Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΟ 1959...



Με αφορμή τις στιγμές ''δόξας'' που καταγράφουν ορισμένοι ''απροσκύνητοι'' συνδεσμίτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποφάσισαν να εκφραστούν δημοσίως για τα ''κακώς κείμενα του Ολυμπιακού'' και να ασχοληθούν με το ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, επιτρέποντας ''δημοκρατικά'' σχόλια κάτω από τα ''πύρινα'' posts τους (εκεί που κοινοποιείται το πρωτότυπο κείμενο του επίσημου λογαριασμού της Θύρας 7), τύπου ''ψόφα ραμολί, κωλόγερε, πατσαβούρα'' προς τη ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,
 
 
εμείς θα παραθέσουμε το βίντεο με το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είπε ο ΣΑΒΒΑΣ.
 
 
Στο πρώτο 1,5 λεπτό είναι ξεκάθαρο πως ο ΣΑΒΒΑΣ εννοεί ότι ο Ολυμπιακός με την απόδοσή του ανάγκασε τους οπαδούς της Γιουβέντους να ενεργοποιηθούν, να αρχίσουν να φωνάζουν και να σπρώχνουν την ομάδα τους στη νίκη, χωρίς να κάνουν ό,τι κάνουν συνήθως, μια χαλαρή ψόφια κερκίδα. Δεν ήθελε να μειώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, ήθελε να υπερτονίσει την αξία της αγωνιστικής βελτίωσης της ομάδας μέσα σε 2 μέρες μετά την απόλυση Χάσι και την πρόοσληψη Λεμονή στον πάγκο μας, λέγοντας ''πρώτη φορά δεν ακούγονταν οι δικοί μας''.
 
ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ''ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ''.
 
Το επιχείρημα ''γίνατε η χαρά του κάθε αντιολυμπιακού βόθρου σαν το sdna του Λαλάκη'' δεν αρκεί φαίνεται, δεν πιάνει τόπο πλέον, κάποιοι ''θέλουν να τα πουν''. Πριν όμως ''απελευθερωθούν'', καλό θα είναι να διαβάσουν λίγο την ιστορία της ομάδας και να μην ξεφτιλίζουν πρώτα και κύρια τον εαυτό τους, με γελοία σχόλια εις βάρος ανθρώπων που υπηρετούν τον Ολυμπιακό δεκαετίες ολόκληρες. Μπορούν να ρίξουν μια ματιά εδώ,

για να διαπιστώσουν ότι

ΕΠΙ 64 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.

Μπορούν να δουν και μία ακόμη ιστορία από το 1959.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 29-7-1959
 

ΤΟ 1959, ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ''ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ'' ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΩΣ ΙΔΕΑ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ''ΨΟΦΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ'', ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7, ΣΕ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΗΣ 7.
 
Ατελείωτη περηφάνια για την ''απελευθέρωση'' του κόσμου μας. Από την στιγμή που έχουμε τόσους αδούλωτους οπαδούς, εγώ κοιμάμαι ήσυχος. Δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Ούτε είναι και τίποτε κορόιδα να μιλάνε για διαιτησία ας πούμε. Αυτοί είναι ''γνήσιοι, ρομαντικοί οπαδοί''. Θέλουν να αδικούμαστε από τη διαιτησία και τις Αρχές του τόπου και να μην λέμε τίποτε. Ούτε κουβέντα. Μόνο να κράζουμε τα κακώς κείμενα της ομάδας μας. Με τέτοιους οπαδούς, ατόφιους, γνήσιους, το μέλλον της ομάδας και του Συνδέσμου γενικότερα σίγουρα θα είναι λαμπρό, αφού το κωλοδάχτυλο θα αγγίξει οισοφάγο...
 
Υ.Γ. Ελπίζουμε κάποιοι ψεκασμένοι Ολυμπιακοί που σχεδόν κάθε μέρα μας ζαλίζουν ''ό,τι κάνει η Θύρα 7 το δικαιολογείτε, ποτέ δεν λέτε κάτι γι'αυτούς'', να καταλάβουν έστω τώρα το τι ρόλο βαράμε εδώ. Τη ΘΥΡΑ 7 εμείς την μάθαμε ασπίδα και δόρυ του Ολυμπιακού, να υπερασπίζεται πάντοτε και με κάθε κόστος τα συμφέροντα του Συνδέσμου. Όχι χαρά του κάθε επιδοτούμενου με ρούβλια του Golendri βόθρου. Όταν τιμά το ρόλο της, κάτι που κάνει 999 στις 1000 δράσεις της, εμείς είμαστε μαζί της. Όποτε ξεφεύγει από αυτό το πλαίσιο, τα ακούει όπως όλοι από εδώ. Υπεράνω κριτικής δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ, ούτε εμείς εδώ φυσικά. 

Σχόλια

Εικόνα nik7os

Σάββα καλησπέρα,

θα ήθελα να μου επιτρέψεις να το ανεβάσω στο κανάλι μου.
Ο σεβασμός απεριόριστος προς το πρόσωπό σου...

Μιλάς σαν ΣΑΒΒΑΣ για τον ΣΑΒΒΑ...

Εικόνα savvas gridlock

Eιδικα εσυ ρε Νικο ρωτας; Ο,τι θες, διχως να ρωτας, τσιμπα το.

