ΠΕΡΙ "FAIR PLAY" ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Το περασμένο Σάββατο, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον καλό πελάτη στο μπάσκετ γυναικών με 102-29.

Παράλληλα, τρέχουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ένα σερί 34 συνεχόμενων νικών επί των αντιστοίχων του "πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινού", κάτι που στηλίτευσα στο twitter.

Τα βαζελάκια κι οι πράσινοι ΑΡΔ στα social media(π.χ. ο Φώτης Καρακούσης του Gazzetta.gr, με παρελθόν στη φιλοπαναθηναϊκή Αθλητική Ηχώ)έσκουζαν για τον Μίσσα και την υποτιθέμενη μη τήρηση του Fair Play επειδή ο ΠΑΟ έπαιζε με νεάνιδες.

Από κοντά κι η "Πράσινη", ιδιοκτησίας dpg7000(=Δημήτρης Γιαννακόπουλος) στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο.

Ας θυμηθούμε τι έκαναν τα βαζέλια στο μπάσκετ γυναικών.
Τη σεζόν 2008-2009 ο ΠΑΟ αντιμετώπισε την 12η αγωνιστική τον Άρη Χολαργού, ο οποίος μετά την 11η αγωνιστική είχε διαλυθεί και έπαιξε με νεάνιδες. Τελικό αποτέλεσμα:102-25 υπέρ του ΠΑΟ.


Ας πάμε και σε κάτι πιο πρόσφατο. ΠΑΟ-Τερψιθέα Γλυφάδας 106-30 για την 22η αγωνιστική της περυσινής σεζόν(2016-2017), στις 12/4/2017. Η Τερψιθέα Γλυφάδας είχε κατέβει με νεάνιδες.


Για αυτά εδώ γιατί δε λέτε τίποτα, βαζελάκια και ΑΡΔ? Γιατί ρε ψεύτες δεν τηρήσατε το υποτιθέμενο fair play?

Και μιας και μιλάτε για "ήθος".

Τα μπλουζάκια "ΤΣΟ + ΛΟ" στο βόλεϊ γυναικών το 2009 τα ξεχάσατε ρε ξεφτίλες?
Ρε κάντε μας τη χάρη, που θα μιλήσετε ΕΣΕΙΣ για ήθος.

ΥΓ.1: Τα παραπάνω τα σχολίασα και στο twitter.
ΥΓ.2: Για όσα βαζελάκια και ΑΡΔ μιλάνε για "πρώην Ελληνικό", ας τους θυμίσουμε κάποια πράγματα.

Σχόλια

Εικόνα Marios

Χτυπησαν οι επιδοτουμενοι με νεο αρθρο http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/424816/missas/olympiakos
πρωτα απ ολα ειναι ανανδροι,το αρθρο ειναι ανυπογραφο,αλλα αυτο το περιμεναμε,δευτερον αφιερωνουν μια παραγραφο για το οτι διλευσαν το τμημα τους και γραφουν ενα ολοκληρο κατεβατο για ενα ματς που δεν ειδαν ποτε,τριτον αποκρυπτουν και αλλα περιστατικα διασυρμου που εκανε το αγαπημενο τους συνοικιακο σωματειο σε αλλες νεανιδες,μιλαμε για γκεμπελισκους της πλακας,οταν θα πεσει το κυβερνητικο τσιρκο που στηριζει τον βασικο χρηματοδοτη τους θα γελασουμε οσο ποτε που θα ψαχνουν νεα αφεντικα.Εως τοτε ψυχραιμια γιατι απλα ειναι σε ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ο γκεμπελίσκος της πλάκας στο συγκεκριμένο άρθρο που έχει υπογραφή είναι ο μπασκετικός ΑΡΔ Χρήστος Τσάλτας, ο οποίος είναι Αεκτζής, καλύπτοντας το ρεπορτάζ της μπασκετικής ΑΕΚ στο enwsi.gr και στο sdna.
http://www.sdna.gr/editors/hristos-tsaltas
http://www.enwsi.gr/author/tsaltas/

Εξ' ου και το κήρυγμα περί "ηθικής". Αφού το παίζει υποτίθεται "ηθικός", ας ρίξει μια ματιά στο τι έκανε ο ΠΑΟ σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τις οποίες ανέλυσα στο άρθρο.

Για την ομάδα του:
http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/deko-podonifti

Εικόνα Marios

Οταν μπηκα στο αρθρο,συμπτωματικα μολις βγηκε δεν εγραφε αρθογραφο.Αφησα ενα σχολιο απο κατω,ετσι καλοπιστα μηπως το ανεβασουν,το σχολιο αποτελουνταν μονο απο την φωτογραφια του σκορ με την Τερψιθεα,φυσικα ως ανανδροι που ειναι δεν το ανεβασαν.Φιλε μας πουλανε ηθικη με το κιλο οι ατιμοι.Προσπαθω να το πω σε οποιον μπορω,λιγο υπομονη και επιμονη,ΔΕΝ γινεται αυτο το τσιρκο που μας κυβερναει να μεινει για πολυ,μαζι με αυτο θα φυγει και το αφεντικο τους,ενα απο τα πολλα ισως.

Εικόνα CEN-TAURUS

Επειδή βλέπετε πώς μας αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ, υπενθυμίζω: κανένα κλικ στα σάιτ τους και τα κανάλια τους, στα νέα που προβάλλονται από τη google στα σμάρτφον, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την προβολή "ειδήσεων" από τις διάφορες ζούγκλες. Και όταν θέλετε να δείτε πρωτοσέλιδα, υπάρχει το gavros.gr που τις δείχνει όλες. Έτσι τους τιμωρούμε με τον τρόπο που πονάει περισσότερο. Διαδόστε το στα αδέρφια. Κάθε ερυθρόλευκη συμμετοχή στις δουλειές τους σημαίνει περισσότερα ευρώ για τη συντήρησή τους.

Εικόνα CostasS

Καμία προσευχή για τους πεθαμένους, Χωρίς οίκτο (τίτλοι δανεισμένοι από ταινίες που μου έρχονται στο μυαλό για τον περιφερόμενο θίασο σε όλα τα αθλήματα).
Σε ότι αφορά στο επικείμενο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ (που λέει ο λόγος)με την αλογοτροφή, ίσως είναι μεγάλη κουβέντα αυτό που θα πω αλλά είναι μοναδική ευκαιρία να εξιλεωθούμε για το προπολεμικό 8-2.
Ακόμα και αν δεν γίνει αυτό και αφού ο Πρόεδρος έκανε το ΠΑΟ ΑΕΚακι, μήπως είναι καιρός να εισπράξουν κι αυτοί μια ξεγυρισμένη εξαρα ???
Semper Olympiacos

Εικόνα Red Kokkinos

ξεσκισμα παντου και παντα στο μισητο εμετικο σιχαμα του παγκοσμιου "αθλητικου" υπονομου και τους ΑΡΔιδηδες.
Ψεμα, δυσωδια, παρασκηνιο, βρωμια, σιχαμια, ΠΟΥΣΤΙΑ ολη του η υπαρξη.

Εικόνα Romain

"πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινε"

ΧAXAXAXA.............

Εικόνα Φάνηςγαυρος

Εγώ αν ήμουν πρόεδρος του ερασιτέχνη θα έριχνα κ πρόστιμο στα κορίτσια που νίκησαν μόνο με 73 πόντους!!! Χα χα χα...
Πέρα απ την πλάκα καμία λύπηση στο βρωμοσωματειο με σήμα την αλογοτροφη! Παντού πάτημα στο λαιμό...

Εικόνα Aprosarmostos17

Ρε ποιο φαιρ πλέι και πράσινα άλογα; Χωρίς οίκτο, χωρίς έλεος και χωρίς σάλιο με οτιδήποτε φορά μπλουζάκι με τριφύλλι. Όσο για κάτι σαλιάρηδες δημοσιογράφους, είναι για λύπηση, κάνουν σαν παρατημένες γκόμενες. Ουστ.

Εικόνα Ψηλός

Γαμώ το βάζελο, παντού και πάντα, γενικώς. Χωρίς πού, πώς, πόσο, πότε και, κυρίως, χωρίς γιατί. Και λίγους τους βάλανε.

Εικόνα takis xwsiar

Κατ'αρχην μπραβο στις κοριτσαρες μας ,σε όλα τα αθλήματα.Επρεπε οι ιδιοι να σεβαστουν τις νεανιδες τους και να μην τις ξεφτυλιζουν φορωντας την φανελα της βρωμας και της πουστιας.Απο εκει βγηκε το "τα'θελε ο κωλος τους"!Εχε χαρη στο ποδοσφαιρο,που εχουνε τον Γιανναρο και θα φυγουνε,μονο με 5.Αλλιως θα σκούζουνε και εκει.