ΣΥΡΙΖΟΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΜΕ ΗΡΙΑΝΝΑ, ΠΡΕΖΑΚΙΑ, ''ΤΖΟΥΛΗ ΠΑΡ'ΤΟΝΕ'' ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ



Κανονικά αυτό εδώ το άρθρο θα έπρεπε να βγει στο facebook, δεν υπάρχει ''πολύ υλικό'' για να δημοσιευτεί ως κείμενο στο site. Θα το ''απλώσουμε'' λίγο να μεγαλώσει η έκτασή του, αλλά το θέμα είναι ότι αν επιχειρούσουμε να ανεβάσουμε τέτοιο post στο μέσο των ανώμαλων, στο social media=χαρά του κάθε λιγούρη και της κάθε χαζοπουτάνας, θα μας ψάχνατε πάλι. Επιλέγουμε λοιπόν να σας παραθέσουμε κάποια γεγονότα, ώστε να γίνει σαφές το ''πού το πάμε''.
 
Όσοι δεν γνωρίζουν την υπόθεση της Ηριάννας, μπορούν να πάρουν μία ιδέα από αυτά τα δύο βίντεο.
 
 
 
Δεν θα πάρω θέση για το τι θα έπρεπε να γίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι η Ηριάννα ζητά να αποφυλακιστεί, η Δικαιοσύνη της το αρνείται και επιφανή στελέχη της κυβέρνησης αποδοκιμάζουν την απόφαση της Δικαιοσύνης. Έχουν δικαίωμα να το κάνουν; ΒΕΒΑΙΩΣ, λέω εγώ. Η Ηριάννα δεν έχει καταδικαστεί (επαναλαμβάνω, ΔΕΝ παίρνω θέση για το τι πρέπει να γίνει στην υπόθεση), αποφυλάκιση ζητά και έχει κάθε δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να την αντιμετωπίζει ως αθώα, έστω κι αν αυτός ο ''οποιοσδήποτε'' είναι κυβερνητικό στέλεχος. Και οι κρίνοντες κρίνονται, κανείς δικαστής δεν έχει το ''αλάθητο'', ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ο Κοντονής και ο Πολάκης και λένε όσα λένε εν προκειμένω.
 
Χθες εξιχνιάστηκε μία ειδεχθέστατη δολοφονία μιας ανυποψίαστης κοπέλας από έναν πρεζάκια σε ένα...νεκροταφείο, ο οποίος πρεζάκιας πάνω στη λύσσα του για να πάρει τα χρήματα από την τσάντα της κοπέλας, ώστε να πάει να αγοράσει πρέζα, την μαχαίρωσε αρκετές φορές για να σταματήσει αυτή να του προβάλλει αντίσταση. Στην τσάντα της είχε 5 ευρώ και ο πρεζάκιας έσπευσε στην Ομόνοια να πουλήσει το κινητό της στους Πακιστανούς της οδού Μενάνδρου, για μόλις...20 ευρώ.
 

 
Από χθες υπάρχει ένα ''πάρτι'' στο twitter, σε λογαριασμούς που σχετίζονται είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα με το κόμμα των ανώμαλων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, στη λογική ''σταματήστε να στοχοποιείτε έναν άρρωστο άνθρωπο, τον τοξικομανή, δεν καταδικάστηκε, έχει ανθρώπινα δικαιώματα''. Βεβαίως μέσα στη ροζ αριστερή ΔΙΕΜΦΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΗ θολούρα τους, τα ανώμαλα πουστράκια της ανώμαλης αριστεράς παραγνωρίζουν ότι ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ, αλλά έστω κι έτσι, ακόμη και ο ειδεχθέστερος δολοφόνος σαν κι αυτόν εδώ, έχει ανθρώπινα δικαιώματα. Ισχύει αυτό, το πιστεύω κι εγώ, δεν ''τρολάρω''. Οι Συριζαίοι, ως γνήσιοι Συριζαίοι, αριστεροί δηλαδή ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ που αγκαλιάζουν ο,τιδήποτε παρανοϊκό, ανώμαλο, εγκληματικό, καταστροφικό σε μια κοινωνία, σπεύδουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του δολοφόνου πρεζάκια, ''ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΝΕΤΕ''. Κι εγώ λέω ότι έχουν ένα κάποιο δίκιο. Στο κάτω κάτω της γραφής, δικαίωμά τους να είναι ανώμαλοι. Να το πω πιο καθαρά,
 
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
 
Έχουμε την υπόθεση του υπουργού Καμμένου ''Τζούλη πάρ'τονε'' (όπως έχουμε πει από εδώ), ο οποίος έχει πιαστεί στα πράσα κυριολεκτικά, σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών.
 