Εικόνα Romain
Εικόνα matrasimca

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι θεμέλιος λίθος της ιδέας του Ολυμπιακού Θρύλου.
Η ασέβεια και η αχαριστία είναι ΥΒΡΙΣ και αρμόζει μόνο σε αχάριστους και Παναθηναικούς.
Τους τελευταίους τους αναφέρω γιατί κάτι τέτοιοι οπαδοί ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ έδιωξαν τον ευεργέτη τους και τωρα πεθαίνει η ομάδα τους στην ψάθα.
Προτού κάποιος σχολιάζει πρόσωπα και ιδέες σαν τον αγαπημένο Σάββα Θεοδωρίδη ας κάτσει λίγο να διαβάσει την ιστορία του καθενός.
Έχω ακούσει από άνθρωπο που μου συστήθηκε σαν φίλος του πως πάρα πολλές φορές δεν έπαιρνε τα πριμ που του αναλογούσαν και τα έδινε σε φτωχούς συμπαίκτες.
Δεν είναι λοιπόν μόνο ΜΕΓΑΣ Ολυμπιακός ο Σάββας με ενέργεια ΑΙΩΝΙΟΥ εφήβου αλλά είναι και τεράστια ψυχή.
Ας κλείσουν λοιπόν τα στόματα τους δια παντός όσοι δεν έχουν παρά μόνο δηλητήριο και κυρίως αυτοί οι οποίοι είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ στους γέροντες που τους πλήρωναν και τους μεγάλωσαν για να βγάζουν γλώσσα.
ΝΤΡΟΠΗ στους κατάπτυστους και σεβασμό στους μεγαλύτερους μας.
Αυτοί οι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ας μην ξεχνούν πως κατά πάσα πιθανότητα θα γεράσουν και αυτοί.

Εικόνα μαουνιέρης

Για όποιον νιώθει έστω και λίγο οπαδός του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι ύβρεις κατά του Σάββα Θεοδωρίδη είναι ευθείες ύβρεις κατα του ΟΣΦΠ.

Εικόνα holland74

Αυτό ακριβώς που λέει ο Σάββας....
Αυτός ο άνθρωπος είναι σε όλη του τη ζωή στον Ολυμπιακό και είναι παθιασμένος ακόμη και σήμερα το ίδιο που ήταν και τότε(παίζοντας στη μεγαλύτερη ομάδα που έχει βγάλει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα και με τον τεράστιο Νεστορίδη της ΑΕΚ), πάθος που ούτε στο όνειρό τους δεν έχουν οι περισσότεροι από τους σημερινούς παίκτες μας..

Εικόνα ven7

Συγχαρητηρια για το αρθρο σου Σαββα. Ηταν τεραστια μαλακια αυτη η ανακοινωση οπως και η πρωτη που ειχε βγαλει ο συνδεσμος Ηλιουπολης- Μπραχαμιου. Ακομη και αν διαφωνει κανεις με τον Σαββα Θεοδωριδη ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ να του επιτιθεται ΔΗΜΟΣΙΩΣ με επιχειρηματολογια και φρασεολογια παρμενη απο τους κσρπαζοεισπρακτορες του Σαββα Θεοδωριδη....

Δημιουργουν εσωτερικο μετωπο ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ, ευθυγραμμιζονται και θετουν εαυτους στη διαθεση των ΑΡΔ υπαλληλων Μελισσανιδη-Σαββιδη που χρησιμοποιουν αυτη ακριβως την ανακοινωση για να ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ τον Θεοδωριδη και τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του..

Αυτη η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΡΑ 7 και δεν εκφραζει κανενα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Εικόνα Eleni

Αχάριστοι και χέστες είστε ωρέ!Τόσα πρωταθλήματα έχουμε πάρει,ο σύλλογος ανθεί παντού και μόλις στράβωσε λίγο η δουλεία τα βάζετε με τον Μαρινάκη?

Εικόνα NovoCeLats

3 - 5 - 2
3 - 5 - 2
3 - 5 - 2
3 - 5 - 2
3 - 5 - 2
3 - 5 - 2
3 - 5 - 2
3 - 5 - 2

sto Ellada...

Εικόνα griondim1

Αξία στο σχόλιο δίνουν μόνο τρεις λέξεις: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΟΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! Όλα όσα ακολουθούν είναι για να φύγει η πίκρα. Αυτό που παρακολουθούμε τα τρία τελευταία χρόνια είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Η ομάδα ξεφτίζει μέρα με τη μέρα από λάθη και εγκληματικές παραλήψεις των καθ' ύλη αρμοδίων. Μια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δύο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τρεις και καήκαμε. Κι άσχημα μάλιστα. Αν και είναι εξαιρετικά νωρίς μπορούμε, μάλλον, να αποχαιρετήσουμε το 8ο συνεχόμενο. Ας γίνει τουλάχιστον μάθημα κι έναυσμα για να παρουσιαστούμε δυνατοί τη χρονιά που ακολουθεί.

Αυτό που βλέπουμε είναι πραγματικά κρίμα για τους 22.000 πιστούς που έκλεισαν θέση στο Ναό μας και για όσους -εκατομμύρια- παρακολουθούμε από σχετικά κοντά ή από πολύ-πολύ μακριά την ομάδα μας. Τα λόγια στερεύουν κάποια στιγμή. Άλλωστε τι να πεις όταν η πραγματικότητα είναι τόσο ωμά πραγματική. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ και δε φταίνε σε τίποτα. Άλλοι τους διάλεξαν κι αυτοί έχουν την ευθύνη.

Εικόνα NovoCeLats

Συγνώμη για τη λογοδιάρια... Τρελαμένος

ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ ΕΊΝΑΙ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ DNA ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΗΜΣΕ ΝΑ ΠΕΙ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΩΣΗ" ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ...

