ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ'' ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



Δεν έχει νόημα να σας κουράσουμε με ένα κάρο links, φωτό και αναδημοσιεύσεις. Τσαντίζεστε οι περισσότεροι και με το δίκιο σας, προτιμάτε απλό κείμενο, μόνο με δικά μας λόγια, αφού θυμάστε τα περισσότερα περιστατικά στα οποία θα αναφερθούμε παρακάτω. Τηλεγραφικά λοιπόν.
 
- Όταν υποτίθεται ''πέφτει ξύλο στο Καραϊσκάκη'', έχουμε μία ακόμη απόδειξη της ''ασυλίας του Κράτους προς τον κακό Ολυμπιακό''. Όταν μαχαιρώνονται άνθρωποι στο Βόλο, συζητάμε το γιατί θα είναι σκάνδαλο να τιμωρηθούν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
 
- Όταν δηλώνει κάτι ο Πρίντεζης στην εκπομπή του Κωστόπουλου κατά του ΠΑΟ, ή λένε οι Αγγελόπουλοι ''δεν ζηλεύουμε τη Φενέρ'', προκαλούν. Όταν φωνάζουν στην παραλιακή Μπουρούσης-Παππάς-Καλάθης-Φώτσης ''σας γαμήσαμε μες στο Παλέ'', δεν τρέχει κάτι, δεν προκαλείται κανείς. Ούτε υπάρχει θέμα με το αν θα παίξουν στην Εθνική ορισμένοι εξ αυτών, γιατί πάνω από όλα είναι το ελληνικό μπάσκετ, we love this game, oh yeah.
 
- Όταν βγαίνει κάποιος βουλευτής και δηλώνει Ολυμπιακός, ακολουθούν δεκάδες άρθρα και σχόλια εις βάρος του. Όταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης χαρακτηρίζει κάποιον ''σκατόγαυρο'', δεν τρέχει κάτι. Ούτε φυσικά θα ασχοληθεί κανείς με τις καταγγελίες ισοβίτη ότι εκβιάζεται από τον υπουργό Καμμένο για να καταθέσει εις βάρος του Μαρινάκη στην υπόθεση ναρκωτικών του Noor 1. Τις είδατε πουθενά;

Δεν συμπεριφέρεται κατ'αυτόν τον τρόπο μόνο το γελοίο τσοντο-site sdna.gr, που έστησε το σκουπίδι της δημοσιογραφίας που λέγεται Λαλάκης Παπαθεοδώρου. ''Λαλάκηδες'' σαν τον τύπο που έγραφε ''οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι'' όταν τον πλήρωνε στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και για λίγα ρούβλια που μπορεί να του πετάει τώρα ο Ρωσοπόντιος σωματέμπορας Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς γράφει το ο,τιδήποτε, ακόμη και κόντρα στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟ, υπάρχουν πάρα πολλοί στα ΜΜΕ. Ακόμη και στα πρώτα σε κλικ αθλητικά sites, όπως το gazzetta.gr και το sport24.gr, που υποτίθεται εκφράζουν όλες τις απόψεις και απευθύνονται σε οπαδούς όλων των ομάδων, τα χθεσινά καμώματα των παικτών του μπασκετικού ΠΑΟ έχουν υποχωρήσει, πάνω-πάνω στο slider αυτών των sites δεν υπάρχουν. Αλίμονο, να θίξουμε τώρα την αρμάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μετά να αρχίσουν να βαράνε τα κουδούνια στο σπίτι μας βραδιάτικα; Ή μήπως περιμένει κανείς από ανθρώπους σαν το Ρούλη-Αρούλη Ασβεστά, που έσκουζε για χρόνια από το ραδιόφωνο ''με δείρανε μπράβοι του Μπέου'' και πλέον τον φιλοξενεί στην εκπομπή του, με τα ''Αχιλλέα μου'' και τα ''Άρη μου'' να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ τους, να μιλήσει για τους μαχαιροβγάλτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ; Κι αν τσαντιστεί μετά ο Δημήτρης ο Μελισσανίδης, ο μοσχόμαγκας του Κορυδαλλού; Αν στραβώσει ο Ρωσοπόντιος λαθρέμπορας της Μαύρης Θάλασσας; Πώς θα ζήσει ο Αρούλης; Πώς θα καταδικάσει ο (Πειραιώτης υποτίθεται) Γιώργος Συρίγος ονομαστικά το Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ό,τι κάνει στο ελληνικό μπάσκετ, από τη συχνότητα του Sport24 Radio; Κάθε τρεις και λίγο με τον ΑΕΚτζή Βλαχόπουλο (που το παίζει Ολυμπιακός) ανασύρουν την ιστορία με ''το ξύλο που έφαγε ο Μπαρτζώκας από Ολυμπιακούς για να εξαναγκαστεί σε παραίτηση'', για να εξισώσουν καταστάσεις, ενώ δεν έχουν ιδέα για το ότι κανείς δεν ακούμπησε έστω μία τρίχα του Μπαρτζώκα τότε. Στο gazzetta.gr του Οντόνι και του Ντέμη Νικολαϊδη, ο κάθε Τσώχος και Σαμπράκος θα ανεβάζουν χωρίς κανένα σχόλιο βίντεο με τα συνθήματα Παππά-Μπουρούση-Καλάθη-Φώτση. Διότι καταλαβαίνετε, έτσι;
 
ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΕΙΡΑ-ΚΑΣΑΜΙ.

Τον θυμάστε τον ''αγνό'' φίλαθλο της ΑΕΚ Γαρυφάλλου, που προσβλήθηκε λέει από τις ''χειρονομίες'' Περέιρα-Κασάμι στο ματς Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 πρόπερσι στο ΟΑΚΑ και τους έκανε μήνυση; Βγήκε χθες στη ''ΔΙΚΗ'' και δεν μπορούσε να μιλήσει, τον κατηύθυνε συνεχώς ο Κυριάκος Θωμαίδης, δασκαλεύοντάς τον στο τι και πώς να πει, αφού ο Γαρυφάλλου εμφανώς δεν ''στροφάρει''. Οι ''χειρονομίες'' Περέιρα-Κασάμι είναι λόγος καταδίκης σε φυλάκιση για την αδιάφθορη ελληνική Δικαιοσύνη και την αδούλωτη ελληνική αθλητική δημοσιογραφία, τα συνθήματα των παικτών του μπασκετικού ΠΑΟ στην παραλιακή στο Χολίδη, είναι ΟΚ, πάμε παρακάτω κι ας ασχοληθούμε με την ''ασυλία'' που απολαμβάνει ο γαύρος, με τους οπαδούς του λέει ''να τα σπάνε όλα κάθε τρεις και λίγο και κανείς να μην τολμάει να τους τιμωρήσει''.
 
Ξέρετε επίσης τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Αν εμείς ή ο οποιοσδήποτε οπαδός τολμήσουμε να αφήσουμε την οποιαδήποτε απειλή εναντίον του οποιουδήποτε ''λειτουργού της ενημέρωσης'', αυτό θα συνιστά ''επίθεση στην αδούλωτη δημοσιογραφία'' και θα βρεθούμε να απολογούμαστε στο γραφείο κάποιου εισαγγελέα, πάντοτε ευαίσθητου, ο οποίος όμως δεν έχει ευαισθησίες για καταγγελίες Ολυμπιακών. Εδώ ανεβάζουμε ας πούμε άρθρα για το ΣΥΡΙΖΑ και τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' και κάθε απόγευμα πέφτει το site, όλως τυχαίως. Και μας ρωτάτε μετά οι αναγνώστες μας στο prive ''τι έγινε ρε παιδιά, γιατί σας ρίχνουν;'' και σας λέμε ''μην ασχολείστε, ΟΚ, δεν τρέχει κάτι''. Πού να τρέξει, εμείς γαύροι είμαστε. Αν χαζοφέρναμε όπως ο Γαρυφάλλου ή κάποιος αυτιστικός φαφλατάς σαν το Βασίλη Βέργη, μπορεί να έπιναν καφέ μαζί μας ''χαλαρά'' ανακριτές και εισαγγελείς. Έτσι δεν κοκορευόταν δημοσίως ο Ρούλης-Αρούλης Ασβεστάς, ''πήγα και ήπια καφέ με τον ανακριτή Ανδρεάδη'' και πλημμύριζε μετά το sdna με άρθρα για τον ''Έλληνα Ντι Πιέτρο'' (εδώ πληροφορίες) και την ''κάθαρση που έρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με φυλακίσεις παραγόντων και υποβιβασμούς ομάδων''; Τι να σας πούμε λοιπόν, σε εσάς τους γαύρους που διαβάζετε; Να τους αγνοήσετε; Να μην τους απειλείτε με οποιαδήποτε μορφή βίας; Εννοείται, αυτό πρέπει να κάνετε. Οχι για τίποτε άλλο, επειδή ας πούμε φοβόμαστε μην μας καταγγείλουν, αλλά επειδή θα τους κάνετε μάγκες και θα σκούζει ο φαφλατάς Βέργης με τις 100 λέξεις το δευτερόλεπτο ''στοχοποιήθηκα από τον στρατό του Μαρινάκη''. Διότι αυτοί είναι δημοσιογράφοι και μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν και να στοχοποιούν όποιον θέλουν. Αν εσύ θίξεις έναν από αυτούς, την γάμησες. Θα σου'ρθουν κυανόκρανοι του ΟΗΕ, σαν κι αυτούς που έσπευσαν να υπερασπιστούν το λογοτέχνη Θανάση Ασπρούλια, μετά το βαρύτατο πρήξιμο στο μετατάρσιο που του προκάλεσε ένας αναιδής νευρικός οπαδός του Ολυμπιακού.
 
Ένα πράγμα θέλουμε από όλους εσάς που διαβάζετε εδώ και κάπου, κάπως υπολογίζετε την γνώμη μας. Να είστε λίγο πιο υποψιασμένοι για το ποιος σας λέει τι. Διαβάστε τα πάντα, αλλά φιλτράρετέ τα. Και να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας ότι ο οποιοσδήποτε εκτίθεται δημοσίως πρέπει να ικανοποιήσει το ευρύ κοινό. Είτε πολιτικός είναι, είτε δημοσιογράφος, είτε επιχειρηματίας, αν έχει ανάγκη τον πολύ κόσμο στην Ελλάδα για να ζήσει, δεν τον συμφέρει να εμφανίζεται ανοιχτά ως Ολυμπιακός, γιατί

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Όποιος γράφει δημοσίως και ζει από τα κλικ σε ένα ΜΜΕ που απευθύνεται σε οπαδούς όλων των ομάδων, δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα. Για εμάς εδώ λοιπόν όλοι οι παραπάνω εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία.
 
 
Δημοσιογράφος δεν μπορεί να το πει αυτό, ακόμη κι αν το πιστεύει, ακόμη κι αν είναι φανατικός Ολυμπιακός. Θα ''θίξει'' κάποιους ''συναδέλφους'' του και θα βρεθεί να απολογείται και να διαγράφεται από την ΕΣΗΕΑ, όπως προσφάτως οι Βερβελές-Στασινόπουλος-Σαχτούρης. Τυχαία πάντοτε, πάλι ΜΟΝΟ Ολυμπιακοί την πλήρωσαν. Εμείς εδώ που ΔΕΝ είμαστε δημοσιογράφοι, το λέμε καθαρά. Και σας ξαναλέμε, όλα αυτά τα ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ δεν θέλουν ξύλο, ούτε λεκτική βία και απειλές της σωματικής τους ακεραιότητας. Θέλουν ξεβράκωμα με επιχειρήματα και χλεύη. Τίποτε άλλο δεν αξίζουν, τίποτε άλλο δεν τους πρέπει...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,κι ο ίδιος ο (κατ'εσέ ανεπαρκής προπονητικά)Μπαρτζώκας σε επιβεβεαιώνει σε συνεντευξή του στο Cosmote Tv."Δεν με χτύπησε ποτέ κανείς. Με προσέβαλλε ο τρόπος που μου μίλησαν και αποφάσισα εκείνη τη στιγμή να παραιτηθώ. Θα μπορούσα να κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου. Δεν το έκανα. Και για τον Ολυμπιακό πήγε καλά και για μένα. Κοούτσαρα δύο ομάδες Euroleague και μπορεί να το κάνω και με άλλη στο μέλλον. Δεν είμαι απογοητευμένος με όσα έχω καταφέρει",
"Ξέρω τον Ολυμπιακό από παιδί. Δεν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό, φεύγεις. Η σχέση μου με τον Ολυμπιακό δεν ήταν μόνο επαγγελματική, είμαι και οπαδός του. Δεν έβλεπα τον Ολυμπιακό εκείνη τη χρονιά και την επόμενη. Μου στοίχισε πολύ περισσότερο τις επόμενες μέρες"."
:
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/mpartzwkas-h-sxesh-moy-me-ton-...