 
Ο ''μεσάζοντας'' Βασίλης Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης της Ολυμπιακής Βιομηχανίας στο Κιλκίς, άνθρωπος που έχει καταδίκες για παλιά ''πάρε-δώσε'' με το Δημόσιο, όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες πάντοτε (πριν γραφτούν εκεί), χρηματοδοτείται επισήμως από τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' του ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί και να έχει σώσει τη ζωή του Παπαδόπουλου κυριολεκτικά, όχι μόνο μεταφορικά, επειδή π.χ. ήθελαν κάποιοι να σκοτώσουν τον Παπαδόπουλο σε μια γειτονική χώρα (λέμε τώρα...), ενώ ορισμένοι άλλοι στις εφημερίδες που διαβάζουμε (πριν γραφτούν, ξαναλέμε), διαδίδουν περίεργα πράγματα τύπου ''μην σου πω ότι ο Παπαδόπουλος ήταν μεσάζοντας στην γνωριμία του υπουργού Τζούλη με τον Ιβάν''. Η αντίδραση των Συριζαίων εδώ είναι ''φέρτε αποδείξεις'', γιατί συγκυβερνούν με τον ''Τζούλη πάρ'τονε'' και τρέμουν μην χάσουν την καρέκλα, ενώ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ επιχειρηματίας, ο Ρωσοπόντιος Ιγκνάτιεβιτς (με τον Τσίπρα να δηλώνει ανοιχτά μέσα στη Βουλή πως ο Ιγκνάτιεβιτς ''είναι του ΣΥΡΙΖΑ''), στηρίζει τον Παπαδόπουλο. Αριστεροί είναι εξάλλου, έχουν ευαισθησίες μόνο για τον κάθε εγκληματία και ανώμαλο, σιγά που θα έχουν τσίπα όταν τους προσάπτουν κάποια πράγματα, ώστε να τα διερευνήσουν, έστω.
 
Όλοι αυτοί λοιπόν, οι ροζ ανώμαλοι αριστεροί, πανηγυρίζουν για το Μαρινάκη που ''θα κάτσει στο σκαμνί''. Δείτε το επίσημο site του κόμματος, το left.gr, πολύχρωμο και ροζ, απευθυνόμενο σε πεταχτούληδες.
 
 
''Στο σκαμνί ο Μαρινάκης'', με πανηγύρια και αναπαραγωγή sdna. Εδώ τεκμήριο αθωότητας δεν υπάρχει, ούτε δικαιώματα. ''Πάρτι'' κάνουν στο twitter οι λογαριασμοί που συντηρούνται από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, με ειρωνείες και μπηχτές κατά Μαρινάκη και ευφάνταστα σκίτσα όπου φοράει ριγέ φόρμα φυλακισμένου.
 
ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΕΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΛΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ, ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
 
Πάμε λοιπόν από εδώ και πέρα να δούμε το ποιος θα ''τελειώσει''. Να δούμε τα ανώμαλα πεταχτούλικα αριστερά αγοράκια του ΣΥΡΙΖΑ να κορδώνουν τα βυζιά τους μπροστά στον Ολυμπιακό για να τον σταματήσουν, θεωρώντας ότι τα βάζουν με το σύστημα και τους εφοπλιστές, την ίδια ώρα που βγαίνουν φωτό δίπλα στο Μελισσανίδη. Δεν θα βρίσκετε γωνία να κλάψετε, ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΟΜΙΜΑ. Δεν θα σας κάνουμε και μάγκες, ''ήρωες'', έτσι ανώμαλοι αριστεροί;

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Ετσι οπως ηλθαν τα πραγματα ενα εχει γινει αντιληπτο.
Η κυβερνηση Συριζανελ χτυπα την ομαδα μας καθαρα και μονο για να αποκομισει πολιτικα οφελη.
Ασφαλως υποτιμα την πιστη και την συννοχη που εχουμε επανειλημμενως επιδειξει στην ομαδα και τον τιμονιερη της.
Ο εκβιασμος προς τον Ε Μαρινακη διοτι δεν υπεκυψε στον εκβιασμο να χρησιμοποιει τα μεσα ενημερωσης που αγορασε εις οφελος της κυβερνησης Συριζανελ δεν θα περασει.
Θα συντριβουν στην καλπη οπως καθε αλλος κομματικος σχηματισμος που προσπαθησε να μας αδικησει.
Καποτε ο Σταλιν ειχε πει "ασε τους νεκρους να περπατουν"
Αυτο ειναι ποιο επικαιρο απο ποτε. Εχασαν μεσα στην αλαζονεια τους καθε ελπιδα ανακαμψης.
Ολοι μαζι γυρω απο την ομαδα σε κλοιο προστασιας μεχρι να τελειωσουμε αυτους που φορτωσν στον Ελληνικο λαο 100 δις μνημονια σε 7 μηνες, οι μεγαλυτεροι καταστροφεις και διαστροφεις του τοπου.
Ολοι μαζι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα savvas gridlock