Εικόνα dimitrov7

Ναι κι ο Σωκράτης έκατσε μια χαρά και την έφαγε το 2010 από Πατέρα-Βγενόπουλο. Και σε μία χρονιά έφερε Τιμούρ, Ζίκο και Μπάντοβιτς.
Και φυσικά ο Βαγγέλας κατάφερε φέτος το ποθούμενο τουτέστιν να δώσει το πρωτάθλημα στην εξυγίανση.
Πάντως για το θέμα του συστήματος συμφωνώ. Είναι ενοχλητικό να έχουμε τόσο λίγους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή.
Εκείνο που διαφωνώ είναι το ρόστερ. Δλδ η κούλα τι ρόστερ έχει? Ο προπονητής κάνει τη διαφορά. Κάτι που εμείς οι ολυμπιακοί ξεχνάμε διαρκώς.
Το ρόστερ μας δεν έχει δουλευτεί καθόλου αγαπητέ μου.
Αφήστε λοιπόν το πρωτάθλημα και πιάστε άμεσους στόχους. Σε 2 βδομάδες έχεις ντέρμπυ με ΠΓΣΣ. Κι αν θέλετε μεσοπρόθεσμους στόχους .... να φτιάξει ο Τάκης μια 18άδα καλή για τον β΄γύρο, να διώξει πολλούς ξένους παίχτες τον Δεκέμβρη. Να απαλλαγούμε από το κόστος και να γυρίσουν Σιώπης, Γιαννιώτας, Ρισβάνης, Μανθάτης. Ενδεικτικά όταν βλέπω Καρσελά στη θέση Μανθάτη και Μάρτινς αντί για Ανδρούτσο μου γυρίζουν τα άντερα.
Για να φύγουν υπάρχουν πολλοί.
Και βέβαια ο Βαγγέλας να ψάξει έναν βαρβάτο προπονητή για το καλοκαίρι. Έναν συνδυασμό Σίλβα και Μπέντο. Δεν είναι ντροπή να ρωτήσει τον Ερνέστο. Κι όχι πάλι 20 μύρια πεταμένα σε 15 παίχτες. Ας πάρει 4 αλλά να είναι πραγματικά παίχτες των 5 εκ. πραγματικής ποδοσφαιρικής αξίας.

Εικόνα Βαγγέλης

Δυστυχώς είπες μια μεγάλη αλήθεια αδερφέ και αλλοίμονο μας από δω και πέρα αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο.
ο πρόεδρος πρέπει να διορθώσει άμεσα την κατάσταση
για την οποία φέρει μεγάλη ευθύνη ...

Εικόνα NovoCeLats

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εγώ πιστεύω στον ΤΑΚΗ, δυστυχώς η ομάδα θέλει ΠΟΛΥ δουλειά ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ αλλά και σε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Εικόνα NovoCeLats

[Παναγιά Βόηθα] - Παίζεις ένα σύστημα με ένα επιθετικό όταν ο αντίπαλος παίζει με διπλή ζώνη άμυνας... Προσπαθείς μονίμως μέχρι εμετού να παίξεις από τα πλάγια πάνω στη γραμμή ενώ ΔΕΝ έχεις εξτρέμ που να μπορούν να κάνουν κίνηση προς τα μέσα και ντρίπλα για να αποκτήσεις υπεροχή στην αντίπαλη περιοχή. Περιμένεις από τον παίχτη που κάνει 9 στις 10 επιθέσεις σου (ΚΟΥΤΡΤΙΝΙΟ ????) να είναι και αυτός που θα ανακόψει τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου...
Το γκολ αυτό είναι το 3ο που τρως ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο (ο Κούτρης ΠΑΝΤΑ είναι στο κέντρο της άμυνας και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ το αριστερό άκρο... ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΚΕΙ αλλά εσύ ΔΕΝ κάνεις ΤΙΠΟΤΑ να το διορθώσεις αυτό...)

Α, και πούσαι, την άλλη αγωνιστική μην ξεχάσεις να αλλάξεις τους 6 από τους 11... Αφού είπαμε ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΟΣΤΕΡ (μαλλον ΤΟΣΤΕΡ...)

ε ρε τι τραβάμε.....

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ !

Εικόνα NovoCeLats

[Αλαζονία] - Οταν πιστεύεις πως παίζοντας με "καινούργια" ομάδα από αγώνα σε αγώνα έχοντας κάνει 5 - 6 αλλαγές παιχτών, θα μπορέσεις να φτιάξεις ποτέ ένα σύνολο αξιώσεων...

Εικόνα NovoCeLats

[Σχιζοφρένεια] - Οταν κάνοντας το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέχεια, περιμένεις διαφορετιό αποτέλεσμα... 80% των επιθέσεων ήταν σέντρα ο Κούρτης..... 19% ο φιγκέιρας... 1% σούτ από τη σέντρα... Μέτρησα περίπου 60 σέντρες μαζί με τα κόρνερ, κεφαλιές που κερδίθηκαν = 3

Εικόνα aprosssarmostos

Το ποδοσφαιρο ειναι απλο φιλε Νοβοσελατς.Ξερεις οτι ο Ατρομητος θα κατεβει αμυντικα φουλ.Με τετοιες αμυνες τα ματς κερδιζονται απο τα ακρα με υπεραριθμιες εξτρεμ-ακραιων μπακ.Με τον Καρσελα (που δεν κανει για Ολυμπιακο) και τον Μαριν που ΔΕΝ ειναι εξτρεμ τι υπεραριθμιες να κανεις??Εκτος αυτου εχεις μεγαλο προβλημα στα φορ οπου κανενας δεν ειναι κανονι,ουτε ο πολυδιαφημισμενος Τζουρτζεβιτς που ειναι αργος και ψιλοατεχνος τελικα ουτε φυσικα και ο Εμενικε ο οποιος ξερει μπαλα αλλα ειναι μακρια απο το γκολ.Η ομαδα εχει τεραστιο προβλημα (που δεν ειναι μονο αγωνιστικο) και δεν ξερω αν μπορει να λυθει οχι απο το Λεμονη αλλα απο τον Θεο τον ιδιο φετος...
Επειδη αν κερδισει σημερα η κουλα ο τιτλος δυσκολευει πολυ (με δεδομενα τα προβληματα της ομαδας) καλο θα ειναι το Γεναρη να γινει γερο ξεκαθαρισμα,να επιστρεψουν δανεικοι που δεν πηραν ευκαιριες και να ερθουν παιχτες ετοιμοι να βοηθησουν,αυτη τη στιγμη στην ομαδα υπαρχουν 5-6 παιχτες που δεν θα επρεπε ουτε εξω απο το Ρεντη να περνουν,ενω η ομαδα δεν εχει σεντερ φορ.Ας φυγουν τα καρκινωματα και ας ετοιμαστει η ομαδα για το νεο πρωταθλημα.Φυσικα μεγαλη η ευθυνη οχι του Μαρινακη αλλα των στελεχων που εισηγουνται και κλεινουν τις μεταγραφες.

Εικόνα Kratistos_

Θα το ονόμαζα έλλειμμα στοιχειώδους ευφυϊας από πλευράς των παικτών.. Από την Ξάνθη και μετά δεν μπορούμε να κάνουμε φάση, πόσο μάλλον να σκοράρουμε.. Υπάρχουν παίκτες που δεν ειναι καθολου επικινδυνοι π.χ. Μαριν και Καρσελά.. Μάρτινς επαιξε έδειξε όσο αντεξε, πρώτος αγώνας του ήταν εξάλλου.. Σεμπά έδωσε πνοή.. Τζούρτζεβιτς αόρατος ΑΖΑΞ.. Πολύ λίγοι όλοι τους.. Από το πανέρι πρόεδρε και φέτος..ε;

Εικόνα Kratistos_

Μολις διαλύθηκε και η τελευταία ψευδαίσθηση που είχαμε για φέτος: το τάχα καλύτερο υλικό..

Εικόνα Kostas

Είχα γράψει πέρσι ως REDAVENGER ότι το περσινό πρωτάθλημα ανήκε σε έναν και μόνο άνθρωπο, τον Ευάγγελο Μαρινάκη, και δεν έκανα καθόλου πλάκα. Οπότε δεν μπορεί κανείς να μου καταλογίσει ότι είμαι άδικος μπλα μπλα. Αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής ανήκει στον ίδιο ακριβώς άνθρωπο.

Βρέντζοι, Χάσιδες, Μοντεστοί, Καρεμπέ, Ραμαντάνι όλα αυτά δικές του επιλογές είναι και αν αυτό που βλέπουμε είναι Ολυμπιακός Πειραιώς κύριοι, τότε μάλλον κάτι λάθος βλέπω εγώ και όχι οι υπόλοιποι. Αυτό το ασκέρι έχει έναν και μόνο υπεύθυνο και όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Εικόνα Kostas

Φυσικά, όλα αυτά γράφονται όχι με διάθεση να πικάρω κάποιον ή για να κάνω τον εξυπνάκια αλλά από πίκρα, έτσι;

ΠΟΥ είναι ο πρόεδρος;

Εικόνα Kostas

Φυσικά, όλα αυτά γράφονται όχι με διάθεση να πικάρω κάποιον ή για να κάνω τον εξυπνάκια αλλά από πίκρα, έτσι;

ΠΟΥ είναι ο πρόεδρος;

Εικόνα Romain

Με εξέπληξε δυσάρεστα η ανακοίνωση της Θύρας 7 κατά του Σάββα Θεοδωρίδη. Του ζωντανού θρύλου του θρύλου.

Αν και σε άλλες περιπτώσεις η Θύρα 7 είχε σοβαρές αντιδράσεις/ανακοινώσεις σε διάφορα θέματα, φαίνεται αυτοί που την διοικούν αυτή τη στιγμή ούτε γνωρίζουν ούτε σέβονται την ιστορία της ομαδας αλλά και την προσφορά μέχρι τα γεράματα (λεβέντικα γεράματα) του Θρύλου της ομάδας.

Σε μια ηλικία που αλλοι θα μαζεύονταν στο σπίτι από τις έξι, ο Σάββας βρήσκεται στην πρώτη γραμμή και ηγείται της προσπάθειας του Ολυμπιακού να αντεπεξέλθει σε πλεκτάνες στημένες από την ίδια την κυβέρνησ της Σ-ΑΝΕΛ, την ΕΠΟ των λαθρεμπόρων και της ΚΕΔ που αγρον ηγόρασε.

Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση αυτή. Και σε κάτι που ο ίδιος δεν ειπε. Είναι κάτι εντελώς λάθος.

Εννοείται βέβαια οτι στην Ελλαδα ...παντα γινονται δηλώσεις για τον ...ηρωικό κόσμο που πηγε στο γήπεδο και διάφορα άλλα κλισέ.

ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Εικόνα ze ηλιας

Η μαλακία της ΘΥΡΑΣ 7 ήταν που εκφράστηκε δημόσια.Αυτά τα μικρά θέματα λύνονται εσωτερικά.
Απ την άλλη δεν νομίζω οτι άρεσε σε κανένα η εμφάνιση του ΣΑΒΒΑ κρατώντας τη φανέλα του αντιπάλου μας (με τη barca θα
δείχνει αυτόγραφο του μέσι?) κάνοντας δηλώσεις του ενός λεπτού για το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ παιχνίδι και τεσσάρων λεπτών για τους μισθοφόρους των ρωσο-τίγρεων.
Την προσφορά του ΣΑΒΒΑ την τιμάμε όλοι όχι τα 20 χρόνια μόνο που τους γαμάμε αλλά κυρίως στα δύσκολα.
Και μια προσωπική εμπειρία
Επειδή δούλευα στο κολωνάκι τα πέτρινα χρόνια, περνώντας κάθε πρωί απ τη Σκουφά έπαιρνα οξυγόνο ατενίζοντας την ερυθρόλευκη σημαία ψηλά στο ρετιρέ της πολυκατοικίας που έμενε ο ΣΑΒΒΑΣ.

Νομίζω πως είναι ώρα να την κάνω για το γήπεδο............

Εικόνα matrasimca

Καλά τα λες εκτός από την υπόθεση με την φανέλα.
Δηλαδη ερχεται ο Μπουφον και σου λεει, εμαθα παως ησουν τερματοφυλακας της Εθνικης και του Ολυμπιακου την δεκαετια του πενηντα και σημερα στα 80 σου εισαι παλι μπροσταρης, και αναβάλλεις και την πρωτη σου χημειοθεραπεία για το καρκινακι που εχεις στο στομαχι λεγοντας στον γιατρο πως θες να εισαι παρων στο παιγνιδι με την Γιουβέντους, σε τιμώ ρε άρχοντα, παρε την φανέλα μου.
Πες την αληθεια, εσυ δεν θα την επαιρνες?
Ο διαλογος του Σαββα με τον Μπουφον ειναι υποθετικος, αλλα αυτο με την χημειοθεραπεία και την αναβολή που πήρε για να ειναι παλι παρών ειναι αληθεια.
Ο Ολυμπιακος, ο κ. Σαββας και η ψυχή του είναι τριάδα ομοούσιος και αχώριστος.

Εικόνα markonis

Μεγάλο ατόπημα από τη Θ7 η συγκεκριμένη δημοσίευση,περιμένω να ανακαλέσουν δημόσια και να παραδεχτούν το λάθος τους (δεν είναι κακό) από τη στιγμή μάλιστα που φέρονται ως παντελονάτοι.

Κακό πράγμα ο διχασμός και θα πρέπει να αναζητήσουν ανάμεσα τους τα αίτια τέτοιων δημοσιεύσεων που γίνονται σημαία από το αντιολυμπιακό μέτωπο και βούτυρο στο ψωμί όσων πολεμούν την ομάδα που (υποτίθεται) αγαπούν.

Η προσφορά της Θ7 στην ομάδα σε καμία περίπτωση δεν τίθεται σε αμφισβήτηση αρκεί να έχουν πάντα υπ΄όψη τους ότι ο υπόλοιπος λαός του Ολυμπιακού δεν χειραγωγείται και κυρίως δεν καπελώνεται.

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Καλησπέρα και καλό μήνα. Το τί ακριβώς εξυπηρετεί η ιστοσελίδα του ιγκνατιεβιτς το γνωρίζουμε. Απλά μάλλον δεν έχουμε καταλάβει το πόση δύναμη και πόσες πλάτες έχουν όλοι εκείνοι οι χούλιγκαν που το παίζουν δημοσιογράφοι με τα ρούβλια του ιγκνατιεβιτς. Μπορεί ο Σάββας να έχει μεγαλώσει, μπορεί να φαίνεται γραφικός αλλά όταν μιλάει για διαιτησία δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε. Απλά τα αρδακια του σδνα το εκμεταλλευονται, μόνο και που προκαλούν το σχολιασμό με διαφορά ηλιθια ψευδώνυμα, παρατηρήστε και θα δείτε. Άπειρες φορές μου έχουν εξαφανίσει σχόλια, επειδή δεν επιδέχονται κριτικής φυσικά, γιατί δεν δέχονται να τους ταράξει κανένας την δική τους πραγματικότητα. Αλλά το να χρησιμοποιούν το δικό μου όνομα για σχολιασμό, αυτό παραπαει. Όπου δείτε όνομα Νίκος με εμετικό σχόλιο δεν είναι δικό μου, για όποιον παρατηρήσει τέλος πάντων.
Ξεμπροστιασμα θέλουν, μέσα από φβ κυρίως για να τους δει ο κόσμος, αν το αφήσουν φυσικά, γιατί το γεγονός ότι επεμβαίνουν και στο φβ είναι ανησυχητικό.
Για κάποιους ολυμπιακαρες που δεν γνωρίζουν τί ήταν τα χρόνια της αθωότητας, εννοώντας φυσικά την προ 97' περιοδο του κρυστάλλινου πρωταθλήματος, να βγάλουν το ΣΚΑΣΜΌ και να βρούνε να διαβάσουν και να μάθουν τί γινόταν εκείνη την περίοδο. Αυτό προς όλους εκείνους, πλην ρατμ φυσικά, που δεν ξέρουν ή δεν έχουν καταλάβει την αξία του να είσαι Ολυμπιακός στα καλά και τα δύσκολα. Και ήδη από πέρσι, βιώνουμε δύσκολα..
Και πάλι καλό μήνα σε όλους

Εικόνα dimitrov7

https://www.ptisidiastima.com/aeropsekasmoi-2/

Αυτό το επιστημονικό άρθρο διαβάστε το. Από το έγκριτο περιοδικό Π&Δ. Ειδικά όσοι ψηφίζετε Καμένο. Προ πάντων οι της Α και Β Πειραιά.

Θα σας βοηθήσει όλους.

