Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ



Η αφορμή για να γράψω το άρθρο ήταν το σχόλιο μου στο άρθρο του MakTheBet.

Αρχικά, ας ασχοληθούμε με τον Παναθηναϊκό. Έπεσε στην αντίληψη μου το παρακάτω άρθρο του βαζελοσαϊτ Panathinaikos Press

Τον περασμένο Αύγουστο, η διοίκηση πρωτοδικείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟ ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου Σάλας(Futsal) με συγχώνευση-απορρόφηση του συλλόγου Αθήνα '90.

Ας δούμε τις ανακοινώσεις απ' το site του Ερασιτέχνη Βάζελου:
http://panathinaikos1908.gr/deltia_typou.php?id=214

http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=421

Και από την ενότητα του τμήματος στο site του Ερασιτέχνη Βάζελου:

Επίσης, μου' ρχεται στο μυαλό ότι ο Σπάρτακος Γλυφάδας έγινε παράνομα ΠΑΟ στο μπεϊζμπολ.

"Ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά ο Σπάρτακος Γλυφάδας. Οι παίκτες του Σπάρτακου, χωρίς να γίνει συγχώνευση, άνοιξαν δελτίο στον Παναθηναϊκό. Επίσης, κοινοτικοί παίκτες αγωνίστηκαν χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ζητήσαμε να δούμε τα χαρτιά τους, είπαν ότι δεν υπάρχουν. Η ένσταση αποορίφθηκε απ' τον ΑΣΕΑΔ, χωρίς όμως να έχουν απαντήσει σ' αυτά που καταγγείλαμε."

Ενώ μας κράζουν για την συγχώνευση με το Ελληνικό και τον Δικέα για μπάσκετ γυναικών και χάντμπολ ανδρών αντίστοιχα, δεν λένε κουβέντα για την δική τους συγχώνευση-απορρόφηση με την Αθήνα '90 στο ποδόσφαιρο σάλας(futsal). Μούγκα βέβαια εκεί.
Για να μην σχολιάσουμε τις δήθεν παναθηναϊκές αξίες σε αρκετά αθλήματα(π.χ. μπεϊζμπολ, πυγμαχία 2 φορές κλπ.)και τους δήθεν 1500 τίτλους.

Πάμε στη ΔΕΚΟ Ποδονίφτη, δηλαδή την ΑΕΚ.

Πως έφτιαξε η ΑΕΚ τμήμα χάντμπολ ανδρών? Μα με συγχώνευση-απορρόφηση του Γ.Σ.Ηλιούπολης το 2005, ο οποίος έπαιζε στην Α1 χάντμπολ ανδρών. Έτσι μας λέει το ίδιο το site της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Πως έφτιαξε η ΑΕΚ τμήμα βόλεϊ γυναικών? Μα με την εξαγορά της Καλογρέζας το 2000, όπως μας ενημερώνει το ίδιο το site της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Κατά τα άλλα, είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ...

Πάμε τώρα και στην ΔΕΚΟ Βορρά, δηλαδή τον ΠΑΟΚ.

Έπεσε στην αντίληψη μου το γεμάτο θράσος και ψέματα ανυπόγραφο άρθρο στο site των Παοκτσήδων ΑΡΔ Κόλκα και Τσορμπατζόγλου, το paok24.

Ρε ξεφτιλισμένα ΑΡΔάκια, η ομαδούλα σας πως έφτιαξε τμήμα χάντμπολ ανδρών? Μα με συγχώνευση-απορρόφηση του ΜΕΑΣ Τρίτωνα Θεσσαλονίκης το 1999. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά το site του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Και το site του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης.(σελ 8-9. Στις σεζόν 1997-1998 και 1998-1999 συμμετείχε στην Α1 ανδρών στο χάντμπολ ο Τρίτωνας.)

Πως έφτιαξε ο ΠΑΟΚ τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών? Με συγχώνευση-απορρόφηση του συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ '96, όπως μας ενημερώνει το site του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ...

Δείτε εδώ αντιμετώπιση.
Το ανυπόγραφο (βεβαίως-βεβαίως) άρθρο στο σαϊτ που χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης, το SDNA για το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, που λέει τα γνωστά ψέματα περί "εξαγοράς", ενώ πρόκειται για συγχώνευση-απορρόφηση.

Και βεβαίως για τον ΠΑΟ ουδέν σχόλιο. Κατάπιαν τα πληκτρολόγια τους οι τσάτσοι χρηματοδοτούμενοι απ' τον Σαββίδη προπαγανδιστές ΑΡΔ του sdna.

Μην περιμένετε βέβαια στο sdna κλπ. να βρείτε τίποτα για το πως προήλθαν τα προαναφερθέντα τμήματα των ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Μόνο ο Ολυμπιακός τους πονάει όλους. ΑΡΔ και οπαδούς.

 

Σχόλια

Εικόνα MakTheBet

Εκπληκτικό άρθρο - ξεβράκωμα της προπαγάνδας που θέλουν να περάσουν οι γνωστοί... Άρθρο τεκμηριωμένο, με στοιχεία και αποδείξεις, κι όχι αρλούμπες και λόγια του αέρα... Μπράβο Γιάννη, συνέχισε την εκπληκτική δουλειά που κάνεις...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Μάκη. Να είσαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί η εκπληκτική δουλειά.

Εικόνα thita

Το άρθρο και τα στοιχεία είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ, μπράβο ρε αδερφέ.....

Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι πολύ συνήθης πρακτική οι συγχωνεύσεις, συμβαίνουν ως επί το πλείστον όταν ένας χρηματοδότης εξαφανίζεται και ένας άλλος εμφανίζεται σε κάποια άλλη ομάδα.

Ανήθικο θα ήταν (προσωπική άποψη) να γράφαμε στην ιστορία του Θρύλου π.χ. τα πρωταθλήματα του ελληνικού. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες που λένε οι απέναντι. Όχι γιατί τα κάνουν και αυτοί, αλλά διότι έτσι γίνεται, τι να κάνουμε, το επιχείρημα να ξεκινάγαμε από τις χαμηλότερες κατηγορίες ουσιαστικά υποδηλώνει ότι ξέρουν πως όταν φτάναμε πρώτη εθνική θα τους γαμούσαμε, αλλά στα 2-3 χρόνια μεταξύ θα έγραφαν κάποιους τίτλους ακόμη, δηλαδή ακραία καιροσκοπικό επιχείρημα.

Μην ξεχνάμε πως πιο πολύ τα σωματεία πλησίασαν τον Ολυμπιακό, παρά ο Ολυμπιακός το ελληνικό και τον ξυνή.

Ή μήπως θα ήταν πιο έντιμο ο Ολυμπιακός να διέλυε τα σωματεία αυτά μεταγράφοντας όλους τους παίκτες, όπως π.χ. έκανε η πανάθα στην μπάλα με πανιώνιο? Ίσα ίσα, με την συγχώνευση ο Θρύλος κράτησε και όλους τους ανθρώπους των σωματείων αυτών που έφτασαν τις ομάδες τους στην επιτυχία. Οι συγχωνεύσεις δεν έγιναν για τους εθνικούς τίτλους κυρίως, παρά με απόλυτα ευρωπαϊκό όραμα και με σκοπό ο Θρύλος να καταστεί ακόμη γρηγορότερα ο πιο αναγνωρίσιμος και πολυαθλητικός οργανισμός παγκοσμίως.

Αντί να λένε ευχαριστώ που η συμμετοχή μας προσδίδει άλλη δυναμική στο άθλημα και άλλη αξία βεβαίως στις όποιες νίκες τους, γκρινιάζουν, ουστ βρωμιάρηδες, κάνε ρε Θρύλε μου και γυναικείο ποδόσφαιρο, πουθενά να μην βρουν ησυχία οι μπινέδες, πίσω σας είμαστε ρε, προσέχετε.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τώρα το είδα. Πάνο, φαντάζεσαι τον Θρύλο να κάνει ομάδα και στο γυναικείο χάντμπολ?

