ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-86:ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΕ ΠΑΟ...



Επιστροφή σχεδόν 30 χρόνια πίσω σήμερα για να δούμε μία ακόμη ωραία ιστορία από τα χρόνια του βαρδινογιαννισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο και του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, έννοιες αλληλένδετες. Αντιγράφουμε από άρθρο του δημοσιογράφου Νίκου Ασημακόπουλου στην ''Ελευθεροτυπία''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 4-12-1988
 

 

 

 
Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ τη σεζόν 1985-86 έκανε το νταμπλ. Την ίδια ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟ πλήρωνε 22 συμβόλαια παικτών ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Αυτό δεν το έγραψε μία εφημερίδα. Προέκυψε από έκθεση οικονομικών ελεγκτών, των Λούφα-Τιστσία, η οποία έκθεση διαβιβάστηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού του παπανδρεϊκού βαρδινο-ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο του 1988. 30 χρόνια μετά, η τύχη αυτής της έκθεσης αγνοείται. Αν η υπόθεση αυτή προχωρούσε, ο ΠΑΟ έπρεπε να υποβιβαστεί, αφού δωροδοκούσε άλλες ομάδες ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Η πληρωμή εξόδων για άλλες ΠΑΕ, για περιουσιακά στοιχεία άλλων ΠΑΕ, από την ΠΑΕ ΠΑΟ, συνιστούσε καραμπινάτη δωροδοκία. Κι αν εξαιρέσουμε την περίοδο του βάζελου Κοσκωτά, κηλίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού (με παπανδρεϊκή σφραγίδα και αυτή...), όποιος βρει κάτι αντίστοιχο με τα παραπάνω για τον Θρύλο, εδώ είμαστε να συζητήσουμε ό,τι θέλει και να συγκρίνουμε ό,τι θέλει. Μέχρι τότε, εμείς λέμε ότι οι βαζελοβρομιές στον ελληνικό αθλητισμό δεν είχαν και δεν έχουν ταίρι...

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καλησπέρα, σύγγαυρε Σάββα

όπως φυτευτός ήταν ο βαζελοΚοσκωτάς και ο χανουμοΣαλιαρέλης, το ίδιο πήγαν να μας κάνουν με φυτευτό τον χανουμοΛαυρεντιάδη, από του χάρουν τα δόντια γλιτώσαμε τότε, με μόνη ευτυχώς, αλλά σοβαρή απώλεια, το μισό Καραϊσκάκη.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καλησπέρα, σύγγαυροι!

σχετικο-άσχετο:
στο ιπποδρομιακό ντέρμπυ που έγινε τις προάλλες, εθεάθησαν αγκαλίτσα ο Θαλής (ελπίζω να γνωρίζουν οι αναγνώστες) μετά του διδασκάλου οδηγήσεως...

σημείωσις:
οι προαναφερθείσες ιπποδρομίες οργανώθηκαν από τον ΟΠΑΠ και ο ίππος που κατέλαβε την πρώτη θέση είναι ιδιοκτησίας της Aegean Stables της οικογένειας Μελισσανίδη!
ΕΞΥΓΙΑΝΣΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ...ΖΩΙΚΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ!!!!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καλησπέρα, σύγγαυροι!

σχετικο-άσχετο:
στο ιπποδρομιακό ντέρμπυ που έγινε τις προάλλες, εθεάθησαν αγκαλίτσα ο Θαλής (ελπίζω να γνωρίζουν οι αναγνώστες) μετά του διδασκάλου οδηγήσεως...

σημείωσις:
οι προαναφερθείσες ιπποδρομίες οργανώθηκαν από τον ΟΠΑΠ και ο ίππος που κατέλαβε την πρώτη θέση είναι ιδιοκτησίας της Aegean Stables της οικογένειας Μελισσανίδη!
ΕΞΥΓΙΑΝΣΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ...ΖΩΙΚΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ!!!!

