ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ



Την Τρίτη 6 Ιουνίου ο βουλευτής Β' Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, έκανε κάποιες καταγγελίες από το βήμα της Βουλής για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Αυλώνα.
 

Προσέξτε ότι ακόμη και η ''Εφημερίδα των Συντακτών'', που πρόσκειται στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., χαρακτηρίζει το Λαγό ''πολύ καλά πληροφορημένο εκ των έσω'' στο θέμα των φυλακών Αυλώνα.
 

Σύμφωνα με το Γιάννη Λαγό λοιπόν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης
 
 

και ο πρώην αρχιφύλακας στις φυλακές Αυλώνα, Παύλος Δουλάμης, (ήταν και σε άλλες φυλακές)
 
 
παρέχουν ανέσεις στις φυλακές Αυλώνα στον ισοβίτη Γιαννουσάκη, του έδωσαν μέχρι και κινητό, μόνο και μόνο για να καταθέσει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1, ότι δηλαδή ο Μαρινάκης χρηματοδότησε τη μετακίνηση των 2 τόνων ηρωίνης. Ο Λαγός εξηγεί το πώς μπήκε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ βραδιάτικα το Φεβρουάριο η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα, μετά το κλείσιμο (απαγορεύεται η είσοδος του οποιουδήποτε στις φυλακές μετά το κλείσιμό τους το βράδυ, με βάση το Σωφρονιστικό Κώδικα) στις φυλακές Αυλώνα με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, μόνο και μόνο για να πάρει την κατάθεση που θέλει όλη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και παραθέτει και το διάλογο ενός ανωτέρου στελέχους της φυλακής με τον αρχιφύλακα που έβαλε μέσα την Τζίβα. ''Θα μας πάνε όλους μέσα'' είπε το ανώτερο στέλεχος και του απάντησε ο αρχιφύλακας ''μην μπλέκεσαι στα πόδια μου, έχω λάβει άνωθεν τηλεφώνημα, από πολύ ψηλά''. ''Από ποιον;'' ρώτησε το στέλεχος, ''από τον Πάνο Καμμένο'' απάντησε ο αρχιφύλακας. Ο Λαγός ζητάει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο των Φυτράκη-Δουλάμη-Καμμένου και υπόσχεται πως αν γίνει κάτι τέτοιο, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
 
Επίσημες καταγγελίες στη Βουλή, από Έλληνα βουλευτή, αλλά κανένας εισαγγελέας δεν ασχολείται. Όπως διαβάζουμε και στα χθεσινά ''Παραπολιτικά'', το deal αρχιφυλάκων, αξιωματικών του Λιμενικού και ανακριτών με ισοβίτες, συνεχίζεται.
 
 
 
 
 
Κο-κο-κο φυσικά σε όλα αυτά ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργός Εθνικής Άμυνας. Εμείς λέμε από εδώ πια ανοιχτά.
 
ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΕΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΝΤΟΥΠ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ.
 
Και θα τα πούμε αναλυτικά στις εκλογές. Θα ψάχνετε όλοι μαζί με το κιάλι την ψήφο σας στην κάλπη, πουτάνες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σχόλια

Εικόνα Mak

Σου ειχα πει πριν μια βδομάδα να μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα για την υποθεςη Γιαννουσακη. Σημερα στο καρφι θα διάβασες οτι υπαρχουν συνομιλίες που του δίνανε 10 εκ και αμεςα την ελευθερία του. Μισή καταθεςη Γιαννουσακη και η τράπουλα ηταν σημαδεμένη να μπει φυλακη ο μαρινακης. 20-3 κατάφερε να τους ηχογραφήσει ( γιατι δεν θα τον πίστευε κανεις αν τα έλεγε χωρις στοιχεια , και με την στημένη συνέντευξη Τριανταφυλοπουλου θα του απαγγελαν κατηγορίες ) και μεςα σε 10 μερες κατέθεσε μηνυση για εκβιασμό.αν δεν τους έγραφε σημερα ο μαρινακης θα ηταν άδικα στην φυλακη. Οπως ειδες δεν σταμάτησαν και έστειλαν την οικονομική αστυνομία. Τωρα ομως που έμαθαν τα ηχιτικα μούγκα ολοι τους !!! Αποτελεςμα να τον ξεσκισουν τον Γιαννουσακη ,που εσυ αποκαλεις Ισοβίτη απατεώνα ,να τον αλλάξουν δυο φυλακές. Άκουσε ιςοβια γιατι δεν έβαλε φυλακη τον Μαρινάκη. Εχει ομως ακομα και συνέχεια το εργο. Θα ακουςεις αυτα που λέει στον Τριανταφυλοπουλο ,να του τα υπαγορεύει ο χριστοφοριδης, Θα ακουςεις τον Γιαννουσακη να λέει στον Τριανταφυλοπουλο οτι ο μαρινακης ειναι αθωος ( ξέχασε να το παιξει αλλα σύντομα θα το ακουςεις και μαλιστα να συμφωνεί ο Τριανταφυλοπουλος ). Ο κόσμος του Ολυμπιακού αλλα και όλη η Ελλάδα θα πρεπει να εχει τα αρχιδια να ζητήσει μια συγνωμη απο τον Γιαννουσακη ,και να αναγνωρίσει το λαθος που έκανε για αυτον. Εχει ακομα συνέχεια το εργο. Ολα τα στοιχεια ,που σημερα μπορει ο μαρινακης να ειναι ασφαλής ,και να ξεσκεπάσει τους αλήτες τα εξασφάλισε ο ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ και με ρίσκο την ζωή του. Οταν βγουν όλες οι συνομιλίες τοτε θα καταλαβεις τι σημαίνει ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ.

Εικόνα Mak

Και ειναι και βαζελος !!!!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Η συριζαία ΑΡΔ της Εφημερίδας των (τσάτσων)Συντακτών Άντα Ψαρρά βγάζει τον πόνο της για το ότι ο Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ.
http://www.efsyn.gr/arthro/ta-nea-kokkinizoyn

"ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Τα νέα... «κοκκινίζουν»

10.06.2017, 10:16 | Ετικέτες: ΜΜΕ, δημοσιογραφία

Συντάκτης: Α.Ψ.

Προχωράει καθημερινά η αναβάθμιση στο πρωτοσέλιδο των έγκυρων ΝΕΩΝ. Αρχικά μικρές ειδησούλες πλαισίωσαν σαν... μπούκλες τους τίτλους που εδώ και πολλούς μήνες σπέρνουν κάθε πρωί τρόμο και πανικό λόγω της «καταστροφικής κυβέρνησης».

Στη συνέχεια παράλληλα με την απόκρυψη αλλά και τη διαστρέβλωση ειδήσεων μια όλο και πιο αγοραία γλώσσα με εύληπτες φωτογραφίες και σήμερα πλέον φτάσαμε στο κατακόκκινο ολοσέλιδο πολεμικό ανακοινωθέν για ήττες παντού!

Όσοι είπαν στην αρχή ότι η εφημερίδα Ελευθερία του Ομίλου Μαρινάκη μιμήθηκε τα Νέα έκαναν σοβαρό λάθος και οφείλουν να κάνουν αυτοκριτική. Τα Νέα τελικά είναι εκείνα που έγιναν ίδια πλέον με την «Πειραιωτική» Ελευθερία. Ευτυχώς που το Μέγαρο έχει δοθεί πλέον στο Δημόσιο πριν μετατραπεί κι αυτό σε Δελφινάριο.

Όσο για τους δημοσιογράφους του ΔΟΛ που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους με τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ακούγεται ότι τώρα τριγυρνούν στους διαδρόμους σιγοψυθιρίζοντας (για ευνόητους λόγους) τον ύμνο του Ολυμπιακού αντί για την Τραβιάτα!"

https://www.efsyn.gr/arthro/eytyhos-mega-glitonei-apo-ti-diaploki

"MEDIA
Ευτυχώς το MEGA γλιτώνει από τη διαπλοκή

31.05.2017, 11:17 | Ετικέτες: MEGA Channel, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπλοκή

Συντάκτης: Αντα Ψαρρά

Τελικά από ό,τι φαίνεται θα τη γλιτώσει -όπως πάντα- τη διαπλοκή το Μεγάλο Κανάλι, μια και οι μέτοχοι φαίνεται να προτιμούν τον κόκκινο πρόεδρο αντί για τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία της Βορείου Ελλάδος.

Μάλιστα, όπως διαρρέει από τους «καλά πληροφορημένους κύκλους», η διαχρονική μιντιακή εφοπλιστική οικογένεια θα κάνει την καρδιά της πέτρα προκειμένου να συμπλεύσουν όλοι μαζί στη συνέχιση της παράδοσης στην έγκυρη δημοσιογραφία και στη Νέα Δημοκρατία.

Ηδη οι εφημερίδες του ΔΟΛ αλλά και η πειραιώτικη «Ελευθερία» (που δεν ανήκει στον Β. Μαρινάκη) συναγωνίζονται καθημερινά μεταξύ τους για το πόσο περισσότερο θα τρομοκρατήσουν τον κόσμο με τη γνωστή έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση.

Μάλιστα στον υπέρ Μητσοτάκη συναγωνισμό τους έρχεται (πλέον) σχεδόν δεύτερος ο πράσινος όμιλος του Φαλήρου.

Ολα δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα για τον προτιμώμενο, στη... στελέχωση των μετόχων του MEGA, πρόεδρο του Ολυμπιακού ξεθολώνει με έναν μαγικό τρόπο, έτσι ώστε άσπιλος και αμόλυντος να μπει στη μετοχική αυτή οικογένεια.

Εντελώς τυχαία μάλιστα ο βασικός καταδικασμένος στην υπόθεση του «Noor One» έδωσε πρόσφατα συνέντευξη («Real», 29.5.2017) στην οποία και υποστηρίζει ότι τον πίεζαν μέσα στη φυλακή να... δώσει τον Μαρινάκη και μάλιστα ένας από εκείνους που τον πίεσαν ήταν και ο νυν υπουργός Αμυνας!

Το περίεργο εδώ είναι ότι ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε πράγματι αναφερθεί σε αφόρητες πιέσεις και στον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του, που τον οδήγησε μάλιστα τότε να ζητήσει να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή μακριά από τους άλλους κατηγορούμενους.

Μάλλον δεν πρέπει να εννοούσε τον Πάνο Καμμένο, δεδομένου ότι στη διάρκεια της προφυλάκισής του κυβέρνηση ήταν η Ν.Δ.!

Είναι αλήθεια βέβαια ότι ο συγκεκριμένος άφηνε διαφορετικές κάθε φορά αιχμές, στο διάστημα από τη σύλληψή του μέχρι την καταδίκη του, πράγμα φυσικό για κάποιον που αντιμετωπίζει τόσο σοβαρές κατηγορίες.

Αρχικά με παρεμβάσεις του στο κανάλι Αλαφούζου (την εποχή που το κανάλι έδειχνε με τον πλέον σαφή τρόπο την εμπλοκή του κόκκινου προέδρου, στον βαθμό που ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους και καταδικασμένους στην υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης ήταν το πρώην μεγαλοστέλεχος του Ολυμπιακού) οι καταγγελλόμενες απειλές είχαν... διαφορετική προέλευση, στη συνέχεια μέσα από έντυπα και ΜΜΕ άφηνε αιχμές για απειλές από συγκατηγορουμένους του, ενώ στη διάρκεια της δίκης, σύμφωνα και με τους δικαστές, προσπάθησε επανειλημμένα να θολώσει τα νερά για ενόχους και αθώους στην απολογία του.

Οποιος παρακολούθησε όλη την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης δεν θα μπορούσε να μη διαπιστώσει τις συχνές αλλαγές στη στάση του καταδικασμένου εφοπλιστή.

Το παράξενο όμως εδώ δεν είναι το τι λέει κάθε φορά κάποιος που μάλιστα πρόσφατα καταδικάστηκε σε ισόβια.

Ούτε είναι παράξενο να υιοθετεί τους ισχυρισμούς ο μιντιακός όμιλος του Πειραιά που δεν παρακολουθούσε ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το παράξενο είναι να υιοθετεί «αμάσητα» τους ισχυρισμούς ενός ισοβίτη, ο οποίος δικαιολογημένα θέλει να ελαφρύνει τη θέση του, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνις Γεωργιάδης, και μάλιστα τις παραμονές του ντιλ MEGA – Μαρινάκη.

Αυτό προφανώς ξεπερνάει τα όρια ακόμα και του αντικυβερνητικού οίστρου!"

Και μιας και η Άντα μας μίλησε για το Noor 1,ας δει τα παρακάτω:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170606/i-symmoria-kammenoy-p...

