ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ''ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ'' ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (VIDEO)



Έστω και πολύ ετεροχρονισμένα, ας δούμε εικόνα από το πώς έχασε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Εικόνα, βίντεο, όχι πορδές.
 
 
Αντιγράφουμε από εδώ.
 
8’: Αυστηρή η κίτρινη στον Οτζίτζα για φάουλ στον Σιμόες.
 
9’ : Καμία κάρτα στον Μάνταλο παρά το επικίνδυνο παίξιμο του παίκτη της ΑΕΚ.
 
13’: Μετά από φάουλ στον Ομάρ άφησε το πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, όμως δεν γύρισε πίσω τη μπάλα, παρότι χάθηκε.
 
18’: Αντίθετα μετά από ανύπαρκτο φάουλ του Καρσελά στον Μπακάκη, γύρισε τη μπάλα πίσω παρότι η ΑΕΚ έχασε το πλεονέκτημα.
 
23’: Ο Βράνιες κλώτσησε την μπάλα στην εξέδρα, όμως ο ρέφερι δεν έβγαλε κίτρινη.
 
38’: Καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ του Καρσελά στον Μπακάκη.
 
40’: Μετά από προσπάθεια του Καρσελά η μπάλα βγήκε κόρνερ, όμως βοηθός Κωσταράς (Αιτ/νιας) καταλόγισε άουτ!
 
45+1’: Αστεία η κίτρινη κάρτα στον Μάριν, αφού δεν έκανε φάουλ στον Χριστοδουλόπουλο!
 
47’: Ο Χριστοδουλόπουλος χτύπησε στο πρόσωπο τον Ενγκελς και ο διαιτητής, όχι μόνο δεν καταλόγισε φάουλ, επίσης δεν διέκοψε και το ματς, όπως στο πρώτο ημίχρονο σε φάση με τον Μάνταλο, ο οποίος δεν χτύπησε στο κεφάλι.
 
53’: Ο Μπακάκης έκανε φάουλ στον Καρσελά μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου, αλλά ο ρέφερι δεν έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα του.
 
60’: Επρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη στον Μάνταλο, επειδή εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να έχει δώσει εντολή. Το φάουλ του Ρομαό δεν είναι για κίτρινη.
 
58’: Ο Σιδηρόπουλος σταμάτησε μπάσιμο του Εμενίκε με ανύπαρκτο φάουλ στον Τσόσιτς.
 
64’: Δεν έδωσε έμμεσο στο γύρισμα του Τσόσιτς στον Ανέστη, με τη συγκεκριμένη φάση να γίνεται λίγο πριν το φάουλ που εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος, με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 2-2.
 
67’: Ο Μπακάκης έκανε φάουλ στον Καρσελά, ο παίκτης του Ολυμπιακού συνέχισε και ο ρέφερι καταλόγισε φάουλ του Μαροκινού στον Μάνταλο! Η φάση πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή της ΑΕΚ.
 
83’: Εγινε φάουλ στον Σεμπά, ο Σιδηρόπουλος έδωσε πλάγιο, ο Μπέσνικ Χάσι του έκανε κίνηση με τα χέρια ότι πρέπει να φορέσει γυαλιά και ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή του Ολυμπιακού.
 
86’: Ο Γκάλο έκανε ηθελημένα χέρι για να ανακόψει επίθεση, με τον διαιτητή να δίνει μεν το φάουλ, αλλά όχι την κάρτα.
 
87’: Δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον Αραούχο για την κλωτσιά που έριξε στον Ένγκελς στον αστράγαλο. Ο Αραούχο είχε κίτρινη από το 24' και με το σκορ 2-2 έπρεπε να αποβληθεί...
 
Ο Βάιος Μπαλάφας χλευάστηκε από τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ της δημοσιογραφίας, Κεφτετζόγλου και sdna. Δείτε το βίντεο και απαντήστε εσείς.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ Ο ''ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ'' ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ; ΣΤΟ 60' ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 0-2 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ, ΤΟ 1-2 ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΕΜΜΕΣΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 2-2 ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 3-2. 

Είναι όλα αυτά αλλοίωση αποτελέσματος; Να τα πούμε ή να ''ντραπούμε'' να μιλήσουμε;
 
Υ.Γ. Οι έμμισθοι του ΟΠΑΠ θα ειρωνευτούν κιόλας το Βάιο...

