ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ:''Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ''...



Μεταφερόμαστε στο 1995, σε συνέχεια αυτού του άρθρου. Γιάννης Καρράς και Δημήτρης Μελισσανίδης, πρώην φίλοι και συνεργάτες στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στο χώρο της ναυτιλίας και των καυσίμων, τα έχουν σπάσει εξαιτίας της υπόθεσης λαθρεμπορίας που τους ταλαιπώρησε για χρόνια δικαστικά. Ο Καρράς βράζει εναντίον του ''τίγρη'', επειδή δίχως να ευθύνεται ο ίδιος (ο Καρράς) απειλείται με φυλάκιση και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κατηγορεί το Μελισσανίδη για πολλά θέματα, μεταξύ αυτών και για τα της ΑΕΚ. Το Νοέμβριο του 1995 λοιπόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Τροχανάς (στον οποίο πούλησαν τις μετοχές τους οι Καρράς-Μελισσανίδης το καλοκαίρι του 1995) ανακοινώνει πως επιστρέφει στη διοίκηση της ομάδας ο Μελισσανίδης και μάλιστα ως πρόεδρος. Ποιος είδε τον Καρρά και δεν φοβήθηκε. Παραχωρεί συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα ''Sportime'', όπου μεταξύ άλλων δηλώνει τα παρακάτω.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTIME 16-11-1995
 
 
 
''- O συγκεκριμένος πρόεδρος, ο σημερινός-σ.σ. εννοεί το Δ.Μελισσανίδη- είναι ετερόφωτος. Έχει δύο πράγματα. Στη ζωή του γενικά υπήρξε λαθρεπιβάτης. Δεν έχει πληρώσει εισιτήριο για καμία διαδρομή. Στο τζάμπα τα πάντα. Και τώρα μπορεί να πάρει το 50% των μετοχών αν του το κάνει δώρο ο Τροχανάς. 'Η αν βρει άλλους να μαζέψουν τα λεφτά για να σφετεριστεί αυτός το 50%. Αλλιώς, δεν αγοράζει ποτέ. Το δεύτερο είναι ότι για να προβληθεί πηγαίνει και κολλάει κοντά σε ανθρώπους. Δηλαδή, Κοσκωτάς, Σπανός, Καρράς, Πατέρας, Μπάγεβιτς.
- Τι σχέσεις είχαν Μελισσανίδης-Κοσκωτάς;
- Ξέρει ο κ. Μελισσανίδης. Άσ'το, δεν είναι της στιγμής. Όλους αυτούς σε κάποια στιγμή τους άδειασε''.
 
Σκληρά λόγια, αλλά ειδικά η μπηχτή για σχέσεις Μελισσανίδη με τον Κοσκωτά, δεν μπορούσε να περάσει έτσι. 4 μέρες μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Καρράς βρέθηκε προσκεκλημένος στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννηδων (τότε μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟ), σε μια εκπομπή λίγο πριν τα παιχνίδια πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' Εθνικής της σεζόν 1995-96. Εκεί ρωτήθηκε για το θέμα των ''επαφών'' Κοσκωτά-Μελισσανίδη και απασφάλισε...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTIME 20-11-1995
 

 

 
''- Έχετε δει εσείς ορίτζιναλ ΑΕΚτζή που να παρακαλά να μπει στη διοίκηση του Ολυμπιακού; Αν είναι έτσι, τότε και ο Μελισσανίδης είναι ορίτζιναλ ΑΕΚτζής. Ορίτζιναλ, όμως, είναι μόνο οι οπαδοί της ΑΕΚ.
- Ποια χρονική περίοδο συνέβη αυτό και με ποιους όρους, αγορά μετοχών ή απλή συμμετοχή;
- Ήταν επί προεδρίας Σαλιαρέλη. Και φυσικά παρακαλούσε για να μπει στη διοίκηση, όχι να πάρει μετοχές. Για τις μετοχές χρειάζονται λεφτά''.

 
Τέλη δεκαετίας του '80 έφυγε από τον Ιωνικό ο Μελισσανίδης (για να ασχοληθεί με τις δουλειές του με τον Καρρά κι αφού ''σκοτώθηκε'' με τον πρώην φίλο του και συνεργάτη του στον Ιωνικό, τον Σπανό -πατέρα του σημερινού προέδρου του Ατρομήτου-), προσπάθησε να μπει στον Ολυμπιακό και μετά έγινε ''ΑΕΚάρας''. Και η πλάκα είναι ότι κατηγορούσε για πολλά χρόνια το φίλο του τον Καρρά ως ''γαύρο'', κάτι που ίσχυε, αλλά το έστρεφε εις βάρος του, ότι ''εγώ τον έψησα να μπούμε στην ΑΕΚ το 1992, επειδή εγώ ήμουν ΑΕΚ, αλλά αυτός είχε τότε τα λεφτά που εγώ δεν είχα, αν και ήταν Ολυμπιακός''. Ο Καρράς τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, με αναφορές στην περίοδο Σαλιαρέλη του Ολυμπιακού. Και βέβαια σε αυτά ο Μελισσανίδης δεν απάντησε ποτέ, αφού ήξερε ότι δεν τον έπαιρνε να πει ψέματα στον Καρρά...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Γειά σου Σάββα με τα σπουδαία αρχεία! Επιτέλους! Μια φωνή από το βάθος του πηγαδιού, να μας θυμίζει τί κουμάσια κάνουν κουμάντο σήμερα στη χώρα! Και έχουν σούζα το κράτος, να τους υπογράφει ντροπολογίες για το MALL. Άνθρωποι του ανθυποπεριθωρίου, με αλιβερίσια με τη δικαιοσύνη και τις φυλακές, με "θαμνάκια" να καθαρίζουν τη μπουγάδα, προσποιούνται σήμερα τους αδιάφθορους, επειδή δυστυχώς δεν υπάρχει μνήμη! Μόνο ο Σάββας έμεινε να την έχει ακόμη. Προχώρα αδέρφι. Λιάνισέ τους!

Εικόνα ThomasK

Βρε τι μαθαίνουμε!
Κάτι είχα διαβάσει για τη γαυροσύνη Μελισσανίδη,
αλλά γι' αυτά που είπε ο Καρράς και μας μεταφέρει
ο Σάββας δεν είχα ιδέα.
Για το λαθρεμπόριο και τις λοιπές λαμογιές τού
"Κουροπαλάτη" γνωρίζουν και τα ντουβάρια, εκτός
ίσως από κάποια συριζανελικά λόγω της διαρκούς
πτήσης τους σε πολύ υψηλά επίπεδα...ήθους.

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΒΒΑ !!! ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΞΑΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΓΑΤΟΥΛΗ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΑΒΡΟΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή λες ότι ο Μελισσανίδης είναι περισσότερο γαύρος από τον κουμπάρο του, το Νίκο Καραγιαννίδη του ΦΙΛΑΘΛΟΥ και του apodytiriakias.gr; Εγώ αμφιβάλλω, Γιάνναρε.

Εικόνα REDNYC

ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ - ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 ΦΑΟΥΛ! ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΟΧΙ ΒΡΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΙ!

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΙΛΙΤΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΣΕΜΠΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΝΟ.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΑΚΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ -ΠΟΥ ΗΤΑΝ- ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΛΑ?

ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ - ΧΑΧΑΧΑ! ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ 8 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 10 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΚΟΛ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ!