Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ



Κοιτάξτε εδώ ένα νούμερο.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο β’ παρατηρητής του τελικού και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης και αναφέρθηκε στα επεισόδια που «αμαύρωσαν» τον τελικό και στον κίνδυνο πιθανής αφαίρεσης βαθμών για τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Όταν έγιναν τα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, γιατί μόνο σε μια τέτοια περίπτωση προβλέπει ο κανονισμός αφαίρεση βαθμών, κανένα από τα σωματεία δεν ήταν στο γήπεδο. Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα λέει ο κανονισμός. Οι ομάδες δήλωσαν ότι θα ξεκινούσαν από τα ξενοδοχεία τους στις 6.30. Μάλιστα, δεν μπόρεσαν να έρθουν στην ώρα τους και γι’ αυτό κατατέθηκε αίτημα για καθυστέρηση ενός τετάρτου που έγινε δεκτό. Δεν ήταν παρόντες οι δύο ομάδες όταν έγιναν τα επεισόδια. Αυτό τις απαλλάσσει από ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών. Πιθανό να επιβληθεί μόνο πρόστιμο. Όποιος διαβάσει το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα θα δει ότι κάνει λόγο για ευθύνη των ομάδων μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Δε νομίζω, επομένως, ότι συντελεί λόγος για αφαίρεση βαθμών. Τα επεισόδια με την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και τη συμπλοκή με την αστυνομία ξεκίνησαν στις 6.15 μ.μ.. Είναι καταγεγραμμένα στην κάμερά μου και φαίνεται η ώρα που γίνονται. Είναι για την ακρίβεια στις 6.18 μ.μ.».

 
Παρατηρητής του τελικού κάνει δηλώσεις σε ραδιόφωνο...του ΠΑΟΚ. Και χωρίς να του πέφτει λόγος, κοιτάζει να προκαταλάβει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Αθλητικός δικαστής έγινε, από το πουθενά, όπως φαίνεται. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ'' ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Κι όλα αυτά, ενώ είναι ''Ολυμπιακάρας'' ο Διακοφώτης, με συχνή παρουσία στο Καραϊσκάκη. Έγινε ''εξυγιαντής'' τώρα τελευταία, επειδή κάθε χρόνο τα σεμινάρια προπονητικής γίνονται στην Ένωσή του και φοβάται μην τα χάσει. Κι αυτό είναι το πιο light που θα πούμε για το λόγο της μεταστροφής αυτού του ΣΟΥΡΓΕΛΟΥ. Επί της ουσίας, ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι στο Ιnternet. Δεν ζούμε στο 1987, αλλά στο 2017. Όλα όσα λέει ο Διακοφώτης, αφορούν το άρθρο 15, παράγραφος 4.
 

 
Αυτή η παράγραφος αφορά ΜΟΝΟ είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο δεν είχαμε μόνο είσοδο οπαδών, αλλά εκτεταμένα επεισόδια, με δεκάδες τραυματίες, μαχαιριές και...τσεκουριές. Πάμε λοιπόν σε άλλη παράγραφο του ίδιου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα, άρθρο 15, παράγραφος 6, εδάφιο 4.
 

 
Έχουμε εκτεταμένα επεισόδια ΠΡΟ της έναρξης του αγώνα, με είσοδο στον αγωνιστικό χώρο οπαδών, άρα πάμε σε ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΕΡΥΣΙ, ΜΕ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ, ΟΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 15, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6, ΕΔΑΦΙΟ 4 ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ -3.
 
Είπαμε, περισσότερο δεν λυπόμαστε τα λαμόγια σαν το Διακοφώτη. Τους άλλους που μοιράζουν μεροκάματα λυπόμαστε, γιατί πάνε σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΨΕΥΤΕΣ, με αποτέλεσμα να εκτίθενται όλοι μαζί και να γελάει ο κόσμος με την αποτυχημένη προπαγάνδα τους...

Σχόλια

Εικόνα holland74

«Όταν έγιναν τα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, γιατί μόνο σε μια τέτοια περίπτωση προβλέπει ο κανονισμός αφαίρεση βαθμών, κανένα από τα σωματεία δεν ήταν στο γήπεδο. Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα λέει ο κανονισμός...

