ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΡΕΝΤΗ



Δίχως πολλά λόγια, μόνο εικόνα. Γι'αυτά εδώ,
 
 
έγιναν 4 συλλήψεις με καθυστέρηση, όπως παραδέχεται μέχρι και ο Κυριάκος Θωμαϊδης στο blog του.
 
 
Εδώ εισαγγελέας δεν παρενέβη. Αντίθετα, για τα επεισόδια που έγιναν στου Ρέντη μετά τον πέμπτο τελικό του βόλεϊ ανδρών Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-3 σετ, με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής, παρενέβη εισαγγελέας, όπως διαβάζουμε στο site του πούστη στην ψυχή, ξεφτίλα και σκουληκιού (σύμφωνα με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο) Βασίλη-Λαλάκη Παπαθεοδώρου.
 

 
Η διαφορετική αυτή αντιμετώπιση, να διυλίζουμε τον Ολυμπιακό κώνωπα και να καταπίνουμε την αντιολυμπιακή κάμηλον, κλείνοντας τα μάτια στα αίσχη των αντιολυμπιακών και κυνηγώντας τους Ολυμπιακούς, έχει να κάνει με το πιο ανώμαλο και ξεφτιλισμένο αντιολυμπιακό κόμμα στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Τον κωλο-ΣΥΡΙΖΑ του συζύγου της Μπέτυς Μπαζιάνας, ο οποίος έχει δώσει εντολή ''κυνηγήστε τον Ολυμπιακό όπου τον βρίσκετε''. Αυτό το γλοιώδες υποκείμενο που λέγεται Τσίπρας, δίχως καμία ντροπή, παρακαλάει να ξεφύγει ο κόσμος του Ολυμπιακού, για να βρει το άλλοθι που ψάχνει και να αρχίσει να λέει στα κωθώνια που τον ψήφισαν ''εμείς διαλύσαμε την παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα βάλαμε με τον ισχυρό Μαρινάκη''. Τέτοιο ροζ αριστερό απολειφάδι είναι. Δεν πρέπει να κάνει τη χάρη σε έναν ανώμαλο ξεφτιλισμένο πρωθυπουργό ο λαός του Ολυμπιακού και να αρχίσει να κυνηγάει τις ροζ αριστερές χαμούρες του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι ξύλο, ούτε απειλές σε ανώμαλους αριστερούς. Αφήστε τους Πακιστανούς στην πλατεία Θεάτρου να τους βολεύουν, εκεί που συχνάζουν το βράδυ οι διάφοροι Συριζαίοι, σε αναζήτηση εραστή. Εμείς μαύρισμα ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. Πουθενά αλλού. Μην κάνετε μάγκες τις ροζ αριστερές χαμούρες. Κάνατε τη μαλακία και τους ψηφίσατε, όσοι τους ψηφίσατε, το 2015, επειδή πιστέψατε ότι ο σύζυγος της Μπέτυς της Μπαζιάνας θα σας σβήσει τα χρέη και θα χορτάσετε λεφτά. Εντάξει, πιαστήκατε κορόιδα. Όταν ξανάρθει η ώρα, στείλτε τους στο διάολο ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Με την ψήφο σας. Χαμούρες είναι, δεν αξίζουν κάτι παραπάνω.

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Μπραβο φιλε και ετσι να μαθεις και τα παιδια σου.
Ποτε μην κατσεις να χασεις παιγνιδι απο αυτα για να τα ατσαλωσεις, θα ενταθει η προσοχη και η αυτοσυγκεντρωση τους μεχρι να σε κερδιζουν.
Μικρος επαιζα σκακι, αν καταλαβαινα οτι καποιος μπορει να με αφησει να κερδισω δεν υπηρχε περιπτωση να ξαναπαιξω μαζι του. Οταν εφτασα στα 18 κερδιζα ολους τους δασκαλους μου, και κερδισα γιατι ειχα πρωτα μαθει να χανω και εκανα προπονηση να γινω καλυτερος μεχρι να μου δωσει ο αντιπαλος η ο δασκαλος το χερι.
Τρελαινομουν απο χαρα αν εβρισκα δυσκολο αντιπαλο και παντα εδινα το χερι μου οταν εχανα
Αυτο ισχυει για ολα τα αθληματα και οταν λεγεσαι Ολυμπιακος, επειδη Ολυμπιακος προερχεται απο τον δοξασμενο Ολυμπιονίκη και το ευ αγωνιζεσθαι, αν μας εχουν κερδισει δικαια πρεπει ακομα και να χειροκροτουμε.
Αυτο θα μας ανεβασει ακομα ενα σκαλι παραπανω απο τους αλλους που προσπαθουν να μας φτασουν και δεν μπορουν.
Ναι κανουμε πρωταθλητισμο και οταν λεμε οτι καποιος ειναι σπορτ εννοουμε οτι εχει εμπεδωσει το fair play.
Σιγα σιγα θα πρεπει να καλουμε μικρες ομαδες οπαδω τους στο Καραισκακης να βλεπουν να ζηλευουν και να μαθαινουν χωρις κανεις να ακουμπα τον φιλοξενουμενο, και τοτε ισως ο κοσνμος και οι οικογενειες επιστρεψουν μαζικα στα γηπαδα οπως γινοταν τις εποχες που θυμαμαι.
Μακαρι να το ζησουν και τα νεα παιδια, δυο αντιπαλες κερδιδες ας πουμε στα πρασινα και στα κοκκινα να πάλλονται απο ενθουσιασμο και η μια κερκιδα να πικαρει την αλλη με εξυπνα επιλεγμενα συνθηματα.
Μεγαλη η βαρεμαρα αδελφε να ακους μονο τον εαυτο σου.
Οσο ποιο πολλοι συμφωνησουν και καταλαβουν τοσο το καλυτερο για ολους μας.
Μηπως ειδε κανεις στο μπασκετ στο τελευταιο παιγνιδι που χειροκροτησαν την ομαδα μας και τον Αρχηγο μεσα στην Τουρκια??
Αυτα περιμενω μια μερα να δω και εδω, για ολα οσα αξιζει και πρεσβευει η ιδεα που λεγεται Ολυμπιακος

Εικόνα Aprosarmostos17

Η εξομοίωση της αιματοχυσίας του Βόλου με τα μπουκαλάκια και τις καρέκλες στο Ρέντη είναι όντως εκτός τόπου και χρόνου. Από την άλλη όμως πρέπει να σκεφτούμε λίγο σοβαρά και να μην κατηγορούμε τους άλλους για τις δικές μας μαλακίες. Προσωπικά χαλάστηκα πάρα πολύ με αυτά που έγιναν στην έδρα μας στο κλειστό του Ρέντη. Ο Παοκ και ειδικά ο Ντάντε κατέβηκαν και μας νίκησαν καθαρά με τη μαγκιά τους. Ούτε προκάλεσαν, ούτε είχαμε διαιτητικές αποφάσεις για να προκληθούμε, ούτε σήμανε το τέλος του Θρύλου. Δεν είμαστε ούτε κομπλεξικοί, ούτε στερημένοι. Αυτά είναι για τους άλλους όχι για μας. Από το RATM περιμένω ξεκάθαρη καταδίκη των ηλιθίων που λερώνουν έτσι το σύλλογό μας. Το ότι οι άλλοι μας περιμένουν στη γωνία, θα έπρεπε να μας κάνει πιο προσεκτικούς. Και επαναλαμβάνω: μεγάλος σύλλογος είναι αυτός που αποδέχεται ακόμα και την ήττα, όσο πικρή κι αν είναι. Δεν βάζω την οικονομική ζημιά πού θα υποστεί ο ερασιτέχνης επειδή κάποιοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους. Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας και ο αυτοκράτορας πάντα επιστρέφει. Αντί να ξεσπάμε στους άλλους και να κατηγορούμε τον βάζελο Τσίπρα, καλό είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και επιτέλους τέτοιες γυφτιές να τις αποβάλλουμε από κάθε έδρα όπου εκπροσωπείται ο μεγάλος σύλλογός μας.

