ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ (VIDEO)



''Όλα καλά'' λένε ''κάποιοι'' στη διαιτησία της Superleague στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. ''Γίνονται λάθη, αλλά ανθρώπινα, εντάξει μωρέ, δικαιολογούνται''. Ποιοι είναι τώρα αυτοί οι ''κάποιοι'' που τα λένε αυτά και αν επιδοτούνται με ρούβλια από το Golendri, ή με δολάρια-ευρώ από το Araevo ή από το ''Ασπρονήσι'' και το Thalaris, είναι άλλο θέμα. Εμείς θα δούμε το τι έχει γίνει διαιτητικά ως τώρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Superleague, στα παιχνίδια Ολυμπιακού-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μέσα από την κριτική του Περικλή Βασιλάκη στη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ και από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
 
1η αγωνιστική
 
Ολυμπιακός-Λάρισα 4-1. Στο 50' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Ανδρεόπουλος της Λάρισας κάνει προβολή με τα δύο πόδια και σηκώνει στον αέρα τον Πάρντο του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας του δείχνει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα, όπως θεωρεί ότι θα έπρεπε να κάνει ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ...
 
 
ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0 στο ΟΑΚΑ. Στο 47' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Λιβάγια της ΑΕΚ χαστουκίζει το Χαντάκια του Παναιτωλικού, αλλά ο διαιτητής Τζήλος της ΕΠΣ Λάρισας δεν βγάζει κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ. Έπαιζε ήδη με 10 σε εκείνο το σημείο, θα έμενε με 9 και με το σκορ ανοιχτό, στο 1-0, όλα τα αποτελέσματα θα ήταν πιθανά...
 

 
2η αγωνιστική
 
Λαμία-Ολυμπιακός 0-1 στο γήπεδο του Περιστερίου. Στο 40' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Ακόστα της Λαμίας τραβάει από τον ώμο και ανατρέπει από πίσω μέσα στην περιοχή της ομάδας του τον Οφόε του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου δεν δίνει το καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, όπως έκριναν τη φάση οι δύο καθηγητές διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης στην ΕΡΤ και Παναγιώτης Βαρούχας στον Σπορ FM του προέδρου του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου. Είχε πάρει ένα πέναλτι νωρίτερα ο Ολυμπιακός, εντάξει, ''όχι να δώσουμε και δύο πέναλτι στο ίδιο ματς στο γαύρο''. Να τσαντιστεί η κυβέρνηση μετά;
 

 
Στο ίδιο ματς, στο 70' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Βάντερσον του Ατρομήτου προσπαθεί να ξεχυθεί στον κενό χώρο, σε θέση έξω δεξιά της επίθεσής του, μπλέκει το δεξί πόδι του με το αριστερό και ο διαιτητής Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου δίνει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον αριστερό μπακ Μίλιτς του Ολυμπιακού, βγάζοντάς τον από το γήπεδο. Οι δύο καθηγητές διαιτησίας, Βαρούχας στον Σπορ FM του προέδρου του ΠΑΟ Αλαφούζου και Βασιλάκης στην ΕΡΤ, θεωρούν άδικη την αποβολή.
 

 
Στο ίδιο ματς, στο 10' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο βοηθός Βλάσσης από την ΕΠΣ Λασιθίου κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ομάρ του Ολυμπιακού, την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Στο 48' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο βοηθός Αλεξέας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας σηκώνει τη σημαία και δίνει ανύπαρκτο οφσάιντ στο Μίλιτς του Ολυμπιακού, που έμπαινε απειλητικά στην περιοχή της Λαμίας. Τουλάχιστον 3 μέτρα καλύπτεται ο Μίλιτς. Στο 91' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο βοηθός Αλεξέας ξεπερνά τον εαυτό του και δεν υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ 3 ακάλυπτους παίχτες της Λαμίας, έπειτα από στημένη μπάλα, στην οποία όφειλε να έχει την ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο. Ευτυχώς έδιωξε ο Καπίνο του Ολυμπιακού, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μιλούσαμε για καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος...
 

