4-6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ



Τα είπαμε σε προηγούμενο άρθρο, αλλά εδώ θα συνοψίσουμε, με οδηγό το άρθρο του Βάιου. Είναι ξεκάθαρος ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ, στο άρθρο 15, παράγραφος 4, εδάφιο β),
 
Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του αγώνα, όπως και η δημιουργία επεισοδίων στα αποδυτήρια, στις κερκίδες ή στον εν γένει χώρο του γηπέδου, αν συνδεθεί με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, επιφέρει ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για 2 έως 4 αγωνιστικές και αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα.
 
Λένε κάποιοι στο Internet ''τα επεισόδια έγιναν πριν αρχίσει το ματς, όχι την ώρα του αγώνα, δεν είναι το ίδιο''. Καμία τέτοια διάκριση δεν υπάρχει με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, όποτε κι αν έγιναν τα επεισόδια, το ίδιο είναι. Επίσης, λένε κάποιοι ''μα τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου''. Παρότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ,
 
 
η συγκεκριμένη παράγραφος του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ που εξετάζουμε και παραθέτουμε παραπάνω, αναφέρεται και σε επεισόδια στον ''εν γένει χώρο του γηπέδου''. Ποιος είναι αυτός, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ;
 
Εν γένει χώρος γηπέδου: Το γήπεδο και ο περιβάλλων χώρος του, που χρησιμοποιείται από την ομάδα για την στάθμευση αυτοκινήτων και/ή για την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων.
 
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ, ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
 
Μένει να αποδειχθεί τώρα από την έκθεση της Αστυνομίας το κομμάτι της βιαιοπραγίας κατά φυσικών προσώπων και της φθοράς ιδιοκτησίας.
 
ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ''ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΧΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΔΗΛΑΔΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ''ΦΙΛΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ'' SITE.
 
 
Βεβαίως, για να μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και εσάς που διαβάζετε, Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Πρέπει να έχεις μεγάλη δόση ανωμαλίας για να πεις ότι θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί από το πρωτάθλημα σε μια ομάδα, επειδή 2-3 μαλακισμένα στην κερκίδα ξεκίνησαν ένα ''ντου'' και ένα εξ αυτών έσπασε ένα κάθισμα. ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΦΘΟΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο να πάνε σε ένα γήπεδο ''δασκαλεμένοι'' κάποιοι Αστυνομικοί μπροστά από θύρα οργανωμένων, να αρχίσουν να βρίζουν την ομάδα που είναι γηπεδούχος και να γίνει χαμός.
 
ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ; ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
 
Να σας τους δείξουμε. Αρούλης Vera-Araevo Ασβεστάς,
 
 
Λαλάκης Golendri Παπαθεοδώρου,
 
 
Κυριάκος Contships Θωμαϊδης,
 
 
Θανούλης ''Ασπρονήσι'' Μπλούνας
 
 
και κάποιοι ακόμη ''δημοσιογράφοι'', μαζί με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ στα οποία εργάζονται, πίεζαν να αυστηροποιηθεί το κανονιστικό πλαίσιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο λόγος ήταν το ότι
 
ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ....) ΤΗΝ ΕΠΟ, ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ''Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ''. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ.
 
Καλά ξεμπερδέματα τώρα που έφτασε η ώρα να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, η οποία έπρεπε να φάει 3 βαθμούς ''μείον'' ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όπως διαβάζουμε στα sfyrigmata.
 
YΠΗΡΞΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΜΕ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ, ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 15, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΕΔΑΦΙΟ Β) ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΓΚΛΥΤΩΣΕ.
 
Δεν μένουμε εκεί όμως, προέκυψαν κι άλλα, όπως διαβάζουμε στο redking.gr.
 
 
Όπως βλέπουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ, μετά το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί της ανάψανε δύο καπνογόνα. Δείτε το βίντεο, η εικόνα μιλάει μόνη της. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό αρχικά με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από τον αθλητικό δικαστή της Superleague και μετά με 1 αγωνιστική από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για τα καπνογόνα των οπαδών της. Με βάση και πάλι τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, άρθρο 15, παράγραφος 2, εδάφιο γ),
 
 
για άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού, πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του αγώνα, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΡΙΨΗ ΑΥΤΩΝ (δηλαδή δεν συζητάμε το αν πεταχτεί στον αγωνιστικό χώρο, άλλο πράγμα λέμε, απλώς να το κρατάει κάποιος οπαδός στο χέρι), στην τρίτη υποτροπή προβλέπεται τιμωρία έδρας 1-2 αγωνιστικές. Οι ΑΕΚτζήδες ανάψανε καπνογόνα στα Γιάννινα, στο Περιστέρι με τη Λαμία και μετά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δικαίως λοιπόν, με βάση το συγκεκριμένο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, έφαγαν τελικά 1 αγωνιστική τιμωρία έδρας κι έπαιξαν με τον Ατρόμητο δίχως κόσμο στο ΟΑΚΑ, όπου και έχασαν το ματς με σκορ 0-1. Τι προβλέπεται λοιπόν αν ξανα-ανάψουν καπνογόνο, στην τέταρτη υποτροπή; Εφαρμογή του εδαφίου δ) του άρθρου 15, παράγραφος 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, στη φωτό που βλέπουμε επάνω.
 
