ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ



Μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΛ 2-1 πριν 8 μέρες στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου η ομάδα της Λάρισας σφάχτηκε κυριολεκτικά από τη διαιτησία, ο μεγαλομέτοχός της Αλέκος Κούγιας δήλωσε μεταξύ άλλων τα παρακάτω.
 
Θα σας το πω ευθέως, θα σας πω και τους αριθμούς δημοσίως, για να μην νομίζετε ότι λέω μπαρούφες. Υπάρχει ο υπ' αριθμόν 10.238 και υπ' αριθμόν 10.239 συμβόλαια, στο συμβολαιογραφείο Δρόλια, στην Ακαδημίας, στο Μέγαρο Ερμής, τα οποία αποδεικνύουν ότι στις 27/2/2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυο χρόνια το ξέρουν όλοι και κανείς δεν το έχει αναδείξει. Γιατί υπάρχει τρόμος. Έχουμε αρχίσει να απολαμβάνουμε μια νέα μορφή τρόμου. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Δεν θέλω να πω το όνομα. Είπα συμβόλαια, είπα το συμβολαιογραφείο, είπα το μέγαρο που εδρεύει το συμβολαιογραφείο, είπα και τους αριθμούς της σύμβασης.
 
Στην χθεσινή του εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97.8 ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου αποκάλυψε ότι αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τον ακούμε εδώ, στο διάστημα 33:47-34:30, να λέει ότι τις μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα τις έχει εδώ και 2,5 χρόνια στα χέρια του ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης''.
 

 
Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο 2725/99, με τις τροποποιήσεις του, στο άρθρο 69, παράγραφος 2,
 
Επίσης απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η απόκτηση μετοχών Α.Α.Ε.από άλλη εταιρεία του ίδιου αθλήματος ή από μετόχους της τελευταίας, από το ιδρυτικό αθλητικό σωματείο άλλης Α.Α.Ε. ή υπό μέλη του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου άλλης αθλητικής εταιρείας.
 
Η ποινή που προβλέπεται από την ΕΠΟ, έπειτα από εισηγητικό πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, είναι ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ, για ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Θυμίζουμε το τι συνέβη πρόπερσι με την ΠΑΕ Κέρκυρα, η οποία υποβιβάστηκε από την ΕΠΟ, έπειτα από πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, επειδή θεωρήθηκε ότι ο εμφανιζόμενος ως μεγαλομέτοχός της, ο Ίσσαρης, ήταν ''μπροστινός'' του πραγματικού αφεντικού της, του Λιμπάντζη. Ο Αλέκος Κούγιας λέει και γι'αυτήν την περίπτωση σήμερα
 
Και η Κέρκυρα το ίδιο. Ποιος έχει την Κέρκυρα; Δεν έχει φύγει ο Λιμπάντζης ποτέ. Στην προετοιμασία είναι μαζί. Με τον αδελφό του, με τον συγγενή του. Στο γήπεδο, στα αποδυτήρια.
 
Και η Κέρκυρα λοιπόν πρέπει να υποβιβαστεί ή έστω να εξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο. Για να δούμε, θα ασχοληθεί κάποιος με αυτές τις υποθέσεις; Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι ακέφαλη αυτήν την στιγμή, μετά τις παραιτήσεις των μελών της Μαζαράκη-Ζήση, συνταξιούχων δικαστών, οι οποίοι φοβούνται ότι θα χάσουν μεγάλο τμήμα της σύνταξής τους επειδή παίρνουν ένα μικρό, συμβολικό ποσό (50 ευρώ), για κάθε συνεδρίαση της Ε.Ε.Α.. Ο αρμόδιος υφυπουργός-ΡΟΜΠΑ της συγκυβέρνησης των ψεκασμένων αντιολυμπιακών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που λέγεται Βασιλειάδης, θα ασχοληθεί με τις καταγγελίες;

