεν μετέχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ) και κυρίως το πώς καμία άλλη ομάδα δεν έχει θέσει τέτοιο θέμα, δεν το κατανοώ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: οι θρασύτατοι αυτοί ΑΡΔ τολμούν να ομιλούν περί πολιτικής στόχευσης για τροπολογία προς εύνοια Μαρινάκη κλπ., και πως η τροπολογία για μελισσανίδη και αεκ, σε σχέση με οπαπ, κλπ., έρχεται τάχα για να «κατευνάσει» τα πνεύματα. Η πραγματικότητα φαίνεται να είναι το ακριβώς αντίθετο: ο Μαρινάκης, ακόμη και αν δεν απαλλαγεί για την βλακεία της εγκληματικής οργάνωσης κλπ. (η αθώωσή του σε οποιοδήποτε δικαστήριο είναι σίγουρη, αφού δεν υπάρχει ουδεμία απόδειξη για οποιαδήποτε από τις κατηγορίες, απλά το θέμα είναι να απαλλαγεί χωρίς δικαστήριο, δηλαδή με βούλευμα από το συμβούλιο εφετών σε αυτό το στάδιο, ώστε να μπορεί να στηρίξει τον Ολυμπιακό μας πιο δυναμικά, με αυτοπρόσωπη δηλαδή παρουσία στα θεσμικά όργανα, κλπ.) θα την βρει την άκρη: είτε θα θέσει θέμα συνταγματικότητας, κλπ., της διάταξης του αθλητικού νόμου που επιβάλει την «αποβολή» του από το ποδόσφαιρο, είτε θα βάλει έναν μπροστινό και θα είναι «εν τοις πράγμασι διοικητής», όπως ο μελισσανίδης στην αεκ. ΑΛΛΟΣ είναι που χρειάζεται τροπολογία για να συμμετάσχει στα του ποδοσφαίρου, διότι αργά ή γρήγορα, το θέμα του θα τεθεί ενώπιον των αρμόδιων αρχών. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια?

Υ.Γ. Να ρωτήσω και κάτι: Αφήνω τον έρημο τον κωνσταντίνου στην ησυχία του (τελικά τι έγινε? παραπέμπεται για ψευδομαρτυρία, ή η εισαγγελέας έφυγε για το χωριό?) και αναρωτιέμαι σε ποιο στάδιο να βρίσκεται άραγε η έρευνα για τον Αλαφούζο? Ξέρουμε πως έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί του (καλά, το ότι βρέθηκε τρόπος να γυρνάει τα λεφτά του χωρίς πρόβλημα, με συνεργασία τραπεζικών, το ξέρει όλη η πιάτσα), αλλά δίωξη ασκήθηκε ή θα ασκηθεί, κλπ.? Τι γίνεται? Κατηγορήθηκε για κάτι? Απολογήθηκε? Είχαμε περιοριστικούς όρους? Μήπως η ανάκριση πάγωσε και δεν έχει γίνει μισό βήμα? Αν είναι έτσι, γιατί? Υπάρχει κάποιος δάκτυλος που κρατάει όλες τις υποθέσεις που αφορούν πανάθα και αλαφούζο παγωμένες, ενώ αντίθετα εξελίσσει με ταχύτητα δικονομικού φωτός αυτές που αφορούν τον Θρύλο και τον Μαρινάκη, όπως έχει καταγγείλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός? Ποιος είναι ή, πιο σωστά, ποιος μπορεί θεσμικά να είναι αυτός ο δάκτυλος?

Εικόνα REDNYC

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕ ΘΗΤΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αν προχωρήσει η δίωξη σε Μαρινάκη και αναγκαστεί να γίνει κι αυτός εν τοις πράγμασι διοικητής, θα βγει Χεσέτζογλου και θα φωνάζει για σκάνδαλο. Ζούμε, ούτως ή άλλως, τον απόλυτο παραλογισμό...

Εικόνα apostolos gaganis

Ο.Ε.Δ. που λέγαμε και πιτσιρικάδες στο γυμνάσιο...