Εικόνα holland74

Βρώμα μπόχα του ΠΑΟ η ιστορία, μέσα στη φουστιά η θύρα 13...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τελείως άσχετο αλλά έχει πλάκα.Αυτός ο Ερντίντς που και καλά είναι ελεύθερος και τον θέλουν ως αντιμπεργκ , ανήκει στο Αννόβερο οπότε πρέπει να αγοράσουν οπότε γιοκ.Δεν είναι καθόλου τυχαίο το σήμα με την αλογοτροφή.Ιωάννη βάστα γερά.

Εικόνα Panos-D

Την έχω πει πολλάκις σε φίλους βάζελους (με κίνδυνο να καταντάω γραφικός) ότι λέξεις όπως: «παράρτημα», «θυγατρική», «ομάδα δορυφόρος» κλπ θα πρέπει να τις βγάλουν από το λεξιλόγιό τους (ειδικά όσοι είναι 40άρηδες και βάλε...)
Όταν υπήρχε ξεκάθαρη μετοχική σχέση για χρόνια (οικ. Βαρδινογιάννη), ανάμεσα σε δύο Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ-ΠΑΟ & ΠΑΕ-ΟΦΗ) που ήταν ανταγωνίστριες στην ίδια αγορά (συμμετείχαν στο ίδιο πρωτάθλημα) όλα τα υπόλοιπα είναι: «να’χαμε να λέγαμε».

*** Α, μην το ξεχάσω. Στις απαγορευμένες λέξεις να βάλουμε και τη λέξη «χούντα» που χρησιμοποιείται πολύ από τους βάζελους, για να δικαιολογήσουν τις αποτυχίες των τελευταίων ετών. Μιά ματιά στο αρχείο του Σάββα θα βοηθούσε τις πράσινες μνήμες...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ανέκαθεν η βαζελίστικη συμπεριφορά, μέσα στα όσα συμπεριλαμβάνει, διέθετε και την συμπεριφορά της ιερόδουλης, η οποία κατηγορεί με θόρυβο, ένταση και πάθος, όποια της έρθει, ως «πουτάνα»!!!

Υ.Γ. ο ...φίδης ήταν το επίσημο, φάτσα-φὀρα πρατήριο, υπήρχαν και άλλα, Αθηναϊκός, Κόρινθος κλπ

Εικόνα CEN-TAURUS

Συνιδιοκτησίες, άσπρα σαν χιόνι συμβόλαια, ηγεσία του αθλητισμού μόνο από πράσινους πιστούς, κουμπούρια στον αγωνιστικό χώρο, χαστούκι και μετάθεση σε αστυνομικό προϊστάμενο, κληρώσεις με τα παγωμένα μπαλάκια του δραμουντάνη, παίχτες δανεικούς σε άλλες ομάδες και πληρωμένους, όπως λέει και η ανάρτηση. Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς. Στους αγιασμούς, πρώτη μούρη πάντα όλη η αθλητική ηγεσία με τα καλά κοστούμια. Βαρεθήκαμε τους ρουμπήδες, τους δέδες, τις πετραλιάδες. Καλά κάνεις και τα ανασύρεις από το αρχείο σου σάββα. Όσο κι αν δεν βγαίνει προς τα έξω, τα διαβάζουν και τους πονάνε. Ήταν οι εποχές που όλες οι χαμούρες έβγαιναν και έπαιρναν θέση, ότι δεν έχει καμια δουλειά η πολιτεία να βοηθήσει το ΘΡΥΛΟ να φτιάξει το προπονητικό κέντρο του ρέντη ή αργότερα το ΝΑΟ. Και τώρα, που τα μετρητά τρέχουν στους καθ' έξιν απατεώνες σαν ποτάμια, που γίνονται μαϊμουδονομοθετικές ρυθμίσεις υπέρ τους, τσιμουδιά! Τσιμουδιά από τα μπεκροζουράρια όταν χαρίστηκε στην εμπορική εταιρεία ΚΑΕ ΠΑΟΚ το κλειστό από το χοντροβενιζέλο. Τα ξέρουν πολύ καλά αλλά η ανάγκη για το μεροκάματο βλέπεις...

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το πούμε αυτό.