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Μερικές σκόρπιες επισημάνσεις:
1. Επειδή η πλειοψηφία όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ανήκουν στο ευρύ φάσμα του υποκόσμου και του παράνομου πλουτισμού, είναι λογικό, όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο κάποιος μεγαλοκαρχαρίας με ισχύ, να τον προσεταιρίζονται όλοι, για να φάνε τα υπόλοιπα των γευμάτων του. Έτσι λειουργούσε η μαφία σε όλες τις χώρες, έτσι συνεχίζει να λειτουργεί. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιος μεγαλύτερος παράγοντας και να αρχίσουν τα ξεκαθαρίσματα, τα πιστολίδια κι οι αλλαξοκωλιές. Με μεγάλη ευκολία οι μικροκομπιναδόροι θα γλείφουν ανέτως εκεί που έφτυναν, αρκεί να έχουν κομάτια από το "κυνήγι".
2. Στην περίπτωση της συνιδιοκτησίας, ο γαύρος έπρεπε να ασκήσει παρέμβαση στην αθλητική δικαιοσύνη, τον άρειο πάγο και τα όργανα του διεθνούς ποδοσφαίρου. Με στοιχεία και νομική υποστήριη γερή. Πρόεδρε, μην κάνεις μεταγραφές το γενάρη ούτε του χρόνου. Δώσε τα λεφτά και στήσε ένα μηχανισμό νομικής επίθεσης με τα καλύτερα ονόματα ντόπιων και ξένων δικηγορικών γραφείων, που θα συνεχίσουν τη δουλειά και μετά τις εκλογές, για να βγουν στη φόρα όλα τα πεπραγμένα ετούτων εδώ. Φάκελοι, που θα κυνηγηθούν ανηλεώς μέχρι την εκκαθάριση. Παρεμβάσεις παντού, προσφυγές και τρέξιμο, μέχρι να κάνει μεροκάματο ο καμένος (δηλαδή ποτέ).
3. Δυστυχώς, η εμπάθεια όσων "κυβερνούν" προς την ομάδα μας, πασιφανής πλέον σε όλους, δεν μας αφήνει να ασχοληθούμε με το καθεαυτό ποδόσφαιρο, αφού πολιτική και μπάλα έχουν πλέον δεθεί τόσο πολύ, ώστε σε λίγο θα δούμε να σφυρίζει στα ματς ο τσακαλώτος και στο υπουργείο του να πηγαίνει ο κομίνης. Διεξάγεται ένας απίστευτος επιχειρηματικός πόλεμος, με προμετωπίδα το ποδόσφαιρο και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε μέχρι τέλους.
4. Ο Κόκκαλης στην αρχή και ο Μαρινάκης στη συνέχεια, είχαν στήσει μια οργάνωση, στηριγμένη στους γνωστούς και μη εξαιρεταίους μητρόπουλους, μπέους, γκαγκάτσηδες κλπ. Αυτά δε λέγανε; Ας το δεχτούμε ότι έτσι γινόταν. Τώρα που τα ίδια πρόσωπα άλλαξαν αφεντικό και χρώμα, πού είναι οι συνταρακτικές αποκαλύψεις τους, με ατράνταχτα στοιχεία, να τους κλείσουν όλους φυλακή; Τόσα πήρε εκείνος να κάνει αυτό το στήσιμο, τόσα ο άλλος, να κι αυτή η συνομιλία κακουργηματικού περιεχομένου για επηρεασμό διαιτητή, να κι αυτό, να κι εκείνο.... Τί έγινε; Βουβάθηκαν; Δεν έχουν τίποτα, απλώς γιατί ότι έκαναν το έκαναν χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία το γαύρο, για να δείχνουν στους έξω ότι έχουν τάχα δύναμη και τα κορόιδα τσιμπούσαν. Αν υπήρχε το τόσο δα στοιχείο, θα είχε ήδη βγει φουσκωμένο σαν αερόστατο.

ΥΓ Και βέβαια, όλοι μας δεν ψωνίζουμε λαχανικά και φρούτα από τα σούπερ μάρκετ και τα μανάβικα, αν στο καφάσι δεν γράφει λίμπαντσης στα ελληνικά ή τα αγγλικά. Για να ενισχύσουμε τον ιδιοκτήτη και την ομάδα της κλασσιόπης στον τίμιο δρόμο που επέλεξε να αγωνίζεται.

Εικόνα holland74

Αυτές είναι επίσημες καταγγελίες και υπάρχει και συμβολαιογραφική πράξη....Η εξυγίανση είναι εδώ...Εδώ κανείς δεν ευαισθητοποιείται;;

Εικόνα savvas gridlock

Απαντώ εδώ γιατί λίγο-πολύ τα ίδια αναρωτιέστε σε όλα τα σχόλια. Υπομονή παιδιά, όντως ξανασυστάθηκε η ΕΕΑ, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Εικόνα Aprosarmostos17

Παοκ-Γιάννενα, σαν να λέμε Παο-Οφη από το παρελθόν. Ωραία.

Εικόνα Δαφνες 7

Καπου διαβασα σημερα οτι η ΕΕΑ ξανασυσταθηκε.Αν ισχυει τοτε το μονο που εχει να κανει ο Ολυμπιακος ειναι αμεσα καταγγελια στην ΕΕΑ αλλα και στον αθλητικο εισαγγελεα.Αλλα πιστευω οτι το κρατανε σαν κρυφο χαρτι στον Ολυμπιακο για την ιστορια με το βουλευμα σε περιπτωση που παει η ΕΠΟ να κανει καμια μαγκια και να μας υποβιβαση.
Επισης εκρεμει και η ποινικη διωξη(να δουμε ποτε θα βγει,λογικα οπου να ειναι σκαει και αυτη)του Νικολαιδη σχετικα με τις ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ του 2008(που μιλανε και για ηθικους πρωταθλητες οι απατεωνες που κανανε μεταγραφες χωρις να πληρωνουν εφορια και ΙΚΑ)η οποια θα μπλεξει και την ΑΕΚ σε θεμα υποβιβασμου.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Να ρωτήσω και εγώ.Η ΠΑΕ κάνει κάτι επί τούτου?

Εικόνα NovoCeLats

Ρητορικό φαντάζομαι το ερώτημα στο τέλος...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΜΕΣΑ.

Εικόνα takis xwsiar

Γιαυτο κανουν τα παντα για να μεινει οσο το δυνατον περισσοτερο αυτή η βρωμοευποκυβερνηση στην εξουσια!Για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο από τη φυλακα! Αλλα να ξερουν οι επομενοι(αφου καταγκρεμισουμε αυτους),ότι οποιοι και ναναι δεν θα χαριστουμε και στους δικους τους βρωμιαριδες των γνωστων κεντρων!Οσο για την ομαδα των Ιωαννινων,θα καταληξη σαν τον σημερινο Πλατανια!