ΟΙ ''ΦΩΣΤΗΡΕΣ'' ΤΗΣ ''ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ'' (VIDEO)



Είδαμε πριν λίγες ώρες την ιστορία γύρω από τα πέναλτι που παίρνει και κυρίως δεν παίρνει φέτος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, όπως και την αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού χθες μετά τον καταλογισμό του πρώτου πέναλτι σε εντός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα υπέρ της ομάδος τους. Βεβαίως το πέναλτι δόθηκε με το σκορ 4-0, όταν όλα είχαν κριθεί. Στο 0-0, στο 14' της αναμέτρησης, δεν δόθηκε άλλο καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε ανατροπή του Ρέτσου, όπως ακούσαμε χθες στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ από τον Περικλή Βασιλάκη.
 
 
Στην ίδια εκπομπή, χτύπησε κόκκινο το κοντέρ της ηλιθιότητας. Αρχικά ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και αργότερα ο Περικλής Βασιλάκης θεώρησαν ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού προέτρεπαν τον Τσόρι να στείλει έξω το πέναλτι, επειδή το θεωρούσαν ανύπαρκτο. Όχι επειδή έβραζαν με τις διαιτησίες εις βάρος του Θρύλου και ειρωνεύονταν τους διαιτητές της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΕΔ Τριτσώνη-Κουκουλάκη. Αλίμονο.
 
 
Το πέναλτι που ο Βασιλάκης έβγαλε ανύπαρκτο, ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, με πολλά περισσότερα και πιο διαφωτιστικά replay το έβγαλε κανονικό, ότι σωστά καταλογίστηκε.
 
 
''Δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ, στην υπηρεσία της αντιολυμπιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ή Σ-ΑΝΕΛ, από τους τόνους σανό που ξεφορτώνουν κάθε μέρα στον κόσμο.

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυροι, περνόντας τον διαυλοεπιλογέα από τα κανάλια, πέτυχα απόψε (24/4) στην ΚΡΑΤΙΚΗ (sic) ΕΤ3, μία εκπομπή επ'ονόματι PRESSing, η οποία απαρτιζόταν από ένα μέλος της ΠΑΕ ΠΟΑΚ (sic) και δύο ...δημοσιογράφους, τον γνωστό πιωμενάκια της Β. Ελλάδος κι έναν άλλον δημοσιογράφο των ΑΠΕ και ΜΠΕ συν τον παρουσιαστή (δηλαδή πληρωμέμους με χρήματα των φορολογουμένων), να παράγουν ανερυθρίαστα μια επιχειρηματική αγιογραφία του Ιβαν του βρομερού, για το πόσο καλός επενδυτής είναι, το ότι δίνει δουλειά και χρήματα σε όλους τους Έλληνες (!) και όχι μόνο στους θεσσαλονικείς (σε ψευδομάρτυρες σίγουρα) και το πόσο αγαπά τον ΠΟΑΚ (από τότε που ήταν μικρό παιδί στις στέπες...) μιλάμε για τα απόλυτα σάλια.

άλλο ένα δείγμα της ΚΡΑΤΙΚΗΣ τηλεόρασης.

οι συριζανελ, έχουν μοιράσει τη διαπλοκοί, οι μεν με τον νιάου του Φλαμπουράρη και οι άλλοι με τον κλόουν του Καμένου.

όπως είχε ειπωθεί κάποτε, «ο ξεσηκωμός κατά του πολιτικού συστήματος θα γίνει και δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσει από τα πολιτικά μπορεί η φωτιά να ανάψει κι από αλλού... το ποδόσφαιρο ας πούμε».