Δηλαδή στον αγώνα κυπέλλου με την Κούλα έγιναν επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου;; Γιατί είχαν λυσσάξει για -6 βαθμούς;; Δηλαδή μιλάμε για παράνοια..

Εικόνα Harry red logic

Σάββα με αυτόν τον ξεδοντιάρη γραφικό του Real Fm του «ολυμπιακάρα Χατζ…γλειφτη..νάου» τι θα γίνει?
Φοράει την μάσκα του προφεσόρου-ειδικού και συνεχώς κάνει διασπορά αντιολυμπιακών ειδήσεων και ισχυρίζεται ότι ο Βαγγέλης μας τελείωσε!
Του χρειάζεται ένα γερό ξεγύμνωμα με επιχειρήματα γιατί με την μαύρη προπαγάνδα του δημιουργεί κλίμα και ανησυχία στον κόσμο του Ολυμπιακού μέσα από την συχνότητα ενός «ολυμπιακάρα»!

Εικόνα savvas gridlock

Mαθαινει κατι απο παρασκηνιο, αρχιζει μετα το επεξεργαζεται με το μυαλο του και καταληγει να λεει χοντραδες, που σε ενα μηνα το πολυ θα τις εχει παρει πισω κανοντας κωλοτουμπα. Πριν ενα μηνα μας ελεγε οτι Μαρινακης-Σαββιδης τα βρηκαν κι αν παιξουμε μαζι τελικο Κυπελλου, θα κατσουμε να χασουμε για να το παρει ο ΠΑΟΚ. Τωρα το γυρισε παλι. Εγω συστηματικα τον ακουγα για ενα μηνα και μονο, εκει καπου στο 2006. Μεχρι τοτε ακουγα που και που καμια εκπομπη, απο παλια με Sprint FM και αργοτερα τις εκπομπες στα καφενεια, αλλα δεν αντεχα τοση μαλακια σε σερι εβδομαδες. Οταν τον ακουγα τοτε το 2006 συστηματικα να βαφτιζει τον Τουρε ''σκαφτια κι αργοκαραβο, που δεν προκειται ποτε να παιξει σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα'', ειπα ''ενταξει, παμε παρακατω, αλλος ενας ασχετιδης που βγαζει λεφτα απο το ποδοσφαιρο''.

Εικόνα Harry red logic

Καλημέρα Σάββα,
Οι νοήμονες έχουν καταλάβει το ρόλο και το στύλ του.Την τζάμπα μακαρονάδα ψάχνει άντε και με λίγο κεφαλοτύρι!
Το θέμα είναι οτι πρέπει να ξεμπροστιασθεί να τον κράξουμε χοντρά και βέβαια την ολυμπιακάρα το αφεντικό του γιατί με την μάσκα του αντικειμενικού πολεμάει συστηματικά τον Θρύλο.
κάποιες φορές τον ακούω για λίγο και αγανακτώ!χαρακτηριστικό του είναι οτι ξεφωνίζει κάποιους Γάβρους που του μιλάνε με επιχειρήματα και πουλάει ψευτό εξυπνάδες.
Τον έχω ακούσει να κράζει τον Μανωλά τον Σάμαρη, τον Μήτρογλου, τον Μιλι να τους λέει άμπαλους κλπ.Μήπως ζητάει μακαρονάδες και από μανατζαρέους?
Νά ξέρουν όλοι οτι είναι Αρδακας,εχθρός του Θρύλου.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα κάνεις καταπληκτική δουλειά.Μην αφήνεις τους αντίχριστους σε χλωρό κλαδί!Προσφέρεις πολύτιμες υπηρεσίες στον Θρύλο μας.
Η αλήθεια είναι σαν το διαμάντι,όσο και να την λασπώσεις πάντα λάμπει!αρκεί λίγο καθαρό νεράκι να διαλυθεί η λάσπη.
Ο σιχαμερός Μαμωνάς της φιλαργυρίας βρίσκει τέτοια δουλάκια πρόθυμα να κυλιστούν στον βούρκο!
Τίποτα δεν μας εκπλήσσει με δαύτους γιαυτό είπαμε:
1.-αντικατασκοπεία,
2.-πρόληψη και καταγραφή κάθε ανομίας
3-άτρωτη νομική τεκμηρίωση!