Εικόνα nichio 1971

Το μόνο "καλό" πλέον αυτής της ΑΝΩΜΑΛΗΣ συγκυβέρνησης, είναι ότι αυξάνει το θράσος του Ρωσσοπόντιου που ΝΟΜΙΖΕΙ πλέον ότι ελέγχει τα πάντα.
Όταν με το καλό γίνουν εκλογές και ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ από τις καρέκλες τους όλα αυτά τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ, να δω που θα κρυφτεί το ΟΡΓΙΟ που το ΜΟΝΟ που ξέρει να κάνει είναι να διοργανώνει ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ εις βάρος ΑΛΛΩΝ.

Εικόνα elias

επι του πολιτικου θεματος ειναι ετσι ακριβως.μας κυβερνα ενας βοθρος.επι του βολλευ,δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο τον ανιωθο παιχτη.και εκει βαρυνεται ολο το τμημα που δεν προετοιμασε καταλληλα το ματς.αυτη η απωλεια δεν πρεπει να περασει ετσι

Εικόνα matrasimca

Εγω πιστευω οτι αν δεν προκαλουσε τις τελευταιες εβδομαδες ο Σαββιδης δεν θα ειχε γινει τιποτα.
Χασαμε δικαια και με τα χερια κατω, το παραδεχομαστε και παμε να φτιαξουμε καλυτερη ομαδα του χρονου να τους νικησουμε.
Εγω ειδα πως η ομαδα μας δεν αντεχει την πιεση και φαινεται πως δεν υπαρχει ηγετης οπως για παραδειγμα στο μπασκετ ο Σπανουλης.
Παλια υπηρχε στην ομαδα ο καλυτερος παικτης του κοσμου ο Ιβαν Μιλκοβιτς
Η απουσια ενος Μιλκοβιτς εκανε τον Νταντε θεο.
Πρεπει να τιμωρηθουμε? ΝΑΙ γιατι μας παρεσυρε η οργη προς τον Ιβαν, ενω οι βολλευμπολιστες του ΠΑΟΚ δεν μας εφταιγαν.
Αναλογη ομως να ειναι η τιμωρια για τα μπουκαλια και τις καρεκλες που επεσαν, ουτε λοστοι ηταν ουτε μπετοβεργες, ουτε εισβολη ειχαμε, ουτε τουβλα ουτε δολοφονικες αποπειρες.
Τα νεα παιδια πρεπει να μετρανε μεχρι το 10 πριν πραξουν αυτο που σκεπτονται γιατι ολοι μας περιμενουν στην γωνια.
Μεγαλυτερος μπρατσαρας ειναι αυτος που εχει μπρατσα στο μυαλο.
Οπως τους ξευτιλιζουμε στο ποδοσφαιρο που εχει γινει το Καραισκακης εκκλησια γιατι υπαρχει σωστη περοφρουρηση ετσι πρεπει να γινεται παντου, να μην δινουμε δικαιωματα στους εχθρους μας.
Η μεγαλυτερη ικανοποιηση ειναι να τους εχουμε απο κατω να σκουζουν οπως ελεγε ο Γιανναρος ο Ιωαννιδης

Εικόνα LaM

Δυστυχώς και για εμένα πέρασε η περίοδος όπου -καθόσον δεν τους ψήφισα ποτέ- γελούσα και το ξεφλυτικι τους. Πλέον (όπως λεει και το επίσης εξαιρετικό άρθρο του nissios σήμερα), δεν γελάω πια.
Ανησυχώ σοβαρά για επικείμενες εθνικές καταστροφές. Ανησυχω σοβαρά πως όταν (και αν...) φυγουν αυτοι η σαπίλα θα έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό στην κοινωνία που δεν θα είναι αναστρέψιμο. ΤΟ ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός εν γένει είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Μην υποτιμάτε και μην βλέπετε μονο το αθλητικό κομμάτι. Η "μεγάλη εικόνα" είναι πως έχουν ξευτελιστεί θεσμοί και διαδικασίες μιας κοινωνίας που εχει νομους και ηθική.
Τι κοινωνία, το κράτος είναι αυτό που αποφασίζει πως ο "Χ" επιχειρηματίας, πολίτης, ή οπαδός/μέλος ομάδας, θρησκείας, κόμματος κοκ θα πρέπει να κυνηγηθεί ή όχι; Η απάντηση είναι δυστυχώς απλή. Μια φασιστική κοινωνία, ένα φασιστικό καθεστώς. Πείτε σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς, ΑΣΧΕΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ταυτότητας: Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ο επόμενος που θα τους μπει στο μάτι;;

