ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ;



Αντιγράφουμε από το gazzetta.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε 24 παίκτες για τα προκριματικά της Εθνικής Ομάδας, αλλά απουσίαζε από την λίστα το όνομα του Νίκου Παππά.
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε σήμερα τον προπονητή της «επίσημης αγαπημένης», καθώς κάθεται στον πάγκο του ΓΣΛ-Φάρου, και μετά από ένα εύστοχο τρίποντο, φαίνεται να «την λέει» στον 52χρονο τεχνικό.
Μετά το τέλος του αγώνα, το gazzetta.gr πληροφορήθηκε πως ο Σκουρτόπουλος δεν άκουσε τον Παππά εκείνη την ώρα, γιατί έδινε οδηγίες στον Μουράτο. Όμως, ο μάνατζερ της ομάδας, Παρασκευάς Μουρατίδης, άκουσε τα λεγόμενα του «πράσινου» γκαρντ, τα οποία ήταν «πάρε τον Χρηστίδη, βλάκα, πάρε τον Χρηστίδη». Εκείνη την ώρα, μάλιστα, τον άκουσε και ο Μανώλης Παπαμάκαριος, που του απάντησε «μη μιλάς εσύ ρε».

 
Το βλήμα που λέγεται Παππάς, το συνέχισε.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Λάρισα με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού απάντησε στην κριτική με χειρονομία μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, με τρόπο ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίον «αντιλαμβάνεται» την κριτική.
Συγκεκριμένα «ανέβασε» μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές όπου κάνει μια άσεμνη χειρονομία, θέλοντας να... απαντήσει για την κριτική που ασκήθηκε ύστερα από τα όσα είπε στον Θανάση Σκουρτόπουλο κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Λάρισα.
Ο Νίκος έγραψε με hashtag: «#σε_κατι_αξιολυπητα_ΑΡΔακια#κι_επειδη_βαριεμαι_στο_λεωφορειο_κι_επειδη_μου_λειπει_ο_κουρης», «απάντηση» που μάλλον δικαιώνει όσους θεωρούν ότι ο κ. Παππάς -ανεξάρτητα από τις όποιες αρετές του εντός παρκέ- δεν έχει καμία θέση στην Εθνική Ελλάδας!

 
Για να δούμε την ευαισθησία των Αρχών του μπάσκετ και το τι θα κάνει η πράσινη ΕΟΚ του ΒαΖΕλακόπουλου. Θα προστατεύσει τον προπονητή της Εθνικής από ένα ΝΟΥΜΕΡΟ;

Σχόλια

Εικόνα k1p

Ρε Σάββα,ο ίδιος ο Σκουρτόπουλος δεν αυτοπροστατεύεται. Αφού βγήκε και είπε πως τον απέκλεισε επειδή δεν μπορούσε να πάρει άλλους παίχτες που παίζουν ευρωλίγκα.Όταν οι παίχτες ευρωλίγκας δεν θα κατέβουν καν. Κουκούλωσε τον εξευτελισμό του,αυτοεξευτελιζόμενος. Είναι σαν το ανέκδοτο που κυκλοφορούσε ότι "κράταγε ένα μαχαίρι και καθάριζε ένα μήλο,σκόνταψα και έπεσα πάνω στο μαχαίρι του καμιά 50αριά φορές".

Μιλάμε για νάνους σε επίπεδο προσωπικότητας.Έχει μπεί τόσο μέσα τους η μασωνία που προτιμούν να κρατήσουν την ανάσα τους και να σκάσουν παρά να αντιδράσουν.Το κουκούλωμα υπεράνω όλων.

Μην γελιόμαστε,μόνο με μπινελίκια,εξευτελισμό και ξύλο ίσως αντιδράσουν και σηκώσουν λίγο ανάστημα οι μασωνοπαράγοντες (κυρίως προπονητές και ΑΡΔ).Όταν τις κατάρες σε αγέννητα τις βαφτίζουν παρόρμηση,τότε είναι επόμενο να φτάσουν να τους φτύνουν στη μάπα και αυτοί να γελάνε και να σε αποθεώνουν.

Φαινόμενα όπως ο τράκης και ο παππάς (μόνο τυχαίο δεν είναι πως βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη) μέσα στον εμετό που επιπλέει εσωτερικά του κρανίου τους,ίσως οδηγήσουν σε μια έκρηξη μια κατάσταση βαλτωμένη που έχει απώτερο και μοναδικό σκοπό το κουκούλωμα.Οπότε ας συνεχίσουν πιο δυνατά να φτύνουν σκατά από το στόμα.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι αλλα εγινε και τραγουδι ο Παππας φιλε, απο το χοντρο λαμογιο του Περαματος, αυτο που το πας;

https://www.youtube.com/watch?v=vo8RzITaZ9s

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Μα ...φυσικά και τον τιμώρησε.Αφού δεν τον κάλεσε στην εθνική και ούτε πρόκειται να τον ξανακαλέσουν έτσι ώστε απερίσπαστος να αφιερώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους.Μια χαρά τα κανονίσανε.Κατά τα άλλα Ο ΜΑΛΑΚΑΣ θα έρθει στα ίσα του μόλις φάει τις πρώτες ψιλές.Τα ΑΡΔ όμως είναι όντως ΑΡΔ αφού μέχρι να τους βρίσει Ο ΜΑΛΑΚΑΣ θεωρείτο απλώς ένας suis generis τύπος για τον οποίο έκαναν αφιερώματα.Οπότε αρδάκια πάρτε τα αρχίδια του τώρα.

Εικόνα holland74

Έτσι ακριβώς, συμφωνώ, τα αρδάκια όταν έβριζε ο Παππάς με το άλλο μουνόπανο τον Θρύλο στα μπουζούκια τουμπεκί ψιλοκομμένο...Πάρτε τα τώρα ξεφτιλισμένα αρδάκια, αν σας κεράσει και κανένα σουβλάκι θα γράφετε τι καρύδια έχει ο Νικολάκης...

Εικόνα ThomasK

Συμφωνώ μαζί σας.