ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...



Η ομάδα μας στο ποδόσφαιρο έχασε πριν λίγο με σκορ 0-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ατρόμητο. Έναν Ατρόμητο που ήρθε σβηστός στο Φάληρο, αποφάσισε να κάνει μία κατεβασιά σε 90 λεπτά κι έβαλε γκολ, αφού πίσω δεν δέχτηκε από εμάς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Είναι πολύ φυσιολογικό ό,τι βλέπουμε και θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα, αφού:
 
- Όλο το καλοκαίρι πανηγυρίζαμε που ΔΕΝ έγινε προετοιμασία και ''ήμασταν νωρίς έτοιμοι, όχι όπως με Βίκτορ πέρυσι''. Άλλες ομάδες δούλευαν, εμείς πετάγαμε χαρταετό και τώρα που τα πόδια των αντιπάλων λύνονται, τα πόδια των δικών μας δεν ακολουθούν.
 
- Ρίχναμε 6άρες Ιούλιο μήνα στα φιλικά κι αντί να βρεθεί ΕΝΑΣ να πει ''ρε, έτσι την πάθαμε επί Σόλιντ το 2006'', διαβάζαμε ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ''πω πω, 6 τώρα, πού να αρχίσουν τα επίσημα''. 20 χρόνια Τσάμπιονς Λιγκ παίζουμε αλλά ο μέσος οπαδός μας δεν έχει μ΄'αθει ΤΙΠΟΤΕ από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο. Ακόμη με λογική αλάνας σκέφτεται, με λογική κατσαπλιά...
 
- Και μια και μιλάμε για κατσαπλιάδες, φέραμε και προπονητή έναν κατσαπλιά τον οποίο απέρριψε η...Κορτράικ, αυτό το ''μεγαθήριο'' του Βελγίου, επειδή ''ήξερε από προκριματικά''. Μας την έκανε ο Μάρκο Σίλβα τον Ιούνιο του...2016, ψάχνουμε...15 μήνες και...δεν βρίσκουμε προπονητή. Λίγο έλειψε να διαλύσει πέρυσι τη Λέγκια ο Χάσι, αλλά ''την έβαλε στους ομίλους''. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά του κάναμε και 23 εκ. ευρώ μεταγραφές, μόνο σε ομάδες, έξω τα συμβόλαια. Σαν να λέμε δηλαδή ότι δώσαμε 2.000 ευρώ για αγορά laptop, το πήραμε και πήγαμε καπάκι και ''κουμπώσαμε'' λειτουργικό Windows 95. Το μηχάνημα θα σέρνεται, αλλά δεν φταίνε τα χαρκατηριστικά του υπολογιστή, η μαλακία που μας δέρνει φταίει.
 
Η διοίκηση αποφάσισε να ''ακούσει'' τον ''αγνό'' οπαδό του Ολυμπιακού, γι'αυτό αποθεωνόταν από τους ''απροσκύνητους'' όλο το καλοκαίρι. Υπεύθυνος γι'αυτό το χάλι πρώτα και κύρια είναι ο πρόεδρος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που εγκατέλειψε την τεχνοκρατική λογική με την οποία είχε οργανωθεί η ΠΑΕ και ''αφουγκράστηκε'' το μέσο άσχετο οπαδό, διοικώντας με λογική καφενείου. Με λογική καφενείου προσελήφθη ο Χάσι, με λογική καφενείου ήρθε ο άνεργος απόμαχος της προπονητικής sir Takis ''να μας αναμορφώσει, αφού ξέρει από Θρύλο, θέλαμε ένα ηλεκτροσόκ''. Και ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού ξέρει από Θρύλο, στον πάγκο μπορεί να κάτσει όμως; Όταν διοικείς καφενειακά, θα έρθουν οι κατραπακιές. Κι όσο συνεχίζεις να ακούς τους καφενόβιους, ο κατήφορος δεν θα έχει τέλος. Το έργο γυρίζει ΚΑΙ ΤΩΡΑ, δεν έχει χαθεί τίποτε, αρκεί η ομάδα να δουλέψει σωστά, να προπονηθεί σωστά σε φυσική κατάσταση και τακτική. Οι παίκτες από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, το ''αμόλα μέσα τους παικταράδες που έφερε ο πρόεδρος να καθαρίσουν μόνοι τους'' είναι η καφενειακή λογική που λέγαμε παραπάνω, από άτομα που ακόμη αναπολούν ''το Γιώργαρο Δεληκάρη και τον Τζιοβάνι, που μαγεύανε τα πλήθη και περνάγανε 40 παίκτες'' (στον ύπνο τους). Αν η διοίκηση σοβαρευτεί και επανέλθει στα δικά της στάνταρ, η ομάδα θα πάρει εύκολα το πρωτάθλημα, αφού έχει ΦΟΒΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. Αν η διοίκηση, δηλαδή πρώτα και κύρια ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίσει να αποφασίζει καφενειακά, η ομάδα θα κάνει πορεία υποβιβασμού στο πρωτάθλημα. Μόνοι τους οι παίκτες δεν κερδίζουν ΚΑΝΕΝΑ στην Ελλάδα. Ας μπει μια τελεία στην κατρακύλα τώρα, Οκτώβριος είναι, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια...

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια. Προτιμω να μιλατε εσεις και να μην σας ζαλιζω εγω αλλο.

Εικόνα tennessis

Λογική καφενείου δεν νομίζω, λογική τσέπης θα την έλεγα. Αλλά από που κι ως που ο πρόεδρος άκουσε τον λαό? Μόνο στην πρόσληψη Λεμονή μπορείς να το πεις γιατί τον Χάσι τον κράζαμε από το καλοκαίρι. Ακόμη όμως και στην πρόσληψη Λεμονή υπάρχει η λογική "γνωρίζει την ομάδα" που έχει άμεσα αγώνες και το οποίο "έπιασε" με Γιούβε και μετά βλέπουμε. Άλλωστε είναι μόλις ο δεύτερος προπονητής για φέτος (πέρσι ήταν ο πέμπτος).
Αγωνιστικά τώρα, ο βασικός κορμός μιας ομάδας είναι τα σέντερ μπακ, ο κόφτης, το δεκάρι και ο σέντερ φορ, άντε και το οκτάρι συν το τέρμα. Οι ήδη υπάρχοντες πλάγιοι ενισχύουν τη χημεία της ομάδας συν τις μεταγραφές που κλείνουν κενά ή αντικαθιστούν πωλήσεις. Πέρσι μπακ οι Μποτία-Ντα Κόστα κ κατόπιν ο σούπερ Ρέτσος, φέτος ποιοί? Ρομαό-Ρέτσος κ κατόπιν Ένγκελς (τραυμ. Μποτία, Βούκοβιτς βέβαια, να τα λέμε όλα). Αμυντικά χαφ πέρσι Μίλι κ κατόπιν Ρομαό, φέτος Ζιλέ, λίγο (ως ελάχιστο) Ζντιέλαρ κ πλέον Ρομαό (που Μίλι δεν είναι, αλλά κάνει), οκτάρι πέρσι Μάρτινς κ Ανδρούτσος (άλλη αδυναμία μου) φέτος Ζιλέ, Οφόε (Μάρτινς εξαφανίστηκε μέχρι πρότινος) κ ο Ταχτσίδης στα πιτς. Δεκάρι ο Φορτούνης φέτος μία Φορτούνης (παικταράς αλλά με θέμα ψυχολογίας νομίζω) μία Οφόε, μία Μάριν (κυρίως αριστ. χαφ που δεν το 'χει ειδικά Ευρώπη) κ σέντερ φορ πέρσι μετά τον Ιντέγε, ο Καρντόσο κ ο Ανσαριφάρντ που μετά τη Λάρισα φέτος εξέδρα και παίζουν οι Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς και Μπεν (όλοι περιφερειακοί επιθετικοί με κίνηση) πολύ καλοί αλλά όχι σέντερ φορ. Άρα η ραχοκοκκαλιά της ομάδας από την αρχή κ σε κάθε παιχνίδι αλλαγμένη, πότε να δέσει, να βρει ρυθμό, πότε να βρεθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ενδεκάδας. Σταματάω εδώ γιατί τελειώνουν κ οι ποδοσφαιρικές γνώσεις μου.
ΥΓ. Ο γρήγορος σέντερ μπακ είναι το α-ω της ενδεκάδας σήμερα. Μετά τον Μανωλά, έχεις το πρωτοχρ. λαχνό (Ρέτσο) και τον αντικαθιστάς με αργό (πολύ καλός ο Ένγκελς μην λέμε βλακείες τώρα ήρθε, αλλά αργός) κ τελειώνεις την ομάδα.

Εικόνα savvas gridlock

Ποια ειναι η λογικη ''της τσεπης'' φιλε; Και ποσοι παικτες πουληθηκαν φετος, που λετε και ξαναλετε ορισμενοι; Οι φοβερες και τρομερες αλλαγες στο ροστερ μας με τις πωλησεις και καλα για την κονομα, ποιες ηταν; Ο Ρετσος με το Σιοβα;

Εικόνα tennessis

Πουλήθηκαν όσοι μπορούσαν να πουληθούν (Ρέτσος, Ιντέγε και Μίλι) με υπεραξία και καλά έκανε κ τους πούλησε. Αν έφερνε άλλος πρόταση π.χ. Ομάρ ή Φορτούνης θα έμενε, ή θα τρελαθούμε ότι υπάρχει πλέον άλλος που θα φέρει πρόταση (τώρα)? Υπάρχουν για μένα ο Ανδρούτσος, ο Ένγκελς, ίσως ο Νικολάου αλλά όχι τώρα σε αυτή την κατάσταση της ομάδας χάνονται. Αλλά όταν πούλησε Σάμαρη το μάτι του Μίτσελ έφερε Μίλι, όταν πούλησε Μίλι τι έφερε σε αμ. χαφ και αντίστοιχα σε άλλες θέσεις με πώληση Μανωλά, Ιντέγε κλπ? Έχουμε μάτια κ βλέπουμε, ούτε απαξιώνουμε, υπάρχει η επταετία Μαρινάκη αλλά δεν θα κριτικάρουμε? Οι κινήσεις πλέον που κάνει εδώ κ 2 χρόνια είναι κατά της τσέπης του. Ούτε εγώ θέλω επίσης να βάζει χρήματα, αν είναι καλός διαχειριστής να μην βάλει ούτε ευρώ, να μένουν αποθεματικό τα κέρδη. Πέρσι το χειμώνα που βγήκε ο Καραπαπάς νομίζω κ δημοσίευσε έσοδα-έξοδα με ξένισε ο λόγος που το έκανε, γιατί θέλουμε εμείς οι οπαδοί να τα χώνει ο μεγαλομέτοχος και ας παν και στο βρόντο (βλέπε Σαββίδης).

Εικόνα savvas gridlock

Σεβαστη η διαφωνια, γιατι εισαι ειλικρινης, ειδικα στο τελος. Απλως συνηθως το μοντελο του ''χωστη'' δεν παει πακετο με το αλλο, αυτο με τις πωλησεις. Αν πηγαιναμε εκει, το μπατζετ της ομαδας θα ηταν το μισο απο το τωρινο, γιατι τωρα ανεβαινει με τις πωλησεις. Εκτος αν πιστευει καποιος οτι ο χ,ψ Μαρινακης θα βαζει καθε καλοκαιρι 100 εκ. ευρω απο την τσεπη του, με αυξησεις κεφαλαιου. Ο Κοκκαλης σε 20 χρονια συνολικα εβαλε 200 στην ΠΑΕ, για να εχουμε μια ταξη μεγεθους.

Εικόνα george poly

Ρε Σαββα εχεις δικιο με οσα επισημαινεις και αλλο τοσο δικαιολογημενα ειναι ολα τα σχολια,αλλα πρεπει να δεχθουμε οτι η χρονικη περιοδος ειναι νεκρη,που σημαινει οτι δεν υπαρχει καλος προπονητης και καλοι παικτες χωρις ομαδα για να ερθουν σε μας.Κατα συνεπεια μεχρι τον ιανουαριο θα...φοραμε τα ιδια ρουχα.Ας δειξουμε εμπιστοσυνη στον μαρινακη που ξερει απο μπαλα και καταλαβαινει τα οποια του λαθη.Ο χασι και καποιοι παικτες δεν μας βγηκαν και αυτα πληρωνουμε τωρα.Το οτι δωσαμε τον ρετσο δεν εχει καμμια σχεση με τα σημερινα χαλια.Εξαλλου ολοι θα πωλουσαμε οποιονδηποτε ελληνα παικτη με 22 εκατομυρια αν ειμασταν στη θεση του προεδρου.Και θα προτιμουσα να ειχαμε και αλλα νεαρα ελληνοπουλα οπως ο ρετσος -τσιμικας,ανδρουτσος,νικολαου-στην θεση καποιων αμφιλεγομενων-φιγκειρας,μαρτινς,σεμπα......

Εικόνα Emperor7

Kατα την αποψη μου το βασικο θεμα του Ολυμπιακου ειναι το θεμα της διοικησης. Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα τετοιο τιμ τεχνοκρατων (Ουσιγιος πρωτος απο ολους) δεν μπορει να βρει εναν προπονητη κανονικο, να κανει προετοιμασια κανονικη, να μαθει 5 συστηματα και 5 κομπινες. Και κυριως, οταν βλεπουνε οτι η ομαδα ειναι παιδικη χαρα να βαζουν στην θεση τους οποιον πρεπει.

Οταν βλεπανε τι κανει ο Χασι, γιατι δεν αντιδρουσανε? Και οταν ειδανε την Σπορτινγκ γιατι δεν αντιδρουσανε?

Αν η ομαδα δεν ξεκιναει απο εκει και ακουει εμας τους οπαδους που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ τοτε προφανως θα γινουμε μικροτεροι σαν συλλογος.

Ειναι 2017, οχι 2007 και σιγουρα οχι 1997.

ΥΓ. Ας ελπισουμε οτι δεν θα ξαναζησουμε το 2009-2010. ΠΟυ ελεγες ε δεν μπορει να παει χειροτερα και πηγαινε χειροτερα. Και τοτε την αντιστοιχη περιοδο ειχαμε καλυτερη εικονα. Και οι αντιπαλοι μας ηταν πολυ καλυτεροι.

Εικόνα holland74

Τα περισσότερα τα έχουν ήδη καλύψει όλα τα αδέρφια και ο Σάββας...
Κανένας προπονητής στον κόσμο δεν πρόκειται να στρώσει μία ομάδα που αλλάζει τόσους παίκτες κάθε χρόνο, ΚΑΝΕΙΣ...
ίσως βέβαια να είναι αυτό το τίμημα για να μπορείς να πουλάς τον Ρέτσο 22 μύρια, ίσως να μην γίνεται αλλιώς, αλλά τουλάχιστον επιλογές τύπου Χάσι μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί...Το πρωτάθλημα το μπορούμε ακόμα, ας εκμεταλλευτούμε διακοπή για δουλειά πάνω στην ψυχολογία, την τακτική και τη φυσική κατάσταση....

Εικόνα mixalis7

Η ομάδα είναι άρρωστη ο γιατρός γνωστός και θέλω να πιστεύω καψουρης με τον ασθενή, το φάρμακο πιστεύω δεν είναι κάποιος εγνωσμένης αξίας προπονητής, αλλά ένας καυλωμένος με το ποδόσφαιρο με όνειρα και για μένα η λύση είναι μία Εστεμπάν Καμπιάσο.
Επίσης επειδή το πράγμα έχει πάει σε άλλα επίπεδα οι τεχνοκράτες που στελεχώνουν την ομάδα πρέπει να πάρουν την θέση τους στην ομάδα και κάποιος να ευχαριστήσει τον κυρ Σάββα για την προσφορά του και να αναλάβει κάποιος άλλος.

Εικόνα Fotiadko7

Δυστυχως με μια επιθεση μας νικησε ο Ατρομητος, εχεις δικιο Σαββα! Δεν νομιζω αυτη η ομαδα οπως την ειδαμε και με τη λεπτη χειρουργικη της διαιτησιας να μπορει να διεκδικησει πρωταθλημα! Τα λαθη της διοικησης ειναι παρα πολλα, κυριως αυτο το ατελειωτο πηγαινε-ελα των παικτων! Αν δεν εχεις βασικο κορμο οπως εχουν ολες οι μεγαλες ομαδες της Ευρωπης που τις θυμομαστε για χρονια ολοκληρα να παιζουν με συγκεκριμενους παικτες κατα τα 6/11 τουλαχιστον δε μπορεις παντα να εισαι τυχερος και να πετυχαινεις στοχους! Βρειτε μου εναν παικτη στη χθεσινη μας 11αδα που επαιζε κι επι Μιτσελ πριν μολις 3 χρονια! Εναν μονο θελω, υπαρχει;
Εχουμε γινει η χαρα των μανατζερ, σε λιγο πιο πολλοι θα ειναι αυτοι στην κερκιδα απο τους φιλους της ομαδας! Κι ο Λεμονης μια χαρα προπονητης ειναι, ας τον αφησουμε να δουλεψει 3 χρονια στην ομαδα να δουμε τι μπορει να προσφερει. Γιαυτο λοιπον μην σκας κυριε προεδρε Βαγγελη Μαρινακη, εκμεταλλευσου αυτη την χρονια που δειχνει χαμενη να δημιουργησεις τις βασεις για μια πανισχυρη ομαδα, φερε πισω τους ποιοτικους Ελληνες παικτες που στολιζουν τα ροστερ των αλλων ομαδων, ανεβασε και 2-3 απο τις ακαδημιες και φερε κι εναν καλο προπονητη με 3ετες συμβολαιο και στρωσε πλανο για βαθος χρονου αν θελεις να δημιουργησεις κατι πραγματικα μεγαλο. Ο κοσμος του Ολυμπιακου θα στηριξει. Συγνωμη σας ζητω, αλλα δε περιμενω κατι διαφορετικο μετα την μινι διακοπη, οι προετοιμασιες γινονται το καλοκαιρι δυστυχως!!!!!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Οι πολλοί καλοί παίκτες δεν μπορούν να κάνουν αυτό που θα κάνουν 2-3 παικταράδες.
Μετράω και ξαναμετράω τους παίκτες που έχουμε δεξιά και αριστερά στην επίθεση, μπόλικο πράμα, αλλά δεν βρίσκω ΕΝΑΝ Γκαλέτι/Μιραλάς.
Φορ, μια από τα ίδια
Χαφ, μόνο Οφόε (εκτός αν ξαναπαίξει ο Φορτούνης ως Φορτούνης)
Αμυντικοί... το έλα να δεις.
Δεν θέλω να απαξιώσω το ρόστερ, το θεωρώ πολύ καλό. Ως βάση όμως. Δηλαδή αν στο ρόστερ αυτό προσθέσεις σε 3 θέσεις από έναν παικταρά, γίνεσαι ομαδάρα.
Αν Αρχίσουμε όμως σε μερικούς μήνες πάλι το ράβε ξήλωνε θα έχουμε τα ίδια του χρόνου.

Εικόνα Perpendicular

πόσα χρόνια έχουν περάσει από τον Μίτσελ;Όσο για τον Σίλβα προφανώς φεύγαμε άδεια από τον Δεκέμβρη και μετά...εκτός κι αν εσύ έτσι ονειρεύεσαι τον Ολυμπιακό....να παίζουμε 2-3 μήνες μπάλα.....και μετά να σερνόμαστε.....