Σχόλια

Εικόνα suede86

Θέλω να πω κάτι σχετικά με το βίντεο και τα σχόλια που υπήρξαν για αυτό στο youtube...
είναι αλήθεια ότι τον σχολιασμό τον ωθεί σε μεγαλύτερο βαθμό η γκρίνια η εσωστρέφεια η επίρριψη ευθυνών που είναι και χαρακτηριστικό του Έλληνα και όχι η νίκη όσο επιβλητική και να είναι...εκτός και αν μιλάμε για κανένα 6-0 που είναι λογικό να είναι άλλες αντοδράσεις...
Πχ σε ήττα του Ολυμπιακού παλιά στο red planet θα μαζευόνταν αμεσα καμια 1000αρα σχόλια..αντίθετα και στην πιο μεγάλη νίκη μετά βίας τα 200..
Αυτό ισχύει και στην σύγκριση μας με άλλους οπαδούς...Ο λαός του Ολυμπιακού είναι χορτασμένος δεν γυαλίζει το μάτι του όπως την δεκαετία του 90'(γιατί είναι χαμούρες οι παναθηναικοί έτσι απλά για όποιον θυμάται) η την απόλυτη κερκίδα της ριζούπολης ή να χάνει 1-3 από την Νιουκάστλ παίζοντας με 9 παίκτες και να γίνεται πανικός ή να παίζει με 9 στην παράταση κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου του 2009 και να φωνάζει θρύλε γερά μπορείς και με 9 (την ώρα που τα δίποδα χανούμια στην αντίθετη περίπτωση και για τις πιο καθαρές αποβολές να επρόκειτο θα τραβούσαν τα βυζιά τους από την κατάφωρη αδικία που τα χτύπησε...)
https://www.youtube.com/watch?v=jE9yTfbQ06M
https://www.youtube.com/watch?v=FMpjD9p8748
Έτσι και σήμερα..ο οπαδός του Ολυμπιακού δεν μπαίνει με την ίδια ορμή να υπερασπιστεί την ομάδα του σε αντίθεση με τους αλλόθρησκους (λόγω του βίντεο ας πούμε τους αεκτζήδες στην συγκεκριμένη) που τρέχουν να γράψουν απερίγραπτες μαλακίες ωθούμενοι από τις αμέτρητες αδικίες που εχει υποστεί η αεκαρα (αμα ρωτήσεις δεν ξερουν ποιες αλλα ενταξει τωρα)και τον κακό δυνάστη Θρύλο..
Βλέπω τα σχόλια λοιπόν που αναρτήθηκαν στο συγκεκριμένο βίντεο..
Καταρχήν δυστυχώς ενα πρόβλημα που κάνει το βίντεο να κολλάει για 4 λεπτά χαλάει κάπως αλλη μια φοβερή προσπάθεια που έχει κάνει ο Σάββαρος..
Και δυστυχώς όταν εκεί γύρω στα 6 λεπτά του βίντεο επανέρχεται, προλαβαίνει ελάχιστα αλλά όχι ολόκληρη την φάση του 66ου λεπτού που θα θελα να αναφέρω..
O Tσόσιτς της ΑΕΚ που στο παιχνίδι αυτό έχει χτυπήσει 4 5 φορές αντίπαλο παίκτη αλλά κάρτα παίρνει στο 90', στην φάση του 66ου λεπτού ενώ πιέζει τον Καρσελά του παίρνει την μπάλα χτυπώντας τον μια στο στήθος και τραβώντας στην συνέχεια δυνατά την φανέλα του προς τα κάτω...Ο Καρσελά κοιτάζει απορημένος τον διαιτητή περιμένοντας να δώσει το φάουλ υπέρ του ο Σιδηρόπουλος δεν δίνει τίποτα και μερικά δευτερόλεπτα μετά έχουμε το φάουλ του Καρσελά στον Μπακάκη το οποίο κάτι γελοία χανούμια που σχολιασαν στο βίντεο του Σάββα το θελανε αλλοι κιτρινη και αλλοι και κοκκινη ακόμα..
επίσης στα σχόλια του βίντεο αεκτζής αγανακτισμενος αναρωτιεται πως μπορούμε και μιλάμε ενώ κλέψαμε από την Αεκάρα το πρωτάθλημα του 2008!κυριολεκτικά ότι να ναι...τι να πεις και τι να αφήσεις...και τα ίδια με τους 4 αγώνες πέρυσι με την ΑΕΚ διαιτητικά να χαμε για αυτον η βελόνα θα χει κολλήσει στο πρωτάθλημα του 2008 που τους "κλέψαμε"...Γιατί μάλλον θα το σήκωσε Αεκαρα και ήρθε μετά ο κακός ΟΣΦΠ και τους το πήρε μεσα από τα χέρια τοτε..σωστά? τι όχι, δεν έγινε έτσι? φαντάσου να πετύχεις εναν τέτοιο σε παρέα ή στον κοινωνικό σου περίγυρο....
ο άλλος λέει μετά από 20 χρόνια σφαγών και μιλάτε ακόμα..που τα ματς τα οποία διεκδικήθηκαν τίτλοι ανάμεσα στον ολυμπιακό και την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια ειναι:
ο τελικός πρωταθλήματος μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος το 2002 και ενώ η αεκ το έπαιρνε ακόμα και με χ το ΟΣΦΠ ΑΕΚ 4-3 με διαιτητή Βασσάρα και 2 πέναλντι, ακυρωθέν γκολ υπέρ της και 7 λεπτά καθυστερήσεων αντί για 4 που χε δείξει ο Βασσάρας μόλις είδε την ΑΕΚ να μειώνει σε 4-3 στο 93'..
Ο τελικός κυπέλλου του 2002 ΟΣΦΠ ΑΕΚ 1-2 με πέναλντι και αποβολή υπέρ της ΑΕΚ..
Ο τελικός στο Παγκρήτιο το 2006 ΟΣΦΠ ΑΕΚ 3-0..
Ο τελικός του 2009 ΟΣΦΠ ΑΕΚ 4-4 με οφσαιντ γκολ υπέρ της ΑΕΚ και τον Θρύλο στην παράταση να μένει με 9..
Και τέλος ο τελικός του 2016 ΟΣΦΠ ΑΕΚ 1-2...
Τέλος εμφανίστηκε και ένα πουστράκι παοκτζής λάτρης της σελίδας, για να αναφέρει ότι μέχρι και το βίντεο αυτο νομιζε τον σάββα 18χρονο...διότι ως γνωστόν τα άρθρα του Σαββα με εμπεριστατωμενες αναφορές πηγές κτλ ναι λογικά θυμίζουν γραφή 18χρονου το βρήκε το παοκι πολύ μπροστά..για να τον κατηγορήσει κιόλας για διαστρέβλωση και να ξεκινήσει μετά να αναλύει ο ίδιος φάσεις αναφέροντας από το ματς ξάνθης ολυμπιακού μόνο αποβολή ζιλέ που είδε ο ίδιος..
το πέναλντι και την αποβολή του λισγάρα από το 10' ούτε καν..
Συμπερασμα...αμα δεν ενεργοποιθεί ο κόσμος μας να απαντάει στα βασικά ειδικά όταν η ομάδα μας εχει κιόλας αδικηθεί τετοιες μαλακίες σαν τις παραπάνω θα πολλαπλάσιάζονται...
Να χάνουμε πρόπερσι με καλογέροπουλο 1-0 από την ΑΕΚ και το αήττητο με πέναλντι και 2 αποβολές κσαι να βγαίνει το παχύδερμο ο τσακίρης και να κάνει ότι η διαιτησία ήταν 40-60 υπέρ μας...αυτό θα επικρατεί και στα σχόλια αν συνεχίσουμε να πετάμε χαρταετό...