Εικόνα koropi48

Μαύρο δαγκωτό στους τσιπροφλάμπουρες! Δεν την ξαναπατάμε, να είναι σίγουροι. Κι όταν θα αρχίσουν τα ειδικά δικαστήρια για τα πεπραγμένα τους, θα χω την τρελή χαρά να είμαι απέξω και να χειροκροτώ.

Εικόνα Spiros Legend

Μας προκαλούν πάρα πολύ άσχημα...Στείλανε εισαγγελέα, νυχτιάτικα, να καταγράψει τί ακριβώς; 10 καθίσματα και άλλα τόσα μπουκαλάκια νερού; Και ειδοποιήσανε και το χρηματοδοτούμενο ρδελομπού του Κλόουν να το μοστράρει, ως επίδειξη δύναμης, μαζί με τις δηλώσεις του, ότι είναι ντροπή αυτά που έγιναν στο Ρέντη, αυτού που χτες δεν είπε μια λέξη για τα επεισόδια των δολοφόνων του και τους αποθέωσε και τους ευχαρίστησε. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν είναι καθόλου εκτός τόπου και χρόνου, είναι πολύ προσεχτικά γραμμένη για να κουκουλώσει την όλη παράνομη διεξαγωγή του τελικού, χωρίς ονομαστικά εισιτήρια με Α.Δ.Τ ή Α.Φ.Μ. πάνω, και μετά από αυτά τα τρομερά επεισόδια, τα οποία αποδίδει σε άγνωστα εγκληματικά στοιχεία που ήθελαν να ματαιώσουν την διεξαγωγή του τελικού... Δηλ. δεν ήταν καννίβαλοι που πήραν εισιτήρια από τις 2 δικέφαλες κότες, ήταν ΓΑΥΡΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ...Και τα συνδέει και με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών (για Μπέους και Λασκαράκηδες...) που ήθελαν λυσσαλέα να μην γίνει ο αγώνας...Στο τέλος της ανακοίνωσης αυτούς ευχαριστεί, την κοινωνία και τις αρχές του Βόλου, για την... επιτυχημένη διεξαγωγή του τελικού! Εντύπωση μου έκανε, ότι η μοναδική λέξη με κεφαλαία γράμματα σε όλη την ανακοίνωση είναι το <<ΟΛΑ>>: (όπως κάμερες ασφαλείας, με τις οποίες και τώρα μπορεί να εντοπισθεί η ταυτότητα κάθε προσώπου που πλησίασε ή εισήλθε στο γήπεδο, δεδομένου ότι έχουν καταγραφεί ΟΛΑ τα συμβάντα). Καταλάβατε ΓΑΥΡΟΙ; Όχι σαν κάτι άλλα γήπεδα, που οι κάμερες δεν τα καταγράφουν ΟΛΑ ή τα σβήνουν κάποιοι, όπως προπαγανδίζει εδώ και εβδομάδες το sapio-dna... Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αυτήν την κατάπτυστη ανακοίνωση να την έχει γράψει αυτός που ζητούσε διακοπή ενός περυσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη για ένα μπουκάλι που πετάχτηκε... Κόβω το κεφάλι μου ότι ο ίδιος Μητροδάρτης έκανε και την αποψινή επίδειξη ΦΑΣΙΣΜΟΥ με τους εισαγγελείς στου Ρέντη, λές και δεν υπάρχουν διαιτητές-παρατηρητές, βίντεο και φωτογραφίες, για να δούν τι πετάχτηκε... Είναι ο ίδιος που πέρυσι έκανε ότι γινόταν για να ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ο τελικός Κυπέλου στο ποδόσφαιρο και δεν έχει βγάλει τσιμουδιά για τα εγκλήματα του Βόλου, από το νέο αναβαθμισμένο Υπουργείο... Από την μία λέω, μαλακία, ήταν ανάγκη να μπλέξουμε πάλι με την ΧΟΥΝΤΑ, ΚΑΙ στο βόλλευ, από την άλλη, αναρωτιέμαι πόσο να συγκρατηθεί ο κόσμος με όλες αυτές τις προκλήσεις... Είμαστε 2+ χρόνια τώρα με ανεβασμένο το αίμα στο κεφάλι και στην τσίτα επί καθημερινής βάσης... https://s26.postimg.org/ao6rgs4y1/Tomaria-sihamata-eglimaties.jpg και https://s26.postimg.org/5e1sphkp5/mpaokara-_Tsipras.jpg και https://s26.postimg.org/gewxuicy1/telikos_2017.jpg Y.Γ.Σε αυτά τα λιγόψυχα του βόλλευ, δεν εξήγησε κάποιος, ότι εκτός από το πρωτάθλημα σήμερα, παίζονταν και άλλα πράγματα, εξωαγωνιστικά, που αφορούν τον πόλεμο που γίνεται κατά του Συλλόγου που τους θρέφει; Οι άλλοι κατεβαίνουν Ταλιμπάν από μίσος και πλύση εγκεφάλου και εμείς, ενώ δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν κατεβαίνουν καν στο τέταρτο σετ, με τόσο κόσμο να τους ενισχύει... Μεγάλη στενοχώρια, δεν είδα καν την φιέστα του ποδοσφαίρου...

Εικόνα Pavlos

Το σχόλιό μου δεν σχετίζεται άμεσα με το αρθρο, το οποίο με καλύπτει πλήρως, αλλἀ δεν αντέχω να μήν το πώ.

Το τέταρτο σετ πρέπει να ἠταν το χειρότερο που έπαιξε η ομάδα όλη τη χρονιά... Το λέω αυτό χωρίς να έχω βέβαια πλήρη εικόνα, αφού δεν τα έχω δεί όλα, ούτε καν τα περισσότερα, παιχνίδια, απλώς υποθέτω πως ειναι αδύνατο να έχει υπάρξει χειρότερη απόδοση. Πραγματικά ντροπή και πίκρα, ειδικά που ήλπιζα οτι φέτος θα μπορούσαμε ν᾽ αναδειχθούμε πρωταθλητές και στα τέσσερα ομαδικά ανδρικά αθλήματα...

Και όσο συγκλονιστικός ηταν ο κόσμος καθ᾽ όλη την διάρκεια του αγώνα, άλλο τόσο απαράδεκτη ήταν η εικόνα αυτών των ολίγων που πέταξαν αντικείμενα μετά τη λήξη. Τελικά τί χρειάζεται για να καταλάβουν ότι ολόκληρο σύστημα μας έχει στη μπούκα, σ´ όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα;

Εικόνα Marios

Σαν παρατημενες γκομενες κανουν τα πουστρακια,να σε πω ρε Σαββα αφου την ΕΠΟ την αλλαξε,η κυβερνηση την διοικει,την ΦΙΦΑ την ξεγελασε με τον νομο του Κοντονη,ειναι διατεθειμενος να ανοιξει πολεμο με την μεγαλυτερη μαζα οπαδων στην Ελλαδα,δηλαδη ποια λογικη εχει αυτη η μαλακια???.Αυτοι μας τσιγκλανε στα παντα,ουτε ο Αλαφουζος να ηταν ο εισαγγελεας Πειραια δεν θα γινοταν τετοια πραγματα,δηλαδη καθε φορα αυτο θα γινεται??Τι να πω ρε πουστη μου με ψυχακηδες μπλεξαμε.Οποιος θελει μπορει να διαβασει το αρθρο που ανεβασε ο Μικης Θεοδωρακης για τον Τσιπρα,με τετοια λογια δεν εχει μιλησει για κανεναν ποτε ο Μικης.Πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον Θωμαιδη οι πρωτες συλληψεις ειναι για αυτους που διοργανωσαν αυτο το εγκλημα.