Εικόνα dimitrov7

Από τον Μίτσελ? Πάρα πολλά. Ο Μίτσελ έφυγε τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη του 2015. Νομίζω ίδια εποχή με τον Αντωνάκη τον Σαμαρά. Τώρα έχουμε 2017. Ε πρέπει να έχουν περάσει ίσαμε και 2μιση χρόνια. Τόσα πολλά.
Ένα μνημόνιο δρόμος.
Τώρα αν εσύ έβλεπες πως σερνόμασταν με τον Σίλβα μάλλον πρέπει να ξαναδείς π.χ. το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 3-5(?) τελευταία αγωνιστική, σαιζόν 2015-2016. Με το σκορ 1-4 κάπου στο 75'. Να μου πεις που σερνότανε η ομάδα και ποιοί παίκτες ήταν αδιάφοροι.
Και δεν αναφέρω τυχαία το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.
Βεβαίως όλοι οι προπονητές εποχής Βαγγέλα φορμάρουν την ομάδα στο 1ο μισό της σαιζόν. Δλδ εκεί που έχεις τα παιχνίδια του τσάμπιονς λιγκ και κρίνεται το πρωτάθλημα.
Αντίθετα ο Αναστασίου π.χ. στον ΠΑΟ φόρμαρε την ομάδα του για τον 2ο γύρο. Αφενός λόγω play off αφετέρου για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Και κανένα κυπελάκι από τον Ιβάν.
Λογικές επιλογές από λογικούς ανθρώπους - κανονικούς προπονητές - που ξέρουν τις δυνατότητες του ρόστερ τους.
Όσο για το πως ονειρεύομαι τον Ολυμπιακό θα σου έλεγα ευθαρσώς πως τον ονειρεύομαι με λιγότερους παράφρονες στην κερκίδα.
Θα κάνω έναν παραλληλισμό για να στο εξηγήσω. Πας στην εκκλησία? Εγώ πάω κάθε Κυριακή. Τουλάχιστον. Αν είναι λοιπόν ένα πράγμα που μπορεί να με διώξει κάποτε .....ε αυτό είναι οι γριές. Και οι γέροι. Τπτ άλλο. Είναι αγενέστατοι, γκρινιάρηδες, επιτίθενται λεκτικά στους άλλους, σπρώχνουν, ορμάνε να κοινωνήσουν πρώτοι και δεν αφήνουν στα παιδάκια με τις μανάδες την προτεραιότητα. Νομίζουν πως ο ναός είναι δικός τους και φυσικά δεν κατανοούν που έχουν έρθει. Για να καταλάβεις πιάνουν την πάρλα και μάλιστα μιλάνε δυνατά. Είναι χαρακτηριστικό πως σε Θεία Λειτουργία με 5 - κυριολεκτικά - πιστούς οι 2 γριές κουτσομπολεύανε και κάλυπταν τον ψάλτη.
Κατάλαβες?
Αυτά με συγγαυρική αγάπη πάντα.

Εικόνα apostolos gaganis

Το ξέρω Δημητρό, γιατί ψέλνω στην εκκλησία. Τακτικότατα. Τα΄χω ζήσει όσα γράφεις, ειδικά στην επαρχία. Πατάω ένα δυνατό σσσσουουτ! από μικροφώνου, σταματάνε και μετά από λίγα λεπτά ξαναρχίζουνε, ΧΩΡΙΣ να΄ναι κουφοί ή κουφές. Άστα... Εδώ, είναι στρωμένοι. Απ΄τον όρθρο μέχρι το Αμην του τέλους της Θ. Λειτουργίας, ησυχία...τάξις και ασφάλεια που λένε. Και στη μεταλαβιά, νο πρόμπλεμ... Ευτυχώς. Ψέλνουμε κι΄ωραία στο ψαλτήρι. Αααα, να τα λέμε κι΄αυτά... Βυζαντινή μουσική φυσικά.

Εικόνα dimitrov7

Ευχάριστη εξαίρεση. Ευλογία το πειθαρχημένο ποίμνιο. Και οι ποιμένες που το οδηγούν με σιδηρά ράβδο ενίοτε.

Εικόνα wolf7

αυτο τους αρεσει δεν το εχεις καταλαβει? να παιζουνε καλα στην ευρωπη για να εξασφαλισουν μεταγραφη,παιρνουμε το πρωταθλημα απο δεκεμβρη και μετα τελος διακοπες...αυτο σε καποιους τους αρεσει

Εικόνα dimitrov7

Α όχι ... εμένα με παρηξήγησες εγώ δεν είμαι τέτοιος. Εγώ θέλω να το παίρνουμε από Οχτώβρη. Γιατί τέτοια είναι η δυναμική της ομάδας μου και τέτοια είναι τα μπουρ&έλα που παίζω αντίπαλος.
Άντε λόγω εξυγίανσης να το παίρνω Νοέμβρη. Αν το πάρω Δεκέβρη η ομάδα έχει .... θέμα. Δεν έχω εγώ το πρόβλημα σύγγαυρε. Τα μπου%δέλα το έχουν το πρόβλημα.
Γιατί οι απατεώνες που τα έχουν δεν παίρνουν παίχτες. Μόνο διαιτητές και δημοσιογράφους.
Και στην Τροπολιτσά και στην Λάρσα είδαμε τα αποτελέσματα.
Και ναι μου αρέέέέέέέέέέσειειειειειειειει πολύύύύύύύύυύ ... μέχρι οι άλλοι να βάλουν μυαλό. Και να γίνει κανονικό πρωτάθλημα με κανονική μπάλα.
Να μην παίζουν οι παίκτες μου κάθε Κυριακή με τον ..... Ατρόμητο που απλώς αλλάζει χρώμα φανέλας.
Και τι αλητεία οι παίκτες ε? Να μην βλέπουν την ώρα να φύγουν από αυτό το πράγμα .... Μόνο μισό εκ Έλληνες τα τελευταία 7 χόνια έκαναν το ίδιο. Έφυγαν από αυτό το πράγμα. Γενικώς .....

Εικόνα Count Gunther

Μαύρα χάλια...Πρέπει να γίνουν μαγικά από τον γυμναστή της ομάδας το επόμενο 15μερο για να ανακτήσουμε τα ωφέλη της καλοκαιρινής προετοιμασίας (που δεν έγινε ποτέ...). Φαίνεται πως όπως και με τον Σόλιντ αυτή είναι η βελγική προσέγγιση, χωρίς όμως να θυμάμαι κάποια βελγική ομάδα στην Ευρώπη να σέρνεται από το 65' και μετά σε ευρωπαϊκό αγώνα...Εδώ αν θυμάμαι καλά η Άντερλεχτ του Χάσι μας κέρδισε στην παράταση (Δηλαδή έλεος...)
Υπάρχει λύση ή θα βλέπουμε μέχρι τον Μάιο να τρένα να περνούν???

Εικόνα Count Gunther

Συμπληρωματικά, μόλις είπε ο Αντύπας πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη 5-6 θλάσεις...Αυτά τα δεδομένα από το σουτιενάκι που φορούν στην προπόνηση είναι μόνο για φωτογραφήσεις εσωρούχων?

Εικόνα takis xwsiar

Αυτό που θελει σιγουρα η ομαδα για να ξαναγινει Ολυμπιακος,ειναι έναν προπονητη που να μεινει στην ομαδα αρκετο καιρο (εννοείται να το αξιζει),και σταθερο κορμο από παικτες!Καθε χρονο να μην γινονται 8 και 10 προσθηκες!Για να γινει αυτό,πρεπει να θελει να το κανει ο Προεδρος,αλλα και να εχει διπλα του τα καταλληλα ατομα.Δεν υπαρχει Προεδρος που να είναι σκαουτερ,γυμναστης,προπονητης κτλ.Εκει απ ότι φαινεται πλεον από το αποτέλεσμα,εχει κανει τις χειρότερες "μεταγραφες" ο Μαρινακης! ΥΣ1.Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση η εικονα του Καρσελα.Μιλαμε για έναν παικτη που περυσι ηταν ο καλυτερος παικτης της Γραναδα στο ισπανικο πρωταθλημα,και μαλιστα ηταν ο 3ος ντριμπλαδορος του πρωταθλήματος μετα τον Νειμαρ και τον Μεσι! ΥΣ2.Αρκετα νομιζω ειδαμε από Μαριν δυο χρονια,νομιζω πλησιαζει η ωρα του! ΥΣ.3 Δεν νομιζω ότι η κακη εικονα που δειχνουν τα σεντρε φορ μας εχει να κανει με την ποιοτητα τους.Παντα είναι μεσα σε πλειαδα αμυντικων,και δεν φτανει η μπαλα ποτε σε ιδανικες συνθηκες στα ποδια τους!Και αυτό γιατι δεν κανουν "μπουκες" τα εξτρεμ,η να κανουν το ένα-δυο με τα χαφ,οποτε μενουν μονοι μπροστα,παντα μακρια από την μπαλα,και περιμενουν τις σέντρες αναμεσα σε ολους τους αλλους! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Εικόνα dimitrov7

Α μπα? Τελικά ο Βίκτορ έκανε προετοιμασία? Άκου δω να δεις τι μαθαίνουμε 1 χρόνο μετά. Και ποιόν προπονητή θα θέλατε 2/10 αγαπητέ? Υπάρχει καμιά πρόταση? Μιάς και δεν μας αρέσει ο Τάκης.

Εικόνα john

Ποτε δεν αμφισβητήθηκε απο τον αρθογραφο η καλη προετοιμασία που έκανε ο Βίκτορ.

Εικόνα dimitrov7

Δεν ξέρω τι έκανε ο αρθρογράφος τότε. Για τον λαό το λέω να ακουστεί. Διότι τελικώς όλοι οι προπονητές που πέρασαν από την ομάδα άφησαν κάτι καλό. Με τον Βίκτορ χάσαμε το τσου λου αλλά κερδίσαμε - και λόγω πραγματικής προετοιμασίας - το πρωτάθλημα.

Εικόνα wolf7

και στην τελικη φταινει και οι παιχτες
σκιζονται στην ευρωπη και στο πρωταθλημα τσιλλαρουν
αυτο γινεται απο το 2013 και μετα
6-8 καλα παιχνιδια την χρονια για να τους πουλησει ο προεδρος και αντε γεια μετα

Εικόνα wolf7

καλησπερα συγγαυροι. 1ον Μεγιστε Σαββα εισαι ολυμπιακαρα και πρεπει να κερδισεις εναν τελικο
-θυμηθειτε καποιοι οτι το καλοκαιρι αποθεωνατε τον χασι
-φταιει ο μαρινακης που εχει αυτους τους συμβουλους. ο βρετζος κανει τον λογιστη? ειναι ή εφυγε απο την παε ολυμπιακος ? αφου ειναι στην νοτιγχαμ . ειναι και στον θρυλο ?
-ηρθε ο κοβασεβιτς με πιο ενεργο ρολο και ο ισπανος που ξεχνω το ονομα του
τι κανουν αυτοι?
γιατι τοσα χρονια δεν μας κανει κανενας προπονητης? ολοι τοσοι κακοι? μηπως φταιει και κανεις προς τα ψηλα?
ο προεδρος γιατι δεχεται αυτο το χαλι εδω και χρονια?
-ποιος ηθελε το καλοκαιρι τον Πογιετ ? και ποιος τον Γκραντ? και ποιον Γκραντ που εδω και 2 χρονια δεν εχει κοουτσαρει ουτε ομαδα που διελυσε την Βιλα? ουτε στην αγγλια πρεμιερ,τσανπιονσιπ,λιγκ1,2 κονφερενς καμια δεν τον ηθελε και θα παιρναμε εμεις αυτον?
θυμηθειτε τι λεγατε μετα την παρτιζαν....
ο βουκοβιτς ποτε θα παιξει? με αυτα τα στοπερ που παμε ?

και στο κατω κατω επι Μιτσελ που τον αποθεωνεται ακομα καποιοι οκ προπονητης μια χαρα κερδισαμε ατλετικο μπενφικα ,εξω χ με μπαλαρα ,ηττα στο γιουβε με μπαλαρα,νικη με μαν γιου εδω μεσα ..αλλα ποιος ξεχναει την ηττα απο τον παο το 0-3 και το 3-0 λιγες μερες μετα στη ρεβανς στο μαντσεστερ?δεχομαι να χασω αλλα οχι ετσι οπως παρεταξε την ομαδα ο μιτσελ

Εικόνα Perpendicular

Καλησπέρα συγγαυροι. Η ομάδα μας είναι βαριά άρρωστη. Όχι τώρα.. Τα τελευταία χρόνια. Αυτό φαίνεται και από το πόσο άδειος φεύγει ο μέσος Γαυρος από το γήπεδο Καραισκακης.

Ποιο είναι το θέμα του Reo On Air μαζί σας ;Δεν είναι καλή η διχόνοια. Βλέπουμε τους καρπούς της στην ένδοξη ομάδα των λαγων

Εικόνα dimitrov7

Ναι ειδικά πρόπερσι με τον Σίλβα .... ολόαδειοι φεύγαμε .... Άσε δε με τον Μίτσελ ........

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλα ρε Σαββα και ποιος απο εμας θα ανεχθει συγχρονο προπονητη να τον αφησουμε να δουλεψει να ετοιμασει ομαδα πενταετιας τουλαχιστον, χωρις μουρμουρες αλλα με υπομονη και στηριξη ακομη και στις δυσκολες στιγμες?Περαν αυτων πιστευεις οτι ειναι ευκολο να βρεθει τετοιος προπονητης τωρα?Και τελος θα επανελθω σε μια ερωτηση που την κανω απο περσι.Αυτος ο Βρεντζος που ανελαβε ο ιδιος την ευθυνη για το περσινο καλοκαιρι ξεπαρετηθηκε τελικα?

Εικόνα Harry red logic

Ουδείς μετα Χριστόν προφήτης!
1.Έχω διατυπώσει πολλές φορές την γνώμη μου για τον συμπαθέστατο Sir Takis!
Φυσικά και δεν ευθύνεται για το χτίσιμο αυτής της ομάδας. Όμως δεν είναι ο σύγχρονος Ευρωπαίος προπονητής για να χτίσει τον θρύλο που ονειρευόμαστε. Καλός να συμμαζέψει λίγο τα πράγματα μετα το χάλι του Χάσι και να παίξει αμυντικά.
Το δύσκολο όμως είναι να δημιουργήσεις να φτιάξεις ευκαιρίες να σκοράρεις! Μπορεί?
2. Τι προσέφεραν σήμερα οι εμπνεύσεις του, Μάρτινς , Καρσελά, Μάριν κλπ?
3. Ποιος έπρεπε να καλύπτει τον Κιβρακίδη που ανενόχλητος έκανε την κεφαλιά?.....
4. Σάββα και αγαπητοί Σύγγαυροι ακόμη και με αυτό το χάλι σήμερα έχω την γνώμη ότι ένας μάγκας προπονητής μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα.
5. Σίγουρα όταν τα πράγματα πάνε στραβά ξεθωριάζει και η αξία των παικτών .
Εν τούτοις πιστεύω ότι τα 23 εκατομμύρια μεταγραφών δεν έπιασαν τόπο! Πλήν Οφόε ,δεν μας έχουν πείσει στο χορτάρι.
6.Με πολύ λιγότερα ο Ύπατος Αρμοστής της χώρας- νιαουριν (κάτι σαν τον Σόιμπλε) πάει να πάρει το πρωτάθλημα!
6. Οι συμβουλάτορες του προέδρου Χουσίγιος, Καρεμπέ, Ντάρκο ‘έχουν κάποια ευθύνη?
7. Ξέρει κανείς που μένει ο Αρετόπουλος? Να του στείλουμε μια ανθοδέσμη!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εγω δεν εχω πεισθει οτι τους ακουει.Πιστευω οτι ακουει μονο το Βρεντζο για τις σημαντικες αποφασεις κα με βαση τι του μεταφερει αυτος.

Εικόνα Harry red logic

Ευριπίδη μου να το πω πιο απλά:
Πιστεύω οτι ακραία μπάκ ακόμη και στόπερ και αμυντικό χάφ μπορούσαμε να βρούμε με πολύ λιγότερα λεφτά απο το Ελληνικό πρωτάθλημα(μην αρχίσω την ονοματολογία τώρα ,και βέβαια κράτα τον Σιώπη και τον Ρισβάνη)
Δώσε λοιπόν 23 εκατ. και φέρε άλους 3 Οφόε= Εξτρέμ τύπου Γκαλέτι, Κάμπελ,να μπορούν να διεμβολίζουν κάθετα να σκοράρουν και ένα ακόμη 8αρι-χάφαρο τύπου Ιμπαγάσα(έτσι αξιοποιείς και τα σεντερ φόρ)
Τώρα για τον αξιαγάπητο Sir Takis τι να πώ πάλι? Θέλουμε εργοδηγό η αρχιτέκτονα προπονητή?

Το πράγμα γυρίζει? Τα πάντα ρεί,Όλα γυρίζουν αλλά πρώτα να διορθώσουμε τον εαυτό μας Πρόεδρε!

Εικόνα matrasimca

Καλα τα λες αλλα εχω μερικες ερωτησεις.
Ποτε θα γνωριζε ο νεος μεγαλος προπονητης τους παικτες??
Ποσους βαθμους θα χαναμε στην διαρκεια της γνωριμιας?
Ονομα φερνεις τον Ιουνιο.
Για Οκτωβρη ο Λεμονης ηταν οτι καλυτερο γιατι μας ξερει και δεν ειναι ουτε εβδομαδα στην ομαδα.
Θαυματα μονο ο Χριστος κανει.
Δεν τα λεω σαν αντιπαραθεση αλλα συζητω λογικα.
Διαφωνεις με αυτην την λογικη?
Η ομαδα και η κατασταση της εχει ονομα Χασι, δικοι του οι παικτες δικη του και η φυσικη κατασταση αυτοματισμοι κλπ.
Για τον Τακη και την ομαδα του θα μιλησουμε μετα απο διμηνο, για να φανει το δικο του εργο

Εικόνα Harry red logic

Σίγουρα δεν υπάρχει αντιπαράθεση. Διαφορετική ματιά στο θέμα προπονητή.Δεν αντιλέγω οτι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο Τάκης είναι μια ικανοποιητική λύση .Δεν παριστάνω τον σοφό του ποδοσφαίρου απλά πιστεύω οτι θα πρέπει να ψάξουμε ,στην προοπτική του χρόνου, για προπονητή με τα χαρακτηριστικά Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Μάρκο Σίλβα.
Σήμερα πιστεύω οτι την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι παίκτες (κάποιοι είναι νάνοι για την φανέλα του Θρύλου) αλλά δεν μπορεί να είναι αμέτοχος και ο Τάκης για τις επιλογές και την διαχείριση του αγώνα.
Το θέμα όμως φίλε μου να συνέλθει η ομάδα και να ανασυνταχθούμε!
Η ήττα της Κούλας με εξαγρίωσε στην σκέψη οτι μπορούσαμε τώρα να είμαστε στο -2.
Τέλος πάντων, παμε όλοι μαζί ενωμένοι δυνατά!(
-και ανθοδέσμη στον Αρετόπουλο...κάποιος να μας πεί που μένει...