Εικόνα dimitrov7

Συμφωνώ πλήρως και ιδιαίτερα με το Υ.Γ. Κατά τα άλλα εκπλήσομαι διότι διαπιστώνω έναν μικρό εμφύλιο στις τάξεις μας. Κακό αυτό. Παρακαλώ να το κόψουμε σύντομα. Είπαμε .... μια γροθιά. Φέτος και πάντοτε.
Κι επειδή τα λέμε όλα εδώ θα ήθελα να πω - σε σχέση και με το διπλανό άρθρο - πως βλέπω την γροθιά χαλαρή.

Οκ στον "ηλεκτρονικό πόλεμο" και στην προπαγάνδα πάντα χωλέναμε αλλά δεν βλέπω και την διοίκηση να δείχνει πάθος. Όπως δεν βλέπω να δείχνει πάθος και στα διαιτητικά. Ειδικά μάλιστα αν το συνδυάσει κανείς και με το "διώξιμο-φυγή" του Σίλβα και τις πολλές μαζεμένες μαλακίες που ακολούθησαν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος ιδιαίτερα ύποπτο το σκηνικό.

Αν ισχύει άλλωστε το ρητό Κετσπάγια .... με το συμβόλαιο του άχρηστου Ζιλέ θα μπορούσαμε να αγοράσουμε πολλά σουβλάκια για πολλούς κοντυλοφόρους. Ομοίως αν μια γελοία και οπισθοδρομική και παντελώς ανίκανη ΕΥΠ ρίχνει σελιδούλες στο φουμπού .... υπάρχουν CIA, FSB, Μοσάντ, ανώνυμους, επώνυμους, χάκερς κλπ,κλπ,κλπ που ρίχνουν το σύμπαν για το κατάλληλο τίμημα. Π.Χ. με λιγότερα απ΄όσα στοιχίζει ο άλλος ο άχρηστος ο Καρσελάς. Αναφέρω ειδικά αυτούς λόγω Σιώπη και Μανθάτη.

Ο Καρπετόπουλος σε σχετικό άρθρο του το χαρακτήρισε κορεσμό. Εγώ αλλιώς θα το χαρακτήριζα. Συγκρατούμαι για την ώρα.

Τουτέστιν - για μένα - από πέρσι, τον Μάη του 2016 - κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας. Εν προκειμένω στο Πριγκηπάτο του Πειραιά. Ο νοών, νοείτο ..... κι αν θέλετε το κάνω και πενηνταράκια.

Εικόνα nikos-redwhite

Ζητώ συγγνώμη για την κουραστική επανάληψη,μου κόλλησε το enter στο laptop.

Εικόνα nikos-redwhite

Σίγουρα όλοι μας για κάποιους λόγους γίναμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
Ο βασικός λόγος όμως που η ομάδα έγινε ΘΡΥΛΟΣ ήταν η ομάδα της δεκαετίας του 50 που λατρεύτηκε στα πέρατα της χώρας, μια και τα "θεριά"που την απαρτίζανε με τον ηρωισμό και τον τσαμπουκά τους (ΜΟΥΡΑΤΗΣ)αλλά και την ποδοσφαιρική τους μαγεία (ΜΠΕΜΠΗΣ) έφτιαξαν το δικό τους μύθο που πέρασε από τα γήπεδα στα φτωχοσπιτα,τα μηχανουργεία,τα καφενεία σε όλα τα σημεία αυτής της ταλανισμένης χώρας.
Και αυτή η ομάδα έγινε σύμβολο και λατρεύτηκε τόσο που έγινε η παρηγοριά του κόσμου αλλά και η εκδίκησή του σε ό,τι βρώμικο,δήθεν,πούστικο που έτσι κι αλλιώς αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο μέσος Ελληνας.
Δεν πρόλαβα αυτή την ομάδα.Μου τη μετέφερε όμως τόσο ζεστά ο συχωρεμένος ο πατέρας μου που όλους αυτούς τους παικταράδες τους έβλεπα να παίζουν στα μάτια μου, κάπως όπως με κάποιους ανθρώπους που αν και δεν έχουν την όρασή τους πάνε στο γήπεδο.
Γράφω κι εγώ σήμερα από τη γωνιά σας γιατί το θέμα του Σάββα Θεοδωρίδη με απασχολεί -και με στενοχωρεί- εδώ και καιρό.
Εμβληματική μορφή για το σύλλογο,ήταν ένας απ'τα παραπάνω θεριά.
Άρρωστος με την ομάδα και την ιδέα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (και πώς να μην ήταν;)
Αλήθεια είναι όμως ότι κι εμένα δεν μου αρέσει κυρίως η εικόνα κάποιων τοποθετήσεών του.
Και το σταματώ εδώ γιατί όλοι ξέρετε τι εννοώ,όμως ο σεβασμός για τα σύμβολα είναι πάνω απ'όλα.
Είναι λεπτό θέμα που αφορά τη διοίκηση το πως θα χειριστεί επικοινωνιακά αυτά που θέλει να εξωτερικεύσει.
Σίγουρα δεν είναι δέουσα η εικόνα για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να βγάζει εικόνα μόνιμης δυσαρέσκειας για τηn ελληνική διαιτησία (για να το πω κομψά) ακόμα κσι σε αγώνα ch.L.
Επίσης είμαι σίγουρος τουλάχιστον για τους παλαιότερους της 7 ,γιατί κι εγώ εκεί μεγάλωσα και ήμουν εκεί και στις καλές και στις καταραμένες στιγμές,ότι τρέφουν μεγάλο σεβασμό για το Σάββα Θεοδωρίδη.
Όμως εγώ εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και λέω ότι ένα οικογενειακό μας θέμα πρέπει να λήξει χτες με άμεσες παρεμβάσεις από αυτούς που πρέπει.