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Πάνο. Προσέθεσες την υπερπολύτιμη άποψη σου επί του θέματος

Εικόνα el trick

Η συγχώνευση - απορρόφηση μίας ομάδας ή ομάδων από κάποια άλλη, αφού είναι ΓΕΝΙΚΟ φαινόμενο και όχι μόνο προνόμιο των λεγόμενων "μεγάλων", προφανώς θα είναι και νόμιμο - αυτό το λέγω διότι δεν γνωρίζω αν όντως στηρίζεται σε κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία αλλά γιατί η εφαρμογή αυτής της μεθοδολογίας είναι γενική και πιάνει όλη την Ελλάδα.
Κατά συνέπεια δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο είναι κατακριτέο κάτι όταν το εφαρμόζει ο ΘΡΥΛΟΣ και δεν είναι κατακριτέο ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα όταν εφαρμόζεται από ποα, κούλα, μπουγάτσα κ.λ.π.
Σύγαυρε Γιάννη συγχαρητήρια για την εργασία σου. ΒΟΥΛΩΝΕΙ στόματα και μας οπλίζει με επιχειρήματα.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το θεωρούν κατακριτέο γιατί μόνο ο Ολυμπιακός τους πονάει όλους. ΑΡΔ και οπαδούς.

Εικόνα holland74

Εξαιρετική δουλειά αδερφέ, εύγε...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σε ευχαριστώ σύγαυρε Ολλανδέ για τα καλά σου λόγια.

Εικόνα μαουνιέρης

Καλό είναι να είναι όλα μαζεμένα. Μπράβο για την εξαιρετική εργασία.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Εικόνα ThomasK

Ξανά μπράβο, Γιάννη!
Ξεβράκωσε τους αχρείους, απατεώνες και θρασύτατους
υποκριτές συλλόγους και τα χαμερπή γιασουφάκια τους.

Μπράβο σε κάθε σύγγαυρο που συνεισφέρει
στο ξεγύμνωμα και στο αποστόμωμά τους!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ξεβράκωμα με επιχειρήματα μόνο. Αρκετοί δεν έχουν μπει καν στον κόπο να διαβάσουν την ιστορία των ομάδων τους.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον συντάκτη του κειμένου και, με την ευκαιρία, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια γράφοντας τα κείμενα στο RATM με τόση σοβαρότητα και πάντα εμπεριστατωμένα.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σύγαυρε Θρακιώτη.

Εικόνα koropi48

Γειά σου συντρόφι Γιάννη! Πώς γουστάρω να πηγαίνεις από πίσω χωρίς να σε βλέπουν, να τους σηκώνεις τη φούστα και να βλέπουν όλοι το σπυριάρικο κώλο τους και το λερωμένο εσώρουχο. Γιατί σπυριάρηδες και βρωμεροί είναι οι κόλκες και το συνάφι τους. Τους έχει κάτσει πολύ βαθιά ο θρύλος, το συνειδητοποιώ και ηδονίζομαι. Πού σαι, κόλκα, για κείνο το γηπεδάκι στη μίκρα που εντελώς νόμιμα σας χάρισε νύχτα ο χοντροβενιζέλας, θα γράψουμε τίποτες ή πάλι η αθήνα σας κατατρέχει; Όχι τίποτε άλλο, αλλά οι δικές μας υπερομάδες τρέχουν αλλού και προπονούνται, αλλού για αποθεραπεία κι αλλού για αγώνες, οι οποίοι μάλιστα ματαιώνονται, αν τύχει να χει τίποτα συναυλίες ή μότοκρος ή εκθέσεις με φυστικοβούτυρα, αυτά που βάζεις ξέρεις εσύ πού. Και πληρώνουν κι ένα σκασμό ενοίκια και δικαώματα επί των διαφημίσεων, την ώρα που οι κατσαπλιάδες άτιτλοι της ομαδούλας σου προπονούνται και παίζουν κυριλέ σε "δικό" τους γήπεδο. Δεν θα το καταγγείλουμε αυτό;

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σύγαυρε Κορωπιώτη, αναφέρομαι και στους άλλου2, δηλαδή τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ.

Εικόνα Γιάννης ο Red

*άλλους 2

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι <βρε δε γαμιούνται να κάνουν καριέρα>.Το Ολίμπικ πάντα έχει θέσεις.Κατά τα άλλα #savepao και παρακάλια στο αγόρι της Μπέτυς να μας σώσει.Βρε ούστ.Που αν ήσασταν άλλη ομάδα θα παίζατε ήδη γ εθνική γαμώ τους ζελέδες.Για τους άλλους δεν ασχολούμαι καθώς και αυτοί δε θα μακροημερεύσουν,Κάτι ανυπαρξία γηπέδου , κάτι τα τσιγάρα και τα άλλα τα λαθραία και ο καιρός γαρ εγγυς.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Από τότε που κόπηκε ο κρατικός κορβανάς, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ φυτοζωούν. Ο ΠΑΟΚ αντέχει ακόμα λόγω Ιβάν.

Εικόνα xristoforas

Καλησπερα μεγαλε Σαββα....θα γραψω μερικα πραγματα δικα μου

-το ελληνικο ειχε συγχωνευθει με τα σουρμενα...ειναι ξεχωριστη ομαδα απο εμας
εχει 2 πρωταθληματα...και εμεις 2 στο μπασκετ γυναικων (τον φτασαμε)
-εμεις στο χαντμπολ διατηρησαμε και το ονομα ξυνη...λεγομαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΥΝΗ
οπως παλαιοτερα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ....
ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ...παντα ηταν ΔΙΚΕΑΣ..απλως το 2014-15 ενωθηκε
με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ!
-Η ΑΕΚ ξεκινησε ως τμημα με την Ηλιουπολη και τωρα μας κουναει το δακτυλο
οτι συγχωνευομαστε με ομαδες...ποια ? η αεκ που για να αποκτησει υποσταση
σε ενα αθλημα επρεπε να απουσιαζει ο Ολυμπιακος σε αυτο!
-Ο βαζελος που ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλαξε τα χρωματα του σπαρτακου γιατι δεν ονομαστηκε
ΠΑΟ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ? ιδου η απορια (και εδω κρυβεται η πουστια τους...οχι μονο
παρανομησαν αλλα ουτε και πρωταθλημα κατεκτησαν ποτε...κι αν το ειχαν
κατακτησει θα το επαιρναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στα χαρτια με 3-0 νικες στους τελικους
χωρις βεβαια να παιζει ενας ΒΑΛΝΕΡ στον αντιπαλο τους)

Εικόνα xristoforas

επισης...μπασκετ γυναικων ειχαμε απο πολυ παλια..και τωρα τελευταια ξαναενεργοποιησαμε το τμημα...
η ιστορικη ομαδα μπασκετ γυναικων κατακτουσε πρωταθληματα κεντρου που στην ουσια τοτε στο γυναικειο μπασκετ ηταν σαν Ελλαδος πρωταθληματα...ασε που η Εθνικη ειχε καλαθοσφαιριστριες του Θρυλου...
και χαντμπολ ξαναειχαμε....και επισημα ενωθηκαμε με σχολες ξυνη..που ειναι το κακο?
δεν κρυψαμε το ονομα των σχολων ξυνη για να κανουμε λαμογια οπως κατι αλλες ομαδες (αεκ στο ιδιο σπορ,παο σε αλλο σπορ)

Εικόνα Γιάννης ο Red

Καλά κάνεις και τα γράφεις αυτά Χριστόφορε.

Εικόνα xristoforas

Καλησπερα Γιαννη ηθελα να πω.....επηρεαστηκα φιλε..συγγνωμη διοτι ο Σαββας αναρτα κατι τετοια εντυπωσιακα και σπουδαια Posts...εκανες πολυ καλη δουλεια Ιωαννη!!!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ο Σάββας είναι ένας και μοναδικός.