Εικόνα matrasimca

Οταν φιλοι μου ο καλυτερος τεχνικα παικτης στο γηπεδο ειναι ο Warda ας μην ψαχνουμε το πως και γιατι.
Η ομαδα ειναι πολυ αργη και εχει μια κατοχη την οποια ολες οι ομαδες μπορουν να αντιμετωπισουν.
Δεν χρειαζοταν να πεσουν 23 εκατομυρια αλλα 20 εκ. σε παικτες που μπορουν να κανουν διαφορα οπως πχ ο Μιραλας.
Αν δεν εχεις δυο τεχνιτες παικτες με ταχυτητα δεν μπορεις να διασπασεις αμυνες 5 3 2, η διπλες αμυνες ζωνης.
Αν καποιος χαφ περναγε μπροστα για να κανει σεντρα οι υπολοιποι ηταν πισω. Σε ποιον να την κανει?
Η ομαδα δεν εχει ουτε ενα οαικτη απο αυτους που κανουν την διαφορα.
Ενα Γκαλετι, ενα Djole, ενα Στελιο κλπ.
Για μεγαλυτερα ονοματα δεν μιλαω.
Η μπαλα πηγαινε συνεχως πισω κατι που ο Βαλβερδε απαγορευε δια ροπαλου.
Ο Λεμονης δυστυχως παρελαβε καμενη γη και ο προεδρος εχει ευθυνες.
Οι υπερβασεις δεν ειναι οι χρηματικες αλλα 1 η 2 παικτες ηγετες που δεν ηλθαν αντι για ενα στρατο λεγεωναριων που ομως νε την Γιουβε εδειξαν αλλα.
Γιατι??

Εικόνα aprosssarmostos

Παιδια ψυχραιμια.Ολες οι ομαδες περνανε κατα περιοδους αγωνιστικες κρισεις.Ειναι φανερο οτι ο Ολυμπιακος εχει πολλα προβληματα που ειναι κυριως αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα (αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση).Δεν υπαρχει φυσικη κατασταση,δεν υπαρχει ομοιογενεια και αυτοματισμοι,ενω κανει μπαμ οτι εχουν γινει αστοχες επιλογες παιχτων με λανθασμενα κριτηρια οσον αφορα τις αναγκες που ειχαμε περυσι.Ευτυχως που ηρθε και ο παιχταρας Οφοε γιατι θα μιλουσαμε για ολοκληρωτικο φιασκο...
Υπαιτιοι??Για εμενα σχεδον ολο το ποδοσφαιρικο τμημα.Απο τους σκαουτερς εως τον προπονητη,τους υπευθυνους μεταγραφων,τους γυμναστες,τους φροντιστες,ολους τους παιρνει η μπαλα.Και εδω διαφωνω με το Σαββα.Ο Μαρινακης φταιει λιγοτερο απο ολους,γιατι προφανως υλοποιει εισηγησεις στελεχων που ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ για να εισηγουνται σωστα.Εφοσον ο προπονητης και ο υπ.μεταγραφων εισηγουνται τον Καρσελα π.χ. τι θα πει ο Μαρινακης,''οχι δεν τον παιρνω''??Τι τους πληρωνει ολους αυτους μετα?Να τους απολυσει και να κανει αυτος τον γεν.αρχηγο,τον προπονητη,τον τεχν.διευθυντη,ολα σε ενα...
Φυσικα φταινε ΚΑΙ οι παιχτες,οι οποιοι μονο ως επαγγελματιες δεν συμπεριφερονται,μαλλον σαν κακομαθημενα παιδακια με εγωισμους,τσαλιμακια και ναζακια...
Ειναι πολυ νωρις.Εχουμε καιρο να στρωσει η ομαδα και να βρεθει μια λειτουργικη εντεκαδα ως τις γιορτες οπου μπορουν να διορθωθουν καποια πραγματα.Ας αφησουμε το Λεμονη να φτιαξει οτι μπορει απο αυτο το συνονθυλευμα χωρις εν θερμω κρισεις που δεν οδηγουν πουθενα.Δεν θα πεθανουμε αν χασουμε και εναν τιτλο (νομοτελειακα θα γινοταν καποτε και αυτο) αν μπουν σωστες βασεις και η ομαδα βγαλει υγεια αυτο ειναι το σημαντικοτερο.

Εικόνα el trick

Εξαιρετικός Σάββα.
Εγώ θα προσθέσω μόνο ότι η χρονιά για να σωθεί χρειάζεται και διοικητική παρέμβαση και στον εξωαγωνιστικό τομέα.
Σίγουρα σερνόμαστε. Αυτό όμως θα βελτιωθεί (πιστεύω), όμως η γάγγραινα της διαιτησίας μπορεί να συνεχίσει να μας κόβει τα πόδια. Ακόμη και σήμερα επαιξε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Για μένα αυτό είναι κάτι που μόνο η διοίκηση μπορεί να το διορθώσει ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ. Αν δεν μπορεί τότε να ξεχάσουμε τις μεγαλοστομίες (και φυσικά και το πρωτάθλημα). Το κόλπο είναι γνωστό. Όλες οι ομαδίτσες θα σε παίζουν ακόμη και ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ στην άμυνά τους και ο διαιτηταράς θα έχει στραβισμό. Μπορεί και να βγάλει εύκολα ακόμη και κόκκινη κάρτα εναντίον μας για διαμαρτηρία επειδή ο αντίπαλος έσπασε το πόδι παίκτη μας και ο "άρχων" δεν έβλεπε.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Σάββα,
Θα συμφωνήσω ΜΟΝΟ με το τελείωμα του κειμένου σου, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.
Για να συμβεί αυτό, 2 πράγματα πρέπει κατά τη γνώμη μου να γίνουν.
Οι ΕΝΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ να καθήσουν στη διακοπή που έρχεται και να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ότι φταίει. Τα περιθώρια ΣΤΕΝΕΨΑΝ ΠΟΛΥ.
Οι ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ να αφήσουμε κατά μέρος τα ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ και τις ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ. Μας έφταιγε ο Φορτούνης, μετά ο Χάσι τώρα ο Μαρινάκης και ο Λεμονής που είναι 6 ΜΕΡΕΣ!!! στην ομάδα. ΣΤΗΡΙΞΗ χρειάζεται η ομάδα ΠΑΝΤΟΥ. Στο γήπεδο, στο RATM, στο facebook, ΠΑΝΤΟΥ.
Οτιδήποτε άλλο, ρίχνει νερό στο μύλο της ΜΙΖΕΡΙΑΣ.

ΥΓ1 Ο Βαλβέρδε πριν έρθει 2η φορά σε μας και ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ, ΔΙΕΛΥΣΕ τη Βιγιαρεάλ και απολύθηκε κακήν κακώς Νοέμβρη μήνα...
ΥΓ2 Σοβαρός ΞΕΝΟΣ προπονητής, Σπτέμβρη μήνα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα σε αναλάβει...

