Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΡΟΜΠΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ Ο...ΤΕΡΕΝΣ



Στο πρώτο μέρος της φωτό του άρθρου βλέπουμε τον "Ολυμπιακάρα" Γιώργο Βασιλειάδη, τον υφυπουργό αθλητισμού-ΡΟΜΠΑ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να συνομιλεί γεμάτος χαρά με τον (εξίσου χαρούμενο) λαθρέμπορα της Κοκκινιάς, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον "Σωλήνα" ΒαΖΕλακόπουλο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου παρακολούθησαν την ΑΕΚ για το Final-4 της 3ης σε βαθμίδα μπασκετικής διοργάνωσης, το Basketball Champions League.
 
 
Θα πει κανείς "Υφυπουργός Αθλητισμού είναι, δε θα πάει να δει μια ελληνική ομάδα, μια οποιαδήποτε ελληνική ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα διαφημίζει τον ελληνικό αθλητισμό και προσπαθεί για μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία, πόσο μάλλον σε ένα Final-4 το οποίο γίνεται στην Ελλάδα?".
Γράψτε λάθος. Έχουν ήδη γίνει άλλοι 2 ευρωπαϊκοί τελικοί στη χώρα μας.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στις 4 Απριλίου στον 1ο τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών την Τουρκική Μπούρσα στο Ρέντη και στις 11 Απριλίου την Ιταλική Ραβέννα στον επαναληπτικό τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών στο ΣΕΦ.
 
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΡΟΜΠΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.
 
Πάμε τώρα στον έτερο "Ολυμπιακάρα" και νυν Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κούικ(στο 2ο μέρος της φωτό του άρθρου).
Ο "Ολυμπιακάρας" Κούικ έγραψε τα παρακάτω στο λογαριασμό του στο twitter όταν η ΑΕΚ πήρε το Basketball Champions League.
 
 
Ο λογαριασμός του RATM στο twitter του απάντησε καταλλήλως.
 
 
Έψαξα να δω αν έγραψε τίποτε για την ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζει όταν το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Θρύλου κατέκτησε το Challenge Cup, την 1η Ευρωπαϊκή κούπα από ελληνικό σύλλογο στο γυναικείο βόλεϊ στις 11 Απριλίου.
 
ΦΥΣΙΚΑ, Ο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ" ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
 
Μάλλον δεν του αρέσει το βόλεϊ, όπως φαίνεται...
Αυτά τα καθίκια, αυτά τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά αβαντάρουν κάθε εγκληματία, λαθρέμπορα, σωματέμπορα, μπαταχτσή και λαμόγιο...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Χίλιες φορές καλύτερα ΝΑ ΜΗΝ ασχολούνται με τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ, σιχαμεροί ψευτοαριστεροί βουτυρομπεμπέδες και ψεκασμένοι εθνικόφρονες σαλιάρηδες. Να πάνε να βρούνε τους γκόμενούς τους, λαθρέμπορες και μαφιόζους και να κάνουνε τρενάκια και αλλαξοκωλιές.

Εικόνα John Zolo

Κουίκ στον Κάρολο: Με λένε Κουίκ και είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Εικόνα matrasimca

Οι κυριοι Βασιλειαδης και Quick επελεξαν να μην ειναι παροντες στα μεγαλα επιτευγματα της ομαδας μας ενω εχουν πει στο παρελθον πως την υποστηριζουν και αυτο γιατι θεωρησαν επικερδεστερο για την καρριερα τους να τοποθετηθουν κομματικα απεναντι μας ως εχθροι του Ολυμπιακου.
Ο κοσμος της ομαδας μας το γνωριζει αυτο και θα τους το ανταπωδωσει οποτε και οταν θα γινουν εκλογες.
Προσωπικα ομως πιστευω πως αν θελουμε να ειμαστε ανωτεροι απο αυτους (αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα) θα πρεπει να συγχαρουμε την Ευρωπαικη επιτυχια των αντιπαλλων μας, οπως θα ηθελα να μας συγχαρουν και αυτοι για τα δικα μας επιτευγματα.
Η αναγνωριση του καλου μας κανει ολους καλυτερους και για αυτο επικροτω την κινηση της ΚΑΕ Ολυμπιακος να στειλει συγχαρητηριο μηνυμα.
Εξάλλου περιμενω πως και πως να νικησουμε οχι μονο την ΑΕΚ, αλλα την ΑΕΚ ως πρωταθλητρια Ευρωπης της FIBA, ετσι θα εχει μεγαλυτερη αξια η νικη μας
ΑΕΚ δεν ειναι ο Μελισσανιδης που αλλαξε πολλες ομαδες και μαλιστα ειχε πουλησει την ΑΕΚ με κερδος, ειναι ο Λουκας Μπαρλος που μαζι με τον Νικο Γουλανδρη υπηρξαν ισως οι πιο αγαπητοι προεδροι στην ιστορια του ποδοσφαιρου μας, ανθρωποι με ηθικη και ακεραιοτητα χαρακτηρα.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Να δίνουν οι Αφοι και ο Μαρινάκης τις προσκλήσεις σε απλούς ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και έχουν ανάγκη και όχι σε παλιοπουσταράδες .

Εικόνα dimitrov7

Πολύ σωστός. Γενικώς να αναθεωρηθεί το θέμα με τις VIP κερκίδες. Τις άδειες. Που δίνουν τις προσκλήσεις στις βρωμοεταιρείες κι αυτές στον κάθε φλωρ%πουστ@ και γενικώς στον κάθε (ξε)πουλημένο. Ειδικά ο Βαγγέλας. Οι Αφοι δε με νοιάζει ας τα δίνουν όπου τους κόβει το μυαλό τους.

Εικόνα ThomasK

'Αλλο μεγάλο νούμερο κι αυτή η...Ολυμπιακάρα, ο
Τέρενς Κουίκ. Και γλείφτης ολκής.
Ρε ουστ!

Ευχόμαστε και στα δυο νούμερα, Βασιλειάδη και Τέρενς,
να παραβρεθούν στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου και
να...απολαύσουν μεγαλύτερες...ομορφιές απ' αυτές του
περσινού τελικού.

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Δεν υπάρχει κανείς από αυτή την κυβέρνηση που να μην έχει πει έστω μια κακή κουβέντα κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη.
Εγώ στο γήπεδο κάθομαι στην 15. Εκεί έχω το διαρκείας. Όλα αυτά τα ανδρείκελα πάνε μάλλον VIP.
Ειλικρινά τώρα, από τότε που ανέλαβαν την κυβέρνηση οι άεργοι αγωνιστές του τίποτα, έχει πατήσει κανένας από αυτούς στο γήπεδο? Υπάρχει κάποιος από "εμάς" εκεί στην είσοδο να τσεκάρει τέτοια μούτρα τύπου Τέρενς?
Εγώ νομίζω ότι μια χαρά έρχονται στο γήπεδο, στο τσάμπα φυσικά, και δεν τους ενοχλεί και κανείς. Και εμείς καθόμαστε και λέμε.
Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.