ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
 
Μετά από αυτά εδώ τα άρθρα,
 
 
 
 
 
πολύ θα θέλαμε να δούμε το συμβόλαιο του Μπουρούση και όλων των παικτών του περυσινού μπασκετικού ΠΑΟ. Αν μπορεί να μας βοηθήσει ο ίδιος, να μάθουμε το ''με πόσα λεφτά υπέγραψε'', θα του ήμασταν υπόχρεοι...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Για μια φορά ακόμη αποδεικνύεται ότι αυτός ο κωλότοπος πρέπει να φτιαχτεί από την αρχή και με κατοίκους που θα υποστούν διαγραφή πρότερης μνήμης και συνείδησης. Επειδή κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, γι αυτό δεν υπάρχει αύριο. Τί παρατηρούμε εδώ; Παράλληλα με τη μαγαζάρα που έχουν στήσει οι λαθρέμποροι και κινούν τα νήματα των μαριονετών που φέρονται ότι ελέγχουν το προσκήνιο, στήθηκε ένα άλλο μαγαζί, του τράκη, για να κάνει τις δουλειές του χωρίς να τον ενοχλεί κανένας με νόμους, κανονισμούς, διατάξεις κλπ. Τί θα συνέβαινε αν στο ΣΔΟΕ έφτανε καταγγελία ότι στο μαγαζί του τάδε λαϊκού βάρδου δεν κόβονται αποδείξεις; Έφοδος κλιμακίων των ελεγκτικών υπηρεσιών και επιβολή όσων προβλέπεται και καλώς να γίνεται έτσι. Τί συμβαίνει με την μασονοκαέ ποα, με τα όσα έχει γράψει εδώ ο σάββας, αναφορικά με κραχτά προβλήματα στους ισολογισμούς και το μετοχικό κεφάλαιο, τις μεταγραφές, τις αμοιβές συμβολαίων και τη συνακόλουθη τεράστια φοροδιαφυγή; ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΟ. Δεν κουνιέται φύλλο. Το μαγαζί του έχει το κατάλληλο προστατευτικό σύστημα με ένα δίκτυο πολιτικών, ΜΜΕ, αρδ, δικαστικών παραγόντων, κυβερνητικών στελεχών, που όλοι μαζί λειτουργούν ως ασπίδα με το αζημίωτο. Όπως παλιότερα συνέβαινε με το άλλο μαγαζί του Γιώργαρου, με τα μηδενικά συμβόλαια, τις μαϊμουδίσιες μεταγραφές κλπ. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει με τους ισολογισμούς του ποα, τη φοροδιαφυγή που γίνεται κατά σύστημα με τη συμμαχία των πράσινων καρδιών, τις αυθαίρετες εισφορές υπέρ συμμαχίας στα εισιτήρια, τις μεταγραφές που γίνονται δήθεν ελέυθερων παιχτών που ελευθερώνονται κατόπιν συνεννόησης, τη μεταγραφή που πληρώθηκε στον πανιώνιο σε είδος (διαφήμιση στα ΜΜΕ του ομίλου) κλπ. Κι εδώ λειτουργεί ανάλογο προστατευτικό σύστημα, εμπλουτισμένο από μυστικές υπηρεσίες, παράνομες ηχογραφήσεις και άλλα όμορφα.

Εικόνα Red baron

Καλησπέρα σε όλα τα σύγγαυρα αδέλφια! Αν και παρακολουθώ τους reds λίγους μήνες μετά την ίδρυσή τους, αποφάσισα να μπω στην παρέα ενεργά μετά την παρότρυνση ενός φίλου νεοεισελθόντα.

Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να σας συγχαρώ που δίνετε μεγάλο αγώνα για τον θρύλο μας μέσω εγκυρότατων κι αποστομωτικών άρθρων τα οποία ξεβρακώνουν "αντικειμενικούς"- αντιολυμπιακούς αγράμματους δημοσιογράφους που απασχολούνται σε μέσα ενημέρωσης πρασινοκιτρινόμαυρης απόχρωσης, ανήθικους και ψεύτες πολιτικούς και γιουσουφάκια του εκάστοτε κόμματος που προπαγανδίζουν κι επιτίθενται χυδαία, συκοφαντικά κι απροκάλυπτα στον ένδοξο δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Σχετικά με μένα, ενημερώνομαι και παρακολουθώ όλα τα τμήματα της ομάδας αλλά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο μπάσκετ καθώς γαλουχήθηκα με την θρυλική ομάδα επί ημερών Ιωαννίδη και μετέπειτα Ίβκοβιτς τη δεκαετία του 90. Πριν από σας, παρακολουθούσα κι εγώ pesetero για τα ποδοσφαιρικά και Don basket για την καλαθόσφαιρα. Παραδέχομαι τον draza σε αναλύσεις και απόψεις για την ομάδα και δοθείσης της ευκαιρίας, θα σχολιάζω τα τεκταινόμενα.