ΥΓ. Δεν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μα το αν κάποιοι (πιτσιρικάδες;αλλόθρησκοι;)έβριζαν στο fb τον Θεοδωρίδη.
Είναι τέτοιο το μέσο (fb)που και η κουτσή Μαριώ μπαίνει και γράφει ότι θέλει.
Τεράστιο όμως λάθος και των διαχειριστών που δεν έσβησαν τα σχόλια.

Εικόνα nikos-redwhite

Σίγουρα όλοι μας για κάποιους λόγους γίναμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
Ο βασικός λόγος όμως που η ομάδα έγινε ΘΡΥΛΟΣ ήταν η ομάδα της δεκαετίας του 50 που λατρεύτηκε στα πέρατα της χώρας, μια και τα "θεριά"που την απαρτίζανε με τον ηρωισμό και τον τσαμπουκά τους (ΜΟΥΡΑΤΗΣ)αλλά και την ποδοσφαιρική τους μαγεία (ΜΠΕΜΠΗΣ) έφτιαξαν το δικό τους μύθο που πέρασε από τα γήπεδα στα φτωχοσπιτα,τα μηχανουργεία,τα καφενεία σε όλα τα σημεία αυτής της ταλανισμένης χώρας.
Και αυτή η ομάδα έγινε σύμβολο και λατρεύτηκε τόσο που έγινε η παρηγοριά του κόσμου αλλά και η εκδίκησή του σε ό,τι βρώμικο,δήθεν,πούστικο που έτσι κι αλλιώς αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο μέσος Ελληνας.
Δεν πρόλαβα αυτή την ομάδα.Μου τη μετέφερε όμως τόσο ζεστά ο συχωρεμένος ο πατέρας μου που όλους αυτούς τους παικταράδες τους έβλεπα να παίζουν στα μάτια μου, κάπως όπως με κάποιους ανθρώπους που αν και δεν έχουν την όρασή τους πάνε στο γήπεδο.
Γράφω κι εγώ σήμερα από τη γωνιά σας γιατί το θέμα του Σάββα Θεοδωρίδη με απασχολεί -και με στενοχωρεί- εδώ και καιρό.
Εμβληματική μορφή για το σύλλογο,ήταν ένας απ'τα παραπάνω θεριά.
Άρρωστος με την ομάδα και την ιδέα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (και πώς να μην ήταν;)
Αλήθεια είναι όμως ότι κι εμένα δεν μου αρέσει κυρίως η εικόνα κάποιων τοποθετήσεών του.
Και το σταματώ εδώ γιατί όλοι ξέρετε τι εννοώ,όμως ο σεβασμός για τα σύμβολα είναι πάνω απ'όλα.
Είναι λεπτό θέμα που αφορά τη διοίκηση το πως θα χειριστεί επικοινωνιακά αυτά που θέλει να εξωτερικεύσει.
Σίγουρα δεν είναι δέουσα η εικόνα για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να βγάζει εικόνα μόνιμης δυσαρέσκειας για τηn ελληνική διαιτησία (για να το πω κομψά) ακόμα κσι σε αγώνα ch.L.
Επίσης είμαι σίγουρος τουλάχιστον για τους παλαιότερους της 7 ,γιατί κι εγώ εκεί μεγάλωσα και ήμουν εκεί και στις καλές και στις καταραμένες στιγμές,ότι τρέφουν μεγάλο σεβασμό για το Σάββα Θεοδωρίδη.
Όμως εγώ εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και λέω ότι ένα οικογενειακό μας θέμα πρέπει να λήξει χτες με άμεσες παρεμβάσεις από αυτούς που πρέπει.

ΥΓ. Δεν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μα το αν κάποιοι (πιτσιρικάδες;αλλόθρησκοι;)έβριζαν στο fb τον Θεοδωρίδη.
Είναι τέτοιο το μέσο (fb)που και η κουτσή Μαριώ μπαίνει και γράφει ότι θέλει.
Τεράστιο όμως λάθος και των διαχειριστών που δεν έσβησαν τα σχόλια.

