Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK



Επειδή μας ψάχνετε και δεν μας βρίσκετε στο γελοίο μέσο που λέγεται facebook, στο μέσο που είναι η χαρά του κάθε λιγούρη μπανιστηρτζή και της κάθε χαζογκόμενας και στο οποίο ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ να μπούμε για να ''σπρώξουμε'' το υλικό της σελίδας, για μία ακόμη φορά μας έριξαν τη σελίδα. Αυτήν τη φορά εξαιτίας αυτής εδώ της ιστορίας. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος, οπότε να το χωνέψουν οι ανώμαλοι ΑΡΔ σαν το Λαλάκη Παπαθεοδώρου και τα ανώμαλα ροζ αγοράκια υπουργείων και της κωλοκυβέρνησης να μην κυνηγάνε τα άλλα παιδιά του site.
 
ΕΔΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΜΕΝΑ.
 
Από εκεί και πέρα, στην υπέροχη χώρα που ζούμε, στη χώρα της ροζ αριστερής δημοκρατίας του κώλου, από τα κόμματα που επέλεξε ο αδούλωτος ελληνικός λαός να μας κυβερνήσουν και να μας σώσουν (και φυσικά ανάμεσά τους και χιλιάδες απροσκύνητοι γαύροι, ιδιαίτερα στον εργατικό Πειραιά), ο κάθε Λαλάκης-Μουλάκης Βλακοθεοδώρου μπορεί να βρίζει με το χειρότερο τρόπο στο twitter ακόμη και ηλικιωμένους, αλλά όποιος του απαντάει μπανάρεται από το...facebook. Κι όχι μόνον αυτός, αλλά η σελίδα που έχει εκεί και όλοι όσοι είναι διαχειριστές σε αυτήν. Σε χρόνο dt βρήκανε τα πάντα όλα ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ, ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
 
ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ''4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ'' ΚΑΙ ΕΑΤ-ΕΣΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.
 
Προσωπικά τέτοιες ιστορίες εμένα όχι απλώς δεν με πτοούν, αλλά με φτιάχνουν. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα ρε ΑΝΩΜΑΛΟΙ της ΕΥΠ, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της εισαγγελίας Πειραιά, της ροζ αριστεράς των πισωκίνητων Τσιπροσυριζαίων και της αθλητικής ρουφιανογραφίας του sdna.
 
ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ.
 
Άντε ρίξτε κι αυτήν την ανάρτηση...
 
Υ.Γ. Κατά τα άλλα, όπως λένε οι απροσκύνητοι ''γνήσιοι'' Ολυμπιακοί (τους βγήκε η γνησιότητα όταν ζήτησαν μεροκάματο από την ΠΑΕ και δεν το πήραν) ''δεν μας εκφράζει αυτός ο Ολυμπιακός, έχουμε κενά, άσε τους γραφικούς σαν τον κυρ-Σάββα που όποτε μιλάει μας ξεφτιλίζει''. ''Πύρινος'' κόσμος που δεν λυγά ποτέ, μόνο ξαπλώνει για να αποτριχωθεί...

Σχόλια

Εικόνα markonis

FACEBOOK : Μακράν το πιο ξεφτιλισμένο και χειραγωγούμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που προσέχει πρώτα απ'όλα τους πελάτες του. Αν είχατε κάνει μερικές επί πληρωμή διαφημίσεις όπως το βοθροσάιτ κανείς δεν θα σας ακουμπούσε. Αλλά ο φλωρούμπας Ζούκερμαν φράγκα από μας δεν θα πάρει. Εμένα μου κατέβασαν το λογαριασμό εκεί και δεν τον ανέβασα ξανά. Αντίθετα για την ώρα το twitter στέκεται στο ύψος του παρά την πληθώρα αναφορών που έχει φάει ο λογαριασμός μου, υποθέτω και ο δικός σας. Συνεχίζουμε και σ'οποιον αρέσουμε

Εικόνα scorpio7

Ο Σαββας εδω εχει απολυτο δικιο.
Το πραγμα προφανως χοντραινει κ πρεπει πια ολοι στον οργανισμο/συστημα Θρυλου να παρουν θεση.Εχει υπερβει τα ορια του οποιου "πολιτικου'' θεματος.Ο συλλογος πλεον δεχεται απροκαλυπτο πολεμο σε καθε επιπεδο.Φαινεται πλεον κ απ το γεγονος οτι καθε τυχαιος αρδ εχει τοσες ακρες να ριχνει αναρτησεις/σελιδες κτλ την ωρα που την ιδια στιγμη λοιδωρειται/υβριζεται ο αντιπροεδρος του συλλογου Σαββας Θεοδωριδης απ τους ιδιους.
Απορια ομως προκαλει πως τωρα κ φωνες δικες μας,οπως θυρα7 ηλιουπολης,gate 7 official,ultras.gr δειχνουν να..συμφωνουν με τους επικριτες του Σαββα κ μαλιστα βγαζουν ανακοινωσεις εναντιον του.Οπως διαβασα καπου δεν καταλαβαινουν μονο κ μονο απ την προβολη που παιρνουν απ τους χειροτερους εχθρους(βλεπε βοθροσαιτ) οτι κανουν κακο στον συλλογο κ ριχνουν νερο στον μυλο τους,εστω ασυνειδητα?
Απο δω κ μπρος δεν περισσευει κανεις κ το μονο που δεν χρειαζομαστε ειναι "διαφορετικες" αποψεις προς τα εξω.Ας συζητουν πρωτα πριν μιλησουν ολοι.
Επισης ας βγει μπροστα κ πιο δυναμικα η διοικηση.Αν φταιει οπως ολοι λενε ο τεο αλλα δεν κατονομαζεται ειναι λαθος..,υποθετω ειναι ενα δραμα για τον γιγαντα ολυμπιακο Σ.Θεοδωριδη.
Στο δια ταυτα,ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΝΟΤΗΤΑ απο δω κ μπρος για ολους κ παντου,γηπεδο,παικτες,παραγοντες,οπαδοι.
ΥΓ.Καποιος να τριξει τα δοντια στους αρδ που δηλωνουν δικοι μας.η ενδοτικοτητα τους εχει ξεπερασει καθε οριο απεναντι σε ο,τι τους λενε αντιπαλοι.
ΥΓ2. "Οταν εχεις δυναμη την δειχνεις,την χρησιμοποιεις"...

Εικόνα Harry red logic

Σάββα ,σύγγαυροι μια λέξη:
ΑΦΥΠΝΙΣΗ!
Η γαβροσύνη σε χειμέρια νάρκη!Μπορεί να καλομάθαμε,μαλαθακέψαμε κάποιοι απο την υπεκούπωση για την οποία κάποιοι μόχθησαν!τίποτα δεν χαρίζεται)
Δεν ξορκίζεται το κακό με ευχές και κατάρες!
Αγώνας ,ενημέρωση, αναχαίτιση των βαρβάρων ,επικράτηση.
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!
Μας αδικούν μας πληγώνουν,βυσσοδομούν νομίζουν οτι μπορούν να μας υποτάξουν.
Να τους δείξουμε και να αποδείξουμε στο γήπεδο και όπου αλλού χρειάζεται οτι παντοτινό αφεντικό σε αυτη την χώρα είναι ο Θρύλος!
Είμαστε οι καλύτεροι,οι δυνατότεροι περισσότεροι!Να τους δειξουμε τα δόντια μας και άλλα ζωτικά όργανα!
Είναι παιγνίδι δύναμης!
ΑΦΥΠΝΙΣΗ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΓΩΝΑΣ!Στο πλευρό του Προέδρου και της ομάδας!
Κράξιμο στα αρδάκια στα βουλευτάκια και σε όλους τους αντιολυμπιακούς παραγοντίσκους, όπου τους πετυχαίνουμε.
ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ
Υ.Γ. Εχουμε ιλαρά και στην ΟΥΕΦΑ(τι λες Τεό?)

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι εξαιρετικά ενδιαφέρον το άρθρο του Μανώλαρου στον σημερινό γάβρο!
http://www.gavros.gr/blog/arthrografia/oloi-doyleyoyn-gia-tin-aek-edo-ka...

Θέλω να πιστεύω οτι πέρα απο τις διαπιστώσεις και τις διαμαρτυρίες (καλώς γίνονται αλλά δεν φτανουν) η Ηγεσία μας θα ψάχνει και άλλα πιο δραστικά μέτρα για να μην μας πνίξει η κίτρινη μπόχα!
Δεν πιστεύω οτι ο νιαούριν τους έχει όλους στο τσεπάκι του(όλοι αντωνάκηδες και μπάρμπα αλέκοι είναι? και στην ΟΥΕΦΑ?)

Εικόνα REDHERAKLIO

Πε τα ρε Σαββα με τους κάθε λογής σφουγγοκωλάριους των λαθρεμπόρων στην κυβέρνηση,στα ΜΜΕ ,στην δικαιοσύνη,στην διαιτησία και στην ΕΠΟ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Εικόνα mixalis7

τελικά ποιοι είναι χειρότεροι οι αντιολυμπιακοί ή οι αντικειμενικοί ολυμπιακάρες ?

Εικόνα KCS

Σάββα είμαστε στο πλευρό σου. Καλή δύναμη κόντρα στις βρωμιές των αντιΟλυμπιακών και την βλακεία που δυστυχώς βασανίζει πολλούς δικούς μας.

Εικόνα nichio 1971

Μαζί σου Σάββα,
ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Έχουν ΣΥΝΤΟΜΗ ημερομηνία ΛΗΞΗΣ τα ΤΩΡΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...

Εικόνα petros1979gr

Ανατριχιαστικό κείμενο. Α Λ Η Θ Ι Ν Ο.

Εικόνα holland74

Μαζί σου αδερφέ...Παρόλο που δεν το έχω με τα μέσα δικτύωσης, είμαι πρόθυμος να υπογράψω επώνυμα οποιαδήποτε διαμαρτυρία η ανακοίνωση στήριξης του RATM και κατ' επέκταση του Θρύλου μας, απέναντι και σε κάθε απόχρωσης και ιδεολογίας κυβερνήσεις, αντιπολιτεύσεις και κάθε λογής σφουγγοκωλάριους...

Εικόνα Romain

Σάββα μαζί σου.

Έτσι μπράβο. Μην κωλώνεις.

Εικόνα ThomasK

Μαζί σου, Σάββα!

Και επιτέλους, δεν υπάρχουν Ολυμπιακοί στις
κρατικές και λοιπές υπηρεσίες που συνεργούν
σ' αυτές τις αθλιότητες ή που τις ανέχονται;

Εικόνα NovoCeLats

Δυστυχώς ΟΧΙ φίλε μου... Και αν υπάρχουν είναι τύπου Κουικ και Δ.Καμμένου...

Αυτή η κατάσταση ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ τώρα, έτσι είναι τα τελευταία 5 χρόνια τουλάχιστον.

Η σημερινή κατάσταση προετοιμάζεται και στήνεται εδώ και χρόνια ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ του Ολυμπιακού,
που πιστεύοντας πως με μεταγραφές παιχτών και δημιουργία δυνατής ομάδας θα κερδάει και το "κράτος"
Τώρα που αντιλαμβάνεται πως αυτό ΔΕΝ είναι Δυνατόν είναι αργά...

Δυστυχώς...

Εικόνα vagio

Σάββα, μάγκα, παλικαρε και ΓΝΗΣΙΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, είμαστε μαζί σου φίλε. Και μόνο για τον προσωπικό χρόνο που διαθέτεις για την ομάδα, να ξέρεις πως οι κανονικοί Ολυμπιακοί σε έχουν ψηλά. Και έχουν ανάγκη τη σελίδα σας στο fb, τώρα που όλα και όλοι είναι εναντίον μας. Συνέχισε μάγκα.

Εικόνα Eleni

Έτσι Σάββα.Θα τους γαμήσουμε όλους και τους δικούς μας τους λελέδες και όποιος έχει αρχίδια, ας κοπιάσει.

Σε τρεις ειδικά θέλω να βάλω παλούκι στο κώλο!Λαλάκη-Αρούλη-Τάπα μυαλό(Κοντονούς/-ης).

Εικόνα chris67

Χούντα είναι θα περάσει!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Ένας είναι ο Ολυμπιακός κι όποιον δεν εκφράζει, μπορεί να βρει κάτι άλλο, όπως ανθοδετική, πιλάτες, πάουερ πλέητ κλπ
ΞΕΡΑΤΟ για τον ΑΡΔ, ΞΕΡΑΤΟ και για τις ρουφιάνικες πρακτικές τους

Σάββα είσαι - σε αυτά που γράφεις - η φωνή ΠΟΛΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ. ΧΙΛΙΑΔΩΝ... και πονάνε ΠΟΛΥ μερικά ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ που κάνεις.

ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Κατα τα αλλα φιλε Σαββα δεν κανει ως Ολυμπιακος να μιλας πολιτικα.Ρε γαμιουνται ολοι οι αντιολυμπιακοι και ακομη περισσοτερο οι νυν απολιτικοι και πρωην συριζοανελ ολυμπιακοι.Ποτε δεν ημασταν του εκαστοτε καθεστωτος, ποτε δεν προσκυνησαμε και αυτο ποναει.ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ.