ΑΛΛΑ 5,7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΣΥΝΟΛΟ 82



Νέα καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο σήμερα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 

 
Ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' έβαλε άλλα 5,7 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προσωπική περιουσία του πριν λίγες μέρες. Αν συνεχίσουμε από εδώ, από τα 76 εκ. ευρώ που είχαμε μείνει, προκύπτει ότι από το 2012 που ασχολήθηκε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', έχει βάλει σε αυξήσεις κεφαλαίου στην ΠΑΕ περίπου 82 εκ. ευρώ, δηλαδή πέταξε από την περιουσία του 82 εκ. ευρώ δίχως να πάρει ούτε ένα ευρώ πίσω. Στα 5 χρόνια της μνημονιακής Ελλάδος, ένα τέτοιο νούμερο για το ποδόσφαιρό μας είναι τεράστιο, οπότε ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' έχει το σεβασμό μας, από την στιγμή που ξοδεύει πραγματικά λεφτά, όχι με το στόμα, λεφτά που πιστοποιούνται από τους αρμοδίους, για το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Το αντίστοιχο ποσό για το Βαγγέλη Μαρινάκη είναι 61 εκ. ευρώ.

Σχόλια

Εικόνα el trick

Το ποσό που έβαλε ο Σαββίδης είναι πραγματικά μεγάλο. Όμως πόσα χρήματα από αυτό το ποσό πήγαν για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΈΣ ανάγκες του ΠΑΟΚ (Π.χ. για βελτίωση εγκαταστάσεων, για παίκτες κ.λ.π.) και πόσα για τις ...άλλες "ανάγκες" ψήγματα των οποίων γράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο;;;;
Πάντως είτε το θέλουμε είτε όχι ο ΠΑΟΚ, αν συνεχίσει ο Σαββίδης να σκορπά χρήμα, θα ενισχυθεί και για μένα είναι ο κύριος αντίπαλος του ΘΡΥΛΟΥ έστω και αν θέλει πολλά καρβέλια ακόμα ο Σαββίδης ώστε να ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ κατ΄ αρχήν τον ΠΑΟΚ στα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, κάτι που ο ΘΡΥΛΟΣ το πέτυχε εδώ και πολλά χρόνια.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Συμπεριλαμβάνεις και τα τσιγάρα? Κατά τα άλλα να φύγει ο Χοντρός και μετά να πουλήσει.