Η ''ΑΥΓΗ'' ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ



Τα είπαμε και χθες, αλλά πρέπει να γίνει σαφέστερο αυτό που θέλουμε να προβάλλουμε στα μάτια και στην σκέψη όλων. Δείτε εδώ το πώς ανέδειξε την ιστορία με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την ''εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο'' η επίσημη κομματική εφημερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ''Αυγή'' χθες.
 

 

 
Πανηγύρια δείτε και προβολή στο πρωτοσέλιδο. Μας τα έχουν ξαναπεί αρκετές φορές, θέλουν να διαλύσουν την ''παράγκα του ποδοσφαίρου''.
 
 
Αντίθετα, σε άλλες υποθέσεις όπως τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη από έναν πρεζάκια, δεν έχουμε πανηγύρια. Έχουμε προσεκτικές διατυπώσεις από την ''ΑΥΓΗ'', ΣΤΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΟΧΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, μην θίξουμε έναν ''καημένο τοξικομανή''. Γιατί και οι στυγεροί εγκληματίες που ομολογούν τα εγκλήματά τους έχουν δικαιώματα (που όντως έχουν και δεν ''τρολάρω''). Μόνον οι γαύροι δεν έχουν δικαιώματα για τους Συριζαίους, έχουν ήδη καταδικαστεί.
 
 
Κάποτε διάβαζες στην ''ΑΥΓΗ'' αφιερώματα για ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών που μόνον εκεί έβρισκες (όπως π.χ. για το Διαμαντόπουλο και το Λεβινάς) και τώρα διαβάζεις τις πίπες του ΠΑΟΚτζή λογογράφου του Τσίπρα Καρτερού και του Πετρόπουλου που ονειρεύεται να διαλύσει τη ''γαυρο-παράγκα''. Ραντεβού στην κάλπη...

Υ.Γ. Κάτι τέτοιες ανώμαλες σερβιέτες της αριστεράς, μόνον αυτός ο λεβέντης τις ταίριαζε καλά...
 

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Δες και το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Αυγής", Σάββα:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/11/09/23967334_6.jpg

Εικόνα Romain

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣΥΡΙΖΑ.

Εικόνα CostasS

O κοπρίτης, διχάζει τους Έλληνες, άφησε ορθάνοιχτα τα σύνορα γιατί δεν έβλεπε συρματοπλέγματα στην θάλασσα, ετοιμάζει νόμους κατά του παιδαγωγικού συστήματος και της μάθησης-αριστείας και τώρα αφήνει ελεύθερους δολοφόνους να θερίζουν κόσμο κατά βούληση. Η καλύτερη ευχή προς τον αλήτη πορδηπουργό είναι να ζήσει ο ίδιος αυτά που υποχρεώνει εμάς να ζούμε.
ΥΓ: Ο δε άλλος ο πιθηκομούρης ΠτΔ κοιμάται ολόρθος!

Εικόνα holland74

Πασοκοφυλλάδα δεκαετίας 90 θυμίζει...

Εικόνα Eleni

http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastikes-apofaseis/article/396279/vomves...

Ρε Σάββα,ας αφήσουμε τα γύρω γύρω κι ας επικεντρωθούμε εδώ.Τι λέει πάλι αυτό το αρχίδι και πως είναι τόσο σίγουρος?

Εικόνα savvas gridlock

Δες παραδιπλα νεο αρθρο που μολις σηκωσα.