Εικόνα Chevalier de Balibari

πολυ δυσκολα γυρναει ΕΓΚΑΙΡΑ το πραμα
διοτι τι να το κανω αν γυρισει το κουμπι σε 2 μηνες οταν το αεκ θαναι 15 βαθμους μπροστα
γιατι για εκει παει το πραμα..
ΣΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ εχουμε και τα κορακια
ναι μαυρα χαλια αλλα αν εδινε το πεναλτι στο 79...
Αντιθετα το συστημα αεκοπαοκ εχει τν αμεριστη αγαπη των κορακιων..

Συμπερασμα η διοικηση φταει για το χαλι ,κανενας αλβανος
εδω και 1μιση χρονο μονο ο αλεφας δε καθησε στο παγκο...
Απροπονητη , αδουλευτη το απολυτο μηδεν
μας κανουν πλακα στο καραισκακη οι πενταροσυλλεκτες...

Εικόνα griondim1

Αξία στο σχόλιο δίνουν μόνο τρεις λέξεις: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! Όλα όσα ακολουθούν είναι για να φύγει η πίκρα. Αυτό που παρακολουθούμε τα τρία τελευταία χρόνια είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Η ομάδα ξεφτίζει μέρα με τη μέρα από λάθη και εγκληματικές παραλήψεις των καθ' ύλη αρμοδίων. Μια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δύο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τρεις και καήκαμε. Κι άσχημα μάλιστα. Αν και είναι εξαιρετικά νωρίς ελπίζω ότι δεν αποχαιρετίσαμε ακόμη το 8ο συνεχόμενο, αρκεί το σημερινό -κι αυτά που προηγήθηκαν- να γίνει μάθημα κι έναυσμα για να παρουσιαστούμε δυνατοί στη χρονιά που είναι κόμη μπροστά μας.

Αυτό που βλέπουμε μετά τον ΑΎγουστο είναι πραγματικά κρίμα για τους 22.000 πιστούς που έκλεισαν θέση στο Ναό μας και για όσους -εκατομμύρια- παρακολουθούμε από σχετικά κοντά ή από πολύ-πολύ μακριά την ομάδα μας. Τα λόγια στερεύουν κάποια στιγμή. Άλλωστε τι να πεις όταν η πραγματικότητα είναι τόσο ωμά πραγματική. Μακάρι το πρόβλημα να είναι μόνο στη φυσική κατάσταση και στην κακή προετοιμασία. Δείχνουν να μη μπορούν τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ και δε φταίνε σε τίποτα. Άλλοι τους διάλεξαν κι αυτοί έχουν την ευθύνη.

Εικόνα John Zolo

Πως να διαφωνισει καποιος μαζι σου ; Ψυχρα και λογικα αυτη ειναι η κατασταση. Το ψαρι παντα βρωμουσε απο το κεφαλι, κι ας λεγαμε ολοι οτι ο Μαρινακης εκανε φετος την δουλεια του..."στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο" λεει η παροιμια και δυστυχως για μας του κοψανε τον λαιμο του γαμπρου...γαυρου !!

Εικόνα Marios

Συμφωνω ρε Σαββα,αλλα οταν η ομαδα παει με το πιστολι στον κροταφο για καθε στοχο και οι καλυτεροι αποτυγχανουν,δυστυχως η ποδοσφαιρικη λογικη καταργηθηκε,παρθηκε ενας προπονητης μονο και μονο για να μας βαλει στην Ευρωπη με μια Light προετοιμασια η οποια βγαινει τωρα,ομως ολοι οι αλλοι που εκαναν κανονικη προετοιμασια στην πρωτη μεγαλη αποτυχια εφυγαν για αλλες πολιτειες.Δυστυχως ηταν το ματς με την Γιουβεντους την Τριτη και ο φοβος να μην παει η ομαδα σαν προβατο στην σφαγη και παρθηκε η αποφαση για επιστροφη του Λεμονη,η ομαδα θελει κανονικο προπονητη,να ανεβασει πανω απ ολα την ενταση της προπονησης,να βρει σχημα και παικτες που εμπιστευεται,αυτο θελει χρονο,ο οποιος δεν υπαρχει και γνωση απο αυτον που θα την κανει,που παλι δεν νομιζω οτι υπαρχει.Νομιζω οτι δεν θα αλλαξει η κατασταση ευκολα,ο Λεμονης με τα καλα του και τα ασχημα του μαλλον θα συνεχισει στην ομαδα,καθως τα ακυρα απο ξενους προπονητες ηρθαν μεσα στην εβδομαδα και το να ξαναβγουμε στην γυρα ειναι δυσκολο.

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Θυμηθείτε τη δήλωση του Γεωργάτου πέρυσι το καλοκαίρι περί ανθρώπου δίπλα στον πρόεδρο όπου, ζημειωνει την ομάδα. Όποιος και να είναι, εφόσον πράγματι κάνει κακό στην ομάδα, να φύγει άμεσα.
Δεν θα πω τί φταίει για το νέο στραπάτσο, δεν είμαι προπονητής, πολλά και πολλοί σίγουρα φταίνε. Το ζήτημα είναι να συνέλθει η ομάδα άμεσα, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για νέους χαμένους βαθμούς. Αυτοί που έχουν τα γένια έχουν και τα χτένια.
Έγινα Ολυμπιακός πριν από το 1997 και ξέρω από αγωνιστική κατρακύλα..(3-0 στην Καλαμάτα πχ) Αν είναι να χαθεί το πρωτάθλημα ας χαθεί νωρίς,αν αυτό θα είναι νέα αφετηρία για να προχωρήσει η ομάδα. - Προσοχή δεν λέω ότι θέλω να χαθεί, αλλά με επανάληψη των περσινών "αλχημειων", να τα περιμένουμε όλα

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό το τουρλουμπούκι που βλέπουμε είναι ο πρόεδρος.Όχι γιατί πήρε λάθος αποφάσεις,αλλά επειδή άφησε μερικά γαμημένα τσογλάνια να τον κάνουν να πιστέψει ότι πήρε τις σωστές.
"Το έργο γυρίζει ΚΑΙ ΤΩΡΑ".Εγω,εσύ και πολλοί άλλοι το πιστεύουμε.Ο πρόεδρος το πιστεύει;Μιλάμε για το 8ο συνεχόμενο γαμώ την πουτανα μου.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εξαιρετικό το άρθρο σου, Σάββα. Δυστυχώς η ομάδα είναι άρρωστη.

Εικόνα Romain

Λογική ανάλυση Σάββα.

Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω.

Όντως το θέμα του προπονητή είναι βασικό και κάτι που η ομάδα έχει αποτύχει να αποκτήσει ένα καλό προπονητή για μεγάλο διάστημα.