Εικόνα REDNYC

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

http://sfyrigmata.blogspot.gr/2017/04/blog-post_63.html

Πρόθεση κατάθεσης και έγκρισης τροπολογιών για υφιστάμενες διατάξεις νόμων, που δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στους κ.κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και Δημήτριο Μελισσανίδη όσον αφορά στην ανεμπόδιστη άσκηση της εξουσίας του προέδρου ή του ιδιοκτήτη ΠΑΕ, διαρρέει προς τα ίδια συστημικά ΜΜΕ ο φέρελπις κ. Βασιλειάδης. Ευαγγελίζεται, μάλιστα, ευρύτατη αποδοχή των τροπολογιών του σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ των παραγόντων των "μεγάλων ομάδων".

Ματαιοπονεί στην προσπάθειά του να εξισώσει εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες ο υπουργεύων τον ελληνικό αθλητισμό. Η κατάθεση των τροπολογιών που διαρρέει έχει ένα μόνο ωφελημένο. Τον κ. Μελισσανίδη. Η δική του εμπλοκή με την ΟΠΑΠ ΑΕ απαιτεί τροποποίηση για να νομιμοποιηθεί και να του επιτρέψει να αναλάβει (εφόσον το επιθυμεί βεβαίως) την νόμιμη διαχείριση της ΠΑΕ ΑΕΚ., από την ώρα που δεν υφίστανται άλλες, τυχόν, απαγορεύσεις προς το πρόσωπό του.

Προς τον κ. Μαρινάκη ο κ. Βασιλειάδης δεν κάνει κανένα χατίρι. Εάν και εφόσον κατατεθεί η τροποποίηση που εξαγγέλλεται θα πρόκειται για την απλή (και επιβεβλημένη απολύτως) προσαρμογή ενός νομικού τερατουργήματος, όπως είναι το σχετικό άρθρο του ν. 2725/1999 που κηρύσσει έκπτωτο κάθε ποδοσφαιρικό παράγοντα ο οποίος θα παραπεμφθεί απλώς για κακούργημα, στις ισχύουσες διατάξεις του ελληνικού συντάγματος και στο τεκμήριο αθωότητας. Στην ουσία αναφερόμαστε σε μια υποχρεωτική διαδικασία τροποποίησης, καθώς το νομικό τερατούργημα που εμπνεύστηκαν και ενέκριναν άφρονες πολτικάντηδες με μοναδικό σκοπό να εξοντώσουν αντιπάλους τους στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται ειδικά μετά την ακραία εφαρμογή του τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν και ανέτρεψε με μοναδικής ταχύτητας διαδικασίες την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ.

Όπως σαφώς προκύπτει πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις η σαλαμοποίηση των οποίων μπορεί να αποτελεί ευσεβή πόθο των κάθε λογής επικοινωνιολόγων, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε καμία πραγματικότητα.

Όποιος συμβούλευσε τον κ.Βασιλειάδη "να παίξει εν ου παικτοίς" με τα θέματα αυτά τον συμβούλευσε λάθος. Ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο Ολυμπιακός "τσιμπάνε" με τέτοιες υπουργικές πρωτοβουλίες, ειδικώς μάλιστα αν αυτές συνδυάζονται με ξεκάθαρες υπουργικές προσφορές προς ποδοσφαιρικούς παράγοντες με γνωστά και δεδομένα προβλήματα διασύνδεσης με νόμιμη εταιρεία στοιχηματισμού, εξέλιξη που το ίδιο το ποδόσφαιρο διεθνώς αποκρούει με ακραία ένταση.

Ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι διατεθειμένοι να γίνουν μέρος ενός κυβερνητικού πλυντηρίου (μέσω των τροπολογιών) το οποίο επιχειρείται να παρουσιαστεί ως μέγιστη προσφορά προς του ίδιους ενώ είναι ξεκάθαρο ποιον ωφελούν και για ποιο λόγο.

Ας ψάξει αλλού ο κ. Βασιλειάδης παραγοντικά ισοδύναμα για το καθαρό ξέπλυμα που επιχειρεί με την αυθαίρετη και ανιστόρητη εξίσωση δύο εντελώς διαφορετικών καταστάσεων.