Σε κάθε νέα περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τέταρτος, πέμπτος κτλπ.), οι επιβληθείσες ποινές του προηγούμενου αγώνα διπλασιάζονται.
 
ΑΝΑΨΑΝΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΙΒΑΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ; ΝΑΙ, ΑΝΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2, ΟΧΙ ΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΑΕΚ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ''ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ'' ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΙΧΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.
 
Μαζεύουμε τώρα τις ποινές.
 
2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ 2 ΕΩΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ 4 ΕΩΣ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ, ΣΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
 
Και ξέρετε πού να απευθυνθείτε εσείς οι οπαδοί της ΑΕΚ, που ΔΙΚΑΙΩΣ θεωρείτε εξοντωτικές αυτές τις ποινές, για να ζητήσετε τα ρέστα. Στους δημοσιογράφους που διαβάζετε στα διάφορα sdna.gr και στην ''εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου'' που έσκαβε το λάκκο του Θρύλου και έπεσε με τα μούτρα μέσα η ίδια και οι ομάδεες που την στήριζαν. Αυτοί άλλαξαν τους κανονισμούς ''για να τιμωρηθεί ο γαύρος του Μαρινάκη, θα έχουμε και δική μας την ΕΠΟ, όλα δεμένα'' και τώρα ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΝΑ ΧΩΘΕΙ ΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΣΑΚΙΡΗΔΕΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕ-ΤΖΟΓΛΟΥ.
 
Σε διαφορετική περίπτωση θα λέγαμε άλλα πράγματα, γιατί ξαναλέμε, ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΕΣΤΩ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ και γουστάρουμε που ''την παθαίνουν'' οι απέναντι, επειδή προσπάθησαν με λύσσα ''να μας την κάνουν''. Κλείνοντας, επειδή πάρα πολλοί εκεί έξω ακόμη και σήμερα δεν έχουν πειστεί για το ότι ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Η ΑΕΚ, στο υποθετικό κι ακραίο σενάριο η Αστυνομία να ''κουκουλώσει'' τα πράγματα στην έκθεσή της κι αν ο παρατηρητής δεν γράψει τίποτε για τα 2 καπνογόνα των οπαδών της ΑΕΚ, ταυτόχρονα αυτά τα 2 σενάρια μαζί, ας δούμε το τι προβλέπει το άρθρο 25, παράγραφος 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 
 
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ 4 ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 1 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 25 ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΑΝ ''ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ'' ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΩΞΗ, ΠΑΡΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ..ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ.
 
Τσακίρη, Αρναούτογλου, Τσατάλη, ΚΕΦΤΕ-τζόγλου, ελάτε, δική σας...
 

 
Υ.Γ. 1 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και το λέμε για πολλοστή φορά εδώ μέσα πως τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους γενικότερα που αναφέρονται στο άρθρο παραπάνω και γενικά στο site, τους ''ξεβρακώνουμε'' ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και επιχειρήματα, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΜΕ. ΑΝ OΠΑΔΟΙ TOY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ή ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑ-ΛΑ-ΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ''ΗΡΩΑ'', ΘΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΙ ''ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ''. Μόνο χλεύη και απαντήσεις ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, τίποτε άλλο δεν αξίζουν...
 
Υ.Γ. 2 Είναι φως φανάρι το τι πάνε να κάνουν φέτος στον Ολυμπιακό, ειδικά με τις διαιτησίες που ετοιμάζουν εις βάρος μας. Μία ''μανούρα'' να γίνει στην κερκίδα, είτε μεταξύ μας είτε με αστυνομικούς που μπορεί να είναι και ''δασκαλεμένοι'' να μας προκαλέσουν, ένα σπασμένο κάθισμα στο γήπεδο, το όποιο γήπεδο και ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Γελοίο; Ναι, αλλά αυτό ισχύει. Από εδώ και πέρα θα το λέμε κάθε μέρα, σε κάθε άρθρο μας αν αυτό είναι εφικτό. ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΚΟΤΕΣ'', ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ''ΑΠΕΝΑΝΤΙ'' ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Θα επανέλθουμε και θα επανερχόμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...

