ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ AEK365 ΤΟΥ ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ



Σήμερα ο Ολυμπιακός κέρδισε στο χάντμπολ ανδρών την ΑΕΚ με 19-20 εκτός έδρας στο ΟΑΚΑ.
http://www.osfp.gr/content/xantmpol/8572-olympia

http://www.sport24.gr/Sports/Handball/o-alvanos-xarise-th-nikh-ston-olympiako-20-19-thn-aek.4889743.html

Δείτε εδώ τι έγραψε το aek365 του μπουχέσα κιτρινόμαυρου σουβλακοφάγου ΑΡΔ Κώστα Κεφτετζόγλου εεε Κετσετζόγλου.

Ειρωνεύονται για "Σχολές Ξυνή που έβαλαν κόκκινα", όταν το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ 2005, ο οποίος έπαιζε στην Α1 χάντμπολ ανδρών ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ.

ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ(άλλο συγχώνευση και άλλο εξαγορά) ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΑΡΔ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ-ΧΕΣΕΤΖΟΓΛΟΥ.

ΥΓ.:Επίσης, το aek365 κλαίγεται για τη διαιτησία.
Όμως δεν είναι το μόνο. Ας δούμε τι λέει και το aek1924 του κιτρινόμαυρου ΑΡΔ Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Από κοντά και το aek-live.

Την περασμένη Τρίτη, η ΑΕΚ έχασε από την ισπανική Εστουντιάντες με 79-87 στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική του Basketball Champions League. Δείτε το πρωτοσέλιδο της Ψ-Ώρας των Σπορ την περασμένη Τετάρτη.

Και στο μπάσκετ τους έφταιξε η διαιτησία(!!!) που έχασαν από μια μικρομεσαία ισπανική ομάδα εντός εδρας. Κλάψα και στο μπάσκετ!! Μου θέλετε και Euroleague, ΝΟΥΜΕΡΑ.

Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι κλάψα εεε ΑΕΚ. Παντού σας φταίει η διαιτησία όταν χάνετε. Όταν κερδίζετε, όλα καλά. Αβάσταχτος ο πόνος...

UPDATE(που λένε): Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ψ-Ώρας των Σπορ και το απόκομμα που αναφέρεται στο ματς του χάντμπολ.

"Τη γονάτισαν οι αποβολές και τα πέναλτι", "Οργιαστική διαιτησία κράτησε μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του Ομίλου Ξυνή και η ΑΕΚ έχασε στο τέλος 19-20".
Τώρα, "η ομάδα του Ομίλου Ξυνή", σε μια προσπάθεια υποβάθμισης της νίκης του Θρύλου. Αν κέρδιζε η ΑΕΚ, θα πανηγύριζαν που κέρδισαν τον Ολυμπιακό, όχι τον "Όμιλο Ξυνή". Και τους φταίει κι η διαιτησία! Και ξεχνάνε πως προέκυψαν από συγχώνευση-απορρόφηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης το 2005.
Μονά-ζυγά δικά τους τα θέλουν. Μεγάλο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ και αμέτρητα τα ψυχολογικά που σας έχει προκαλέσει ο Θρύλος, χανούμια.
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Αν κέρδιζε η Κούλα θα 'χαν γλεντήσει τον
Ολυμπιακό. Και να τα πρωτοσέλιδα και οι
λοιδορίες. 'Ομως έκατσαν στο παγωτό (για
να μην πω τίποτε άλλο καθώς είναι και πολύ
ευαίσθητοι στα ζητήματα ευπρέπειας και
ηθικής. 'Οπως οι κροκόδειλοι ένα πράμα).

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19-20

Εικόνα Γιάννης ο Red

Βασικά έκατσαν στον άξονα, τον z.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ,ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ-........ ΑΓΑΠΑΕΙ!!!!ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εγώ θα σου έλεγα να λες ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ,ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα αδέλφια, η απόδειξη ότι όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια...αρουραίοι!!! Παίρνετε, όχι κερδίζετε, τίτλους εκεί που εμείς δεν υπάρχουμε. Πάει και το χάντμπολ!!!

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα Γιάννης ο Red

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Εικόνα CEN-TAURUS

Ρε γαμώ την κλάψα πια! Όσους κοτοάεκ ξέρω, όλοι είναι τέτοιοι χαρακτήρες και στην προσωπική τους ζωή. Μίρλα, όλα τους φταίνε, ποτέ οι ίδιοι, κακούργα κενωνία, μιζέρια... Τί να πω, το γονίδιο φταίει φαίνεται. Τους γράψαμε σε άλλη ανάρτηση ότι όλοι τους έχουν παραδείγματα συγχώνευσης κι αυτοί εκεί, το βιολί τους. Τακτική γκαίμπελς, λέγε-λέγε, όλο και κάτι μένει. Όταν ξηλωθεί το πουλόβερ της μαφίας, να δούμε πού θα κρύβονται.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σωστός είσαι, Κένταυρε.

Εικόνα Chief Bromden

Το μόνο που νοιάζει τους οπαδούς της Κούλας και τους σουβλακοδημοσιογράφους της είναι πρώτα ο Ολυμπιακός και ύστερα η ομάδα τους:

Τα χανούμια στο πρόσφατο ντέρμπι φώναζαν «πέστε κάτω» όταν τραυματιζόταν παίχτης μας. Πόσο βλάκες μπορεί να είναι για να χρησιμοποιούν σύνθημα δικός μας που περιγράφει μια από τις εξευτελιστικές στιγμές της δικής τους ιστορίας.
Επιπλέον εμπνευσμένοι από το «Κούλα» και το «αεκάκι» που τους έχουμε κολλήσει εδώ και χρόνια μετά από τους αλλεπάλληλους βιασμούς (εξάρες και τεσσάρες) άρχισαν να γράφουν για «Κούλη» και «Ολυμπιακάκι» μετά από μερικές νίκες. Ακόμα και στις ατάκες μας ακολουθούν από πίσω...

Αυτοί αν πάρουν ποτέ πρωτάθλημα θα φωνάζουν «Και τον Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία!»

ΥΓ Από τις πιο αδίστακτες εγκληματικές οργανώσεις αυτή της Εστουντιάντες.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Όπως πάντα, είσαι εύστοχος, Τσιφ.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωατός, Ερυθρόγιαννε. Το προσέξαμε όλοι. Τα ίδια γράφει σήμερα το πρωί και η ΩΡΑ τους: "Οργιαστική διαιτησία κράτησε μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του ομίλου Ξυνή και η ΑΕΚ έχασε στο τέλος 19 - 20". ΤΩΡΑ, την ομάδα του ομίλου Ξυνή. Αν το αποτέλεσμα ήταν αντίθετο, το τί σαρκασμός θα΄πεφτε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ βέβαια και το τί θριαμβολογία για την ικτερικιά προσφυγοπούλα, θα΄ταν άλλο πράμα. Δεν το αντέχετε, ρε, με τίποτα. Πάει και το χαντ μπολ... ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΟΥ. Πρωταθλητές της κλάψας, της εσκεμμένης παραποίησης, του απαραίτητου αντιΟλυμπιακισμού και συνολικά της αναίσχυντης υποτίμησης ακόμα και των ελάχιστων εκείνων που την διαβάζουν. "Αθλητικογραφία" τύπου...στύλων του Μοργκάνι.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Όπως πάντα, εξαιρετικός κύριε Απόστολε.