Ο Στάλιν φίλε ήταν μεγάλος ηγέτης και λεβέντης. Κι ας με χαρακτηρίσουν όπως θέλουν. Κάτι τέτοια μπουρδέλα ρούληδες-αριστερούληδες ξέρεις τι τα έκανε, ε;

Εικόνα Marios

Καλησπερα συγγαυρε Σαββα.Ξεκιναω με μια παρενθεση,η υποθεση για την Ηριανα και τον Περικλη πρωτα απ ολα δεν ειναι απλη,πανε 2 ατομα μεσα με κατηγοριες εξοργιστικες (η κατηγορια συμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση ειναι σαν ψωμοτυρι απο τους εισαγγελεις πλεον,ενω ειναι κακουργημα που τρως 10 χρονια δινεται αφειδως),δηλαδη εχει δημιουργηθει ειτε απο την κοινη γνωμη ειτε γενικοτερα απο τον περιγυρο των δικαστικων λειτουργων μια πεποιθηση για αυτους τους ανθρωπους,οτι επειδη εχουν σχεση με τον αναρχικο κοσμο ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,κατι που αντιβαινει σε οποιαδηποτε μορφη δικαιοσυνης,πες μου εσυ γιατι ο περιγυρος γενικοτερα των δικαστικων λειτουργων να μην λειτουργησει με τετοιον τροπο με τον Μαρινακη,μια κυβερνηση που ενα μερος του δικαστικου σωματος λογικα τα παει καλα μαζι της, γιατι να μην επηρεαστει αυτο το μερος απο τις ορεξεις τους?Το λεω απλα για να επισημανω την δυσκολια της καταστασης.

Συμφωνω ομως ξεκαθαρα οτι ο τροπος που λειτουργουν ειναι ξεκαθαρα ανωμαλος,μιλαμε για ανθρωπους που δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο,θα εκαναν τα παντα για να μεινουν στην εξουσια,συνομιλουνε με φοροφυγαδες φορα παρτιδα,καλυπτουν φορα παρτιδα τυπους που δεν ξερουμε απο που κρατα η σκουφια τους,μονο και μονο για να μεινουν στην εξουσια.Δεν ξερω ποιο ειναι το σχεδιο τους για διαφυγη,καθως εναν ηρωικο τροπο για να πανε στις εκλογες θελουν να βρουν,αυτο διαισθανομαι,αν ο Σαμαρας μετα απο 2,5 χρονια μνημονιο το 2015 πηρε 27%,αυτοι θα παρουν ουτε το μισο,για αυτο ψαχνονται για ενα αφηγημα οι ατιμοι,ισως αυτο να ναι σπασαμε την παραγκα του ποδοσφαιρου,κατι τελος παντων να πουλησουν στα προβατα τους.

Εγω πραγματικα πιστευω,οτι παρολο που ο Μαρινακης θα παει σε δικη με το στανιο κυριολεκτικα (αν παει),δεν υπαρχει κρατος του δυτικου κοσμου,που θα τον καταδικασει,δεν προεξοφλω,αλλα ο Μαρινακης τελικα θα παει σε δικη (αν παει φυσικα) για τις καταθεσεις του Γεωργεα και του Φυσσα,αυτα ειναι τα φοβερα στοιχεια της 5ετους ερευνας,αν δεν ηταν εγκλημα θα ηταν γελοιοτητα ξεκαθαρα!

Το θυμαμαι σαν χτες που διαβαζα το αρθρο σου για το βουλευμα Κορεα και τον τροπο που το σχολιασες,επεσες μεσα σε ολα,απλα το πολιτικο παιχνιδι που παιζοταν δεν γινοταν να αφησει ενα συστημα να ξεφτιλιστει πληρως,αλλα σιγα σιγα θα ερθει η ξεφτιλα τους.Οπως ειπε και ενα παιδι απο το σαιτ της αληθειας,ερχεται το τελος,φαινεται οτι ερχεται,για σαστισμενους τους βρηκα,δες ποσα αρθρα εκαναν περσι τετοια εποχη που ο εισαγγελεας προτεινε και περιοριστικους ορους και δες τωρα,σαν κλαμενα μουνια ειναι τα ατιμα.Καλο σου βραδυ και πραγματικα περιμενουμε με ανυπομονησια το αρθρο σου(λογικα δικο σου) για το βουλευμα!

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες είναι φίλε.

Εικόνα takis xwsiar

Ένα από αυτά που τους ποναει,ειναι το γεματο και παθιασμενο Καραϊσκάκη!Ενα δευτερο που θελουν είναι,οχι ΠΥΡΣΟΣ Δ,αλλα ΠΥΡΣΟΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!! Και αυτό όμως θελει την προσοχη του,διοτι στο μελλον αν ο "εξυπνος "λαος τους ξαναδωσει την ευκαιρια να κυβερνησουν (όχι οι ιδιοι,καποιοι σαν τα μουτρα τους)τοτε θα δωθουν σε ολους τους ΠΥΡΣΟΚΟΛΗΔΕΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙς ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ για την ΠΥΡΣΟΚΟΛΙΑΣΗ που δεχθηκαν και θα τους λενε ηρωες! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!!

Εικόνα Eleni

Αυτό που βλέπω εγώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα , είναι ότι η υπόθεση φαίνεται να κρύβει πολλές πολιτικές σκοπιμότητες , λόγω της κόντρας που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Μαρινάκη- Συριζανέλ , από την στιγμή που οι περισσότερες κατηγορίες έπεσαν και βλέποντας ποιοι άλλοι παράγοντες παραπέμπονται , ο Μαρινάκης κατηγορείται για τα παιχνίδια με Βέροια , λόγω Γεωργέα 2 χρόνια μετά το παιχνίδι και με Ατρόμητο από αυτά που είπε ο μη παρόντας Φύσσας , που του είπε ο βοηθός του Πίντο , που του τα είπε ο Πίντο και να ΄χαμε να λέγαμε. Το μόνο πλήγμα που λογικά θα έχει ο Μαρινάκης , θα είναι η αναγκαστική μεταβίβαση των μετοχών, λόγω του νόμου Κοντονή , που κατά την γνώμη μου είναι ο ενορχηστρωτής της ΄΄πίεσης΄΄ , της κυβέρνησης , στον Μαρινάκη και για αυτό και η τοποθέτηση του αρχικά στο αθλητισμού και μετά στο δικαιοσύνης έτσι και αλλιώς αναλώσιμος είναι.
Τώρα για το αν η ΄΄δικιά τους ΄΄ ΕΠΟ τολμήσει να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό , χωρίς να τελεσιδικήσει η υπόθεση , η στοχοποίηση φαίνεται στοχευμένη και δεν θα με εκπλήξει τίποτα , κάτι αντίστοιχο στήθηκε και πέρσι με τον Πλατανιά αλλά δεν τους έκατσε....

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ:ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα savvas gridlock

Δεν θα μεταβιβαστούν μετοχές, Ελένη, θα τα πούμε σε λίγο με άρθρο αναλυτικά. Δεν θα αφήσουμε τους ανώμαλους να μας καβαλήσουν.

Εικόνα Harry red logic

Κουίζ:
Ποιος αποφασίζει για τις προαγωγές, μεταθέσεις των Δικαστικών?
Ποιος Υπουργός εισηγείται για την ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων?
Ποιος τοποθετεί σε υπουργικό θώκο τον εισηγητή Υπουργό?
Ποιος τελικά αποφασίζει για την επιλογή των Προέδρων ,Εισαγγελέων Αρείου Πάγου κλπ?
Ποιος δίνει την εξουσία στον ύψιστο κριτή ( λέγε με Πρωθυπουργό) που επιλέγει τον Υπουργό που εισηγείται τους Προέδρους των Ανωτάτων δικαστηρίων?
Συμπέρασμα:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΥΠΝΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕ ΛΑΕ!
ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

O Σα Πίντο, δήλωσε ότι ουδέποτε επιπκοινώνησε μαζί του αρμόδια Ελληνική αρχή για το εν λόγω περιστατικό. Επίσης, ότι ουδεμία σχέση έχει με φιξάρισμα αγώνων (θα μου πεις και τι θα έλεγε, αλλά...).
Το βρήκα και στα Ολλανδικά. Από τα λίγα που ξέρω όσο έκανα εκεί και από τις εδώ πηγές, αυτό βγαίνει.

https://www.hln.be/sport/voetbal/buitenlands-voetbal/standard-coach-sa-p...

