ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΑΒΕΡΤΟΣ...



Επιστροφή στο παρελθόν ξανά. Ιούλιος του 1993 και ο ''Τύπος της Κυριακής'' με ένα αποκαλυπτικό του δημοσίευμα ξεκαθαρίζει την κατάσταση γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Εθνικός.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ'' 11-7-1993
 

 
Ο Νικόλας Πατέρας αγόρασε, μαζί με κάποιους φίλους του, το 83% των μετοχών της ΠΑΕ Εθνικός από το Μάκη Ζουμπουλίδη. Ο ίδιος πήρε το 43% των μετοχών. Το ποσό που δόθηκε στο Ζουμπουλίδη ήταν 15 εκ. δραχμές. Για να γίνει κατανοητή η ''αγοραστική δύναμη'' αυτού του ποσού, τι αξία θα είχαν σήμερα δηλαδή αυτά τα 15 εκ. δραχμές, μια εφημερίδα τότε κόστιζε 150 δραχμές και σήμερα κοστίζει 1-1,3 ευρώ.
 

 
Δηλαδή ο Νικόλας Πατέρας και οι φίλοι του έδωσαν στο Ζουμπουλίδη περίπου...100.000 ευρώ σημερινά λεφτά και ανέλαβαν υποχρεώσεις 120 εκ. δραχμών της ΠΑΕ, περίπου 700-800.000 ευρώ συνολικά λεφτά. Δεν τα έβαλε όλα αυτά ''τσεπάτα'' ο Πατέρας. Αυτός έβαλε περίπου τα μισά.
 
ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ 1993.
 
Ανέκαθεν είχε μια αβερτοσύνη, μια αρχοντιά. Δεν το λογάριαζε το χρήμα. Μόνο όταν έγινε πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟ με λεφτά άλλων το 2008 ξόδευε αέρα-''ΠΑΤΕΡΑ''. Με δικά του λεφτά, όπως έλεγε και το δημοσίευμα, ''πωλείται σε τιμή ευκαιρίας το Εθνικάκι''...

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πόσο παίζει το σενάριο να δρομολογεί λύση κούλας για τον βάζελο και να το πάιξει μετά γατούλης;;

Εικόνα holland74

Πάντως όπου ασχολείται ο Πατέρας φέρνει την καταστροφή, ο Εθνικός στα αζήτητα, η ζέλα πάει για φούντο...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Χρυσάφι πιάνει, σκατά γίνεται.
Φαντάσου όταν πιάνει τα ήδη σκατά τι τα κάνει...

Η Κοπρόφιλος Λίθος

Εικόνα george poly

Σαββα,ο μαρινακης ειπε την πιο σωστη λεξη για τον πατερα,οταν ρωτηθηκε τι εχει να πει για μια δηλωση σε βαρος του ολυμπιακου που εκανε οταν ηταν προεδρος του παο....Δεν ασχολουμαι με αργοσχολους.Δεν μπορεσε ποτε να καταπιει το πικρο ποτηρι της αληθειας.Γιατι το πατεραιικο εδρευει στο λονδινο απο οπου και λειτουργουν την εφοπλιστικη οι κυριως μετοχοι,ενω ο ...εδω πατερας λαμβανει το μηνιαιο ποσο που του αναλογει απο τις λιγες μετοχες που του κληροδοτησε ο μπαμπακας του.Που σημαινει οτι ειναι ενας αργοσχολος χαραμοφαης που δεν εχει ποτε στην ζωη του δουλεψει και που μονο σε σουβλατζιδικο μπορει να το παιζει προεδρος.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

O <<κύριος>> ΤΙΤΙΝΑΣ.

Εικόνα holland74

Αδερφέ, αυτό δεν το έπιασα...

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα holland74

Aαα..Οκ..Ευχαριστώ...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν υιοθετουμε κυριε, σας παρακαλουμε να ανακαλεσετε. Να λεγατε Εβελινος ενταξει, αν και παλι με επιφυλαξη...

Εικόνα takis xwsiar

Είναι ακριβο σπορ το ποδοσφαιρο με τη μεθοδο του "πλυντηρίου"! Πολλες οι ομαδες,πολλοι οι διαιτητοΠΑΤΕΡΕς,γαμησε τα,δεν συμφερει για κάθε χρονο.(Μια παρακληση! Μην βαζεις τοσο μεγαλες φωτογραφιες τις φατσες αυτές,πατ.,ουζ.,σαρβ.,μου ασχημενεις το σπιτι μολις ανοιγω το ρημαδι!)

Εικόνα savvas gridlock

Σωστος, αλλα ας μην λεμε πολλα, ειναι κριμα, ο ανθρωπος εχει καρκινο λεει, βεβαια το λεει εδω και 8 χρονια, αλλα για να το λεει θα ισχυει, αποκλειεται να προσποιειται για να γλυτωσει, δεν το πιστευω...

Εικόνα thita

ε έχει και τόσα καράβια να κινήσει αυτός ο άνθρωπος

Εικόνα savvas gridlock

Μεγαλοεφοπλιστης, ε; Δηλαδη ποσα καραβια λες να εχει; 30 ας πουμε;

Εικόνα thita

Τρολαρω φίλε επειδή γνωριζω

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Όχι ρε Σάββα .Αφού έκανε τεράστια κίνηση σύμφωνα με το contra και τα πούλησε όταν έπρεπε γιατί είναι τιτανοτεράστιος επιχειρηματίας.Τώρα έχει ένα.Τη θαλαμηγό του.

Εικόνα koropi48

Ο τεράστιος είχε κάτι θεματάκια με τη θαλαμηγό. Πριν κάτι λίγα χρονάκια στην αρχή των μνημονίων, τότε που έψαχναν τα γιώτ, βρέθηκε να το έχει δηλώσει τουριστικό, χωρίς καμια μίσθωση επί χρόνια. Έτρεξε και το κουκούλωσε, όπως κουκουλώνονται τόσα χρόνια τα σκάνδαλα των πράσινων παραγόντων. Ένα πραγματικό μυστήριο... Ακούσατε τίποτα για το φιλιππίδη, που έχωσε μέσα το ταχυδρομικό ταμιευτήριο και κατηγορείται για δεκάδες δάνεια χωρίς ενημέρωση της κεντρικής τράπεζας; Πάει κι αυτό. Αν ήταν κανένας μικροαπατεώνας τύπου σαλιαρέλη, θα σάπιζε στη φυλακή. Λέτε να έχουν καμιά σχέση με τη μασονία ρε; Μπα!!! Και η αχριστερή διακυβέρνηση που θα ερχόταν με τη ρομφαία να πατάξει τις ρεμούλες, τό χει θάψει για τα καλά.