Σχετικά με το άρθρο, το κακό έχει παραγίνει με την φοροδιαφυγή της Καε Εξαμάιμουδος. Με τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, παζαρεψαν μεταγραφές σε πλήθος και αξία χωρίς ωστόσο η νέα διοίκηση traky να σχηματίσει ανταγωνιστικό σύνολο που να μπορεί να υπερισχύσει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και να διακριθεί στην Ευρωλίγκα, αλλά ο προκάτοχος νάνος ακολουθώντας την ίδια οικονομική πολιτική είχε φέρει σημαντικά ονόματα της εποχής τα οποία απαιτούσαν υψηλά συμβόλαια και μας είχαν κλέψει μεταγραφές όπως Ριγκοντό, Γιασικέβιτσιους κ.α. αλλά και σήμερα που προσπάθησαν να δελεάσουν παίκτες μας με περισσότερες απολαβές όπως Μάντζαρη, Παπανικολάου, Σλούκα, χρήματα τα οποία θα έπρεπε να δαπανηθούν στο πολλαπλάσιο (δια της νόμιμης οδού) από τους προέδρους μας για να ματσάρουν τις προσφορές και να πείσουν άλλους αναγνωρισμένης αξίας (π.χ. Langford, Dilaney, Granger, Jackson, Wanamaker).
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια που λεγόταν ότι το ΣΔΟΕ θα έκανε έφοδο στις Καε και στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΚΕΔ και των ελλήνων διαιτητών, αλλά ελπίζαμε απέλπιδα.....

Τέλος για τον Μαϊμούση, όπως έγραψε ένας φίλος πουλάει οπαδισμό όπου κι αν αγωνίζεται σε επίπεδο τσοπάνη για προβατοποίηση. Πέρα από την ανηθικότητά του ως άνθρωπος, θα ήθελα να θίξω και το απίστευτο κόμπλεξ που έχει για την ανασφάλειά του ως παίχτης επιπέδου. Είναι εμφανές ότι αμφιβάλλει για τις ικανότητές του, γι'αυτό και τον βλέπουμε όποτε ευστοχεί σπανιότατα σε τρίποντο, να πανηγυρίζει με χειρονομίες και κραυγές προς διάψευση της συνείδησής του (με την πεποίθηση να αποτινάξει από πάνω του) ότι είναι ένα αγύμναστο ξυλάγγουρο που σκοράρει με ποσταρίσματα και hook εκμεταλλεύοντας το ύψος του και ότι διασύρεται τα τελευταία χρόνια και στα αμυντικά καθήκοντα λόγω δυσκινησίας.

Αυτά για τα πρώτα μου σχόλια στους reds, ελπίζω να μην κούρασα όλους τους σύγγαυρους που με διάβασαν!! Υπόσχομαι να είμαι λιτός και περιεκτικός στο μέλλον.

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήρθες φίλε.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΙ ΑΡΔ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καθώς επίσης και της ΕΟΚ, θα μου πεις τώρα ΕΟΚ και ΚΑΕ ποα, ένα και το αυτό...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Γιάννη μου, το συμβόλαιο, Γιάααααααννη, τι το 'χεις λερωμένο, βρε Γιαννή, Γιαννάκη μου...

υ.γ. apropos, ο άλλος Γιαννάκης (τῷ ἐπίθετῳ), ο mr ...υπομονή, τι καραγκιοζιλίκια ήταν αυτά που έκανε στο παιγνίδι του Κυπέλλου;;;

Εικόνα SpyroRev

Κλασικός τυπος δηθεν, πουλαω-οπαδιλικι-σε-προβατα "επαγγελματία" ελληνα αθλητη ομαδικών αθλημάτων με κακιστο χαρακτηρα κουραδομαγκα και συγγενης (μεταφορικα) με τον Λουα Λουα κ αυτος (http://3.bp.blogspot.com/_QtehzEUug2E/SyS16pNiA8I/AAAAAAAABN4/05WPoYpJ0d...) . Ο λογος του συμβολαιο.... Γιαννη το φαρμακακι σου ρεεε....