Η ειδική ενότητα του site για την υπόθεση:
http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/noor-1

Εικόνα Γιάννης ο Red

Η Άντα Ψαρρά και ο σύζυγος της,Δημήτρης Ψαρράς και η αδερφή του Δημήτρη,Αγγελική(μαζί με Τάσο Κωστόπουλο
και Δημήτρη Τρίμη) έγραφαν την γνωστή στήλη της Ελευθεροτυπίας που λεγόταν "Ιός"(η οποία μετακόμισε και στην Εφημερίδα των Συντακτών).

http://www.iospress.gr/foreis.htm

http://www.iospress.gr/

http://www.efsyn.gr/arthro/o-apohairetismos

http://www.efsyn.gr/stiles/arheio/o-ios

Βεβαίως η Άντα Ψαρρά και ο Δημήτρης Ψαρράς είναι συριζαίοι.(Ίσως γι'αυτό διαλύθηκε ο Ιός.Ο Κωστόπουλος νομίζω όχι)

Δείτε εδώ κείμενο του Δημήτρη Ψαρρά που έχει τη λογική"Ο αστυνόμος είναι όργανο,το μπουζούκι είναι όργανο,άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι"Ωραία δημοσιογραφία.ΑΡΔίστικη.:
http://www.efsyn.gr/arthro/sta-hnaria-toy-kasidiari

"Στα χνάρια του Κασιδιάρη;

15.02.2016, 07:22 | Ετικέτες: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Βαγγέλης Μαρινάκης, Χρυσή Αυγή
Συντάκτης: Δ.Ψ.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το σαββατιάτικο ντέρμπι κάνουν εντύπωση οι αναφορές στο «στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης» και τον «παναθηναϊκάκια εισαγγελέα».

Οι διατυπώσεις αυτές αποτελούν, ως γνωστόν, πιστή αντιγραφή των υπερασπιστικών ισχυρισμών της Χρυσής Αυγής.

Τον «παναθηναϊκάκια», εξάλλου, τον μάθαμε από το ηχητικό που χρησιμοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αποδείξει όσα καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είχαν δημοσιευτεί πληροφορίες για σχέσεις του κ. Μαρινάκη με τη Χρυσή Αυγή, ο εκπρόσωπος της πειραϊκής ομάδας είχε φροντίσει να τις διαψεύσει κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ούτε είχε ούτε έχει ούτε θα έχει την παραμικρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή, τους ανθρώπους της οποίας ούτε καν γνωρίζει. Ούτε θέλει να τους γνωρίσει και είναι μακριά και από τη δική του αισθητική, αλλά και την αισθητική του συλλόγου μας».

Τι άλλαξε από τότε και η αισθητική του κ. Μαρινάκη επιτρέπει παρόμοιες ταυτίσεις; "

Προφανώς ο ΑΡΔάκος δεν έχει δει αυτό το βίντεο,όπου ο Μαρινάκης καταδικάζει τη δράση της Χρυσής Αυγής:
https://www.youtube.com/watch?v=VEX9pZcKrXs

Υ.Γ.:Μεταξύ χρυσαύγουλων και "Ιού" υπάρχει αμοιβαία διαχρονική σχέση μίσους.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής της Β'Πειραιά Γιάννης Λαγός μίλησε στο βόρειο ραδιόφωνο Metropolis 95.5:
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupseis-g.-lagou-sto-radio-...

Εικόνα Mak

Μην βιάζεστε να κάνετε κρίσεις για την υποθεςη Γιαννουσακη και προσωπικά για τον Γιαννουσακη. Σε λίγες μερες θα μαθει όλη η Ελλάδα για τους εκβιασμούς που δεν υπέκυψε για να καταθεςει εναντίον του Μαρινάκη. Θα τα ακούσετε σε ηχητικά να τον εκβιάζουν και να λέει οτι ο μαρινακης ειναι αθωος. Και αυτο που εγινε στον Τριανταφυλοπουλο εγινε τον Δεκέμβριο, οταν δηλαδή ηταν σε εξέλιξη ο εκβιασμός που κατειγγειλε τον Απρίλιο. Σχεδον δυο χρονια τον εκβιάζουν και δεν λυγίζει. Το πιο εύκολο για αυτον θα ηταν να διμιουργησει προβλημα στον Μαρινάκη και να βγει απο την φυλακη και πλούσιος. Οποτε μόνο απατεώνας δεν ειναι αυτος ο άνθρωπος. Σε λίγες μερες θα ακούσετε οτι ο ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ εχει καταγγείλει.ποιος Έλληνας και μαλιστα Παναθηναϊκός θα αντιστεκόταν εκείνο το βράδυ ; σχεδον κανενας . Οποτε λιγο σεβασμό σε κάποιον που εχει τα αρχιδια να τα βάλει με όλους και ολα για να μην πειραξει εναν αθωο.

Εικόνα savvas gridlock

Εντάξει, θα τα δούμε, εμείς κρίναμε τα βίντεο που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος.