ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ



Μετά τα χθεσινά, επανερχόμαστε στο θέμα ''zougla.gr-Μάκης τριανταφυλλόπουλος'' με κάποιες συνομιλίες που είχαμε χθες βράδυ στο λογαριασμό του στο twitter, όπου του κοινοποιήσαμε το χθεσινό μας άρθρο-απάντηση στις βρομιές του, την ώρα του αγώνα μπάσκετ Μακάμπι-Ολυμπιακός (χάσαμε το μεγαλύτερο διάστημά του με τις μαλακίες αυτές...).
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Με απλά λόγια, μπήκαμε και του είπαμε ό,τι του λέμε κι από εδώ, για Γκιόλια, Κυριακίδη, εκβιασμούς, πληρωμένα συμβόλαια από Πατέρα-Μελισσανίδη-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' και φτάσαμε σε σημείο να μας λέει ''έχετε πλάκα, μου αρέσετε'' και άτομα που παρακολουθούσαν τη συζήτηση να σχολιάζουν ''αν τα έλεγα εγώ αυτά που σου έσουραν αυτοί οι τύποι, Μάκη, θα ερχόταν ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Ελληνική Αστυνομία, Τόσκας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έξω από το σπίτι μου''. Ό,τι λέμε εδώ, το λέμε κι έξω και δεν έχουμε να κρύψουμε ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ. Δεν φοβόμαστε ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ και όποιος θέλει να ψάξει για εμάς το ο,τιδήποτε, ας το κάνει, γιατί δεν έχουμε ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ να μας βαραίνει. Άλλοι έχουν και φαίνεται από τη συμπεριφορά τους. Επίσης, μηνύσεις και αγωγές δεν καταθέτουμε, γιατί είμαστε οπαδοί. Αν πάμε ποτέ στα δικαστήρια, θα πάμε ΜΟΝΟ ως κατηγορούμενοι από άλλους. Ακόμη, επειδή είμαστε οπαδοί γράφουμε ανώνυμα. Αν θέλαμε να εξαργυρώσουμε στην εκτός site ζωή μας την όποια ''δόξα''-διασημότητα έχουμε κερδίσει από εδώ μέσα, μικρή-μεγάλη δεν έχει σημασία, θα βλέπατε τα ονοματεπώνυμά μας κάτω από κάθε άρθρο. Ακριβώς επειδή δεν κρυβόμαστε, δεν φτιάξαμε group στο facebook ή blog, όπου είναι δύσκολη και χρονοβόρα η διαδικασία ταυτοποίησης των διαχειριστών. Έχουμε site, άρα ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ μας βρίσκουν αμέσως οι Αρχές, αν κάποιος απευθυνθεί σε αυτές, για να μην πούμε το πόσο εύκολο είναι να εντοπίσει την ταυτότητά μας κάποιος με στοιχειώδεις γνώσεις στο ''χακάρισμα'', ακόμη και μαθητές Λυκείου... Την ανωνυμία την ''χρησιμοποιούμε'' εις βάρος μας, για να μην κερδίσουμε κάτι εμείς οι ίδιοι, να περπατάμε ανάμεσα στους Ολυμπιακούς ας πούμε στο γήπεδο και να μην ακούμε π.χ. ''γεια σου ρε Σάββα, καλά τα έγραψες χθες, σε διάβασα'' (κάτι το οποίο εγώ προσωπικά το σκέφτομαι και με πιάνει πονοκέφαλος, αφού με την τριβή με τον πολύ κόσμο ''αρρωσταίνω''...). Το ότι δεν έχουμε κάτι πίσω μας να μας κάνει να φερόμαστε με αμηχανία, είναι και η αιτία που στηρίζουμε με τέτοιο πάθος το Μαρινάκη. ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, τα είπαμε και χθες, όπου κρίνουμε ότι ξεφεύγει, τα ακούει (πριν λίγες μέρες εγώ του έγραψα ότι διοικεί την ΠΑΕ σαν καφενείο). Στα θέματα που τον κατηγορούν όμως οι ''απέναντι'', είμαστε ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ μαζί του, γιατί όλα όσα του προσάπτουν είναι ΜΟΥΦΕΣ. Και το κυριότερο,
 
ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
 
Ο αθώος, ο καθαρός, έτσι συμπεριφέρεται. Όταν δεν έχεις κάτι να κρύψεις, βγαίνεις ανοιχτά και τους ΓΑΜΑΣ όλους. Δείτε ας πούμε τη γελοία ιστορία με το Noor 1. Δεν έχει νόημα να ξαναλέμε τα ίδια, για το ότι τα λεφτά που υποτίθεται θα έπαιρνε από τη διακίνηση ναρκωτικών ο Μαρινάκης τα βγάζει καθαρά σε 10 μέρες από την εταιρεία του, ή το ότι κανείς εμπλεκόμενος δεν τον έχει αναφέρει ποτέ και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο γι'αυτόν.
 
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΤΗΣ ''ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΡΑΣ'' ΤΖΙΒΑ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΟΝΤΟΝΗ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
 
Πήγε δηλαδή στους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ δικαστές της χώρας και τους είπε ''ψάξτε ό,τι θέλετε''. Αυτό κάνει ο αθώος, ο καθαρός. Οι ανώτατοι δικαστές της χώρας δεν μπορεί να είναι ΟΛΟΙ ελεγχόμενοι, όπως πιστεύουν και διαδίδουν κάποια έμμισθα βαζελοκωθώνια του Πατέρα ή επιδοτούμενοι από τον ΟΠΑΠ και τα Vera-Araevo κίτρινοι ΑΡΔ. Αν υπάρχει η οποιαδήποτε εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση, θα την βρουν. Αλλά ο Μαρινάκης πήγε σε αυτούς, δεν τον κάλεσαν οι Αρεοπαγίτες, άρα ο Μαρινάκης δεν φοβάται κάτι, δεν έχει να κρύψει κάτι. Με δεδομένο τώρα το ότι δεν έχει δουλειές εδώ, δεν κάνει κάτι στην Ελλάδα από το οποίο να κονομάει, άρα να συγκρούονται τα επιχειρηματικά του συμφέροντα με αυτά των Πατέρα-Μελισσανίδη-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', η αιτία που τον κυνηγούν όλοι, ακόμη και η τωρινή κωλοκυβέρνηση των φρενοβλαβών ανώμαλων, είναι ο Ολυμπιακός. Τα ειπαμε και χθες, ο Τσίπρας θέλει να παρουσιάσει στα αποβλακωμένα κωθώνια που τον ψήφισαν και τον στηρίζουν (κάποια εξ αυτών) ακόμη το σενάριο ''είδατε πώς τα έβαλα με την παράγκα του ποδοσφαίρου και την διέλυσα; Το έχασε το πρωτάθλημα ο μονίμως ευνοημένος τα προηγούμενα χρόνια Ολυμπιακός''. Να χάσουμε εμείς το πρωτάθλημα και να το πάρει ο φίλος του Τσίπρα Ιγκνάτιεβιτς, που έχει γεμίσει τη χώρα με λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά και πουτάνες από τη Ρωσία, εδώ και 5 χρόνια. Από την στιγμή λοιπόν που είναι αθώος ο Μαρινάκης και τον στοχοποιούν λόγω Ολυμπιακού, εμείς είμαστε με λύσσα μαζί του, όπως θα ήμασταν και με τον κάθε πρόεδρό μας που θα βρισκόταν στη θέση του. Όχι επειδή μας πληρώνει, όπως νομίζουν κάποιοι απ'έξω από εδώ που δεν μας γουστάρουν επειδή ''τους την λέμε'', αλλά επειδή στηρίζοντας το Μαρινάκη σε αυτήν την περίπτωση, στηρίζουμε τον Ολυμπιακό. Και δεν θα στηρίξουμε απλώς την ΠΑΕ, αλλά
 
ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΤΙΦ. ΖΟΥΜΙ ΘΑ ΣΤΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ.
 
Απλά και οπαδικά, όπως μιλάμε εδώ. Αν θέλετε να το πάμε μέχρι τέρμα, ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ, όλοι, όποιοι κι αν είστε, όσο ψηλά κι αν στέκεστε, όσες άκρες κι αν έχετε, ή νομίζετε ότι έχετε, σε κυβέρνηση-δικαστές-επιχειρηματίες. Εμείς δεν φοβόμαστε, ούτε μασάμε, ούτε ''μας κρατάτε'' από κάπου. Όλες οι βρομιές σας θα βγουν στη φόρα και αν εσείς το επιλέξετε, αφού εμείς δεν πάμε ποτέ ως μηνυτές-ενάγοντες εκεί, μόνο ως κατηγορούμενοι, θα ακουστούν και στα δικαστήρια. Αυτό που κάνει ο Μαρινάκης, σχηματικά και με 2 κουβέντες, είναι ο Ολυμπιακός και η ιστορία του. ''Δεν μιλάμε, σας αφήνουμε να λέτε διάφορα, αλλά αν μας την βιδώσετε και ασχοληθούμε μαζί σας, επειδή δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ''. Άντε να σας δούμε, πρασινο-κιτρινο-ασπρόμαυρες σερβιέτες...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Για φανταστείτε ιστορίες εκπλήρωσης του αμερικάνικου ονείρου, ιδανικές για σενάριο κινηματογράφου. Ο ένας είχε μια σχολή οδηγών με δυο φιατάκια και για να κονομήσει και να μπορεί να παίρνει τυρόπιτα το πρωί, έδινε και πλαστά διπλώματα, για τα οποία και καταδικάστηκε αμετάκλητα. Ο άλλος κλόουν στα τσίρκο. Αυτοί με τις γελοίες περούκες, τα φαρδιά παντελόνια και τις παχιές χρωματιστές μύτες, που κάνουν τούμπες για να γελάνε τα πιτσιρίκια στα διαλείμματα, μέχρι να ντυθούν οι ακροβάτες. Και οι δυο, με τον τίμιο ιδρώτα τους και τα ταπεινά μεροκάματα, έφτασαν να έχουν αμύθητες περιουσίεςκαι το κυριότερο, να τους γλείφει ένα ολόκληρο κυβερνητικό, δικαστικό, δημοσιογραφικό σύστημα. Επειδή έχουν αυτό το σπάνιο αντικείμενο που όλοι το ποθούν, το εικοσάευρο! Μ' αυτούς συμπαρατάσσεται και αυτούς εξυπηρετεί σήμερα σύμπασα η ψευτοαριστερά του τόπου, της ριζοσπαστικής εξτρεμιστικής συμπεριλαμβανομένης (ακούς μάκη;), κάτι ψιλοδεκαετίες από την ώρα που ο άρης αυτοκτόνησε στην ακροποταμιά, όταν είδε ότι το όνειρο τελείωσε.
Τί ξεφτίλα αλήθεια να επενδύεις σε ανθρώπους και ιδέες, να περιμένεις ότι θά ρθει ο αριστερός να φέρει κοινωνική δικαιοσύνη! Κόψε φάτσες των δύο παραπάνω κυρίων και βγάλε συμπέρασμα για την ποιότητα εκείνων που τους υπηρετούν με συνέπεια.
ΥΓ Κάποιος να ξανακρεμάσει την ανάρτηση από την ξένη δημοσίευση για τον πρώην κλόουν και τα μυστήρια παιχνίδια του. Έχει πλάκα να τους τα ξαναθυμίζουμε.

Εικόνα anderson

Υπό κανονικές συνθήκες θα σας έλεγα "Τί κάθεστε και μιλάτε με σκουλίκια που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να σέρνονται"... όμως οι συνθήκες δεν είναι νορμάλ, ζούμε στην ατελείωτη μασκαράτα των διέμφυλων συριζανέλ και των υποταγμένων εργολάβων τους και το μόνο που πρέπει να γίνει, είναι η κύρηξη του ανένδοτου.
Αρκετά ανεχτήκαμε τα τερτίπια τους.
Αρκετά δε μιλήσαμε σε όλες τις μεθοδεύσεις.
Είναι η ώρα να γνωρίσουν την πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού. Αυτή που περιφρονεί ο αλαζόνας εργολάβος Μάκης, προφανώς γιατί ακόμα δεν την έχει γευτεί.
Απλυτε, αν κάποια στιγμή διασταυρωθούν οι δρόμοι μας, το αποτέλεσμα θα είναι να μην μπορείς να καθίσεις για κανα πεντάμηνο κι αυτό μετά από συνεχείς παρθενορραφές.
Κι αυτό ισχύει για όλους.
Ηρθε πλέον η ώρα...

Εικόνα Giannis

Αδερφε μαζι σου σε ολα...Για να κανει τον μαγκα η κοτα κατι θα παιζει...αυτα τα σκουπιδια η κυβερνηση της κωλοτρυπιδας της γης τα φυλαει σχολαστικα αλλιως θα τρεμανε κ την σκια τους...Κινησεις πρεπει να γινουν δεν παει αλλο ας γινουν κ παρασκηνιακα κ ας μην μαθευτει τιποτα, γιατι ο κοσμος ολο ξυπναει ολο αγριευει κ ολο τιποτα δεν γινεται...Με εκτιμηση..

Εικόνα dimitrov7

Πολύ καλό το κλείσιμο ....

Εικόνα Red Captain

savvas μην δίνεις αξία στους "ΒΟΘΡΟΥΣ' στα "τελειώματα" τους προσπαθούν να πάρουν μαζί τους ότι καθαρό υπάρχει γύρο τους....... Και πες στην "μακου" για τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που γραφει και πουλά στους "ανίδεους" που τον διαβάζουν ακόμα, για...... εμβάσματα, λαθρεμπόρια, Nόργια και ντορτια, φαντάσματα και σιχάματα..... όλη η Fujairah (ο νοών νοείτω)έχει χεστεί....στα ΓΕΛΙΑ !!!!!!! Καλό απόγευμα και νίκη με τον βαζελο!!!!!

Εικόνα akis the sharkie

Γιατι δεν αφησες και το τουιτ που στοχοποιει ΚΑΙ τον Χαραλαμποπουλο οτι ολο και καποιος θα βρεθει να τον συμμορφωσει και να μην ασχολειται ουσιαστικα με τον εν τοις πραγμασι πρωην εγκλειστο και νυν αορατο μικρομετοχο και την υπολοιπη συμμορια. Ενδιαφερον θα ειχε να εχει καταγραφει και αυτη η απειλη του σιχαμενου.
ΥΓ.Αξιζει να αναφερθει οτι το μαιμουδιαρικο λαθροsite του ειχε ακουστει πως ειχε αγοραστει απο εταιρεια εκκλιποντος πολυμετοχικου..με οτι αυτο μπορει να σημαινει.

Εικόνα savvas gridlock

Σωστος, παραλειψη.

Εικόνα Eleni

O Μάκης μιλάει με σοβαρά σάιτ http://www.zougla.gr/greece/article/poso-akoma-8a-kratisi-i-siopi-gia-ti...

Το δικό μας Σάββα τι είναι?Γιαυτό σεβασμός στον μαλάκα!Μην τον στεναχωρούμε,μαλάκας που'ναι!

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

μα να χάσεις τέτοιο ματς μπάσκετ για να κάνεις διάλογο με τον κλειδαροτρυπάκια;

Εικόνα savvas gridlock

Το έβλεπα λίγο, στα κλεφτά. Φοβερός Πρίντεζης, εκνευριστικός Μάντζαρης στο τέλος, πολύ κακές οι επιθέσεις μας και πάλι στο τελευταίο δίλεπτο, ελπίζω να διορθωθεί αυτό το πράγμα. Και να αποκτηθεί 4-5άρι να παίζει άμυνα.

Εικόνα Red Kokkinos

Ακριβως ετσι Σαββα! Εχουν βρει και τα κανουν. Ο σαχλαρομακης με το ...αξυριστο υφακι του και την "ζουγκλα" του εξομοιωθηκε με τον σαχλαμαριστικο ποπολο και τους σανοθρεφει χρονια τωρα. Η ιντριγκιστικη κρατικη συμπεριφορα ομως ειναι διαχρονικη. Αυτο το εμετικο, μισητο, χουντοπλασμα, σκουλικι, τριμφυλλο σιχαμα ομως ηταν ανεκαθεν συνδεδεμενο με ΑΡΔ, με εισαγκελεις, με δικαστες, με "αθλητικες δικαιοσυνες", με "αθλητικες επιτροπες" , με διαιτησιες, με ΕΠΟ, μεχρι και φιλικα με τους ναζιστοφασιστογερμαναραδες πατρονες του μακη εδωσε. Τωρα στην σουπα της μιζας μπηκε ο μπουγαδιαρης, ο πνιχτοκασκολης λαθρεμπορας και ο τσιγαρολαθρεμπορας αγραμματος με την πρωτογονικη συμπεριφορα και τα πιανουν ο λουλομακης μαλακας, ο μπουλοκολομερακιας καμενος, ο κοντοςνους, ο αρχιψευταρος Πικρας απ' ολες τις μπαντες. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ το κυνηγητο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Την εχουν βαμενη ομως και δεν το αντιλαμβανονται. Με την μεταβιβαση του Θρυλου μας απο Κυριον Σωκρατη Κοκκαλη στον ΚΥΡΙΟΝ Ευαγκελον ΜΑΡΙΝΑΚΗ ανακαλυψαν τον καινουργιο στοχο με ολα τα λαμογια μιζαδιαρικα, ιεραποστολους του ψεματος, της ανηθικοτητας, της πουστιας, της ιντρικας στο κεντρο της πιστας. Ο χορος των σκουλικοσιχαματων!

Εικόνα takis xwsiar

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ! Όχι γιατι σε "γνωρίζουμε και σε συμπαθούμε",αλλα γιατι αντιπροσωπευεις με τα λογια σου και το σθενος σου εκατομμύρια οπαδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!Το θεμα όμως πλεον είναι αρκετα σοβαροτερο,απο τη ζημια που ονειρεύονται να κανουν στον Ολυμπιακο.Συγκυριακα,απ τη στιγμη που θα τα βαλουμε εμεις ολοι με δαυτους,θα σωθει εστω και για λιγο και η χωρα μας!Και μακαρι αυτό να γινει μαθημα και στους επομενους γιατι αυτου του είδους οι καφροι και μαφιόζοι παντα βρισκουν "ακρες",για να κανουν τις βρωμιες τους! Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ "ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ),ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΑΥΤΟΣ Η ΕΜΕΙΣ!!!

Εικόνα matrasimca

Μια χαρα του τα σουρατε Σαββα.
Καποιος να απαντησει και σε αυτη τη Βουλευτινα του Συριζα που καθε τοσο περνα απο το πανελ του Θωμαιδη κανοντας προπαγανδα υπερ του Συριζα και εναντιον μας.
Την Δευτερα εβγαλε παλι το γνωστο παραμυθολογυδριο στην Δικη τσιριζοντας σαν να της παταγαν τον κάλο.
Η καλυτερη απαντηση που προτεινω ειναι στις επομενες εκλογες, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ στην Αυλωνιτου.
Τετοιο εργολαβικο παθος δεν εχω ξαναδει και μαλιστα απο κυρια, τσιριζει τοσο πολυ μπας και καποιος τσιμπησει και ψηφισει τον Συριζα που κατεστρεψε ολοκληρωτικα ολα τα μικρομαγαζα του λαου, που με κανει και ανατριχιαζω.
Κριμα γιατι καποτε ηταν μεγαλη κολυμβητρια, αλλα η φανατιλα της θα την θεσει εκτος κοινοβουλιου.

Εικόνα holland74

ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΤΙΦ. ΖΟΥΜΙ ΘΑ ΣΤΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ.

Πέρα από το γεγονός πως έκλαψα από τα γέλια,αυτό ακριβώς είναι το νόημα, αν διανοηθούν να πειράξουν τον Ολυμπιακό...

Εικόνα thita

Αν ήταν αλλιώς, θα υπήρχε θέση σε σδνα και άλλα μέσα, με ζόρικα νουμεράκια (σε ρούβλια) άλλωστε. Γεια σου ρε φίλε.

Εικόνα clark gheibol

το σωστό είναι "γεια σου φίλε, ωραία τα γράφεις ρε Σάββα"