 
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ 1-0, ο Νούνιες της Κέρκυρας φεύγει στην επίθεση καλυπτόμενος, ο Σάκχοφ του ΠΑΟΚ τον ανατρέπει καθαρά μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο διαιτητής Τζοβάρας της ΕΠΣ Φθιώτιδας δίνει το πέναλτι για την Κέρκυρα. Όπως εξηγούν όμως οι δύο καθηγητές διαιτησίας, Βαρούχας στον Σπορ FM του προέδρου του ΠΑΟ Αλαφούζου και Βασιλάκης στην ΕΡΤ, έπρεπε να δοθεί κόκκινη και όχι κίτρινη κάρτα στο Σάκχοφ, αφού σπρώχνει και δεν πάει να παίξει, δεν κυνηγάει την μπάλα. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Ο ΠΑΟΚ παρανόμως έπαιξε με 11 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε το ματς με σκορ 3-1...
 

 
Όλα καλά, έτσι; Αφού αδικείται ο ''κακός γαύρος'' όπως πέρυσι, επικρατεί ''καθεστώς ισονομίας πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο''. Και δεν βάλαμε κι άλλες φάσεις, π.χ. το κακώς (κατά την γνώμη μου) ακυρωθέν γκολ του Πλατανιά στο ματς με τον ΠΑΟ στα Περιβόλια στην πρεμιέρα, με το σκορ 1-1, επειδή οι καθηγητές διαιτησίας έκριναν αλλιώς τη φάση. Εδώ στεκόμαστε μόνο στους ''ειδικούς'', για αρχή. Στην πορεία θα τα δούμε κι αυτά. Καλό κουράγιο σε όλους τους Ολυμπιακούς, αφού τα νεύρα μας θα σπάσουν και φέτος από τη διαιτησία και το ''άσπρο'' που γίνεται ''μαύρο'' από τους ''έγκριτους'' ΑΡΔ...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Μπράβο Σάββα,επίπονη αλλά και μεθοδική δουλειά.Πολύτιμη υπηρεσία στον Θρύλο μας.
Όλοι καταλαβαίνουν οτι πλέον το ζήτημα υπερβαίνει την αθλητική αντιπαλότητα.
Τα κοράκια και οι ανωθεν διαπλεκόμενοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αφελείς φιλάθλους ως μοχλό διατήρησης στην εξουσία ενός εντελώς αντιλαικού συστήματος που πετσοκόβει τους αδυνάτους και τους παραπλανά με σοβιετοκούή τύπου ρητορική!
Αλοίμονο στούς έχοντες ρηχή κρίση!
Αθλητικά θα δούμε ακατανόμαστα όργια και σφαγές εις βάρος του Θρύλου και απόλυτη εύνοια στον mr Joker και καπνέμπορα.
Ενδιαφέρουσα χρονιά.
Πιστεύω οτι ο Πρόεδρος και η Ομάδα θα αντέξει με τη καθολική στήριξη της ερυθρόλευκης λαοθάλασσας!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα, όπως πάντα είσαι εξαιρετικός. Χαρά στο κουράγιο σου.

Εδώ η τελευταία ανακοίνωση της Μπύρας 13:
http://gate13.gr/?p=18460

"29/08/2017 – Ανακοίνωση Θύρας 13

Τα όσα εγκληματικά συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξαιτίας μιας παρέας άχρηστων και στημένων, που λυμαίνονται την ναυαρχίδα του συλλόγου, δεν αφήνουν, πλέον, κανέναν ασυγκίνητο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει περάσει πολλά, έχει κάνει αξιομνημόνευτη υπομονή, έχει δεχτεί γροθιές στο στομάχι και παρά τα όσα δεινά έχει περάσει, διψάει για να σταθεί δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Και εσένα πρόεδρε-διαχειριστή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, σε στήριξε όσο λίγους.