Μιλάμε ότι πάνε για ανεπανάληπτες συντριβές...

Εικόνα takis xwsiar

Στο ματς με τον Ατρομητο,ενα από αυτά που ισχυρίζονται είναι ότι εκ του πονηρου δεν κατεβηκε να παιξει η ομαδα του Ατρομητου πληρης!Εαν αυτό στεκει ως κατηγορια,τοτε τοσες ομαδες που κατεβενουν "μισες" ακομη και στο τσαμπιονς Λιγκ,οταν εχουν εξασφαλισει στον ομιλο τη θεση τους,εκει τι γινεται? Ο Ατρομητος ηδη θα κατεβει ο μισος στην επομενη αγωνιστικη με τον παοκ,εκει τι γινεται? ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Εικόνα GANNICUS 7

Καλησπέρα σε όλους.
Σας διαβάζω για χρόνια όποτε μπορώ,αλλά αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά,την περίοδο που ο πόλεμος σε ένα από τα πιο ιερά κομμάτια της ζωής μας αλλά και στο σάιτ είναι στο αποκορύφωμα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αρθρογράφους για το πνεύμα και τα αρχίδια που έχουν και πως τα χρησιμοποιούν για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.
Εκ φύσεως παρότι ρεαλιστής είμαι και αισιόδοξος και πιστεύω πως ξεκίνησε το τέλος όλων των πουσταριών που έστησαν και παλεύουν για τη διάλυση μας.
Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος και η σκιά του θα καταπιεί όπως αξίζει τις πρασινοκιτρινόμαυρες ύαινες.
Η τιμωρία θα έρθει στις κάλπες,στα γήπεδα και σε κάθε μορφή συναναστροφής μας με τους ξεφτιλισμένους.
Έχουμε το πάθος,τον όγκο και αρχιδάτο τιμονιέρη και το μόνο που απαιτείται από όλους είναι διαρκής εγρήγορση για τις χωρίς τέλος πουστιές τους.
Ελπίζω να μη σας κούρασα,έχετε τον παντοτινό σεβασμό μου και πολλών άλλων για ότι κάνετε για την ομάδα μας.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Θα προσκυνήσουν όλοι τους ερυθρόλευκους Gods of the Arena...

Εικόνα savvas gridlock

Kαλώς ήρθες φίλε, καθόλου δεν κούρασες, κάθε άλλο. Πόλεμος παντού, με ΝΟΜΙΜΑ μέσα, όχι να τους κάνουμε μάγκες.

Εικόνα KCS

Σάββα, πέρα από τους αγώνες σου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μέσα από αυτό το σάητ, από σήμερα μετά από αυτά που έγραψες για τους βρωμερούς ανώμαλους συριζαίους , τον καρκίνο , τον απόπατο της ελληνικής κοινωνίας, σε νιώθω σαν δικό μου άνθρωπο. Ξεβράκωμα (πολιτικό πάντα, γιατί το άλλο μπορεί να τους αρέσει) σε κάθε γίδι που υποστηρίζει το σύριζα, κράξιμο και κοινωνική απομόνωση. Συριζαίος= ανώμαλος, ψεύτης, υποκριτής, ηλίθιος αυτά πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας από δω και μπρος.
Και μπράβο σου γι'αυτά που γράφεις για την Ηριάννα. Δεν μπορώ να αναλύσω εδώ αλλά Ηριάννα Περικλής πληρώνουν πανάκριβα τις πράγματι κακές παρέες που είχαν. Δεν ήταν τρομοκράτες. Η δε "στήριξή τους" από το πουσταριό του σύριζα είναι το τσιμέντο στους τοίχους των φυλακών τους. Οποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει.

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες φίλε.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΠΥΡΣΟΣ Γ λέμε.Από κορφή σε κορφή να τους πάμε πηδιώντας.Με την καλή έννοια πάντοτε....

Εικόνα savvas gridlock

ΠΥΡΣΟΣ Δ' πλέον, νέο στάδιο. Καινούριο, ξεκινάμε τώρα.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΠΑΝΤΩΣ,ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΥΡΣΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΙ ΚΟΡΦΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΙΟΥΝΤΑΙ

Εικόνα savvas gridlock

Παντοτε απο πισω εχουμε αμερικανικο αερα σε αυτην τη χωρα. Και για να κλασουμε αδεια θα παρουμε απο απεναντι, ολοι, δεξιοι-αριστεροι-κεντρωοι.