Εικόνα kokkinos

Σάββα καλημερα.
Χρονιάρες μερες ,αλλα ολο αυτο αντιολυμπιακο χαφιεδοτσουρμο δεν μας αφηνει να αγιασουμε, Προσεξτε. Βγαινει η ειδηση του κραξίματος στον Κοντονη απο τα δικα μας σαιτ, την ιδια ωρα που εχει εκπομπη στο ραδιοφωνο ο Λαλακης2 και δεν λεει κουβεντα. 14.29 ανεβαινει αυτο:
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/mpanania-ntou-kai-bullying-se-....

το κραξιμο στον Κοντονή και την Αγανακτηση του ερυθρόλευκου λαού, μετα απο δυο ωρες περιπου, η αντιολυμπιακη συμμαχική προπαγανδα το μετέτρεψε σε Μπανανία και Ντου, χρησιμοποιωντας επιλεγμένες λεξεις οπως: ''εισβολη''-''χουλιγκαν''- ντου'' σε ενα κατευθυνομενο -κατακιτρινο ανωνυμο αρθρο το οποίο τελειώνει με την παραπλανητικλη εξέλιξη οτι εχουν ταυτοποιηθει απο τη ΓΑΔΑ. και αντε και ταυτοποιηθηκαν ...τι θα γινει? σε ποιο αδικημα υπέπεσαν? Πιστεύει κανείς εχεφρων οτι μπορει να υπαρξει ποινικη συνεπεια σε ολα αυτα? θα ξεχαστεί οπως ολα καιστο τελος θα μεινουν παλι μονον οι εντυπώσεις!

και τις απογευματινες ωρες βγαινει στο ιδιο ραδιοφωνο (το οποιο αυτοανακηρύσσεται ως το κορυφαιο) βγαινει ο Λαλακης1 και αποκαλει τις εφημεριδες και τα σάιτ που στηριζουν τον Ολυμπιακο ως μεσα που προσκεινται στη εγκληματικη οργανωση, την ιδια ωρα ανεβαινει ενα ομοιως προπαγανδιστικο και παντα ανωνυμο αρθρο

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ti-lene-bergis-kai-asbestas-gi...

στο οποιο οι συνδαιτυμόνες του νηστισιμου γευματος δικαιολογουν το τραπεζωμα λεγοντας οτι ο τ.υπουργος καλεσε τους δημοσιογραφους των -και καλα- κορυφαιων σταθμων και μεσων...και εκει επαναλαμβανει ο λαλακης1 ''..τι ηθελαν?... να καλεσει το ΓΑΥΡΟ και τον Πρωταθλητη...''

ΕΠΕΙΔΗ ,
-οι προκλήσεις το σπασιμο νευρων απο μασκοφορους δηθεν αντικειμενους δημοσιογραφισκους, ειναι συνεχείς,
-το δηλητηριο προς οτιδηποτε ολυμπιακο ειναι αδιακοπο και υπουλο,
-οι προσβολες της νοημοσύνης απο τα γνωστα αθλια και υποχθόνια επικοινωνιακα κεντρα ειναι ατελειωτες, παρακαλω ολους του Ολυμπιακους να καθορισουμε απεναντι σε αυτα τα μεσα μια κοινη σταση και ΟΧΙ βια . Μονον ενωμενοι μαγκες, μπορουν να αντιμετωπιστουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄άρεσε το άρθρο. ΟΜΩΣ: Τί είναι αυτά τα πράματα; Τί είναι αυτά τα πράματα;...