Εικόνα nikos-redwhite

Σίγουρα όλοι μας για κάποιους λόγους γίναμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
Ο βασικός λόγος όμως που η ομάδα έγινε ΘΡΥΛΟΣ ήταν η ομάδα της δεκαετίας του 50 που λατρεύτηκε στα πέρατα της χώρας, μια και τα "θεριά"που την απαρτίζανε με τον ηρωισμό και τον τσαμπουκά τους (ΜΟΥΡΑΤΗΣ)αλλά και την ποδοσφαιρική τους μαγεία (ΜΠΕΜΠΗΣ) έφτιαξαν το δικό τους μύθο που πέρασε από τα γήπεδα στα φτωχοσπιτα,τα μηχανουργεία,τα καφενεία σε όλα τα σημεία αυτής της ταλανισμένης χώρας.
Και αυτή η ομάδα έγινε σύμβολο και λατρεύτηκε τόσο που έγινε η παρηγοριά του κόσμου αλλά και η εκδίκησή του σε ό,τι βρώμικο,δήθεν,πούστικο που έτσι κι αλλιώς αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο μέσος Ελληνας.
Δεν πρόλαβα αυτή την ομάδα.Μου τη μετέφερε όμως τόσο ζεστά ο συχωρεμένος ο πατέρας μου που όλους αυτούς τους παικταράδες τους έβλεπα να παίζουν στα μάτια μου, κάπως όπως με κάποιους ανθρώπους που αν και δεν έχουν την όρασή τους πάνε στο γήπεδο.
Γράφω κι εγώ σήμερα από τη γωνιά σας γιατί το θέμα του Σάββα Θεοδωρίδη με απασχολεί -και με στενοχωρεί- εδώ και καιρό.
Εμβληματική μορφή για το σύλλογο,ήταν ένας απ'τα παραπάνω θεριά.
Άρρωστος με την ομάδα και την ιδέα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (και πώς να μην ήταν;)
Αλήθεια είναι όμως ότι κι εμένα δεν μου αρέσει κυρίως η εικόνα κάποιων τοποθετήσεών του.
Και το σταματώ εδώ γιατί όλοι ξέρετε τι εννοώ,όμως ο σεβασμός για τα σύμβολα είναι πάνω απ'όλα.
Είναι λεπτό θέμα που αφορά τη διοίκηση το πως θα χειριστεί επικοινωνιακά αυτά που θέλει να εξωτερικεύσει.
Σίγουρα δεν είναι δέουσα η εικόνα για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να βγάζει εικόνα μόνιμης δυσαρέσκειας για τηn ελληνική διαιτησία (για να το πω κομψά) ακόμα κσι σε αγώνα ch.L.
Επίσης είμαι σίγουρος τουλάχιστον για τους παλαιότερους της 7 ,γιατί κι εγώ εκεί μεγάλωσα και ήμουν εκεί και στις καλές και στις καταραμένες στιγμές,ότι τρέφουν μεγάλο σεβασμό για το Σάββα Θεοδωρίδη.
Όμως εγώ εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και λέω ότι ένα οικογενειακό μας θέμα πρέπει να λήξει χτες με άμεσες παρεμβάσεις από αυτούς που πρέπει.

ΥΓ. Δεν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μα το αν κάποιοι (πιτσιρικάδες;αλλόθρησκοι;)έβριζαν στο fb τον Θεοδωρίδη.
Είναι τέτοιο το μέσο (fb)που και η κουτσή Μαριώ μπαίνει και γράφει ότι θέλει.
Τεράστιο όμως λάθος και των διαχειριστών που δεν έσβησαν τα σχόλια.

Εικόνα takis xwsiar

Καλημέρα Σαββα!Ο Σαββας Θεοδωρίδης είναι κομματι της ενδοξης ιστοριας του Ολυμπιακου μας(και εχουμε πολλους!).Ακριβως το ιδιο είναι και η ΘΥΡΑ 7!Οποιοσδηποτε προσπαθησει να δημιουργησει θεμα,ειδικα σε τέτοιους καιρους που η ομαδα μας βαλλεται από παντου,γινεται απροσδόκητα σύμμαχος του"μπλοκ" των αντιολυμπιακων συστηματων της χωρας μας.Ουτε καν να το σχολιασω παραπανω δεν θελω!Και μονο να το συζητάμε,ανοιγουμε την ορεξη στους ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ,να εκμεταλευονται την ανοησια μας.Για αλλον Θεοδωριδη εγω "ανυσηχω",γιατι το πραγμα εχει βρομισει τοσο πολύ με την διαιτησια και βλεπω ότι οι Ευρωπαίοι "ελεγκτες" της ΕΠΟ ΚΑΙ της ΚΕΔΕ,σφυριζουν αδιαφορα!Αυτο όμως δεν εχει καμια σχεση,με το "άλλο"! ΥΣ. Νικη σημερα οπωσδήποτε!Εως τωρα με εκπλησσουν ευχαριστα οι κινησεις του Λεμονη,πολυ "σοφότερος απ ότι τον περιμενα!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Καλημέρα Σάββα.

δυστυχώς λίγοι γνωρίζουν την ιστορία και την προσφορά του Κυρίου Σαββα Θεοδωρίδη.Δεν βλέπουν ότι στην ηλικία του είναι πάντα εκεί στο πάγκο στη Τούμπα,στο Οακα στη Ξάνθη και στη Τρίπολη.

Νομίζουν οι αδαείς ότι ο Κύριος Σάββας έχει ανάγκη τον μισθό από τον Ολυμπιακό,νομίζουν ότι ασκεί επάγγελμα.

Κρίμα όχι μόνο για αυτά που πιστεύουν αλλά γιατί τα έγραψαν δημόσια.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Τον είχα δει τον φιλικό αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης στο παλιό παλιό Καραϊσκάκη. Θυμάμαι πολύ καλά τον Τσέμαν. Με την τραγιάσκα του, επιβλητικός, τρομερά επίκαιρες θέσεις κάτω απ΄το τέρμα του. Ποδοσφαιρικό ιερό τέρας στην Ευρώπη εκείνων των χρόνων. Στιλ Γιασίν. Χάπελ, Χάναπι τ΄αστέρια της ομάδας μπροστά...

Εικόνα George_Str

ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΛΤΟΣ,ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ,Ο ΣΑΒΒΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΧΕΙ ΑΓΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

Εικόνα Red Pirate

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο George_Str. Είναι απαράδεκτο να καταφέρονται έτσι κατά της ζωντανής ιστορίας του Θρύλου, τον ΚΥΡΙΟ Σάββα Θεοδωρίδη. Ελπίζω να διαβάσουν το σχόλιο του Σάββα και να ζητήσουν συγνώμη άμμεσα.

Εικόνα leonidas73

Είναι το πρώτο σχόλιο που κάνω στους RATM.Aιτία και αφορμή η απαράδεκτη επίθεση από κάποιους "Ολυμπιακάρες"...δεν θα γράψω περισσότερα...τους αφιερώνω αυτό...:

http://karpetshow.gr/blog/arxonta-savva