"Μπαρτζώκας: "Η σχέση μου με τον Ολυμπιακό δεν ήταν μόνο επαγγελματική"
Επιμέλεια: Sport24.gr Δημοσίευση: 27 Ιουν. 2017 21:59

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για όσα έζησε στην Μπαρτσελόνα, τα μαθήματα που πήρε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά και τη συμπεριφορά του στον πάγκο.
ShareTweet4 Σχόλια

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Cosmote TV, λίγες ημέρες μετά το "διαζύγιό" του με την Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε σε όσα έζησε στους "μπλαουγκράνα" τον τελευταίο χρόνο, εστιάζοντας στα προβλήματα και τις κακές στιγμές που χαρακτήρισαν το σύντομο ταξίδι του στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού επανέφερε στην μνήμη του τον Ολυμπιακό και τις περιβόητες σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο πάρκινγκ του ΣΕΦ, ενώ αναφέρθηκε στα ξεσπάσματά του στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις ωραίες στιγμές στο Λονδίνο, όπου κατέκτησε την EuroLeague με τον Ολυμπιακό: "Στο δικό μου μυαλό υπάρχουν πιο έντονα οι αποτυχημένες στιγμές. Έχω ζήσει πολλές καλές στιγμές, αλλά θυμάμαι περισσότερο αυτές της μοναξιάς μου. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Πρέπει να δείχνεις το χαρακτήρα σου στα δύσκολα".

Για τη φετινή σεζόν στη Βαρκελώνη: "Ζορίστηκα πάρα πολύ. Από την πρώτη μέρα που πήγαν όλα ξεκίνησαν να πηγαίνουν ανάποδα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που μου έλεγαν πως θα έχω δύσκολη χρονιά κι έτσι έγινε. Πήγα στις 10 Ιουλίου μου είχαν εξηγήσει πως υπήρχαν 13 συμβόλαια και λίγες μέρες μετά έφυγαν Σατοράνσκι και Αμπρίνες. Υπολόγιζα αρκετά σε αυτούς. Είχαμε μέσο όρο πέντε τραυματίες σε κάθε ματς. Δε γινόταν να βρούμε χημεία. Δεν υπήρχε αθλητικότητα. Σίγουρα πάντως ήταν επαγγελματίες κι είχαν ταλέντο. Το νέο σύστημα της EuroLeague ήταν δύσκολο. Δεν είχε χρόνο κανείς να ετοιμάσει τα επόμενα παιχνίδια, ειδικά στην Ισπανία που είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη".

Για τη σχέση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού με Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: "Δεν έχει καμία σχέση η αντιπαλότητα. Το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα είναι εθνικό και πολιτικό θέμα. Καστίλη εναντίον Καταλωνίας. Όταν χάσαμε με μεγάλη διαφορά δεν υπήρχαν ακραίες αντιδράσεις όπως εδώ. Στη σειρά με τη Βαλένθια παίξαμε με ενάμιση ψηλό και χάσαμε με buzzer beater. Δεν είχαμε ομάδα να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα, ειδικά όπως κατέληξε η χρονιά με τόσους τραυματίες".

Για τις αντιδράσεις του στον πάγκο: "Πολλές φορές βγήκα εκτός εαυτού. Ο προπονητής νιώθει ανασφάλεια όταν τα πράγματα δεν περνούν από τα χέρια του. Δυστυχώς σε κάθε ματς εμφανιζόταν και κάτι καινούριο. Φύγαμε για το Κύπελλο και έκανε επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα ο Ναβάρο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις εξάρσεις μου. Προσπαθώ να τις διαχειριστώ και υπάρχουν στιγμές που δεν τα καταφέρνω. Δεν είμαι περήφανος για αυτό, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας μου".

Για τη βραδιά στο ΣΕΦ μετά τον χαμένο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: "Μία συλλογή εμπειριών. Η ωριμότητα είναι ένα θλιβερό κέρδος που έχει γράψει κι η Κική Δημουλά. Για μένα ήταν καλό. Δεν με χτύπησε ποτέ κανείς. Με προσέβαλλε ο τρόπος που μου μίλησαν και αποφάσισα εκείνη τη στιγμή να παραιτηθώ. Θα μπορούσα να κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου. Δεν το έκανα. Και για τον Ολυμπιακό πήγε καλά και για μένα. Κοούτσαρα δύο ομάδες Euroleague και μπορεί να το κάνω και με άλλη στο μέλλον. Δεν είμαι απογοητευμένος με όσα έχω καταφέρει".

Για το τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή στο πάρκινγκ: "Ξέρω τον Ολυμπιακό από παιδί. Δεν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό, φεύγεις. Η σχέση μου με τον Ολυμπιακό δεν ήταν μόνο επαγγελματική, είμαι και οπαδός του. Δεν έβλεπα τον Ολυμπιακό εκείνη τη χρονιά και την επόμενη. Μου στοίχισε πολύ περισσότερο τις επόμενες μέρες".

Για το μέλλον του: "Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να δουλέψω κάπου. Η ζωή σε πηγαίνει παρά εσύ την πηγαίνεις. Η Μπαρτσελόνα ήταν μία επιλογή λόγω του τεράστιου ονόματος, αλλά κακή με βάση το τάιμινγκ. Αντίθετα με την Λοκομοτίβ. Ο Σίνγκλετον σε σχέση με την Λόκο θα αμείβεται πέντε φορές περισσότερο".

Για το αν αισθάνεται μοναξιά ένας προπονητής: "Το μπάσκετ δεν είναι η γιορτή των Αντετοκούνμπο που έγινε προχθές. Δυστυχώς δεν υπάρχουν παντού καλές σχέσεις. Υπάρχουν παίκτες που δε θέλουν να με βλέπουν. Έχω τσακωθεί με παίκτες. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν ένα πολύ μεγάλο εγώ και έναν κύκλο γύρω τους που δεν τους λένε πάντα την αλήθεια. Βλέπουν τα πράγματα από τη μία πλευρά. Πολλοί είναι αρνητικοί όταν τους δείχνεις έναν διαφορετικό δρόμο. Στη Βαρκελώνη δεν είχα διάθεση να μιλήσω με περισσότερους από 2-3 φίλους. Μεγάλη εσωστρέφεια, μεγάλη ευθύνη. Κάνω κάτι που αγαπάω, αλλά είναι πολύ μοναχικό. Υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν γίνει νάρκισσοι, υπάρχουν και φυσιολογικοί. Είχα πάρει ένα ποδήλατο στη Βαρκελώνη, το έβαλα στα σαλόνι κι έκανα συνέχεια βλέποντας τηλεόραση. Αυτό ήταν το δικό μου αγχολυτικό".

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο Σπανούλης με τον Ναβάρο: "Τελείως διαφορετικοί παίκτες και στο παρκέ και στα αποδυτήρια. Αμφότεροι είναι κορυφαίοι παίκτες και σκόρερ. Το πρόβλημα είναι πως ο Ναβάρο είναι στα 37 προς 38. Όταν ο παίκτης είναι στα τελειώματά του, οι προπονητές έχουν πρόβλημα. Ο Σπανούλης δεν ανήκει σε αυτή την κατάσταση. Οι ομάδες που έχουν παίκτες οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν και δεν το καταλαβαίνουν, έχουν πρόβλημα".