Εικόνα REDHERAKLIO

Ο Τσακνής πριν απο χρόνια είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,για την ομάδα του που ήταν ο θρύλος.Στο βιβλίο που εκδόθηκε από τους Θρησκευόμενους Κόκκινους Επιστήμονες (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα-2006)στις σελίδες 209-212 περιγράφει το πώς έγινε Ολυμπιακός,κάπου γράφει "νομίζω ότι γεννηθηκα Ολυμπιακός"(σελ.210),ενώ κάνει λόγο για την "αγαπη και στήριξη της χούντας σε κάποιο Αθηναικό σωματείο" .Γιά χρόνια δήλωνε υποστηρικτής του ΚΚΕ. Τώρα σαν πρόεδρος της ΕΡΤ ξέχασε και τον θρύλο και το ΚΚΕ
Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ....ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ,ΔΙΟΝΥΣΗ.....ΚΡΙΜΑ

Εικόνα spysig

Και όταν έρθουν οι εκλογές ... #gavroi_do_not_vote_syrizanel

Εικόνα ThomasK

Πάμε γυρεύοντας να εισπράξουμε καμιά πρόσκληση
σε έκτακτη εκπομπή για να στοιχειοθετήσουμε τις...
άκριτα αφοριστικές επικρίσεις μας. Από τον πολύ
ευαίσθητο πρόεδρο του μαγαζιού. Και “Ολυμπιακάρα”,
όπως λέγεται.

http://www.iefimerida.gr/news/322917/o-tsaknis-apanta-ston-xydaki-terast...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ο Μαυρογιαννίδης είναι η κλασσική μορφή βάζελου δημοσίου υπαλλήλου-δημοσιογράφου (προφανώς και κομματικά διορισθείς).Τον θυμάμαι από την εποχή που έβγαινε για τα αθλητικά στην εκπομπή των ντροπιασμένων γάβρων του ΣΚΑΙ όταν ήταν στην ΕΡΤ.Τότε το δούλεμα πήγαινε σύννεφο και λόγω ασχετοσύνης αλλά και λόγω κρυφοβαζελίασης.Οι δε ντροπιασμένοι τότε δεν ντρέπονταν.Επίσης για να αποφύγει τις κατηγορίες βαζελοποίησης το έπαιζε οπαδός της Τσέλσι!!!!!Περιττό να πω ότι τότε η Τσέλσι είχε λιγότερα πρωταθλήματα από την θρυλική Ληντς.Ακόμη και κει αποτυχημένη και νεοπλουτίστικη επιλογή.Πάντως ότι οι ντροπιασμένοι μετά από Βαζελογιαννίδη (αυτοί τον είχαν αποκαλέσει έτσι) είχαν για τα αθλητικά το άλλο βαζελάκι-τροτέζα Βραχάλη δεν είναι τυχαίο.Κατά τα άλλα ΜΠΑΝΑΝΑ ΛΑΛΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΑ.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

δεδηλωμένος ζμπαουγκτζής είναι

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

ΧΑΑΧΑΧΑΧΧ!
ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ! Ούτε την ειρωνία δεν μπορούν να αντιληφθούν. Με τι σκατά κριτίρια τους προσλαμβάνουν - μάλλον άντε τους προσλαμβάνουν - πώς τους βάζουν να βγαίνουν και να ξεφτιλίζουν όχι μόνο την πάρτη τους, αλλά και το μαγαζί από το οποίο τρώνε ψωμί;

Πρώτη φορά πάντως χτυπήσαμε πέναλτυ και γελάγαμε με την καρδιά μας, από τη στιγμή που το σφύριξε - για το ξεκάρφωμα φυσικά, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, άσε που στην αρχή δεν το πιστεύαμε. Μιλάμε για πολλή πλάκα!

Το φακ-οφ, κικ-οφ πώς το λένε, μπορεί να λέει ό,τι μαλακία θέλει, ιδιωτικό είναι, αλλά αυτό το ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ Η ΕΡΤ τέλος πάντων έχει καταντήσει σαν να μην πω τι... Καλά για να τη βλέπουμε δεν παίζει, πιστεύω πρέπει κανείς να είναι πολύ μεγάλη μαζόχα, αλλά τι την πληρώνουμε όλοι σα τους μαλάκες τότε;

ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ, Ε;
ΕΜΕΙΣ 44 ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ 4

Εικόνα Romain

ΕΙΠΑΜΕ ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!