Εικόνα Spiros Legend

Γεια σου Σάββα, αυτά τα ερωτήματα που θέτεις, θεωρώ ό,τι πρέπει να τα θέσει ο ίδιος ο Μαρινάκης σε δήλωσή του αύριο και να ξεβρακώσει όλο αυτό το σύστημα. Μπορεί τα άτομα αυτά να είναι γελοία και για φτύσιμο, εδώ τίθενται, όμως, τεράστια ζητήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ 4ΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΜΜΕ... Αυτά δεν είναι για να τα προσπερνάμε έτσι, ως πολίτες πρώτα και μετά ως Ολυμπιακοί. Φυσικά με την νόμιμη οδό, όπως λες, αν και μας έχουν σπάσει τα νεύρα εντελώς. Κατ εμέ, είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Μαρινάκη να εκμεταλλευτεί το τεράστιο ΑΥΤΟΓΚΟΛ των ξεφτιλισμένων και να απευθύνει ερωτήματα στην Κυβέρνηση: Ισχύουν αυτά που γράφουν τα λαμόγια και αν ναι, ποιος τους έδωσε για χιλιοστή φορά το αποκλειστικό, αν όχι τα ίδια τα Κυβερνητικά στελέχη, Υπουργός Δικαιοσύνης και Υφυπουργός Αθλητισμού? Έτσι από το μυαλό τους τα γράφουν και συντονισμένα τα 2 βρωμοsites? Αν ναι, υπάρχει μέγα θέμα επεμβάσεων στην Δικαιοσύνη από την Κυβέρνηση, αν τα γράφουν από το μυαλό τους να κατηγορηθούν για απόπειρα εκβιασμού και επηρρεασμού της Δικαιοσύνης. Οι πολιτικές ευθύνες είναι τεράστιες, αυτοί συντηρούν αυτό το τέρας της παραπληροφόρησης, οι ΙΔΙΟΙ οι κυβερνητικοί δίνουν αυτές τις ειδήσεις, ακούσαμε κανέναν Κοντονή ή Βασιλειάδη μέχρι τώρα να διαψεύσει ποτέ ή να δυσφορήσει με αυτά που γράφουν εξ ονόματός τους, ως εκπρόσωποι τύπου τους, τα αποβράσματα με τα οποία έχουν το θράσσος να τρωγοπίνουν μαζί? Δεν νομίζω... Και να το κάνουν, θέατρο θα παίξουν, έχουμε καταλάβει όλοι τα συγκοινωνούντα δοχεία... Το πρόβλημά μας δεν είναι (τόσο)τα νούμερα του sdna και του Porn-fm και οι Εγκληματίες χρηματοδότες τους αλλά οι καλύπτοντες και χρησιμοποιούντες την ασυδοσία αυτή πολιτικοί... Ο κ.Λοβέρδος είχε πρόβλημα με το ό,τι πήγε να εφαρμόσει η Εισαγγελέας την δικαστική απόφαση κατά του Θωμαίδη-ΣΚΑΙ για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του Μαρινάκη, τι συζητάμε τώρα... Βγήκε πάλι χτες ο ψυχανώμαλος φούστης Υφυπουργός Παιδείας και μας είπε ό,τι δεν έχουμε την αντίληψη, εμείς οι Ολυμπιακοί, να κατανοήσουμε τα αριστουργήματα και τα ανθολόγια που συνθέτει ο υπέροχος λαός των Χιμπατζήδων καί ό,τι το μόνο που ξέρουμε είναι να κλέβουμε εδώ και 30 χρόνια... Μας βρίζουν μες τα μούτρα μας Κυβερνητικά στελέχη και δεν αντιδράει επίσημα κανένας από την Κυβέρνηση (πλην 2 βουλευτών, αλλά αυτό είναι προσωπικό και μεμονωμένο, εκπροσωπούν τον εαυτό τους). Έχουν σχέδιο να μας οδηγήσουν στα άκρα και να γίνουν και θύματα και ήρωες από πάνω και καλώς το επισημαίνεις, να μην πέσουμε στην παγίδα που μας στήνουν ΑΚΟΜΑ και για το φετινό πρωτάθλημα, με πιθανά επεισόδια-διακοπή αγώνα-αφαίρεση 3 βαθμών, είναι πορωμένοι και αδίστακτοι, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες κλοπής και των 2 φετινών τροπαίων...Αυτοί είναι οι πιο τελειωμένοι αντιολυμπιακοί που υπάρχουν, αλλά βλέπουμε και τις ανύπαρκτες αντιδράσεις των άλλων κομμάτων, είναι τόσο ελάχιστοι, που δεν αξιοποιούν, καν, πολιτικά κάποια από τα σημεία και τέρατα των ΤσιπροΚαμμένων, πόσω μάλλον να υπερασπιστούν τον Ολυμπιακό...

Εικόνα apostolos gaganis

Πολλές αλήθειες. Θα΄ρθει η ώρα της πληρωμής...

Εικόνα Spiros Legend

Μέχρι να έρθει, θα μας σκάσουνε αυτά τα λαμόγια...Καλά που έχουμε και το RATM και βάζει τα πράγματα στην θέση τους.