Σχόλια

Εικόνα elias

Καλα τα λες σαββα αλλα εγω τον κόβω οτι θα καθαρίσουν με κανα πρόστιμο.αφαιρεση βαθμών ξέχασε το ουτε τιμωρίας έδρας βλεπω.οσο για τη λεωφορο αν το ματς πήγαινε για διπλό δεν θα τελείωνε γιατι οι Μουλοι που διοικούν τον παο εχουν αποφασίσει οτι στη λεωφορο δεν θα γράψει ποτε νικη του οσφπ παρά μονο στα χαρτιά.τεραστιο δώρο τους κάναμε παλι φετος με την άθλια ήττα μας.στα παπαρια τους τι τιμωρία θα τρώγανε,αυτοι εχουν γραμμή "δεν θα γράψει νικη του οσφπ στην έδρα μας."

Εικόνα SpyroRev

Συμφωνω απολυτα με το ΥΓ1 . Παιδια μη τσιμπατε, η οργη περισσευει με αυτους τους σιχαμενους που μπλεξαμε, αλλα θελει γερο στομαχι κ στο τελος παλι μπουμερανγκ θα τους ερθουν ολες τους οι μεθοδευσεις. Απλα υπομονη. Παντως το αεκακι με αυτη τη κυβερνηση δε βλεπω να το αγγιξει κανενας ευκολα. Η αλλιως, πριν περασουν τα ντερμπι κ τα δυσκολα που εχει να δωσει, δεν υπαρχει περιπτωση να τιμωρησουν τους παικτες του. Κ επισης αν τους τιμωρησουν, θα ειναι ποινη χαδι 99,9%. Τωρα για το αλλο με το Μαρινακη που μολις ..."εσκασε" θα περιμενω να δω τι θα γινει, γιατι μεχρι στιγμης διαβαζω μονο ευσεβεις ποθους -ως συνηθως- σιχαματων ΑΡΔ στα διαφορα κοπροσαιτ. Κ στην τελικη υπαρχει κ ο Αρειος παγος... Κ μετα οι "δικαστικοι λειτουργοι" που δικαζουν θα πρεπει να περιμενουν οτι κατα καποιο τροπο θα δικαστουν και θα κριθουν κ αυτοι για αυτα που τους υπαγορευουν παρανοικοι (που δερνουν τις μαναδες τους) και Γατακηδες νιαουρηδες, Ρωσοι μαφιοζοι κτλ... Κ θα κινδυνεψουν αδειες ασκησης κτλ... Ιδωμεν

Εικόνα CEN-TAURUS

Ορθώς ομιλείς Σάββα. Εδώ είμαστε σχεδόν όλοι μεγάλα παιδιά, αρκετοί με περισσότερο άσπρο παρά σκούρο τρίχωμα από το λαιμό και πάνω και ξέρουμε καλά ότι η βία δεν έχει κανένα νόημα, αφού υποβιβάζει στην τάξη των ζώων και αυτόν που τη δέχεται αλλά περισσότερο αυτόν που την ασκεί. Όταν σχολιάζαμε σε παλιές αναρτήσεις το πόσο άδικα και πόσο νέος έφυγε ο Φιλόπουλος, για τον τελευταίο λόγο που αξίζει να δώσει κανείς τη ζωή του, τις ποδοσφαιρικές ομάδες δηλαδή, κανείς εδώ δεν σχολίασε διαφορετικά. Την ίδια ώρα, σε γήπεδα και οπαδικά σάιτ διάφοροι ανεγκέφαλοι έβριζαν νεκρούς! Όχι λοιπόν βία, με κανένα τρόπο. Αυτή τη μέθοδο την αφήνουμε στους τίγρητες της νικαίας, που δέρνουν δημοσιογράφους σε δημόσια θέα και οι ορντινάτσες τους "δημοσιογράφοι" σχεδόν πανηγυρίζουν και ειρωνεύονται το θύμα. Βία επιτρέπεται μόνο όταν κινδυνεύει η ζωή προσφιλών προσώπων και η πατρίδα σου.
Επί του υπολοίπου άρθρου, έχω να πω ότι με εμψυχώνει ο ρομαντισμός σου σάββα, αναφορικά με την παράθεση άρθρων και παραγράφων. Μόνος σου όμως έγραψες στο ίδιο άρθρο ότι το αεκ σκανδαλωδώς δεν τιμωρήθηκε με την ίδια ποινή την προηγύμενη φορά, αφού παραπέμφθηκε με άλλο άρθρο. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Αυτό που μένει, είναι η ΠΑΕ να προσφύγει σε όλα τα εγχώρια και διεθνή όργανα και με τεκμηριωμένο φάκελο να καταγγείλει τις μεθοδεύσεις και να ασκήσει αγωγές κατά της περιουσίας των εμπλεκόμενων λειτουργών για παράβαση καθήκοντος και αλλοίωση του ανταγωνισμού. Οι αγωγές δε αυτές θα φροντίσει να εκδικαστούν μετά την πτώση του καθεστώτος. Να τους ταράξει στη νομιμότητα. Εμείς ούτε θα σακατέψουμε κανένα στη βουλιαγμένη, ούτε τούρτα με εκρηκτικά θα στείλουμε στα σπίτια τους, ούτε τα αμάξια τους θα κάψουμε, ούτε θα απειλήσουμε ότι "ξέρουμε πού μένουν".

ΥΓ. Πριν λίγο έμαθα από φίλο ότι οι διατάξεις που επέτρεπαν σε ΠΑΕ (όπως το αεκ) να πέφτουν στο τοπικό και να διαγράφονται τα χρέη, έχουν καταργηθεί. Τα χρέη εξακολουθούν να βαρύνουν το σωματείο, εκτός αν διαλυθεί οριστικά και καταθέσει τα σήματα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο ποα στο μεταξύ μας παιχνίδι δεν το έκανε κώλο προκειμένου να υποβιβαστεί και να γλυτώσει. Έτσι αποφύγαμε το λιντσάρισμα των παιχτών που όλοι φοβόμαστε.

Εικόνα SpyroRev

Απλα ελπιζω προσωπικα οτι καποια στιγμη, ισως με αλλαη κυβερνηση, τιγρητες και ρωσοι κλοουν θα φυγουν κλωτσηδον, κ για να μην παρεξηγηθω, εννοω δικαστικα κτλ Υπομονη να χουμε με αυτα τα αποβρασματα που μπλεξαμε....

Εικόνα Romain

Εξαιρετική ενημέρωση Σάββα!

Μπράβο!

Εικόνα Eleni

http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastikes-apofaseis/article/395826/sto-sk...

Ορίστε.Ξέρουν από πριν.Η ΖΟΥΓΚΛΑ λέει θα περιμένει ως αύριο.

Εικόνα REDHERAKLIO

Θυμίζω ότι ο Ολυμπιακός προσκόμισε βίντεο γιά τις περιπτώσεις του Λιβάγια που κτύπησε εκτός φάσης τον Χαντάκια στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός και φωτογραφία του Βράνιες να χτυπά τον Σεμπά στο μεταξύ μας παιχνίδι που μάλιστα την ανάρτησε και καμάρωνε γιά το κατόρθωμά του.Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ-ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΩΦΕΥΕΙ.Τί σε κάνει να νομίζεις ότι τώρα θα ενεργήσει όπως έχει χρέος,ακόμα και αν κάνει προσκομίσει τα βίντεο ο Ολυμπιακός;
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΟΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΩΝ ΑΡΔ

Εικόνα RedManu

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΑΒΒΑ!!!! Αυτά!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Η φωτογραφία της βεντούζας είναι απλά ΕΠΙΚΗ.Γελάω μόνος μου εδώ και δέκα λεπτά.

Εικόνα holland74

Αυτό...Χαχαχαχαχαχα

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Σαφώς κι οι ποινές αυτές, είναι επινοημένες από αρρωστημένους εγκέφαλους και μακάρι να αλλάξουν το συντομότερο.
Κατά τα άλλα, τέτοιους νόμους, πιο σκληρούς κι από τις αρτηρίες των μελών τους, ή τις κρεατόβεργες που κατά καιρούς χωνεύουν, θέσπιζαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα.

Μην βρίζετε, μην ανάβετε καπνογόνα, μην έχετε συνδέσμους, μην ανεβάζετε πανώ, ευνουχιστείτε όλοι μαζί πνευματικά και σωματικά, ήσυχα κι ωραία. Η Μεγάλη Αδερφή που κυβερνάει ξέρει καλύτερα από εσάς.

Η επόμενη ποινή θα πέφτει όταν παρατηρούνται συγκεντρώσεις άνω των 8.000 ατόμων με ερυθρόλευκα διακριτικά - μη γίνει και κάνα λάθος και τιμωρηθούν δικοί μας...
Ρε τέτοια λύσσα και τέτοιες διώξεις ούτε οι τζιχαντιστές με τα αρχαία της Παλμύρας.

Επίσης, μη βρίζετε τον Κετσετζόγλου, παθαίνει διαλλείψεις, είναι χρονικά ανάπηρος. Νιου έιτζ ασθένεια, το μόνο θύμα του Υ2Κ. Ζει μια μέρα λιγότερη την εβδομάδα - γι' αυτό αναπληρώνει τρώγοντας τις υπόλοιπες.
Και εννοείται μακάρι αν στραβωθούν παρατηρητές - αστυνομία, να τους την πέσει ο Θρύλος σαν ερινύα.
Θεία Δίκη, κουφάλες...