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΕΟΝΤΑ!

Εικόνα koropi48

Καλό θα ήταν όποιος έχει διάθεση, να του το κρεμάσει στο φέις μπουκ του, γιατί μπορεί να μην προλαβαίνει να διαβάσει το σάιτ μας. Στους καιρούς που ζούμε, το χει γράψει κι άλλος φίλος παλιότερα, πιο εύκολα βρίσκεις ορντινάντσα με ένα 20ευρο, παρά κώλο στη Φυλής. Τώρα οι λαθρέμποροι μοιράζουν χαρτί αφειδώς και τα ληγούρια κάνουν ουρά με κατεβασμένα τα παντελόνια. Θα δούμε πολλούς τέτοιους και πρέπει να τους θυμόμαστε για όταν γυρίσει ο τροχός.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μιας και μίλησες για τον συγκεκριμένο "εξυγιαντή",η Ένωση της οποίας προεδρεύει στηρίζει τον Βαγγέλη Γραμμένο.Η ιστοσελίδα των χρηματοδοτούμενων απ'τον Ιβάν Σαββίδη πανηγυρίζει:
http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/article/251465/apo-ta-dodekanisa-pr...

"Από τα Δωδεκάνησα το πρώτο «χαστούκι» στο σύστημα!
7 Οκτωβρίου 2016, 12:17
Τελευταία ανανέωση: 7 Οκτωβρίου 2016, 13:09

SDNA Newsroom

Το SDNA είχε προαναγγείλει ότι δύο ακόμη Ενώσεις πρόκειται να ταχθούν στο πλευρό της παράταξης Γραμμένου και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου με πανηγυρικό τρόπο επέλεξε να συμπορευτεί με την αντιπολίτευση.

Παρά τη χθεσινή επίσκεψη του Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και... εκλεκτός του σημερινού συστήματος, δεν κατάφερε να πείσει... ούτε έναν στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου!

Στο συμβούλιο που έγινε στην Ένωση για να αποφασιστεί ποια παράταξη θα ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες της 26ης Οκτωβρίου, το αποτέλεσμα ήταν αμείλικτο! Εντεκα ψήφοι υπέρ του συνδυασμού του Βαγγέλη Γραμμένου και ένα λευκό!

Ακόμη ένα «χαστούκι» δηλαδή για το σύστημα, όπως άλλωστε είχε ήδη προαναγγείλει το SDNA από χθες, με τα Δωδεκάνησα να είναι μία από τις δύο Ενώσεις που τελικά τάσσονται στο πλευρό της αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου είχε υπερψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό του Γιώργου Γκιρτζίκη, παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι της Ένωσης πείστηκαν για τις νέες ιδέες, το όραμα και το καινούργιο που θέλει να φέρει στο ελληνικό ποδόσφιαρο ο Βαγγέλης Γραμμένος ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα κι αποφάσισαν με πανηγυρικό τρόπο (11-1) να τον στηρίξουν.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση:

«Σε συνεδρίαση συνήλθε η Εκτελεστική Επιτροπή (Ε.Ε.) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου το βράδυ της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2016. Εν αρχής, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας και υποψήφιο για την Προεδρία της Ε.Π.Ο. Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος και ενημέρωσε για τις θέσεις και τις απόψεις του αναφορικά με τη λειτουργιά της Ομοσοππονίας κατ’ επέκταση των κατά τόπους Ενώσεων. Κατόπιν, το σώμα μας προχώρησε στην συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, και στο πλαίσιο των γενικών θεμάτων, έθεσε σε ψηφοφορία την στάση που θα ακολουθήσει ενόψει των εκλογών στις 26 Οκτωβρίου. Η απόφαση που ελήφθη ΟΜΟΦΩΝΑ από τα μέλη της Ε.Ε. είναι στις επικείμενες εκλογές να στηρίξει τον έτερο υποψήφιο και πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο»."

"Εξυγίανση" λέμε...