Αντί λοιπόν να σεβαστείς αυτόν τον κόσμο που έβαλε πλάτη για σένα, εσύ προτίμησες να περάσεις (σ)την κόκκινη γραμμή και έκανες το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Πήγες και συμμάχησες με τον απόλυτο ΕΧΘΡΟ χωρίς να κρατήσεις έστω τα προσχήματα.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΧΟΝΤΡΟ;
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί επέλεξες να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και να συστρατευτείς με μία πολιτική παράταξη που στηρίζει αυτόν που….. πολεμούσες (;;;;;;) τόσα χρόνια. Αλήθεια, πού εξαφανίστηκαν τα ρεπορτάζ για το πρεζόπλοιο και την εγκληματική οργάνωση; Πού πήγαν οι δίκες και οι καταδίκες για τον καινούριο εκδότη- καναλάρχη;

Η ανακοίνωση από το «πολιτικό» γραφείο τύπου της ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, είναι τελείως ξένη σε σχέση με τα όσα αντιπροσωπεύει ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του. Είναι ένα ακόμα μνημείο ασχετοσύνης από τους κολαούζους που έχεις μαζέψει στα γραφεία, και τους έχεις δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους στην καμπούρα του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΚΑTAΝΟΜΑΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ, ΛΥΠΗ, ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ….ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.

Μετά τα όσα έχουν συμβεί, πρόεδρε-διαχειριστή, οφείλεις να μιλήσεις ανοιχτά στον κόσμο, όπως άλλωστε έχεις δεσμευτεί, να δώσεις τα πραγματικά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και να κάνεις ξεκάθαρες τις πρόθεσεις σου για το άμεσο μέλλον του Συλλόγου . Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα….. όσοι αγαπάνε πραγματικά το Σύλλογο, οφείλουν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ να ανασάνει.

Υ.Γ. Η ΘΥΡΑ 13 δεν διαθέτει (ούτε διαχερίζεται) ΚΑΜΜΙΑ σελίδα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όποτε χρειαστεί να πούμε κάτι διαδικτυακά, το κάνουμε μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

ΘΥΡΑ 13"

Ο λόγος που έβαλα την ανακοίνωση είναι ο εξής. Ο βάζελος Πατρινός Αλέξανδρος Μωραϊτης με άρθρο του στο φιλοβαζελικό Greenmood καταρρίπτει τα όσα λένε και ξεφτιλίζει την Μπύρα 13.:
http://www.greenmood.gr/2017/08/blog-post_29.html

"Οφείλεις να Ξεκουμπιστείς.... τέλος οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις!!!

Καλησπέρα κύριοι, πολλές είναι οι μέρες που θέλω να γράψω, αλλά όλο έλεγα άστο Αλέξη μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά, πάλι εσύ θα βγεις ζημιωμένος, εξάλλου πλήθυναν τόσο απότομα οι όψιμοι "πολέμιοι" του Αλαφούζου, που στο τέλος θα σε κατηγορήσουν πως 5 χρόνια του έκανες πλάτες!!!

Ναι κύριοι, είναι σχεδόν σίγουρο πως με την φόρα που έχουν πάρει όλοι αυτοί που αγκάλιασαν τον Αλαφούζο από την πρώτη μέρα και έγραφαν σε ανακοινώσεις τους οι αθεόφοβοι πως έχει μπει ήδη στο Πάνθεον της παναθηναϊκής ιστορίας και έχει γραφτεί το όνομά του με χρυσά γράμματα, πως στο τέλος θα ζητήσουν ευθύνες από όλους εμάς που απειλούσαν και προπηλάκιζαν, επειδή βλέπαμε που μας οδηγεί ο Αλαφούζος. Τόσο είναι το θράσος τους!!!

Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τον επί μία πενταετία συνεταίρο τους -στην οικονομική, διοικητική και αγωνιστική απαξίωση του άλλοτε Πρέσβη του Ελληνικού ποδοσφαίρου- για πολιτική εκμετάλλευση του Συλλόγου. Ποιοι? Αυτοί που έκαναν το σήμα, την ιστορία και το όνομα του Παναθηναϊκού κόμμα, προκειμένου να είναι οι σύνδεσμοι τοπικές οργανώσεις κόμματος, να βολευτεί ο Αβραμίδης στον Δήμο και να διεκδικεί μια θέση στην Ευρωβουλή ο Ψευτοθόδωρος..... αυτός που έχει χαρακτηριστεί από τον Γιαννακόποιυλο ως "απαγωγέας του μέλλοντος του Παναθηναϊκού"!!!

Αυτοί που κρεμούσαν πανό -χωρίς να παίρνω θέση σε ποια είχαν δίκιο και σε ποια όχι- κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, που συνεργάστηκαν με τον Σύριζα στις Νομαρχιακές εκλογές, που αποκαλούσαν τον Κοντονή δήθεν αριστερό ψευτοπολιτικό, που έχουν ταχθεί υπέρ των προσφύγων, των παλαιστινίων, των καταληψιών της Βίλας Αμαλίας και άλλων της γης κατατρεγμένων, ενοχλήθηκαν για την ανακοίνωση πολιτικής σκοπιμότητας της ΠΑΕ. Έλα μουνί στον τόπο σου!!!

Να ενοχληθώ με την ανακοίνωση της ΠΑΕ εγώ, εσύ φίλε Παναθηναϊκέ, που ουδέποτε εκπροσωπήσαμε τον Παναθηναϊκό ως ιδιοκτήτες ή μέλη των ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΟ, ΘΥΡΑ 13, να έχουμε χίλια δίκια. Να ενοχληθούν αυτοί? Από που και ως που? Οι άνθρωποι έχουν μετατρέψει τον Παναθηναϊκό όχημα διαπραγμάτευσης με τα κόμματα (πρόσφατο παράδειγμα το Γουδί) και ζητάνε και τα ρέστα από τον μέχρι πρότινος συνεταίρο τους στην παρακμή του Παναθηναϊκού?

Το Greenmood και ο "ιδιοκτήτης" του (σε εισαγωγικά γιατί ιδιοκτήτες είστε όλοι εσείς που συμμετέχετε όλα αυτά τα χρόνια με τα σχόλιά σας και τα άρθρα σας) όλες τις φορές που ενέπλεξαν τον Παναθηναϊκό σε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να σκεφτεί ποιον ζημιώνουν ή ωφελούν, τάχθηκε ξεκάθαρα ενάντια. Είτε το έκανε ο Γιαννακόπουλος, είτε ο Αλαφούζος, είτε η Θύρα 13...... ακόμα και υπερασπιζόμενος τον Δημήτρη Μπαλτάκο όταν οι απέναντι τον ενέπλεκαν με την Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να χαρακτηρίσουν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προπύργιο της (τα άρθρα είναι όλα στον αέρα μπορείτε να τα αναζητήσετε).

Η σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 13 επί της ουσίας καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο σε "διαπραγματεύσεις". Επειδή έχει χαθεί από προσώπου γης εδώ και ένα εξάμηνο, με αφορμή την κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε τον καλούν να βρεθούν, να συζητήσουν και να πουν "αλήθειες" (χαχαχα) στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Από αυτή την συνάντηση και όσα συμφωνήσουν, θα εξαρτηθεί αν θα παραμείνει ο άνθρωπος που γράφτηκε με χρυσά γράμματα και συνεταίρος τους ή αν θα είναι ο μπροστινός του Βαρδινογιάννη και σύμμαχος του Βαγγέλα.

Εμείς οι υπόλοιποι Παναθηναϊκοί, που δεν μπαίνουμε σε συζητήσεις γιατί δεν έχουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε κάτι από αυτές, λέμε ξεκάθαρα ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ χωρίς καμιά εξήγηση...... μετά τις ξεφτίλες του μείον 37, των αποκλεισμών από ευρωπαϊκά χωριά, την 141η θέση στην UEFA, τους Φάμπρι, Καζιγιάμα, Εσπάρθα, τις δεκάδες προσφυγές παικτών, τις περίεργες επιλογές του στις ψηφοφορίες των ποδοσφαιρικών οργάνων, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ κανένα χρηματοδοτούμενο site από τον Ιβάν να μας "ανοίξει" τα μάτια και να τον καλέσουμε σε "απολογία".

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ, τον σιχτιρίζουμε για τον Παναθηναϊκό που μας ανάγκασε να ζήσουμε επί των ημερών του, για τις ανείπωτες βραδιές ντροπής που μας εμπόδιζαν να βγούμε στις καφετέριες, για τα δάκρυα που χύσαμε βλέποντας βίντεο περασμένων χρόνων με νοσταλγία..... τον σιχτιρίζουμε αδιαφορώντας για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, ντροπιαστικότερη άλλωστε αποκλείεται να είναι και έτσι του λέμε συριζαίϊκα GO BACK MISTER ALAFOYZOS!!!

O Παναθηναϊκός που μεγαλώσαμε εμείς, δεν έχει καμιά θέση στη διαμάχη νεοδημοκρατών vs συριζαίων επιχειρηματιών, με έπαθλο τα media και τα επιχειρηματικά φιλέτα της Πατρίδας μας......Ότι και αν πιστεύουμε και υποστηρίζουμε πολιτικά αφορά εμάς και όχι τον Παναθηναϊκό μας, όλα αυτά που καταγγείλαμε για χρόνια την Θύρα 13, δεν θα τα λουστούμε.

Ποτέ μη σώσει και αλλάξει η πολιτική κατάσταση στη χώρα, αν είναι αυτό να γίνει με όχημα τον Παναθηναϊκό μας...... καταλάβατε κύριοι Τσίπρα, Μητσοτάκη, Αλαφούζο και λοιποί?

Ο απλός φίλαθλος οργανωμένος ή μη, μπορεί να αλλάζει γνώμη κάθε λεπτό και να μην υποχρεούται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν αφού αυτό του επιτάσσει το μυαλό του και όχι τα συμφέροντά του..... όλοι αυτοί όμως που έχουν την δυνατότητα και συνδιαλέγονται με παράγοντες και κομματάρχες (δημοσιογράφοι και οπαδοπαράγοντες) δεν θα εκφράζουν κάθε τόσο διαφορετική γνώμη χωρίς να ελέγχονται και να κρίνονται, επειδή άλλαξαν χρηματοδότες και άλλαξαν τα συμφέροντά τους..... κουνώντας μας μάλιστα και το δάχτυλο. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!!!

ΥΓ1. Όταν δεν έχεις την εξυπνάδα ή την διάθεση (γιατί δεν σε συμφέρει), να αντιληφθείς τι συμβαίνει στην ομάδα σου και περιμένεις να σε ενημερώσει το πιο διαπλεκόμενο και χρηματοδοτούμενο αθλητικό site της Ελλάδας, είσαι άξιος της μοίρας σου!!!

Όσο χρηματοδοτούσε και ο Αλαφούζος τους "πρασινοφρουρούς" και τους είχε πρώτη μούρη σε εκπομπές με παχυλούς μισθούς, ήταν ο ανυπέρβλητος ηγέτης, που δεν τον άγγιζαν οι ξεφτίλες από Εστορίλ, Καμπάλες, Παναθρακικούς, τα μείον 37, οι ψεύτικες υποσχέσεις για τη μεγάλη Λεωφόρο, οι τηλεμαραθώνιοι.....

...... Άπαξ και έμεινε αποκλειστικός χρηματοδότης ο Ιβάν, ο Κύζας έπαιζε 50-50, ο Παναθηναϊκός έγινε παράρτημα του Βαγγέλα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει σούπερ ντούπερ προπονητή και παίκτες....... και εσύ ηλίθιε ή στημένε, καταντάς φερέφωνο των "πρασινοφρουρών".......

ΥΓ2. Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να δεχτώ πως ο Αλαφούζος είναι "μπροστινός" της οικογένειας.....προκειμένου να γλιτώσουμε ώρες ανούσιων συζητήσεων χωρίς μια απτή απόδειξη.....