Ποια ομάδα έπαιξε το μπάσκετ του Μπαρτζώκα: "Δεν υπάρχει μπάσκετ του Μπαρτζώκα. Το μπάσκετ είναι ένα. Απόλαυσα τη σεζόν στη Λοκομοτίβ γιατί έπαιξε με 4 φόργουορντ. Παίξαμε μπάσκετ που μου άρεσε. Μετά την αλλαγή του Φεσένκο με τον Τζάνινγκ η ομάδα απογειώθηκε. Στη Βαρκελώνη μόνο ο Κλαβέρ μπορούσε να παίξει σε περισσότερες από μία, θέσεις".

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,μιας και μίλησες για τον λαθρέμπορα Μελισσανίδη,εδώ ολόκληρο το ντοκιμαντέρ του περιοδικού UNFOLLOW για Μελισσανίδη και Δραπετσώνα:
https://www.youtube.com/watch?v=PYQKVbITs-I

Κο-κο-κο γι'αυτό το θέμα τα υπόλοιπα ΜΜΕ,"αντικειμενικά" αθλητικά και πολιτικά.ΑΡΔ.

Εικόνα giorg7

Μπράβο Σάββα. Σκέτη απόλαυση το άρθρο.

Εικόνα mkpap7

Το θέμα είναι οτι αυτοί έχουν το μέσο (site, tv, ράδιο, εφημερίδα κ.λ.π) να πουν την κολο-άποψη τους. Εμείς με ποιο τρόπο θα εκφραστούμε για να τους ξεβρακώσουμε με επιχειρήματα? Γράφοντας comments που τα σβήνουν?
Δυο τρόποι τους κάνουν αυτούς να φοβούνται η πραγματική βία αλλά και η ...οικονομική βία. Δηλαδή κάτι σαν αυτό που είχε κάνει ο Σώκρατες πριν καμμια 20αρια χρόνια στον Κοσμο των Σπορτς: "Κανείς Ολυμπιακός δεν πρέπει να αγοράζει αυτή την εφημερίδα...". Η εφημερίδα έκλεισε πάρα πολύ γρήγορα... Κάτι αντίστοιχο άλλα επίσημα οργανωμένο πρέπει να γίνει και τώρα. Και άμα μειωθούν πολύ τα clicks, και οι ακροαματικότητες, ώρε πανηγύρια! ΄Εχουμε μεγάλη δύναμη γιατί είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί. Ας την χρησιμοποιήσουμε λοιπόν!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

αυτός ο Γαρυφάλλου είχε ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ μετα του υιού του στον τελικό Κυπέλλου του Μπέου.

εκεί όμως θεώρησε ότι δεν εθίχθη η αθώα ψυχοσύνθεσή του, ούτε και οι ευαίσθητη ΑΡΔ θεώρησαν το γεγονός τόσο αντιφατικό ώστε να το σχολιάσουν, μιας και με τα καραγκιοζιλίκια του έγινε και δημόσιο πρόσωπο ο ...carnation.

Εικόνα Chevalier de Balibari

αληθεια τι φρουτο αυτος ο βλαχοπουλος...
κατι σαν τον ''γαυρο '' σπυροπουλο...
τετοιοι τυποι για μενα ειναι πιο αντιπαθεις απο γκοντζους , κοντους κλπ
γιατι εχουν μια δημοσιογραφικη ''αντικειμενικη'' πουστια στυλ ναι μεν αλλα...
με τους αλλους ξερουμε τι αντιμετωπιζουμε...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είναι Ολυμπιακός ο Βλαχόπουλος. Ίδια ομάδα με του Θανάση Ασπρούλια υποστηρίζει, που επίσης ΔΕΝ είναι βάζελος.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ίδια ομάδα είναι όλοι τους Διακογιάννηδες, Συρίγοι και οι κληρονόμοι τους και ειδικά οι της μασονίας:

αντι-Ολυμπιακοί

Εικόνα Romain

Καλά όμως ας το δούμε και από την άλλη πλευρά. Όχι πάντα μονοπαντα.

Πες ότι ο Λαλάκης και ο Αρουλης αποφασίσουν να τα γράφουν όλα. Όπως τα βλέπουν και από τις δύο πλευρές.

Αν όμως το καταλάβει ο Νιαου, αν τον ειδοποιήσουν? Και σταματήσει η χορηγία του ΟΠΑΠ προς το τσοντοσαιτ?

Και αν και η Γκαρκάσοβα δεν εμφανιστεί με τις σακούλες? 'Η αν εμφανιστεί αλλά χωρίς αυτές?

Τότε τι θα κάνουν τα τσατσονια? Διότι στα κανάλια του Αλαφουζου, απλήρωτοι θα την περνάνε.

Γιαυτό και τα γράφουν όπως τα γράφουν. Και έτσι θα συνεχίσουν εκτός και αν οι άνωθεν εντολές αλλάξουν. Κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται.

Εικόνα savvas gridlock

Κι όμως φίλε, οι σακούλες με τις πληρωμές είναι γεμάτες ρούβλια, που όμως από εδώ και πέρα θα κοπούν.

Εικόνα dimitrov7

Να διορθώσω .... η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Ολυμπιακοί ..... τα ρέστα ανήκουν στη ίδια ομάδα που λέτε δλδ στον αντι-Ολυμπιακό. Κατά τα άλλα μαύρο στους τσυριζανέλ, ειδικά στον φακλανόπ&^στα που το παίζει και ράμπος. Επίσης είναι τιμή μου που όλα αυτά τα τομ&*%α είναι εναντίον μου γιατί όπως λέει κι ο κυρ Μανώλης ο Γαβαθιώτης .... τους πηδάει ο Βαγγέλας. Προσεχώς και στην τιβί!!!! Μεγκάλο μαμήσι!!!!! Και μια συμβουλή στους βαζελόγαυρους ... ρε ουουουουοστ από δω!!!

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ μας λένε, φίλε, ''όλη η Ελλάδα σας φτύνει'', και καλά για να μασήσουμε εμείς και να πούμε ''κάτι λάθος κάνουμε, ντρεπόμαστε''. Ρε κωθώνια, παπατζιλίκι σε αυτους που γέννησαν τον παπά;

Εικόνα dimitrov7

Ρε ουουουουουουοστ από δω στα κοθώνια, που θα τους δώσουμε και σημασία τι λένε. Θα κάνουμε και τα γούστα τους για να μας "συμπαθήσουν" οι ανώμαλοι. Όπως μας "συμπαθούσαν" στα "πέτρινα χρόνια". Μαμήσι και στρατωτικό περίπατο να τους πηγαίνουμε μια ζωή. Μέχρι να μπατιρήσει η Ρωσία από τα ρούβλια που θα έχει φάει ο αιμπαν στους ΑΡΔ.

Εικόνα Romain

Για το ότι όλοι οι άλλοι οπαδοί είναι Αντι-Ολυμπιακοί....

φταίνε ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης.

Γιατί?

Γιατί έχουν πάρει όλα τα πρωταθληματα.

19 από τα 21

Και οι οπαδοί αντί να δουν τις δικές τους ομάδες για το τι δεν κάνουν καλά, βρήκαν την βολική γιαυτους και τις διοικησεις τους λύση.

Φταίει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ.

Εικόνα savvas gridlock

19 από τα 21, τεράστιο σκάνδαλο, έπρεπε να έχουμε 21 στα 21, αλλά ας όψονται ο Δουρος και η μπουγάδα του Πατέρα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αρθρο έπος, αλλά επειδή όλοι αυτοί οι τύποι είναι αυτιστικώς ηλίθιοι, είναι και ταυτοχρόνως ανίκανοι να αντιληφθούν την όποια χλεύη(τι να σημαίνει αυτή η λέξη) λέω να γίνω πιο ωμός (κοντά στα άλλα έχω βαρεθεί τον καθωσπρεπισμό,τις συριζοπούλες, τους κομπλεξικούς αγάμητους, τους και καλά πόντιους που στην ουσία είναι γεωργιανοί, τους γενικώς ανίκανους , τους κοκάκηδες, τους μαφιόζους με τα πούρα, τους πάσης φύσης λαθρέμπορους, τις ΜΚΟ και μου βγήκε και το μπουγιουρντί της εφορίας) .Γαμιούνται όλοι οι αντιολυμπιακοί, αυτοί που ντρέπονται να λένε ότι είναι ολυμπιακοί και όποιον βρίσκεται στον δρόμο, αλεύρι με αυγά αλλιώς γιαουρτάκι δροσιστικό.Άντε γιατί αρκετά μας πρήξανε τα παπάρια.

Εικόνα savvas gridlock

Αν η αναφορά στις ΜΚΟ, φίλε, είναι τυχαία και σου βγήκε πάνω στη φούρια σου, τότε εντάξει, ωραίος, αλλά πάσο. Αν όμως δεν ήταν τυχαία, τότε είσαι πολύ ενημερωμένος, σε ένα θέμα όμως που δεν μπορούμε να αναλύσουμε εδώ. Παίζει να είναι και από τα λίγα που μασάμε όντως να το κάνουμε. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο. Το δικό μας πάπλωμα δεν φτάνει ως εκεί...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Όχι δεν ήταν τυχαίο.Λίγο πριν γράψω το κείμενο είχα μια συζήτηση με κολλητό στη Μυτιλήνη (καθόσον Μυτιληνιός μια κάποια ανησυχία για το σεισμό την είχα) και κουβέντα στην κουβέντα μου επιβεβαίωσε διάφορα που διάβαζα και άκουγα για τις ΜΚΟ.Ο συγκεκριμένος φίλος είναι στρατιωτικός με άμεση γνώση των συνθηκών.Προσπερνώ ταχαίως την ξεφτίλα ορισμένων που πλούτισαν σε χρόνο dt εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη δυστυχία και προχωρώ στα των ΜΚΟ.1ον.Όσοι έχουν προσληφθεί είναι γνωστές συριζοπούλες ή τουλάχιστον φίλα προσκείμενοι.Είναι η καινούρια φάμπρικα ρουσφετιών (αναφέρομαι στο νησί μου αλλά και αλλού δεν νομίζω να είναι πολύ διαφορετικά).2ον.Τα μαύρα που διακινούνται είναι απίστευτα πολλά και ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για ξέπλυμα. 3ον.ΣΕ ΟΛΕΣ τις ξένες ΜΚΟ υπάρχουν άνθρωποι μυστικών υπηρεσιών, από ΜΙΤ μέχρι Μοσάντ και FSB.

Εικόνα savvas gridlock

Για το 2 και το 3 που λες η αναφορα μου, αλλα δεν ειναι για τα δοντια μας, γιατι εκει δεν εχει μηνυσεις. Εκει εχει τεζα...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Λες να έχει δίκιο ο ηλίθιος δήμαρχος της Αγκυρας?Σχεδόν όλο το νησί τα ξέρει αυτά οπότε ....

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

«όλοι μαζί μπορούμε»!!!! με τα λεφτά και την εργασία των άλλων όμως...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ααααα....
το ευχαριστήθηκα διαβάζοντας

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και για να μην ξεχάσω.Πως γίνεται ρε παιδιά να χρωστάει ο άλλος ο πούστης μισθούς και δόσεις από το Μάρτιο και να παίρνει πιστοποιητικό?Ρε θα μας τρελάνετε?Οι δικοί μας οι μαλάκες τι κάνουν?Απορώ πραγματικά πως παραμένουμε ακόμη ήρεμοι.

Εικόνα NovoCeLats

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ / ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΧΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΩΣ ΟΣΦΠ ΑΛΛΑ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΑ...)

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το καλύτερο θα ήταν επιτέλους να αποκτήσουμε δικό μας επικοινωνιακό κομμάτι, το οποίο δεν το είχαμε ποτέ!

όσο για τα δημιουργίας κόμματος θα συμφωνήσω με τον Σάββα, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ποτέ να είναι κράτος-παρακράτος, αυτά είναι για άλλους.
ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του, τεράστιος σε αριθμό, πολυσυλλεκτικός και υπερήφανος, τα κομματικά θεωρώ ότι μόνον σε περιπέτειες θα μας έβαζαν.

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα savvas gridlock

Όχι φίλε αυτά που κοροϊδεύουμε στους άλλους, εμείς είμαστε Σύνδεσμος, αθλητισμός, όχι κωλο-πολιτική...