Εικόνα Count Gunther

Ειδικά των Οτζίτζα και Μαρίν ήταν προμελετημένα χειρουργεία του γαμωκόρακος! Ας το παίξουμε υπεράνω διαιτησίας όμως για να έχει η Κούλα να μιλά για "ιστορικές ανατροπές"...

Εικόνα Romain

Κανονικό χειρουργείο χωρίς αναισθητικό.

Τέτοιες διαιτησίες είναι πολύ χειρότερες από το να μην σου δώσει ένα πέναλτι.

Εικόνα George_Str

ΣΥΜΦΩΝΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Εικόνα Aprosarmostos17

58’: Ο Σιδηρόπουλος σταμάτησε μπάσιμο του Εμενίκε με ανύπαρκτο φάουλ στον Τσόσιτς.

Η φάση είναι κομβική. Ο Εμενίκε βγαίνει απέναντι στον τερματοφύλακα. Αν γίνει εκεί το 0-3, θα μιλάμε για άλλο ματς ή μάλλον για μια ωραιότατη ΔΙΑΚΟΠΗ, όπως μας συνηθίζουν οι πικραμένοι αντίπαλοι.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

ΕΙΝΑΙ

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Όχι δεν διαμαρτυρόμεθα.Μόνο deee-fence dee-fence.Oh yeah.

Εικόνα savvas gridlock

Καλα οτι το μπασκετ ειναι πανω απο ολα, δεν αμφισβητειται, τουλαχιστον εδω μεσα, φιλε. Τι σχεση εχει το επιπεδο των θεατων του ευγενους αυτου αθληματος με το καφροχαχολικι της ποδοσφαιρικης πλεμπας;

Εικόνα George_Str

ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΓΙΑ ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ? 1000% ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ ΣΑΒΒΑ.ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ.