Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Δείτε εδώ χειρονομία που έκανε προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Πάνος Καμμένος πριν λίγες ώρες στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου πήγε να δει τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος πόλο γυναικών Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός, με την προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου να είναι αδερφή του.


 

Αυτό εδώ το ΣΚΟΥΠΙΔΙ, αυτό το κατακάθι, αυτός ο ξεφτιλισμένος, ο ψεκασμένος απατεώνας, που τα ΚΩΘΩΝΙΑ οι Έλληνες τον έστειλαν στην ελληνική Βουλή, είναι αρχηγός κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας. Και κάνει κωλοδάχτυλα σε φιλάθλους. Να τον χαίρονται αυτόν τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ όλοι οι Ολυμπιακοί που τον ψήφισαν και κυρίως το 4-5% που πήρε σε Α' και Β' Πειραιά στις εκλογές Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015 το ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟ κόμμα του.

Σχόλια

Εικόνα john_legend
Εικόνα NovoCeLats

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ" Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Εικόνα NovoCeLats

Αυτός είναι ο υπουργός που έχει την ευθύνη της "άμυνας" της χώρας... και την ευθύνη να υπάρχει ομοψυχία και ηθικό υψηλό στον πλυθυσμό και στο στράτευμα... και αυτός βγάζει το δάκτυλο στο μισό πλυθυσμό της χώρας και στο μισό στράτευμα... εκτός αν και ο στρατός είναι σαν τους αθλητικογράφους στην ΕΡΤ, ούτε ένας ολυμπιακός για δείγμα... Ασε και το άλλο... το Σύνταγμα λέει για τους άρενες να έχουν ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις με κάτω του Ι3 στράτευση. Ο καμμένος (όπως και το 90% των βουλευττών) πληρή το κριτήριο αυτό ?

Εικόνα dimitrov7

Αυτό με τις χειροπέδες ήταν χειρότερο .... από θεσμικής πλευράς ....

Εικόνα ΔΙΑΣ

να ειναι πιο προσεκτικος γιατι το κελι του Ακη ΑΔΕΙΑΣΕ...

Εικόνα holland74

Άλλος ένας αντιμνημονιακός κωλοτούμπας που θα φάει το κωλοδάχτυλο που δείχνει στις εκλογές..

Εικόνα nichio 1971

Ακόμη ένας ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ που κάνει το κομμάτι του, καλά προφυλαγμένος πίσω από τη ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ του...
Ακόμη μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ του πόσο ΧΑΜΗΛΑ έχουν πέσει τα πράγματα στη χώρα μας...
Να τον χαίρονται όσοι τον ψηφίζουν, ΑΥΤΟΣ τους αξίζει (μαζί με το Ζουράρι)...

ΥΓ Πιο επίσημη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για τη στάση της κυβέρνησης ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ & τον ΚΟΣΜΟ του, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ. Ραντεβού στις ΚΑΛΠΕΣ παιδιά...

Εικόνα ThomasK

Και αχρείος δημαγωγός και συκοφάντης και σφουγγοκωλάριος
Μελισσανίδη και Ιβάν και και…
Κατακαημένη Σωρρακώσταινα! (που λέει και ο Δ. Δανίκας).

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ "ΤΖΟΥΛΗΣ";;;ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.
Υ.Γ.ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ,ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν υιοθετουμε ως site σε καμια περιπτωση τετοιες φημες.

Εικόνα apostolos gaganis

Ετοίμαζα άρθρο μ΄αυτόνανε, είχα διαλέξει την ίδια φωτογραφία, την είχα κάνει λίγο μικρότερη και σε φόντο πισίνας, και πριν αρχίσω να γράφω είπα να ρίξω μια ματιά στο σάϊτ και τσουπ!...σε βλέπω. Χαχαχχχ! Γρήγορο πιστόλι!

ΥΓ. Άσεε...θα σκοπεύσω αλλιώς.

Εικόνα savvas gridlock

Μια χαρα τα εγραψες.

Εικόνα Harry red logic

..."...θέλω να αγιάσω μα δεν αφήνουν οι διαβόλοι!..."

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε». Γιατί ο Σόλων είπε την περίφημη φράση στον Κροίσο και σύντομα δικαιώθηκε..???.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/midena-pro-tou-telous-makarize-giati-o-sol...

Υ.Γ. Τι γίνεται με Προπονητή?