Αρκεί να παραδεχτείτε όλοι εσείς που τον στηρίζατε αυτά τα 5 χρόνια, πως είτε ήσασταν ΜΑΛΑΚΕΣ και δεν το είχατε καταλάβει, είτε πως είστε ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ που αφού τα "παίρνατε" δεν είχατε κανένα πρόβλημα από ποιον προέρχονται τα λεφτά και οι έμμισθες θέσεις!!!!

Αλέξανδρος

Αναρτήθηκε από Alex Moraitis"

Μαρτυράνε μόνοι τους. Η φάση είναι να παίρνεις ποπκόρν και να τους βλέπεις να τσακώνονται.

Εικόνα Warrior 7

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι φιλιππινέζες του τσιγαρολαθρέμπορα είναι ότι οι εγκεφαλικά καμμένοι που (προς το παρόν τους) τους ακολουθούν πιστά δεν ενδιαφέρονται τόσο για μεμονωμένα σφυρίγματα, αλλά για τη σούμα στο τέλος της χρονιάς. Όταν λοιπόν δουν το ίδιο έργο το Μάιο, τότε θα αρχίσουν να "εξαφανίζονται" παλαιότερα άρθρα περί "πενηνταρίσιας" διαιτησίας και να διαβάζουμε πάλι τη γνωστή εξυγιαντική προπαγάνδα.

Εικόνα thita

Γεια σου Σάββα σίδερο, μπράβο στον κόπο σου που κάθεσαι και κόβεις για να φτιάξεις τα βίντεο, έτσι, βγάζε τα σιγά σιγά γιατί όπως πάει το πράγμα δεν θα χωράνε σε ένα άρθρο/δημοσίευση. Αν και φέτος από διαιτησία υποψιάζομαι δεν θα δούμε, στα δικά μας ματς τουλάχιστον, πολλές ομορφιές. Τα χοντρά θα γίνουν από επόπτες και (κυρίως) από παρατηρητές/λασκαράκηδες και βρακάδες, βλέπω μεταγραφές και στο νομικό μας τμήμα, δεν θα προλαβαίνουμε τις δίκες, η ιστορία με τον πλατανιά θα φαντάζει δίκη στο ειρηνοδικείο κρωπίας, αλλά όταν μλήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού, θα την ακούσουν πολλοί (την γιούχα).

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ναι ρε Σάββα , καλά όλα αυτά αλλά δεν πήρε τον Μιραλάς (ο οποίος παρεπιμπτόντως έμεινε αμανάτι της αντιπαθητικής Εβερτον) και πούλησε και τον Ρέτσο.Τι να λέμε τώρα?ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥΛΑ.

Εικόνα nichio 1971

Καλό μήνα Σάββα.
Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ. Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος.
Πιστεύω ότι λόγω ανοίγματος της ψαλίδας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, οι διαιτητικές τρικλοποδιές θα έχουν ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ αντίκτυπο σε σχέση με πέρυσι. Απόδειξη το παιχνίδι με τη Λαμία, το οποίο η περσινή ομάδα ΜΑΛΛΟΝ δεν θα κέρδιζε.
Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΠΟΛΥ στη δημιουργία ΑΧΤΥΠΗΤΗΣ ομάδας και όχι στην προσέγγιση του ποδοσφαιρικού ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

ΥΓ Πραγματική ΠΑΡΑΝΟΙΑ η ακύρωση του γκολ του Πλατανιά με τους λαγούς την 1η αγωνιστική. Φαντάσου να ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στη θέση της ζέλας...

Εικόνα red apple

Σάββα, στην περίπτωση του Σακχόφ η κόκκινη πρέπει να βγει όχι μόνο επειδή σπρώχνει και δεν πάει στη μπάλα αλλά και επειδή είναι καραμπινάτα ο τελευταίος παίχτης στην άμυνα. Να θυμηθούμε μόνο το πόσο εύκολα αποβλήθηκε ο Μποτία με την ΑΕΚ σε φάση μακράν εκτός περιοχής που δεν ήταν με την καμία και ο τελευταίος μας. Όσο για τον... Λειβάδια μας ξεπερνά το γεγονός πως δεν τιμωρήθηκε ούτε κατόπιν βιντεοεορτής, όπως θα έπρεπε