ΚΑΣΚΑΝΤΙΡΗΣ ΣΤΗ ''ΔΙΚΗ'': ''-6 ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...'' (VIDEO)



Αποσπάσματα από την εκπομπή ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' του Κυριάκου Θωμαϊδη, λίγες ώρες πριν. Μιλάει ο Δήμος Κασκαντίρης, αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ.
 
- ''Πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί για τις απειλές του Σάββα Θεοδωρίδη ή ενός φιλάθλου; Είδα τα ΜΑΤ παρατεταγμένα στο Καραϊσκάκη, δεν είδα συμπλοκή. Αν αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό, τότε έπρεπε άλλες ομάδες να έχουν διαγραφεί από το πρωτάθλημα τελείως. ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ''.
 
- ''Προπηλακισμοί μπορεί να γίνανε στο Καραϊσκάκη, αλλά το βρίσκω φυσιολογικό, έχουμε δει και χειρότερα. Όσα έγιναν ΔΕΝ επισύρουν ποινή αφαίρεσης βαθμών. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ''.
 
- ''Αν δούμε τι έχει συμβεί σε άλλους αγώνες... Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΧΙ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ''.
 
- ''ΑΦΑΙΡΕΣΗ 6 ΒΑΘΜΩΝ; ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΛΛΟΣ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ''.
 
Πάλευε ο δικηγόρος Παναγόπουλος από το ΙΔΕΑΔ, το πασίγνωστο ''Ινστιτούτο Αθλητικού Δικαίου'' (και απεντομώσεων) να πείσει τον κόσμο ότι η ''δίκαιη'' ποινή κατά του Ολυμπιακού είναι η αφαίρεση 6 βαθμών από το πρωτάθλημα, αλλά ο Κασκαντίρης γελούσε μαζί του, παρότι όπως του είπε είναι φίλος του. Πού καταντήσαμε. Γελάνε με την αντιολυμπιακή προπαγάνδα μέσα στη ''ΔΙΚΗ'' και την καταρρίπτουν...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Ρε σπρώξανε τον Λασκαράκη ( ολόκληρο βοηθό. Του... παρατηρητή) και δεν θα δώσετε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ? Γιατί του το στερειτε?

Τι πράγματα είναι αυτά που γίνονται? Είναι λογικά? Γιαυτό δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα.

Και γιαυτό ντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχαν αφερεθεί τρεις βαθμοί. Στον Ολυμπιακό γιατί δεν το κάνουν?

Αν είναι να εφαρμόζονται οι κανονισμοί να εφαρμόζονται για όλους. Και όταν ο κανονισμός στο άρθρο 29 λέει μέχρι υποβιβασμό, να ακολουθειται. Να υποβιβαστει ο Ολυμπιακός.

Δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Το ήθος με ενδιαφέρει σαν φιλαθλο. Και όχι σαν οπαδό.

Δώστε μας επιτέλους πίσω τις Κυριακές μας.

Εικόνα Warrior 7

Αυτός με την πράσινη γραβάτα δε ζητούσε πρόσφατα την αφαίρεση βαθμών από τη Λάρισα για οφειλές της παλιάς ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές; Ας μας πει λοιπόν αν ακόμα συμμερίζεται την ίδια άποψη και για την ομάδα της...γραβάτας του, τον Πεναλτιναϊκό, που χρωστάει από τον Καναδά μέχρι την Ινδονησία.

Εκτός αν έχουν ζορίσει τόσο πολύ τα πράγματα στο επάγγελμα και θέλει να έχει και μια πισινή πιθανότατα σε κάποιο χώρο εστίασης στην Πανόρμου.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Και βγάλανε και την απόφαση.
http://www.sport24.gr/football/ellada/epo/breaking-news-prostimo-kai-tes....
Άντε να δούμε.

Εικόνα Pavlos

Θα έχει πλάκα να ψιλοστραβώσουν τα ματσάκια για τους γηπεδούχους την Τετάρτη και την Πέμπτη και να γίνουν τίποτα μικρο-επεισοδιάκια, απ᾽αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις στρούγκες τους... Πολλή πλάκα, να γελάσει ο κάθε πικραμένος, να σκάσει λίγο το χείλι μας, βρε αδερφέ.

Εικόνα matrasimca

Και αυτο αν γινει αδελφε, για αυτους δεν θα προλαβαινει η "δικαιοσυνη" της ΕΠΟ
Θα τους τιμωρισει με το νεο πρωταθλημα σε ματς με τον Αιγινιακο κεκλεισμένων των θυρων
Οσο υπαρχει Κοντονης αν εχουμε να επιλεξουμε μεταξυ των Ευρωπαικων ματς και των Ελληνικων θα πρεπει να κτυπαμε τα Ελληνικα, αλλα 2- 3 πρωταθληματα να παρουμε θα πεθανουν οπως πεθανε και ο Παναθηναικος του Πατερα.
Να τελειωνουμε μια και καλη με τις λάμιες του Βορρα, τις Γκρανκασες του Νοτου, και τους στημμενους του Αλαφουζου.
Επισης ο προεδρος μας να μην κανει ξανα το λαθος να παραδιδει τα κλειδια σε κανενα προπονητη τυπου Μπεντο ο οποιος απαξιωσε την μιση ομαδα και εδιωξε παικτες που αξιζουν με αποτελεσμα να υπαρχει στο τελος κοπωση και λειψανδρια.
Παρακολουθω με ιδιαιτερη ικανοποιηση τον τρομο του Συριζα για αυτα που ερχονται απο εμας σαν απαντηση.
Εχουν απο την μια τον Βασιλειαδη να μας κανει τον καλο και απο την αλλη μας σκαβουν με αιχμη του δορατος τον Κοντονη που δινει συνεντευξεις στην Δικη του ΣΚΑΙ.
Οποιος απο εμας το ξεχασει δεν λεγεται Ολυμπιακος, και αν ειναι Αριστερος δεν του ειπαμε να δωσει τα χερια με τον Μητσοτακη, υπαρχει και το ΚΚΕ, απο το οποιο εχουμε τις καλυτερες αναμνησεις.
Θα το πω για τους νεους που δεν το γνωριζουν πως ο ιδιος ο Μικης Θεοδωρακης μεσολαβησε στο ΚΚ Ουγγαρίας και εκανε τα παντα για να ελθει στον Ολυμπιακο ο τεραστιος ΜΑΡΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΒΙ με αδεια της τοτε Κομμουνιστικης Κυβερνησης, και οπως οι παλιοι γνωριζουμε ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΒΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
Μεγαλε Μικη που τον Ολυμπιακο δεν προδωσες ποτε, διαβαστε δηλωσεις του στον Πρωταθλητη

«Στη γειτονιά ήμασταν Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτζήδες και αμέσως παρατήρησα μια μεγάλη διαφορά στην ψυχοσύνθεσή μας. Ο Παναθηναϊκοί είναι σπασίκλες. Αυτοί κάθονταν στο πρώτο θρανίο, μπροστά, ενώ εμείς οι Ολυμπιακοί στα πίσω θρανία. Από μικροί διαφέρουμε γι’ αυτό και λέω πάντα ότι γεννήθηκα με το κόκκινο του Ολυμπιακού και θα πεθάνω με αυτό. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Έχω παρατηρήσει ότι και κόμματα έχω αλλάξει και με κατηγορούν γι’ αυτό. Στον Ολυμπιακό μένω πιστός. Δεν τον αλλάζω ποτέ»

Συστρατευση λοιπον, ολοι μας πιστοι στρατιωτες μεχρι να τους λιωσουμε